2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
maşallah şifacım zamanın azalmış darısı bize inşallah.bu arada çatlaklardan bahsetmişsiniz.benim kızım baştan beri ters hala da ters göbeğimle kasıklarım harita gibi kıpkırmızı hatta mosmor çatlaklar var.bir de sarkık orası boş olduğu için.ayrıca yan simitlerim basenlerim ve iç bacağım da aynı durumda.ve ben gebeliğimin başından beri lierac kremimi ve bebe yağını hiç ihmal etmedim bir de vazelin de sürdüm ama sonuç malum..kızımın doğum hediyeleri bana.çatlaklarım o kadar derin ki sanki ameliyat olmuşum

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee

ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
günaydın canım inşallah ilerlemez çabucak iyileşirsin

canım rosemmmm hoş geldin aynen çok özledim ya evet canım haklısın kafamda hep var olan sezeryan var tabi kısmet hepimiz sıkıntısızca atlatalım inşallah

merhaba canım evet evet zamanımm azaldı beee darısı hepimize sıkıntısızca inşallah demek kızın dönmek istememiş canı sağolsun sağlıkla gelsin inşallah hadi yaa bayağı çatlamışsın aynen ne yaparsak yapalım çatlaklar kaçınılmaz sanırım bende de kırmızılıklar var farkettiğm

allah allah.. ılk sezeryan demiş sonra normale dönmüş.. demekki durumunu müsait gördü.. neyse cnm ya hayırlısı diyelim ozaman..en doğru olan olsun....

Ne guzel yakinda kavusacaksin bebisine. Keske ben de bir an onca kavussam bebegime.

allah allah.. ılk sezeryan demiş sonra normale dönmüş.. demekki durumunu müsait gördü.. neyse cnm ya hayırlısı diyelim ozaman..en doğru olan olsun....
yaaa benim kafa niye allak-bullak oldu sandın yani topu bana attı resmen dr. amin canım benim hepimizin doğumu rahat, sıkıntısız yaşansı inşallahhhhhhh

şifacım doğum pozisyonunda olsa nasıl çatlardım kim bilir :) canım bir avazda kurtarsın Allah.kendi sağlığını düşün sezeryan ol Allah korusun doğum anında panik olursan daha kötü olur.herşeyde bir hayır vardır bu da Allahtan gelen bişey

evet canım zaten bende bebeğimin doğum pozisyonunda öğrendiğimden beri nasıl ruh halim değişmişti hep dönsün istedim öylece kaldııı anne beni normal doğur diyor ama annesi yanaşmıyor amin canım zzten panik birisiyim sezeryan bana göre zaten bünye alışık narkoza ameliyata sağlık olsun inşallah

kızlar bana müsade eşim evde hem de pc ye o geçecekmiş öpüldünüz kocaman hoş sohbetler kalanlara fırsat bulduğum an burdayım

canım benimkide 70*130 besıgım aynı boyutta uyku seti aldım bu lüx die geçen uyku setleri var benimki düz beyaz saten gibi bişi onlardan aldım öteki normal olanlarda bulamadım bende hepsi küçüktü sende onlara bi bak.

evet evetttt haftaya cumartesi kontrolde tarih tam netleşecekkkkk az kaldı azzzz darısı hepimize canım inşallah

Insallah gun sayiyorum artik.
Degisik duygular icindeyim. Sanki hic dogum yapamiycakmisim, nasip olmayacakmis gibi geliyor. Allah korusun. Dogum yapsam bile bir sikinti beni bekliyormus gibi hissediyorum. Allah korusun. Bazen de dogumda olecegimi dusunuyorum. Allah korusun.
Bunlar aklima geldikce agliyorum. Doktor dese ki haftaya alicaz bebegi dunyalar benim olur. Bir an once olsun istiyorum. Bu stres bitsin istiyorum artik.

tşkkr ederim canım park yataklar pek şirinceler ama sanki oyuncak gibiler o yüzden düşünmemiştim ama herkes park yatak önermiş hemde küçük yatak odası için ideal heralde kocişe anlatayım ben bi bakalım fikir veren tüm arkadaşlara tşkkr ederim kızlar :)

cnm bu hisler seni çok yıpratıyordur emınım ama inan ki geçici.. son demler artık iş güç bitti kndımızı bol bol dinliyoruz o yuzden böyle oluyor..

arkadasım 5 ay önce doğuma gırerken aglayarak girdi sebep ne bılıyormusun? ben doğumda ölücem hakkınızı helal edın dedı okadar durumu vahımdı yanı.. ama tabıkı cok şükür bişey olmadı 5 aylık tosuncuk bi kızı var...az daha sabırrrr

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee

ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
cnm çok geçmiş olsun acil şifalar.
cnm senin hem tüp bebek olması hemde diğer hastalığın sebebiyle ben olsan risk almazdım.sezeryanı tercih ederdim.tabiki normal doğum daha güzel ama sezeryana göre riskleride var.bence kafanı bulandırma
cnm dualarımız seninl.allahım korumuş.okurken bile okadar kötü oldum ki.neyseki atlatmışsın.inş bebeişin dahada sabreder

sona yaklaştıkça aynı duyguları hepimiz taşıyoruz.daha çok korkular sarıyor bizi.ama geçecek hepsi.hep iyi düşünelim

Ben de onun gibi aglarim kesin. Elimde degil durup durup aklima geliyor.

Benim kadar abartan oldugunu sanmiyorum. Her gun bunlari dusunup agliyorum bir kere.

merhabalaar guzel annislereee! uzun bir zamandan sonra tekrar burdayiiiim.bayagidir hic giremedim yaaa.merak da ettim dogum yapan oldumu diye.umarim herkesin sagligi yerindedir. ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…