cnm çok haklısın ya.. ne kadarda ıyı olsalar kendı kanından biri olmayınca zor olur...hakkında hayırlısı..
insallah yakinda atlatirsin.
canım ben de kendimden bekliyordum ama kuzular dayanıklı çıktı
evet canım, grip oldum,
gündüz daha iyiydim ama geceleri çok zorluyor
sağol tatlım,
keşke sadece yeme içmeyle alakalı olsa hemen iyileşeceğim de
biraz sürüneceğim sanırım
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın?
hey siz gurbettekilerrrrr
nazlma, loloas ve kıvırcık
yapmayın böyle ya
okurken çok üzüldüm valla gözlerim doldu
polyanacılık oynayalım mı?güzel şeyler düşünelim
mutlu olalım, en azından bebekleriniz gelince artık yalnız değil iki kişi olcaksınız en az
üstümüzdeki hüzün perdesini hemen kaldıralım
lütfeeennnnnnnnnnnnnn
hey siz gurbettekilerrrrr
nazlma, loloas ve kıvırcık
yapmayın böyle ya
okurken çok üzüldüm valla gözlerim doldu
polyanacılık oynayalım mı?güzel şeyler düşünelim
mutlu olalım, en azından bebekleriniz gelince artık yalnız değil iki kişi olcaksınız en az
üstümüzdeki hüzün perdesini hemen kaldıralım
lütfeeennnnnnnnnnnnnn
insallah yakinda atlatirsin.bende iyiyim sukur.cok daraliyorum.simdide fondoten kapatici arayisina ciktim.buldum nihayet.fotolarda guzel cikiyim bari. benim fotolar gezicek akrabalarda.kendim olmadigima gore
( haklısınnn ama ışte .....tamam canım yaaa ben ayın 13 de toktora gidecemm bakalım ne dıcekkkk ..... şimdi koca tablet çıkolatayı yedım kızlarr bimde çok guzel buano nutyss mı ne ıdı yeşil paketlı ole bı çıkolata varrr harıkaa alın tavsıye ederımmm hepsını yedım DDD sancı yokluo arada bılıyor musunuzzz DD yarınnn çokk agır mısafırımızz var kaynanamın teyzelerı felannn bakalım yarın nolcazzzz ..... bıdesımdı canım makarna cekjtııı D
cnm gecmış olsun sen bızden daha hassassın mutlaka dr unla görüş yazmıstımmmm görmedin miii:26: görüştünmü cnm dr unla ıhmal etme sakın.. kuzucukları üzme
görmedim canım kusura bakma
canım doktorumla görüşmedim ama görüşsem de bir şey değişmezdi
çünkü bu aya kadar bana hiç ilaç vermedi
iğnem hariç tek hap kullanmadım
ilaca karşı kendisi
ye, iç, yat derdi kesin abana arasaydım
hımmmm ne bileyim belki ekstra bişey söylerdi diye düşündüm.. geçmiş olsun tekrardan.. bende hiç hastalanmadım son günlerde hastalanırım dıye korkuyorum.. ayy hayırlısıyla bı şu günler geçseydii..
36dan sonra ciğer gelişimi tamamlanıyor dıyorlar inş 36 yıda görürüz cnm ya
gece gece nereye gidiyosun diyecektim ama sizin orada sabah dimi. Hadi bakalım sana iyi alışverişler. ben de hala yapmadım şekerleri ama yarın başlıyorum..
bu aralar hiç keyfim yok. of pof demekle geçiyor günlerim. dün daha karnım çok sertti ağrılarım vardı. eşimle de tartıştım.
sanki ne desem rahatsız oluyor benden. abisinin eşi eylülde doğum yapmıştı karnım dar diyordu minyon birisi. ben minyon değilim senin öyle olmaz filan diyorlardı bana. ben de dün bi kaç defa dedim ki iri yarı olmakla alakası yokmuş bak benim de karnım büyümüyor,dar dedim. o da bağırarak kim demiş sana yaa öyle dedi. ben de kızdım ben diyorum merak etme birine bişey dediğim yok dedim. Anladı mı bilmem ama sonra başka şeyler demeye başladı. yanıma geldi. bana kötü davranıyorsun dedim.
sonra dolmuşum sanırım ben bi ağladım hıçkıra hıçkıra. şaşırdı, üzüldü aklı başına geldi. sonra tüm gün ilgi. Bu adamlara halimizi anlamaları için illa ağlamamız mı gerekiyor.
günler artık zor geçiyor son ana kadar beklemek istemiyorum 37-38de doğursam keşke. normal doğumdan da korkar oldum. hamileliğin son ayı ne kadar zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?