şifacıgım rabbım kolaylık versın ıbrahım beydemı dogum yapacaksın bakalımm!!!!evet canım zaten bende bebeğimin doğum pozisyonunda öğrendiğimden beri nasıl ruh halim değişmişti hep dönsün istedim öylece kaldıııanne beni normal doğur diyor ama annesi yanaşmıyor amin canım zzten panik birisiyim sezeryan bana göre zaten bünye alışık narkoza ameliyata sağlık olsun inşallah
ekledim canım bende teşekkür ederim bişi soracağım19 şubatta tam kaç haftalık olacaksın
canlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorumnst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor
bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor
neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde
canlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorumnst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor
bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor
neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde
günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee
ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Insallah gun sayiyorum artik.
Degisik duygular icindeyim. Sanki hic dogum yapamiycakmisim, nasip olmayacakmis gibi geliyor. Allah korusun. Dogum yapsam bile bir sikinti beni bekliyormus gibi hissediyorum. Allah korusun. Bazen de dogumda olecegimi dusunuyorum. Allah korusun.
Bunlar aklima geldikce agliyorum. Doktor dese ki haftaya alicaz bebegi dunyalar benim olur. Bir an once olsun istiyorum. Bu stres bitsin istiyorum artik.
tatlım öyle düşünme ne demek riske mi atıyorum... olurmu öyle şey gelmiş geçmiş en sağlıklı şey normal doğum.. peki şunu sorayım..hangi doğum şeklinde risk sıfır? hangisi en garanti? buna cvp veremeyiz.. bizim kendi sağlığımız,bebeğimizin durumu hangisine el veriyorsa o doğu mu seçmemiz lazım..sen normal doğum yapabilecekken keyfi sezeryan istersen bence hata olur..
düne kadar sezeryan mı vardı.. bizim ebelerimiz nasıl doğurmuş? kızlar allah rızası için bunu sıkıntı yapıp günlerinizi zehir etmeyin.. sizin ve bebeğinizin sağlığı doğrultusunda,panik atağınız yoksa bırakın olması gerektiği gibi olsun..
nasılsa çıkacak bu bebek.. sadece sesini duymayı hayal edin.. gerisi nasippp.....
canım ya son anda kafanın karışması iyi olmamış ama FMF gibi bir şikayetin varsa sen ol sezerciğini güzel güzel. ben de bugünlerde doktorların şu söylemine çok takıldım, sakın yanlış anlama seninle veya diğer tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarla kesinlikle alakası yok, sedece ben normal doğum yapmayı düşünüyorum ve doktorlar sizlere bebeği riske atmayalım dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum; ben şimdi bebeğimi riske mi atmış oluyorum...tabiki normal doğumun sezeryana göre daha riskli olduğu bilinen bir gercek ama ne bileyim o zaman ben de riske atmayıp sezeryan mı olsam, çünkü söz konusu olan sey bebek, kumar oynanmaz ki. uff cok karışık ya
canım çok geçmiş olsun, inşallh hemen gecer ya. doktora gidecek misin
oo canım sen cok gereksiz endişelerle doldurmussun kendini. bebeğini çok etkiliyorsun, senden gelen her türlü negatif akımı hafızasına kaydediyor unutma. İleride o da çok endişeli bir karaktere sahip olacak. o nedenle toparlan, güzel şeyler düşün. Mis kokulu bebğinin kokusunu, onu bırc bırç emzireceğini ve emzirirken gözlerini gözlerine dikişini.
kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn
haklısın canım, zaten su an fikrimi değiştirmedim bir aksilik olmadığı sürece normal düşünüyorum hala, sadece doktorlar normal doğumdan cok korkutuyorlar gibi geliyor. Çogu doktor sezeryan yanlısı, kolaylarına geliyor çunku. ya da senin seçimine bırakıyorlar ki sonrasında zan altında kalmasınlar. Hepimiz için hayırlıs olsun, dediğin gibi bi şekilde çıkacaklar ordan biz de o guzel popuşlarını ısrcaz. Annam kurban olayıııımmmm ben onaaaaaaaaaaa be. Sevgim kabardı
kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn
kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn[/QUOT
dualar seninle canım sağlıcakla alırsın inş bebişini.darısıda biran önce başımıza yaaa hemen doğurmak istiyorum zaman geçmiyor sanki takıldı kaldı
canımm ben epudural olucam doktorum kendisi önerdi ..belden uyuşmalı sezeryan ..senin nasıl olacak?senden 5 gün sonrada ben olacam canım nasıl yaptırmayı düşünüyorsun epidural mi yoksa narkozlumu
canım sen sağ salım doğur hepimiz rahatlıcaz, hamileliğin başından beri endişe endişe gittin sen bitiyor sonunda :))))
Korkma hem neden korkuyosun ne güzel miniğin geliyor, bak baştan terapi et kendini bebeğinle ilgili endişelre kapılma. Allah yardımcın olsun, bizi de haberdar et...
