2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ılk once kucuklerı elıyoruzzD: cunku bebek hareketşı olunca ınanak 4 ay bıle kullanmıyacaksın zorlasan en fazla 6 ay bebıs donuo felan pek guvenlı degılll.... ben de senın gıbı buyuyene kadar oda yapamıcammm part yatak alcaktım tum yeğenlerım park yatak kullanıyor ıannakı cok pratık ve coook sırınlerrr ama arkadsım suprız yaptı esı mabılyacı o alcak bıse taha besıgı yoksa ben begnmıstım park yatakları sıparıs verıodujmm arastır ıstersennnD:

Kızlar park yatagı nası temizlediniz? Yeni aldık biz de ama sirkeli suyla mı silmeli yoksa parcları mı yıkamalı? Naptınız siz?

tatlım ya aynen benimde ilk bebeğim eşim =) o yüzden kızımın olmasına çok sevnyrm =) 37. haftadasn biran önce yap işlerini tatlım özelliklede boya iişini aksatmayın boya kokusu rahatsız eder sizide bebeğinizide .. ben daha bebeğimin odasının 1 haftadr penceresini kapatmyrm hala koku var ...

Şifacım harikasın gece bile herkesin hakkını vererek ne güzel kısa kısa motivasyon sağlıyorsun süpersin sana iyi geceler
canımm benim hepimiz süperiz teşekkürler

ay ben bugün doyamadım sabahtan beri bişeyler yiyorum
en son 2 gibi salatalık yedim yattım biraz önce wc ye kalktım yine açım
salça ekmek girdi bak aklıma azıcık yiyim bari
ohh yarasın bebişe afiyet olsun

Catlaklarim mor renkli damara benziyor ama damar degil. Boyle sira daglar gibi siralanmislar soluma.

Ben de az once wc ye gittim ve ben de aciktim. Bir seyler atistirdim ama karnim gurulduyor hala.
hımm demek damar gibi olanlar çatlak oluyor ne diyeyim çatlayacaksa çatlıyor demek ki ne yapsak ta

sende ki çatlaklar aynı db55 deki gibi mi canım yaa bi arkadaş bana dedi ki :44: göbekteki kırmızılıklar doğum sonrası çatlağa dönüşüyor :26: dedi bende bu kırmızılıklar çatlak zannediyorum :26:

Günaydınlar canlar.
Güneşli birpazar günüüü
Ördekli arka kahvaltıya gidiyoruzzzz
günaydın canım hadi iyi gezmeler afiyet olsun

Arkadaslara gitmiştik de geç döndük canım :) uyumadan herkes iyi mu diye bir bakayım demiştim. :))
hımm iyi yapmışsın gecesin sen özellikle geceleri bekleriz

Kızlar park yatagı nası temizlediniz? Yeni aldık biz de ama sirkeli suyla mı silmeli yoksa parcları mı yıkamalı? Naptınız siz?
canım ben almadı hiç bir fikrim yok :26: cevaplar gelir ama alan arkadaşlardan güle güle kullanın bu arada

canlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorum nst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor

bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor

neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde

Son düzenleme:

ayyy şifaa ne güzel senin de bişey kalmadı
bence de kafanı bulandırma, en hayırlısı neyse o olsun, ne karar verdiysen onda kal... sezaryene karar verdiysen değiştirme, zaten normal geleceği varsa bebiş belki de kendiliğinden öncesinde gelir hop diye annecim bak ben geldim deyiverir bakarsın
inşallah dediğin gibi doğumdan sonra da ne adet sancısı ne de fmf atağı kalır hayatında..

evet canım bitti sayılır zamanımız evet yaa kafam dün bayağı allak-bullaktı da şu an daha sağlıklı düşünmekteyim aynen sezeryana çok çok önceden karar verilmişti aslında dr. la demi yaa belkide erkenden hop der ceee yapar minnak kızım inşallah tek takıntım adet ve fmf sıkıntılarım ki olmasınlar bi zahmet inşallah bebeğimle daha sağlıklı-güçlü şekilde ilgilenmek istiyorum

slm

şifacım mesajını aldım. ilgin için ayrıca teşekkürler.
anne yaşı:33
yaşadığı şehir: balıkesir
sat: 27.05.2012
beklenen dt: 03.03.2013
kaçıncı bebek:2.
bebek ismi:ege

19 şubatta: 38+1
hastahane adı:özel edremit körfez hast.
saat: belli değil
doğum şekli: sezeryan
tekrar teşekkür ederim.selamlar.

ekledim canım bende teşekkür ederim bişi soracağım 19 şubatta tam kaç haftalık olacaksın

cnm aynen bu sıkıntılarını dr una söylemen lazım o yol gösterecektir.. yok ciddi anlamda atağın varsa bence de riske atmaya gerek yok sezeryan olsun.. ama dediğim gibi en iyisi dr la uzun uzun konuşmak... hakkında hayırlısı cnm

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee

ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

iğne konusuna yardımcı olan arkadaşlarım teşekkürler... dr um vermedıyse vardır bı bıldıgı elbette ama 4 doz olması şaşırttı beni:44:neyse ya en iyisi güvenmek kadın durumumu biliyo zaten...

cemrecim hazırlıklar bitmiş ya bi ütü kalmış oda halledilir.. hadi hayırlısı..şöylleeee kuvvetli bi kahvaltı yap da tosun paşa coşsun

canım aslında 28 haftalıkken filan konuşmuştuk dr. umla özellikle tüp bebek gebesi olduğum için sezeryan yapacağını söylemişti ki hatta bormal doğumda risk daha fazla demişti kıymetli bebeği riske atamayız sezeryan olur demişti o gün bugündür hep sezeryan kabataslak konuşuyorduk ki dün normal doğum istersen yapabilirsin ama riske atmayım dersen sezeryan olur dedi bana hem haftaya çatı muayenesinde daha netleşir ama aklım sezeryana daha yatkın tabi canımm

merhablar güzel anneler mis gibi bir hava var bugün dışarı çıkıp gezicez eşimle

Şifammmm nasılsın kuzum görüşemiyoruz yaa özlüyorum valla yazını okudum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin size kafanı bulandırma hangisine hazır hissediyorsan kendini ona karar ver belli mi olur cimcime sana bırakmaz kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…