2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hiçbi şeyden korkmuyorum aklıma bişey gelmiyo dedim zorla korkacak bişey buldum an itibari ile :S ya kızlar saçma olacak belki ama kusuraq bakmayın..korkum şu:

şimdi ben 4 aydır sürekli yatıyorum wc ve dr kontrolleri dışında.. ve dogal olarakta gün boyu soluma yatıyorum.sağı cok az kullandım..acaba sürekli sola yatmaktan bebeğimin sol tarafında bı eziklik özür durumu olmuşmudur?? töbe yarabbi ama durup dururken bu aklıma geldi.. yarın kontrolüm var dr umada sorcam

sen ilaç kullanıyormuydun bilmiyorum ama aynı şeyi ben de dusunuyorum, haftaya ilacı bırakıcam ve sanki rahmim iyice gevşemiştir ve erken doğum riskim var iken 40 bile görürüm gibi geliyor. Bakalım görücez, haftaya hareketlenicem ben de buyuk ihtimalle. çok sıkıldım yatmaktan

Kız Allah seni napmasın, olur mu hiç öyle şey. senden benden güvenli yerde onlar. O kadar kolay mı onu ezmek... o çok rahatsız olsa yatırmaz seni sol tarafına merak etme.

sola yatmaktan bebeğin niye ezilsin
korkmak için yer aramayın lütfen iyi şeyler düşünün ki her şey iyi olsun

mesela benim hala hangi hastanede doğum yapacağım bile belli değil
bi devlet hastanesi diyorum bi muayne olduğum özel hastane
bellide olmaz belkide başka bi hastane
çokta kafama takmıyorum vakti gelince bi yere giderim heralde diyorum
biraz rahat olalım şu son günlerimizde bebişlerin yeri zaten dar bide strese girip etkilemeyelim bebişleri

ayy ne biliyim ya hep sol hep sol.. ayaga kalkmadım sag yatmadım.. geldi işte öyle aklıma

şeytan dürtüyo işte.. kendime zorla düşünecek şey buldum.. normalde tabıkı ezılmez yok boyle bişeyde ben nerdeyse 7/24 sol kullandıgımdan aklıma geldi

Benim de öyle korkum yok ya pek fazlaaaaaa
Öyle arada geldi gitti bi
Çok şükür
Kafama da takmıyorum yaşayarak öğreneceğiz. Sabrımızı telaşımızı şimdiden dağıtmayalım

Kızzzz Allah seniiiiiiiiiiiii

çok özlemişim sizi kızlarr. 4-5 gündür girmiyorum sanki 1 ay olmuş gibi..

nasılsınız görüşmeyeli??

ben aynı düne kadar finallere çalışmaktan girme fırsatım olmadı.. çok şükür atlattım..
artııııııııkkk bebişimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek, beşik hazırlanacakk, çantamız hazırlanacak,, bir de evimizi temizletirsekk hazırız demektirr.

geçimişi okuyamadım kızlar yaa, neredeyse 30 sayfa atlamış, ama bi göz gezdirdim kkiiii..

Porselen bebekten güzel bi haber aldım.. ilk annişimiz o olucak demek herkesin tahmin ettiği gibi. Ama ben papatyadan gelir diye bekliyodum.

Porselen bebek.. canım endişe, korku, heyecan sarmış seni.. canım benim ne kadar sakin olursan bebişin de o kadar rahatlıkla gelir. hiç bi sıkıntın olmaz. Böyle diyorum ama sen gel birde bendeki heyecanı sor.. Dualarım herzaman seninle, inşallah sağ salim, kolayca, bir avazda :)) sakin sakin bi doğum atlatırsın inşallah. gün aldığına göre sezeryanla alıcaklar galiiba. hayırlı haberler ver bize canım,
sabırsızlıkla bekliyoruz doğum hikayeniii..

Papatyaaa canım sen de mi hasta oldunn.. çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.. doğuma kadar iyileşmelisin..

Lolo bebişinden güzel haberler almışssın. maşallah..seninde süren az kalmışş.. bebişler artık sığamıyorlar içerde sıkış tepiş olduğundan 2 aydır yüzünü göremiyorum ben de. özlettiricekler kendilerini doğuma kadar..

kızlarr bugün de son olarak küçük beşiğimiz aldık. resmini eklemiştim daha önce. tekrar ekliyorum aşağıda. artık ufak tefek beşik süslemelerim haricinde hiçbir eksiğim kalmadı. hayırlısıyla hazırlıklara başlıyorum.

şimdi biraz geçmişe dalma zamanı...

