2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şifacıgım rabbım kolaylık versın ıbrahım beydemı dogum yapacaksın bakalımm!!!!

belkım gelırız oglusumlaa hehebebenn donmedıgı ıcınmı sezeryan ıstıyorsunn yoksam patık denmıı ınsll kolay bır dogumun olur bısde o gunlere yaklasıyoruzz yarıladık gercı daha ama gecer dımı yafffffffheyecanlaa beklıyoruz bakalım ınslll

ben sarella reklemına bayılıyorummmmmm aaaaannnnnnnnneeeeeeeeeeee, bir tekme bir sarella,iki tekme iki sarella.....

bide yeni versiyonu çıkmış tepik atarken....çok tatlllııııı ya resmen reklamları izliyorum çıksın da bakayım diye..

Şifacım buna en iyi aslında dr karar verir pelvis kasların nasıl güçlümü değilmi normal doğum için ama şunuda unutma artık hiçbir şeye kolay ulaşılamıyor uğraşmışsın tedavi olmuşsun meleğini bekliyorsun hiç sıkıntıya sokma bence ne kendini nede onu adet sancılarına gelince bende çok çektim mide bulantılatıları kasık ağrıları ama ilk bebeğim sezeryan çok şükür bi sancı falan kalmadı gayet normale döndü herşey e bide kendi rahatsızlığında varmış niye bu kadar stres yaşayasınki bence tabi yine bizimkiler laf sen ne istiyorsan öyle yaşa sağlıkla bebeğini kucağına al öyle veya böyle ama kendini de düşün

Canım ya hakkınızda hayırlısı hangisi ise rabbim ona yöneltsin inşallah

canım ya son anda kafanın karışması iyi olmamış ama FMF gibi bir şikayetin varsa sen ol sezerciğini güzel güzel. ben de bugünlerde doktorların şu söylemine çok takıldım, sakın yanlış anlama seninle veya diğer tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarla kesinlikle alakası yok, sedece ben normal doğum yapmayı düşünüyorum ve doktorlar sizlere bebeği riske atmayalım dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum; ben şimdi bebeğimi riske mi atmış oluyorum...tabiki normal doğumun sezeryana göre daha riskli olduğu bilinen bir gercek ama ne bileyim o zaman ben de riske atmayıp sezeryan mı olsam, çünkü söz konusu olan sey bebek, kumar oynanmaz ki. uff cok karışık ya

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee

ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım çok geçmiş olsun, inşallh hemen gecer ya. doktora gidecek misin

oo canım sen cok gereksiz endişelerle doldurmussun kendini. bebeğini çok etkiliyorsun, senden gelen her türlü negatif akımı hafızasına kaydediyor unutma. İleride o da çok endişeli bir karaktere sahip olacak. o nedenle toparlan, güzel şeyler düşün. Mis kokulu bebğinin kokusunu, onu bırc bırç emzireceğini ve emzirirken gözlerini gözlerine dikişini.

tatlım öyle düşünme ne demek riske mi atıyorum... olurmu öyle şey gelmiş geçmiş en sağlıklı şey normal doğum.. peki şunu sorayım..hangi doğum şeklinde risk sıfır? hangisi en garanti? buna cvp veremeyiz.. bizim kendi sağlığımız,bebeğimizin durumu hangisine el veriyorsa o doğu mu seçmemiz lazım..sen normal doğum yapabilecekken keyfi sezeryan istersen bence hata olur..

düne kadar sezeryan mı vardı.. bizim ebelerimiz nasıl doğurmuş? kızlar allah rızası için bunu sıkıntı yapıp günlerinizi zehir etmeyin.. sizin ve bebeğinizin sağlığı doğrultusunda,panik atağınız yoksa bırakın olması gerektiği gibi olsun..

nasılsa çıkacak bu bebek.. sadece sesini duymayı hayal edin.. gerisi nasippp.....

kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn

haklısın canım, zaten su an fikrimi değiştirmedim bir aksilik olmadığı sürece normal düşünüyorum hala, sadece doktorlar normal doğumdan cok korkutuyorlar gibi geliyor. Çogu doktor sezeryan yanlısı, kolaylarına geliyor çunku. ya da senin seçimine bırakıyorlar ki sonrasında zan altında kalmasınlar. Hepimiz için hayırlıs olsun, dediğin gibi bi şekilde çıkacaklar ordan biz de o guzel popuşlarını ısrcaz. Annam kurban olayıııımmmm ben onaaaaaaaaaaa be. Sevgim kabardı

Haklisin ama elimde degil. Panik atak mi var bende anlamadim.

cnm aklımız fıkrımız sende.. ilk annemiz sen olacaksın.. rabbım saglıcakla kucagına aldırsın.korkman heyecan yapman normal..içinden geldiği gibi davran düşün.. sıkma kendını... hayırlı haberlerini bekliyoruz

aynen öyle cnm.. dr konusunda haklısın oda artık onların insafına kalmış.. topu bize atan dr larada hocam deneyımlı olan sızsınız bana yol gösterecek olanda sizsiniz ben bılemem ki hangısı uygun deyıp topu tekrar onlara atıp bol bol paslaşacaz artık

senden 5 gün sonrada ben olacam canım nasıl yaptırmayı düşünüyorsun epidural mi yoksa narkozlumu

canım sen sağ salım doğur hepimiz rahatlıcaz, hamileliğin başından beri endişe endişe gittin sen bitiyor sonunda :))))
korkma hem neden korkuyosun ne güzel miniğin geliyor, bak baştan terapi et kendini bebeğinle ilgili endişelre kapılma. Allah yardımcın olsun, bizi de haberdar et...

