ben sarella reklemına bayılıyorummmmmmaaaaannnnnnnnneeeeeeeeeeee, bir tekme bir sarella,iki tekme iki sarella.....
bide yeni versiyonu çıkmış tepik atarken....çok tatlllııııı ya resmen reklamları izliyorum çıksın da bakayım diye..
kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn
canımm ben epudural olucam doktorum kendisi önerdi ..belden uyuşmalı sezeryan ..senin nasıl olacak?
benımkısıde epıdural olacak benımde ödüm kopuyo sanki ölecekmişim gibi geliyor
Benim de bazen geliyo öyle düşünceler :26:
Geçen eşime dedim ki çok kirliyim sürekli yağlanmaktan kısa sürede duş alıp çıkmaktan artık kirlerim toparlanıyor dedim.
O da doğumdan sonra iyi bir keselenirsin dedi.
Ben de dedim ama ya doğumda bi şi olursa kirli kirli mi gideyim öbür tarafa dedim
Ay adamcağız sustu kaldı ben öylesine dediydimmm
Amaaa
Artık pek gelmiyor aklıma
Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin
Kızlar nerden geldiyse aklıma lohusa şerbeti geldi.nasıl olcak.hazır yok sanırım kendimiz mi yapmamız gerekiyor.bide bardak süsü falan almak istiyorum çok abartmış olurmuyum:)
Tatlım aktarlar da onun için kırmızı şeker satılıyor kütle halinde lohusa şerbeti diye ondan alıp kaynatabilirsin.
Buzlukta vişne varsa onu kaynatabilirsin. Ki daha doğal ve daha lezzetli
E olmadı hazır vişne suyu
Bardaklarını da süsle tabi canım ne olacak hem masrafınız bi şi. Hem de artık çok yaygın bi şi. Bilmeyen de senden görmüş olur işte...
mavi olanında ekrusunu düşünüyorum giyince sıcacık tutacak gibi geliyo ama kararsız kaldım
sanki birinin kolları çok salaş. Diğerinin de önden bağcığı kafama takıldı,
sizce hangisi
fiyatları da 25 ile 36 arası
3. Sıradaki güzel bu fiyatı nerden aldın acaba onuda paylaşırmısın?
canım çok geçmiş olsun, inşallh hemen gecer ya. doktora gidecek misin:
bende kız ıstıodummmtatlım ya aynen benimde ilk bebeğim eşim =) o yüzden kızımın olmasına çok sevnyrm =) 37. haftadasn biran önce yap işlerini tatlım özelliklede boya iişini aksatmayın boya kokusu rahatsız eder sizide bebeğinizide .. ben daha bebeğimin odasının 1 haftadr penceresini kapatmyrm hala koku var ...
canım keske normal yapabılsen ama korkıuyorsan hıc bulasma ben cok ıstıyorum normal dogumu ama tabı senın durumun farklı ama bu zamnda artık sezeryandan sonra bıle normal dogum yapmaya calıso doktorlar ....hayırlısı canım sen tarıh alsanda bebgının gelecvegı varsa gelır herdogum kendı kendıne gelısıyorrrcanlarım dün Nst için gittim dr . a ultrason 2 haftada 1 ama nst için her hafta gidiyorumnst iyi çıktı bebeğimin pozisyonu normal canım ( baş aşağıda ) dr. um bugün ne dese beğenirsiniz normal doğum da yapabilirsin karar sana kalmış ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve bu yüzden rikse atmak istemiyorum sezeryan olsun dersen onada kabul dedi düşün taşın haftaya kadar dedi haftaya ultrason ve kemik ölçümü v.s. gerekli ölçümleri yaparım tekrar gündeme getiririz doğum şeklini dedi eğer kararın sezeryan olursa 39 hafta olur (38 i çok geçirtmem ) dedi yani 23 şubat ayy kafam karıştı yaa keşke kolay normal doğum yaşayacağımı bilsem sıcak bakıyorum zaman zaman yaaa hem ben şiddetli adet sancısı yaşayan biriyim tek çözümü doğum olduğunu biliyorum ne bileyim