Eklentiler

• $Sunny-Baby-SB-238-Adora-Elektirikli-Sepet-9940.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
selamlarnasilsiniz,
PORSELEN cnm senin yerine hepimiz heyecanliyiz.insallah saglikla kavusursun ogluna.saka gibi ya 5 gun kaldi
PAPATYA sana gecmis olsun tatlim,ye ic cabuk iyiles
LOLO masallah ogluna.insallah hep boyle devam eder.
EDLIN beni cok guldurdun kiz

aman canım sende D: alemsın dusunne hıc oleselrrrr canım yaaaa......

kızlarr ben kaldımmı tek basıma bu ızmır ellerınde annem gelemez taaaa nerde gelsede kalmaz burda cok fazla babam var ıkısı ırden gelse kafayı yerler sanırım ablam calısıyor yengem kala kala sımdı hamıle kaldı :) ıkıncı yegenım yolda bı ablısım gelcektı hemde bugun ama malesef enıstemın ıslerı bozuldu nolcakları bellı degıl antalyada o sen dogurana kadar korkma gelırım dıo en fazla 1 hafta kalıp doner ama ben napcam yaaa kızlarrr tamm sagolsunlar kocamın tarfı gercekten yardımcı olacaklar bılıyorum ama tek basınalık duygusu sardı ıcımı cok uzuldum gozlerım dolu geızom offfff

selamlar bende uzun zamandır takip edemiyordum sayfamızı...nisan annesi olucam derken mart annesi oluyorum.. bende artık bu topikteyim... arada buradaydım zaten... 1 martta doktorum sezeryan günü verecek.... sanırım 4 mart olacak.....bebeğim 3 hafta önden gdiyor.... allahtan çalışabilir raporumu erken almıştım.. şimdi pazartesi izine ayrılıyorum bendee... ohhh evdeyimm artıkk bebeğimin bütün ihtiyaçlarını aldık...yıkaması ve ütülemesi kaldı...bu benim 2. sezeryanım olacak... ilki spiral anesteziydi... doktor epidural anestezi isteyip istemediğimi sordu... ne farkı var anlamadım ikisi de belden iğneli sanırsam....spiral anestezi çok rahattı epidurali bilmiyorum fiyat farkı da var o yüzden ben yine spiral olucam.... allahım inşallah hepimize kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza aldırmayı nasip eder....

uff kıyamam ya, merak etmeeee,ilk gunler gözlerin dolar sonra onlar yaş olur akar ama gecer gider.fıstık gibi mekandasın İzmir de benim ailemde orada sana yakınlar, ben de yalnızım yurt dışındayım bir tane akrabam bile yok, babam rahatsız o nedenle gelemiyorlar. Gelecekler diye umut ederken gelemiyoruz dediklerinde bunalıma girdim sanki insan kendini kötü hissediyor, ama napalım kader canım. Allah güç kuvvet verir bize üstesinden geliriz her şeyin

canim sanki beni anlatmissin.benimde kimsem gelemiycek.bir basimayima.sagolsun kaynanamla kayinpederim gelicek.ama onlarin yaninda nasil rahat edicem ben.offff annemler filan yanimda olsunlar istiyorum bende.ilk dogumumdada yalnizdim simdide

kizlar ben yurtdisindayim.zaten yanima kimse gelmiycek. pijama filan almayi dusunmuyorum.ihtiyac duymuyorum.sadece boyle birseyler alicam o kadar:2::2::2:
zaten ebemde boyle eyler getirmemi soyledi

Son düzenleme:
izmiri bende cok sevıyorum ama benım dugunumdede annem babam ve bır ablam vardı sadece ıstemıom bole yalnız kalmak yaaaa (( bide seyyy bole ınsan kendını kotu hıssedıyor ama yaaa ve o kadar plan yapmıstıkk ablamla (( ınsallh normal dogum yapar hemen kalkarım ayaga ama zoruma gıdıyorrrr!!1

canim sanki beni anlatmissin.benimde kimsem gelemiycek.bir basimayima.sagolsun kaynanamla kayinpederim gelicek.ama onlarin yaninda nasil rahat edicem ben.offff annemler filan yanimda olsunlar istiyorum bende.ilk dogumumdada yalnizdim simdide

ama neden bole yaaa esımın aılesı nasıl kalabalık hepsı yanımda olacaklar ama benım kendı aılem olmayacak hıc olmuo bole cok uzuluyorummmmmm helede bole plan yapınca sonra anıden bısey cıkınca hayal kırıklıgım anlatılmaz kızlarrrr

ayyyy kızlar siz bana gülünce bende kendime çok güldümm
dr a sormayım bide o gülmesin barii

cnm çok haklısın ya.. ne kadarda ıyı olsalar kendı kanından biri olmayınca zor olur...hakkında hayırlısı..

canım ben de kendimden bekliyordum ama kuzular dayanıklı çıktı
evet canım, grip oldum,
gündüz daha iyiydim ama geceleri çok zorluyor

PAPATYA sana gecmis olsun tatlim,ye ic cabuk iyiles

sağol tatlım,
keşke sadece yeme içmeyle alakalı olsa hemen iyileşeceğim de
biraz sürüneceğim sanırım

biz iyiyiz tatlım sen nasılsın?

ayyyy kızlar siz bana gülünce bende kendime çok güldümm
dr a sormayım bide o gülmesin barii

ahhh yavrucumm ya dusunme ole seylerrr .....nerde okudum ben hatırlamıyorum ama normal dogumda bebegın kafaı ucgen seklını bıle alabılıyormus Allah ım ole yaratıyor onları yanı kemıklerı lastıkımsı oluyormus dogduktan sonra tam kemık halını alıyorlar canım .....bıde kızlardan bırı solemıs bende katılıyorummmm rahatsız oldukları bır durum olunca yada pozısyonu begenmeyınce nasıl bllı edıolar ben ustune yatmısım bı gece aman Allah ım nasıl bı tekmemı ne desem ole bıseyle uyandım kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…