cnm korkman heyecanlanman çok normal.ne zorluklar aşarak geldik bu günlere.güzel şeyler düşün.allah hepimizin yardımcısı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.

senden 5 gün sonrada ben olacam canım nasıl yaptırmayı düşünüyorsun epidural mi yoksa narkozlumu
canımm ben epudural olucam doktorum kendisi önerdi ..belden uyuşmalı sezeryan ..senin nasıl olacak?

inşallahhh..bende o gün bir rüya gibi sorunsuz geçip bitmesini istiyorumm ..panik biriyim ya :)) o sırada nasıl olurumm kendimi düşünemiyorum inşallah başımdaki konusmacı kişiyle iyi anlaşırızda anlamadan gecer ameliyatım :))

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum hep aksilikler beni bulacak ve evetttt öleceğim takıntısı filan offf kafa fena dolu bu takıntılarla

cnm senin hem tüp bebek olması hemde diğer hastalığın sebebiyle ben olsan risk almazdım.sezeryanı tercih ederdim.tabiki normal doğum daha güzel ama sezeryana göre riskleride var.bence kafanı bulandırma
aynen canım risk en az olan sezeryan düşüneceğim inşallah hepimiz sıkıntısızca atlatacağız

Ben de onun gibi aglarim kesin. Elimde degil durup durup aklima geliyor.

Benim kadar abartan oldugunu sanmiyorum. Her gun bunlari dusunup agliyorum bir kere.
var var ben varım canım çok endişe yüklüyüm :18:

merhabalaar guzel annislereee! uzun bir zamandan sonra tekrar burdayiiiim.bayagidir hic giremedim yaaa.merak da ettim dogum yapan oldumu diye.umarim herkesin sagligi yerindedir. ))
hoş geldin canım doğum yapan topiğimizde henüz yok face grubunda bereket var toplam 5 adet oldu doğum

canım hoş geldin evet İbrahim beyde doğum yapacağım ay keşke gelseniz ne gzüel süpriz olur ki bize düşünmen bile yeter canım bebeğimin pozisyonu normal :2: tüp bebek olduğum için sezeryan düşünmekte dr.um

canım; 19 şubatta 38+1 ya da 2 oluyorum.
gerçi yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım.
olabilir gözümden kaçmıştır canım sağol tekrardan

bende bayılıyorumm ya çok tatlı

ahh canım benim ya ne kadar moral olduğunu bilemezsin çok rahatladım mesajını okuyunca benimde aynen mide bulantısıyla kalsa iyi kusarak ağrı kesici ilaçların bile fayda etmediği kadar şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim inşallah bende sezeryanla da olsa kurtulsammmmm

Canım ya hakkınızda hayırlısı hangisi ise rabbim ona yöneltsin inşallah
amin canım hepimizinki sıkıntısız atlatılsın

aynen canım dr.um da resmen beni normal doğumdan soğuttu korkuttu risk çok fazla demişti 28 haftalıkken seni çok iyi anlıyorum hepimizin bebeği kıymetli tabiki dr.ların insiyatifine kalmış bir durum işte

çok haklısın canım aynen katılıyorum herşey yolunda ilerlesin hepimizde inşallah

canımmm benim şafak 5 haaa seni çok iyi anlıyorumm canım ama peşinde sırasıyla kaç bebiş cee yapacak sıramızı bekliyoruz hepimiz sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah dualarımdasın

aynen canım sezeryan kolaylarına geliyor ya ben herşeye rağmen aklımdan geçirmedim değil normal doğumu ama hastalığımda o an yansırsa işte kısmet olmayacak ve ben çok fazla yıpranacağım diye risk almak istemiyorum :18: azcık önümüzü görebilsek bilebilsek tamam ama hayırlısı olsun hepimiz için

Haklisin ama elimde degil. Panik atak mi var bende anlamadim.
bende panik atak mıyım diye düşünmeden edemiyorumm

evet canım paslaşacağım bende cumartesi günü

hadi bakalım sıkıntısızca nasip olsun canım Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip sıkıntısızca Rabbimin izni ile atlacağım de hep herşey yolunda ilerlesin inşallah

benımkısıde epıdural olacak benımde ödüm kopuyo sanki ölecekmişim gibi geliyor
ahh bu ölüm korkusu meğer hepimizde varmış :18: Rabbim korktuğumuza uğratmasın sağsağlim kucaklarımıza alalım inşallah bebişkoları

ay canım Allah yardımcın olsun az kalmış bende bu cuma değil haftaya cuma diyorum haftaya bu günler bir gelse son günlerimi bir saysam ay çok heyecanlı neler hissedeceksin ilk önce hastaneye gitmeden bir gün önce ruh gibi olacaksın ortalıklarda gezeceksin herkes seninle bir şeyler knuşacak sen hiç bir şey hissetmediğini fark edeceksin çünkü o kadar yoğun duygular içinde olacaksınki etarfındaa kim ne konuşuyor ne diyor umrunda olmayacak gece zorla uyumaya çalışacaksın ertesi gün yorucu olacağı için ama zorlasanda uyuyamayacaksın falan filan ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel:):)ha birde sabah olunca etrafındakiler,n yüzüne bakmaya korkacaksın çünkü baksan gözleirndeki yaşlar yerinde durmayacak en azından ben öyleydim ama şimdi kesin bakmasamda durmadan ağlarım gibi geliyor oğluşum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…