canımm ben epudural olucam doktorum kendisi önerdi ..belden uyuşmalı sezeryan ..senin nasıl olacak?
benımkısıde epıdural olacak benımde ödüm kopuyo sanki ölecekmişim gibi geliyor
canım bende aynen senin gibi düşünüyorum hep aksilikler beni bulacak ve evetttt öleceğim takıntısı filan offf kafa fena dolu bu takıntılarlaInsallah gun sayiyorum artik.
Degisik duygular icindeyim. Sanki hic dogum yapamiycakmisim, nasip olmayacakmis gibi geliyor. Allah korusun. Dogum yapsam bile bir sikinti beni bekliyormus gibi hissediyorum. Allah korusun. Bazen de dogumda olecegimi dusunuyorum. Allah korusun.
Bunlar aklima geldikce agliyorum. Doktor dese ki haftaya alicaz bebegi dunyalar benim olur. Bir an once olsun istiyorum. Bu stres bitsin istiyorum artik.
aynen canım risk en az olan sezeryan düşüneceğim inşallah hepimiz sıkıntısızca atlatacağızcnm senin hem tüp bebek olması hemde diğer hastalığın sebebiyle ben olsan risk almazdım.sezeryanı tercih ederdim.tabiki normal doğum daha güzel ama sezeryana göre riskleride var.bence kafanı bulandırma
var var ben varım canımBen de onun gibi aglarim kesin. Elimde degil durup durup aklima geliyor.
Benim kadar abartan oldugunu sanmiyorum. Her gun bunlari dusunup agliyorum bir kere.
hoş geldin canım doğum yapan topiğimizde henüz yok face grubunda bereket var toplam 5 adet oldu doğummerhabalaar guzel annislereee! uzun bir zamandan sonra tekrar burdayiiiim.bayagidir hic giremedim yaaa.merak da ettim dogum yapan oldumu diye.umarim herkesin sagligi yerindedir.))
canım hoş geldin evet İbrahim beyde doğum yapacağımşifacıgım rabbım kolaylık versın ıbrahım beydemı dogum yapacaksın bakalımm!!!!
belkım gelırız oglusumlaa hehebebenn donmedıgı ıcınmı sezeryan ıstıyorsunn yoksam patık denmıı ınsll kolay bır dogumun olur bısde o gunlere yaklasıyoruzz yarıladık gercı daha ama gecer dımı yafffffff heyecanlaa beklıyoruz bakalım ınslll
olabilir gözümden kaçmıştır canım sağol tekrardancanım; 19 şubatta 38+1 ya da 2 oluyorum.
gerçi yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım.
bende bayılıyorumm ya çok tatlıben sarella reklemına bayılıyorummmmmmaaaaannnnnnnnneeeeeeeeeeee, bir tekme bir sarella,iki tekme iki sarella.....
bide yeni versiyonu çıkmış tepik atarken....çok tatlllııııı ya resmen reklamları izliyorum çıksın da bakayım diye..
