2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar nerden geldiyse aklıma lohusa şerbeti geldi.nasıl olcak.hazır yok sanırım kendimiz mi yapmamız gerekiyor.bide bardak süsü falan almak istiyorum çok abartmış olurmuyum:)

He yaaa ne tatlııı

Hayırlısı ile kurtul gel canım inşallah
Rabbim sıkıntısızca bebeğine kavuşmayı nasip etsinnnnnn

grn kullanıcısından alıntı
büyüyen beşik aldım, beşiğin boyutu 70-180. İçine koyacağım yatağımın ölçüsü de 70*130.
bu ölçüye göre uyku seti bulmakta sıkıntı yaşıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir marka/ölçüler varmıdır. Nelere dikkat etmem gerek arkadaşlar...
canım bizim aldığımız yatağın da boyutu 60-120.ben de aynı sorunu yaşıyorum.ben de bebek uyku seti aldım.çarşafının ölçüssünü okudum da aldım.setteki çarşafın ölçüsü 70-130 du.lastikliymiş meğerse ve bol geldi.ben dedim o kadar potluk yapmaz çok az fark var diye ama epey bol.benim de değiştirmem lazım.yani tavsiye olarak birebir ölçüsüne uyan almak lazım..

MARKA OLARAK BEN ÖZDİLEK DÜŞÜNÜYORUM... HEM GÜZEL HEMDE FİYAT AÇISINDAN UYGUN YALNIZ ÖLÇÜLER KAFAMA TAKILDI BİR KAÇ YERE BAKTIM 70-130 OLAN YATAĞIM İÇİN

Little Bear Ranforce Bebek Uyku Seti#Little Bear Ranforce Baby Sleeping Set

ÖLÇÜLERİ İSE...

ÜRÜN AÇIKLAMASI
Baş Koruma 40x60
Beşik Koruma 40x140 (2 Adet)
Çarşaf 120x180
Ürün içeriği %100 Pamuk
Volanlı Yastık Kılıfı 35x45 (1 Adet)
Yastık Kılıfı 35x45 (1 Adet)
Yorgan Koruması 100x170
Yorgan 95x145

ACABA BENDE ALSAM POTLUK/DESENDEN ÖDÜN VERMEK ZORUNDA KALIRMIYIM ?

3. Sıradaki güzel bu fiyatı nerden aldın acaba onuda paylaşırmısın?

herkese selam ,
doğuma günler kala anca girebildim siteye o kadar koşturmaca yasadım ki ev tasınması eksikler derken kendimi unuttum.
doğurmaktan cok korkuyorum normal doğum için 28 mart olan doğumum 17 martta cekildi spinal sezeryan olacağım. doğum korkusu yüzünden ne uyku kaldı ne huzur. doğumda bana yada bebeğe bieşy olursa korkusuyla yatıp kalkıyorum.

Kızlar nerden geldiyse aklıma lohusa şerbeti geldi.nasıl olcak.hazır yok sanırım kendimiz mi yapmamız gerekiyor.bide bardak süsü falan almak istiyorum çok abartmış olurmuyum:)

cnm tabiki abartmış olmazsın yapp bende yapacağım=) ben internetten bulmuştum ekleyeyim bak istersen.

ayy kizlarr ölüm korkusunu yasayan ne cok kisi varmis megersem... acaba benim nie aklima hic gelmiyo :-D hafta olarak cok ileri degilim bu yuzden mi acep...

bende kız ıstıodummm sırf bu yuzden bır bebek daha cekemıcem dıodummm ama sımdııı ben onların kralıcesı olcam dıom canım ya malesef bu haftaya kadar kaldı cok sanssızım ablamı bekledım tam bugun gelecektı ama enıstemın ıslerı bozuldu malesef 20 sonra sn anlatrda gelecek boya yapmıcaktık ama ypmak zorunda kaldık soba yakıyoruz ev cok pıs duruyor yapalım dedık ama esım sabah 9 aksam 10 calısıo hafta ıcı bıgun tatılı var oda nerdeyse dukkanda gecıo bılmıorum nolcaz camaırları yıkadım kac gundur gunes var yagacagı tuttu kurutamıyorum off ama bunada sukur bılıyorum ben ıslerımı bıtırecem ablam gelecek bebegım ole dogacak bole dusunmeye coook ıhtıyacım vaarrrr

canım keske normal yapabılsen ama korkıuyorsan hıc bulasma ben cok ıstıyorum normal dogumu ama tabı senın durumun farklı ama bu zamnda artık sezeryandan sonra bıle normal dogum yapmaya calıso doktorlar ....hayırlısı canım sen tarıh alsanda bebgının gelecvegı varsa gelır herdogum kendı kendıne gelısıyorrr hayırlısı

