- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
Sen erkenden uydurdun hayırdır
canım ılk once kucuklerı elıyoruzzD:ii geceler kızlar hepinize herkes iidir inşallah bizimde hiçbişeyimişz hazır deil hala korkuom doğuracam die bugn gittik bayağı bi alışveriş yaptık bebeğin herşeyi tam sayılır yıkanıp ütülenecek yarın halletcem onlarıda inşllah ama benim hala hiç bişeyim yok pijama felan fırsat olmadı bi türlü bu hafta hepsini halletmem lazım çıkacak delik arıo diorum bu çocuk bulsa hemen fırlayacak :) bide beşik konusunda karar veremedim 2 yaşına kadar felan oda yapmayacaz yatak odası için hangisindnen alsak bilemedim park yatak mı karyolama bide o münük şeyler var ana kucağı gibi tam yatak başına koymalık ama bilemedim bi türlü siz neler aldınız varmı tecrübesi olan :)
bende çamaşırları hazırlarken en çok çoraplarda kalmıştımunutmuşum bebek nasıl bişeydir ya dedim bu kadar küçük mü oluyodu inşallah zamanında gelir canım sen yine olumlu mesaj göndermeye devam et böyle şeyler getirme aklına bu arada salça ekmek güzel göründü gözüme şimdi
yaaa gercektenn Allah ım ıze verdiği yarttığı bir mucize bu bebeklerrr bilmiyorum hem cok heycanladındım hem coook duygulandım aptal bır surat ıfadesı var hala suratımda
ayyy canımmm sureydın keske ben cok yıyorum kahvaltılarda ozellıleay ben bugün doyamadım sabahtan beri bişeyler yiyorum
en son 2 gibi salatalık yedim yattım biraz önce wc ye kalktım yine açım
salça ekmek girdi bak aklıma azıcık yiyim bari
cokkk kıskandım kahvaltınızı degıl canım hepımız mutlu olalım ınsallh gunesınızı cook kıskandım ızmırde olaydı kururrdu oğlusumun camsırlarııGünaydınlar canlar.
Güneşli birpazar günüüü
Ördekli arka kahvaltıya gidiyoruzzzz
Kızlar park yatagı nası temizlediniz? Yeni aldık biz de ama sirkeli suyla mı silmeli yoksa parcları mı yıkamalı? Naptınız siz?
kızlarrr ben ılk cocogummmm kocam oluyor kendılerı herseylerını yıkadım sonrada bebeşımın olan herseyını yıkadım ayy coraplara oldum bıttım ya bıdı bıdı yaa nasıl bu kadar kucukcuk yaa hepsıııiçim gittti işte herseye yer buldum kaneplerın usru felan heryer camır dolu umurım ızmır guneslı olur yarın yaaa kurusunlarda ütülesem en azından bebegımın esyaları hazır olsa ev nasıl olsa hallolurrr .....eşim sanırım boya ısı evın temızlıgı sen ne zamn ben doguruyorum dıceksın ben taksıyı cagıracam sen gıt hayatım ben su evı boyyum arkandan gelırım olcak dıo nolur ole olmasın ben evrene mesaj yolluyorum ben bebegımın camırlarını utuliyimmm cantamı hazırlıyım esım evı boyasın temızlık yapılsın ablam 23 felan gelsın sonrada bebegım ısterse o an gelsın nolur Allah ım subhaneke dınımız amınnnn (fırat ça oldu ama ) bırınız daha bole dua edıyodu hangınısınız kılar ben Fıratı cook severımmm cocogumu anası dovmese daha ıyı olcaktaaaa ..... salça emmek mı sursem aa acıktım sankı ...ay nese ben kanepede sızıp kalan ve horlamaya baslayan kocamıda alıp cekılıyorummm neee yazasım varmıss be mazur gorun opuyorummmmmm
canımm benim hepimiz süperizŞifacım harikasın gece bile herkesin hakkını vererek ne güzel kısa kısa motivasyon sağlıyorsun süpersin sana iyi geceler
ohh yarasın bebişe afiyet olsunay ben bugün doyamadım sabahtan beri bişeyler yiyorum
en son 2 gibi salatalık yedim yattım biraz önce wc ye kalktım yine açım
salça ekmek girdi bak aklıma azıcık yiyim bari
hımm demek damar gibi olanlar çatlak oluyorCatlaklarim mor renkli damara benziyor ama damar degil. Boyle sira daglar gibi siralanmislar soluma.
Ben de az once wc ye gittim ve ben de aciktim. Bir seyler atistirdim ama karnim gurulduyor hala.
sende ki çatlaklar aynı db55 deki gibi mi canımbende de fena çatlak var ya
ilk kızımın kafası aşağıdaydı karnımın alt kısmını komple çatlatmıştı.. bunun da kafası yukarda e göbek deliğimden üstünü çatlattıkarnım baştan aşağı çatlak artık..
günaydın canım hadi iyi gezmeler afiyet olsunGünaydınlar canlar.
Güneşli birpazar günüüü
Ördekli arka kahvaltıya gidiyoruzzzz
hımm iyi yapmışsın gecesin sen özellikle geceleri beklerizArkadaslara gitmiştik de geç döndük canım :) uyumadan herkes iyi mu diye bir bakayım demiştim. :))
canım ben almadı hiç bir fikrim yok :26: cevaplar gelir ama alan arkadaşlardanKızlar park yatagı nası temizlediniz? Yeni aldık biz de ama sirkeli suyla mı silmeli yoksa parcları mı yıkamalı? Naptınız siz?
evet ben okumuştum bunuiyi pazarlar kızlarrr
sabah sabah kk'da bulduğum ve şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli doğum anısını paylaşıyorum, bi okuyun Allah aşkına:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
umarım biz de böyle kolaycacık, güle oynaya doğururuz sonra da gelir böyle keyifle birbirimize anlatırız
canlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorumnst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor
bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor
neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde
evet canım bitti sayılır zamanımızayyy şifaa ne güzel senin de bişey kalmadı
bence de kafanı bulandırma, en hayırlısı neyse o olsun, ne karar verdiysen onda kal... sezaryene karar verdiysen değiştirme, zaten normal geleceği varsa bebiş belki de kendiliğinden öncesinde gelir hop diye annecim bak ben geldim deyiverir bakarsın
inşallah dediğin gibi doğumdan sonra da ne adet sancısı ne de fmf atağı kalır hayatında..
ekledim canım bende teşekkür ederim bişi soracağımslm
şifacım mesajını aldım. ilgin için ayrıca teşekkürler.
anne yaşı:33
yaşadığı şehir: balıkesir
sat: 27.05.2012
beklenen dt: 03.03.2013
kaçıncı bebek:2.
bebek ismi:ege
19 şubatta: 38+1
hastahane adı:özel edremit körfez hast.
saat: belli değil
doğum şekli: sezeryan
tekrar teşekkür ederim.selamlar.
canlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorumnst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor
bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor
neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde
canım aslında 28 haftalıkken filan konuşmuştuk dr. umla özellikle tüp bebek gebesi olduğum için sezeryan yapacağını söylemişti ki hatta bormal doğumda risk daha fazla demişti kıymetli bebeği riske atamayız sezeryan olur demişti o gün bugündür hep sezeryan kabataslak konuşuyorduk ki dün normal doğum istersen yapabilirsin ama riske atmayım dersen sezeryan olur dedi banacnm aynen bu sıkıntılarını dr una söylemen lazım o yol gösterecektir.. yok ciddi anlamda atağın varsa bence de riske atmaya gerek yok sezeryan olsun.. ama dediğim gibi en iyisi dr la uzun uzun konuşmak... hakkında hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?