ahh canım benim ya ne kadar moral olduğunu bilemezsin çok rahatladım mesajını okuyunca benimde aynen mide bulantısıyla kalsa iyi kusarak ağrı kesici ilaçların bile fayda etmediği kadar şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim inşallah bende sezeryanla da olsa kurtulsammmmmŞifacım buna en iyi aslında dr karar verir pelvis kasların nasıl güçlümü değilmi normal doğum için ama şunuda unutma artık hiçbir şeye kolay ulaşılamıyor uğraşmışsın tedavi olmuşsun meleğini bekliyorsun hiç sıkıntıya sokma bence ne kendini nede onu adet sancılarına gelince bende çok çektim mide bulantılatıları kasık ağrıları ama ilk bebeğim sezeryan çok şükür bi sancı falan kalmadı gayet normale döndü herşey e bide kendi rahatsızlığında varmış niye bu kadar stres yaşayasınki bence tabi yine bizimkiler laf sen ne istiyorsan öyle yaşa sağlıkla bebeğini kucağına al öyle veya böyle ama kendini de düşün
amin canım hepimizinki sıkıntısız atlatılsınCanım ya hakkınızda hayırlısı hangisi ise rabbim ona yöneltsin inşallah
aynen canım dr.um da resmen beni normal doğumdan soğuttu korkuttucanım ya son anda kafanın karışması iyi olmamış ama FMF gibi bir şikayetin varsa sen ol sezerciğini güzel güzel. ben de bugünlerde doktorların şu söylemine çok takıldım, sakın yanlış anlama seninle veya diğer tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarla kesinlikle alakası yok, sedece ben normal doğum yapmayı düşünüyorum ve doktorlar sizlere bebeği riske atmayalım dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum; ben şimdi bebeğimi riske mi atmış oluyorum...tabiki normal doğumun sezeryana göre daha riskli olduğu bilinen bir gercek ama ne bileyim o zaman ben de riske atmayıp sezeryan mı olsam, çünkü söz konusu olan sey bebek, kumar oynanmaz ki. uff cok karışık ya
çok haklısın canım aynen katılıyorumtatlım öyle düşünme ne demek riske mi atıyorum... olurmu öyle şey gelmiş geçmiş en sağlıklı şey normal doğum.. peki şunu sorayım..hangi doğum şeklinde risk sıfır? hangisi en garanti? buna cvp veremeyiz.. bizim kendi sağlığımız,bebeğimizin durumu hangisine el veriyorsa o doğu mu seçmemiz lazım..sen normal doğum yapabilecekken keyfi sezeryan istersen bence hata olur..
düne kadar sezeryan mı vardı.. bizim ebelerimiz nasıl doğurmuş? kızlar allah rızası için bunu sıkıntı yapıp günlerinizi zehir etmeyin.. sizin ve bebeğinizin sağlığı doğrultusunda,panik atağınız yoksa bırakın olması gerektiği gibi olsun..
nasılsa çıkacak bu bebek.. sadece sesini duymayı hayal edin.. gerisi nasippp.....
canımmm benim şafak 5 haaakızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn
aynen canım sezeryan kolaylarına geliyor ya ben herşeye rağmen aklımdan geçirmedim değil normal doğumu ama hastalığımda o an yansırsa işte kısmet olmayacak ve ben çok fazla yıpranacağım diye risk almak istemiyorum :18: azcık önümüzü görebilsek bilebilsek tamam amahaklısın canım, zaten su an fikrimi değiştirmedim bir aksilik olmadığı sürece normal düşünüyorum hala, sadece doktorlar normal doğumdan cok korkutuyorlar gibi geliyor. Çogu doktor sezeryan yanlısı, kolaylarına geliyor çunku. ya da senin seçimine bırakıyorlar ki sonrasında zan altında kalmasınlar. Hepimiz için hayırlıs olsun, dediğin gibi bi şekilde çıkacaklar ordan biz de o guzel popuşlarını ısrcaz. Annam kurban olayıııımmmm ben onaaaaaaaaaaa be. Sevgim kabardı
bende panik atak mıyım diye düşünmeden edemiyorummHaklisin ama elimde degil. Panik atak mi var bende anlamadim.
evet canım paslaşacağım bende cumartesi günücnm aklımız fıkrımız sende.. ilk annemiz sen olacaksın.. rabbım saglıcakla kucagına aldırsın.korkman heyecan yapman normal..içinden geldiği gibi davran düşün.. sıkma kendını... hayırlı haberlerini bekliyoruz
aynen öyle cnm.. dr konusunda haklısın oda artık onların insafına kalmış.. topu bize atan dr larada hocam deneyımlı olan sızsınız bana yol gösterecek olanda sizsiniz ben bılemem ki hangısı uygun deyıp topu tekrar onlara atıp bol bol paslaşacaz artık
hadi bakalım sıkıntısızca nasip olsun canım Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip sıkıntısızca Rabbimin izni ile atlacağım de hepcanımm ben epudural olucam doktorum kendisi önerdi ..belden uyuşmalı sezeryan ..senin nasıl olacak?
inşallahhh..bende o gün bir rüya gibi sorunsuz geçip bitmesini istiyorumm ..panik biriyim ya :)) o sırada nasıl olurumm kendimi düşünemiyorum inşallah başımdaki konusmacı kişiyle iyi anlaşırızda anlamadan gecer ameliyatım :))
ahh bu ölüm korkusu meğer hepimizde varmış :18: Rabbim korktuğumuza uğratmasın sağsağlim kucaklarımıza alalım inşallah bebişkolarıbenımkısıde epıdural olacak benımde ödüm kopuyo sanki ölecekmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?