2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mesaj tekrari..................

Son düzenleme:
hey siz gurbettekilerrrrr
nazlma, loloas ve kıvırcık

yapmayın böyle ya
okurken çok üzüldüm valla gözlerim doldu
polyanacılık oynayalım mı?güzel şeyler düşünelim
mutlu olalım, en azından bebekleriniz gelince artık yalnız değil iki kişi olcaksınız en az
üstümüzdeki hüzün perdesini hemen kaldıralım
lütfeeennnnnnnnnnnnnn

insallah yakinda atlatirsin.bende iyiyim sukur.cok daraliyorum.simdide fondoten kapatici arayisina ciktim.buldum nihayet.fotolarda guzel cikiyim bari.benim fotolar gezicek akrabalarda.kendim olmadigima gore

cok haklisin tatlim.ama insan arada boyle duygusala bagliyor iste,yalnizlik kotu malesefama bebisler var cok sukur.ALLAH onlari bizlere bagislasin

( haklısınnn ama ışte .....tamam canım yaaa ben ayın 13 de toktora gidecemm bakalım ne dıcekkkk ..... şimdi koca tablet çıkolatayı yedım kızlarr bimde çok guzel buano nutyss mı ne ıdı yeşil paketlı ole bı çıkolata varrr harıkaa alın tavsıye ederımmm hepsını yedımDDD sancı yokluo arada bılıyor musunuzzz DD yarınnn çokk agır mısafırımızz var kaynanamın teyzelerı felannn bakalım yarın nolcazzzz ..... bıdesımdı canım makarna cekjtııı D

cnm gecmış olsun sen bızden daha hassassın mutlaka dr unla görüş yazmıstımmmm görmedin miii:26: görüştünmü cnm dr unla ıhmal etme sakın.. kuzucukları üzme

insallah yakinda atlatirsin.bende iyiyim sukur.cok daraliyorum.simdide fondoten kapatici arayisina ciktim.buldum nihayet.fotolarda guzel cikiyim bari.benim fotolar gezicek akrabalarda.kendim olmadigima gore

ohhhh ne güzel
sanırım fotoğraflarda güzel görünmek herkesin derdi oldu
çünkü pijamadır, geceliktir
almaya devam herkeste

bazen ben de yapıyorum
limiti aşıyorum
sonra da pişman oluyorum
ama arada bir olunca bir önemi yok bence
hııımmmmmmmm büyükleri ağırlayacaksın
hadi sana kolay gelsin

cnm gecmış olsun sen bızden daha hassassın mutlaka dr unla görüş yazmıstımmmm görmedin miii:26: görüştünmü cnm dr unla ıhmal etme sakın.. kuzucukları üzme

görmedim canım kusura bakma
canım doktorumla görüşmedim ama görüşsem de bir şey değişmezdi
çünkü bu aya kadar bana hiç ilaç vermedi
iğnem hariç tek hap kullanmadım
ilaca karşı kendisi
ye, iç, yat derdi kesin abana arasaydım

hımmmm ne bileyim belki ekstra bişey söylerdi diye düşündüm.. geçmiş olsun tekrardan.. bende hiç hastalanmadım son günlerde hastalanırım dıye korkuyorum.. ayy hayırlısıyla bı şu günler geçseydii..

36dan sonra ciğer gelişimi tamamlanıyor dıyorlar inş 36 yıda görürüz cnm ya

inşallah edlincim
yata yat bugünleri gördük çok şükür
az kaldı, 36 nın sonu benim için biraz zor ama sen inşallah görürüsün canım

cemrem doktoru dinledi ve yavaş yavaş sahalara indi

bende de durum vahim arkadaşlar.uykum gel-mi-yor! bebeğim için şeker hamurundan kurabiyeler yapmak niyetindeyim evet,ilham bu gece geldi tekmelerimiz gümbür gümbür,yürümek neredeyse işkence kıvamında,sabrın sonu selamettir inşallah sanki hiç doğuramıcakmışım,sonsuza kadar böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum!

gece gece nereye gidiyosun diyecektim ama sizin orada sabah dimi. Hadi bakalım sana iyi alışverişler. ben de hala yapmadım şekerleri ama yarın başlıyorum..

evet canim 8 saat geriden geliyoruz Turkiye'ye gore
bende sekerlerimi yarin yapmaya basliyorum bu hafta hersey hazir olsun istiyor ne olur ne olmaz
Carsamba gunu doktor randevumuz var bakalim ne diyecek doktor amcamiz hersey yolunda mi ultrasona da girecegim icin asagi yukari dogum ne zaman olur cozeriz en son 19. haftamda girdim ultrasona doktorda ne kilosunu ne de tam uyumlu haftasini biliyorum ben

Allahim sag saglim alalim miniklerimizi kucagimiza insallahhhh

Bende gurbet ellerdeyim gercekten cok zor kimsenin olmamasi
Allaha sukur benim annem ve babam haziranin 16sina kadar yanimda olacaklar araligin 30unda geldiler zaten nasil rahatladim anlatamam kesinlikle cok cok cok faydasi yardimi olacak bana
tek basima ne yapardim bilmiyorum ilk bebek tecrube yok halim yok vs...

bu aralar hiç keyfim yok. of pof demekle geçiyor günlerim. dün daha karnım çok sertti ağrılarım vardı. eşimle de tartıştım.

sanki ne desem rahatsız oluyor benden. abisinin eşi eylülde doğum yapmıştı karnım dar diyordu minyon birisi. ben minyon değilim senin öyle olmaz filan diyorlardı bana. ben de dün bi kaç defa dedim ki iri yarı olmakla alakası yokmuş bak benim de karnım büyümüyor,dar dedim. o da bağırarak kim demiş sana yaa öyle dedi. ben de kızdım ben diyorum merak etme birine bişey dediğim yok dedim. Anladı mı bilmem ama sonra başka şeyler demeye başladı. yanıma geldi. bana kötü davranıyorsun dedim.

sonra dolmuşum sanırım ben bi ağladım hıçkıra hıçkıra. şaşırdı, üzüldü aklı başına geldi. sonra tüm gün ilgi. Bu adamlara halimizi anlamaları için illa ağlamamız mı gerekiyor.

günler artık zor geçiyor son ana kadar beklemek istemiyorum 37-38de doğursam keşke. normal doğumdan da korkar oldum. hamileliğin son ayı ne kadar zormuş.

Sanirim bu son ay cok hassas oldugumuz donem bende herseye alinabiliyorum esim elinden geleni yapiyor valla sagolsun amaaaa ben mutlaka bir sey buluyorum :44:
hayirlisi olsun canim bende 38 de gelse keske diyorum ama bakalim Miniklerimiz ne zaman gelmek isteyecek
ben bazen diyorum bu kadar istiyorum benim Masalim 42 ye kadar beklemesinde

günaydın arkadaşlar
dün giremedim hiç edeydim ama öğlene kadar yattım sonra bizim kızdan alamadım pc yi
çok uykum ar herifimle kızçemi uğurladım çok uykum var yatmaya gidiyorum tekrar

Sonsy seni cok iyi anliyorum.bende cok hassasim ve korkuyorum.nedense cok rahat olan ben birden korkmaya basladim dogumdan.beceremem canim cok yanar. Basindan beri aman nolcak herkes doguruyo ne var filan diyodum.ama simdi heycan ve korkudan uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…