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee

ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canımm ya cok gecmıs olsunnnnn....

kizlar sitede hazir liste vardi hastane cantasi diye ama bugun bir turlu bulamadim
nerdeydi biliyorsaniz bana yardimci olurmusunuz ordan kontrol edecektim

çok sağol canım, iyileşeceğim inşallah
canım soba yanan odada kurutmayı denesen çamaşırları

buldum sonunda :)
listemi yaptim bugun alisverise cikiyorum eksiklerimi tamamlayip cantami hazirliyorum :)
sekerleride yarin yapmaya baslasak guzel olacak herkes erken gelecegini soyluyor Masalimin karnim felan asagi inmis

iyi akşamlar herkeze
bu gün kontrolüm vardı
oğluşum 2.350 gr olmuş
başı hala aşşağıda yüzünüde gömmüş zor kıpırdıyo hiç yeri kalmamış bebişimin
karnımda çok büyük değil hatta son zamanlarda sanki biraz küçüldü gibi
suyumuzda iyiymiş
sancımda çıkmadı sayılır çok hafif bişeler var doktor iyi dedi
bol su iç dinlen dedi
haftaya kontor
göbeğimin yanında sürekli şişirdiği yer tahmin ettiğim gibi poposuymuş
doğsun yicem onun poposunu
artık doğsada bi sorun olmazmış
bunları duydumya
artık şimdi ev işlerimi bitirmeye çalışıcam ve sık sık yürüyüş yapıcam
yeter kendimi eve hapsettiğim
ve hurma yemeye başlıcam artık gelsin bebişim
oğluşumu öyle sıkış pıkış görünce çok üzüldüm doğsunda rahatlasın yavrum

son 5 e girmişsin demek çok sevindim senin adına
bebişinde senin içinde allah yardımcınız olsun
inşallah kolay bi şekilde atlatırsın
bebişini sağ salim kucağına alırsın dualarım seninle

bizim sıramız da yaklaşıyo hadi bakalım artık teker teker bebişler doğmaya başlıyor.

buldum sonunda :)
listemi yaptim bugun alisverise cikiyorum eksiklerimi tamamlayip cantami hazirliyorum :)
sekerleride yarin yapmaya baslasak guzel olacak herkes erken gelecegini soyluyor Masalimin karnim felan asagi inmis

gece gece nereye gidiyosun diyecektim ama sizin orada sabah dimi. Hadi bakalım sana iyi alışverişler. ben de hala yapmadım şekerleri ama yarın başlıyorum..

oyy maşallah canım size. Sonuna kadar boyle sıkıntısız gecer inşallah. doğru zamnda da kucağına alırsın bebişini

ayy kizlarr ölüm korkusunu yasayan ne cok kisi varmis megersem... acaba benim nie aklima hic gelmiyo :-D hafta olarak cok ileri degilim bu yuzden mi acep...

benim de hiç aklıma gelmiyor oyle bir şey, çıkarın aklınızdan boyle şeyleri ya. ben de doğum korkusu var hatta kendimi amaaannn ağrıdan ölmem ya diye teselli ediyorum. Ben sancıdan çok korkuyorum. sezeryan olursa da son ana kadar korkmam heralde.

oyy maşallah canım size. Sonuna kadar boyle sıkıntısız gecer inşallah. doğru zamnda da kucağına alırsın bebişini

amin inşallah bir haftadır yatmam işe yaramış bebişim için çok endişelenmiştim

doğum ne zaman dedim doktora 3 4 hafta falan var diyo
erken gelmezse tabiki
eşimde benden sabırsız ne zaman gelicek gelsin artık diyo
bende biz erken beklerken inadına 41 haftayı doldurupta gelirse hiç şaşma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…