amin inşallah bir haftadır yatmam işe yaramış bebişim için çok endişelenmiştim
doğum ne zaman dedim doktora 3 4 hafta falan var diyo
erken gelmezse tabiki
eşimde benden sabırsız ne zaman gelicek gelsin artık diyo
bende biz erken beklerken inadına 41 haftayı doldurupta gelirse hiç şaşma diyorum
hiçbi şeyden korkmuyorum aklıma bişey gelmiyo dedim zorla korkacak bişey buldum an itibari ile :S ya kızlar saçma olacak belki ama kusuraq bakmayın..korkum şu:
şimdi ben 4 aydır sürekli yatıyorum wc ve dr kontrolleri dışında.. ve dogal olarakta gün boyu soluma yatıyorum.sağı cok az kullandım..acaba sürekli sola yatmaktan bebeğimin sol tarafında bı eziklik özür durumu olmuşmudur?? töbe yarabbi ama durup dururken bu aklıma geldi.. yarın kontrolüm var dr umada sorcam
hiçbi şeyden korkmuyorum aklıma bişey gelmiyo dedim zorla korkacak bişey buldum an itibari ile :S ya kızlar saçma olacak belki ama kusuraq bakmayın..korkum şu:
şimdi ben 4 aydır sürekli yatıyorum wc ve dr kontrolleri dışında.. ve dogal olarakta gün boyu soluma yatıyorum.sağı cok az kullandım..acaba sürekli sola yatmaktan bebeğimin sol tarafında bı eziklik özür durumu olmuşmudur?? töbe yarabbi ama durup dururken bu aklıma geldi.. yarın kontrolüm var dr umada sorcam
sen ilaç kullanıyormuydun bilmiyorum ama aynı şeyi ben de dusunuyorum, haftaya ilacı bırakıcam ve sanki rahmim iyice gevşemiştir ve erken doğum riskim var iken 40 bile görürüm gibi geliyor. Bakalım görücez, haftaya hareketlenicem ben de buyuk ihtimalle. çok sıkıldım yatmaktan
Kız Allah seni napmasın, olur mu hiç öyle şey. senden benden güvenli yerde onlar. O kadar kolay mı onu ezmek... o çok rahatsız olsa yatırmaz seni sol tarafına merak etme.
sen ilaç kullanıyormuydun bilmiyorum ama aynı şeyi ben de dusunuyorum, haftaya ilacı bırakıcam ve sanki rahmim iyice gevşemiştir ve erken doğum riskim var iken 40 bile görürüm gibi geliyor. Bakalım görücez, haftaya hareketlenicem ben de buyuk ihtimalle. çok sıkıldım yatmaktan
evet kan sulandırıcı iğneyle aspirin kullanıyorum
doktora soruyorum kullanmaya devam et diyo
erken gelirse bile bi sorun olmaz diyo
her şey yolunda giderse sanırım 1 yada 2 hafta kala bıraktırıcak
sola yatmaktan bebeğin niye ezilsin
korkmak için yer aramayın lütfen iyi şeyler düşünün ki her şey iyi olsun
mesela benim hala hangi hastanede doğum yapacağım bile belli değil
bi devlet hastanesi diyorum bi muayne olduğum özel hastane
bellide olmaz belkide başka bi hastane
çokta kafama takmıyorum vakti gelince bi yere giderim heralde diyorum
biraz rahat olalım şu son günlerimizde bebişlerin yeri zaten dar bide strese girip etkilemeyelim bebişleri
benim de hiç aklıma gelmiyor oyle bir şey, çıkarın aklınızdan boyle şeyleri ya. ben de doğum korkusu var hatta kendimi amaaannn ağrıdan ölmem ya diye teselli ediyorum.Ben sancıdan çok korkuyorum. sezeryan olursa da son ana kadar korkmam heralde.
aman canım sende D:alemsın dusunne hıc oleselrrrr canım yaaaa......
kızlarr ben kaldımmı tek basıma bu ızmır ellerınde annem gelemez taaaa nerde gelsede kalmaz burda cok fazla babam var ıkısı ırden gelse kafayı yerler sanırım ablam calısıyor yengem kala kala sımdı hamıle kaldı :) ıkıncı yegenım yolda bı ablısım gelcektı hemde bugun ama malesef enıstemın ıslerı bozuldu nolcakları bellı degıl antalyada o sen dogurana kadar korkma gelırım dıo en fazla 1 hafta kalıp doner ama ben napcam yaaa kızlarrr tamm sagolsunlar kocamın tarfı gercekten yardımcı olacaklar bılıyorum ama tek basınalık duygusu sardı ıcımı cok uzuldum gozlerım dolu geızom offfff
kızlarr ben kaldımmı tek basıma bu ızmır ellerınde annem gelemez taaaa nerde gelsede kalmaz burda cok fazla babam var ıkısı ırden gelse kafayı yerler sanırım ablam calısıyor yengem kala kala sımdı hamıle kaldı :) ıkıncı yegenım yolda bı ablısım gelcektı hemde bugun ama malesef enıstemın ıslerı bozuldu nolcakları bellı degıl antalyada o sen dogurana kadar korkma gelırım dıo en fazla 1 hafta kalıp doner ama ben napcam yaaa kızlarrr tamm sagolsunlar kocamın tarfı gercekten yardımcı olacaklar bılıyorum ama tek basınalık duygusu sardı ıcımı cok uzuldum gozlerım dolu geızom offfff
izmiri bende cok sevıyorum ama benım dugunumdede annem babam ve bır ablam vardı sadece ıstemıom bole yalnız kalmak yaaaauff kıyamam ya, merak etmeeee,ilk gunler gözlerin dolar sonra onlar yaş olur akar ama gecer gider.fıstık gibi mekandasın İzmir de benim ailemde orada sana yakınlar, ben de yalnızım yurt dışındayım bir tane akrabam bile yok, babam rahatsız o nedenle gelemiyorlar. Gelecekler diye umut ederken gelemiyoruz dediklerinde bunalıma girdim sanki insan kendini kötü hissediyor, ama napalım kader canım. Allah güç kuvvet verir bize üstesinden geliriz her şeyin
canim sanki beni anlatmissin.benimde kimsem gelemiycek.bir basimayima.sagolsun kaynanamla kayinpederim gelicek.ama onlarin yaninda nasil rahat edicem ben.offff annemler filan yanimda olsunlar istiyorum bende.ilk dogumumdada yalnizdim simdide
kizlar ben yurtdisindayim.zaten yanima kimse gelmiycek. pijama filan almayi dusunmuyorum.ihtiyac duymuyorum.sadece boyle birseyler alicam o kadar:2::2::2:
Eki Görüntüle 629859 Eki Görüntüle 629860 zaten ebemde boyle eyler getirmemi soyledi
Porselen bebekten güzel bi haber aldım.. ilk annişimiz o olucak demek herkesin tahmin ettiği gibi. Ama ben papatyadan gelir diye bekliyodum.
Papatyaaa canım sen de mi hasta oldunn.. çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.. doğuma kadar iyileşmelisin..
PAPATYA sana gecmis olsun tatlim,ye ic cabuk iyiles
ayyyy kızlar siz bana gülünce bende kendime çok güldümm
dr a sormayım bide o gülmesin barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?