yaaa ama bir de genetik bir hastalığım var Ailevi Akdeniz Ateşi ( FMF ) ki karın bölgesinde şiddetli ataklar yaşayan biriyim hadi diyelim normal doğum yaptım doğum sancımla FMF ataklarım karışırsa eğer :18::18::18: kesinlikle kıpırdatmayan bir sancı ki nasıl ıkınayım filan Rabbim kimseye vermesin yani en korktuğum bu aslında yoksa ağrılara alışık biriyim doğum sancısından korkmuyorum dediğim gibi korkutan hastalığımda o an geliverirse :18::18::18: ve de bu yüzden sezeryann ağır basıyor
bir yanım sezeryan diyor diğer yanım herkes doğuruyor sende doğur Şifaaaaa diyor
neyse kafamı bulandırmayım ben sezeryana geçeyim inşallah adet sancım ve fmf ataklarım da mümkünse gayet seyrek olurlar ömrümde
günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz hepinizeeeeee
ben hala griple boğuşuyorumm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bende kız ıstıodummmsırf bu yuzden bır bebek daha cekemıcem dıodummm ama sımdııı ben onların kralıcesı olcam dıom canım ya malesef bu haftaya kadar kaldı cok sanssızım ablamı bekledım tam bugun gelecektı ama enıstemın ıslerı bozuldu malesef 20 sonra sn anlatrda gelecek boya yapmıcaktık ama ypmak zorunda kaldık soba yakıyoruz ev cok pıs duruyor yapalım dedık ama esım sabah 9 aksam 10 calısıo hafta ıcı bıgun tatılı var oda nerdeyse dukkanda gecıo bılmıorum nolcaz camaırları yıkadım kac gundur gunes var yagacagı tuttu kurutamıyorum off ama bunada sukur bılıyorum ben ıslerımı bıtırecem ablam gelecek bebegım ole dogacak bole dusunmeye coook ıhtıyacım vaarrrr
canımm ya cok gecmıs olsunnnnn....
kızlar son 5 gün..cuma gününe cok az kaldıı:18:ödüm kopuyor aklım fikrim doğum aldı hem korku hem heyecan hem merak hem yavruma kavusma heyecanıı ayyyyy:18:sabah 10 da gel dedi bana ac karnına tahliller filan yapılır sanırım sonra alınırımm direk :44:duaa edinnn banaaa lütfennnn
buldum sonunda :)
listemi yaptim bugun alisverise cikiyorum eksiklerimi tamamlayip cantami hazirliyorum :)
sekerleride yarin yapmaya baslasak guzel olacak herkes erken gelecegini soyluyor Masalimin karnim felan asagi inmis
iyi akşamlar herkeze
bu gün kontrolüm vardı
oğluşum 2.350 gr olmuş
başı hala aşşağıda yüzünüde gömmüş zor kıpırdıyo hiç yeri kalmamış bebişimin
karnımda çok büyük değil hatta son zamanlarda sanki biraz küçüldü gibi
suyumuzda iyiymiş
sancımda çıkmadı sayılır çok hafif bişeler var doktor iyi dedi
bol su iç dinlen dedi
haftaya kontor
göbeğimin yanında sürekli şişirdiği yer tahmin ettiğim gibi poposuymuş
doğsun yicem onun poposunu
artık doğsada bi sorun olmazmış
bunları duydumya
artık şimdi ev işlerimi bitirmeye çalışıcam ve sık sık yürüyüş yapıcam
yeter kendimi eve hapsettiğim
ve hurma yemeye başlıcam artık gelsin bebişim
oğluşumu öyle sıkış pıkış görünce çok üzüldüm doğsunda rahatlasın yavrum
ayy kizlarr ölüm korkusunu yasayan ne cok kisi varmis megersem... acaba benim nie aklima hic gelmiyo :-D hafta olarak cok ileri degilim bu yuzden mi acep...
çok sağol canım, iyileşeceğim inşallah
canım soba yanan odada kurutmayı denesen çamaşırları
oyy maşallah canım size.Sonuna kadar boyle sıkıntısız gecer inşallah. doğru zamnda da kucağına alırsın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?