2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bayanlar nasılsınız bakalım ???
bugün okullar açıldı ve ben malesef okula gideceğim her nekadar eşim istemesede ... 1 hafta giiderim bırakırım artık!! normalde 37. haftayıda çalışıp bırakıyr arkadaşlar..eşime anlatamyrm ama..en son doktor yazı vermedi dedimde kandırdım cuma randevumuz var alırız diye plan yapıyrz.bana kalırsa 2 hafta gidip doğum sonrası 2 hafta gitmemem ..kızlar göbiş çok ama çok büyüdü yatamıyrm artık =(

geçmiş olsun canım...benim de eksik eşyalar var ve doğum çok yakında benim.nasıl tamamlıycaz bilmiyorum..ben de yarın tamamlıycam.bugün dinlenmek istiyorum.

ben haftada iki kez vuruluyorum canım.yalnız ikinci kür oldu bu.geçen hafta suyumun çok azalmasını görünce doktorum 2 hafta sonra doğum olabilir,bebeğin kilo alımı da yavaşlamış dedi,o yüzden vermişti.doğum çok yakın diye.cumartesi günü gittiğimizde de doplerde kan akımında sorun olduğunu ,ondan beslenemediğini söyledi.haftaya almam lazım,doğuma hazırlıklı olun dedi, ikinci ve son kez ciğer için iğne verdi.inşallah bebek daha durur anne karnında senin canım sağ salim de gerek kalmaz.

Günaydın güzel annelerr biz kahvaltımzı yapıyoruz kızımlaa sonrada doktor teyzemızı ziyarete gideceğiz. Inşallah iyi haberler getirecem size. Cook çok öpüldnz

Günaydın kızlar, geçmişe bakamadım.

Cuma öğleden snra zinliydim, iğnem var günlük.bitmişti, bende annemlerde kalıyorum (eşim burda değil ya) ama evlerimiz yakın. dr la görüşmüş 4 yıldır bizimle burda ilacı yazarmısınız diye, evet demiş.bu adam aile hekimi.öğleden sonra gittim, 10 hastaya tam 1 saatte baktı, tek yaptuığı ilaç yazmak.neyse gittim yazama sana dedi aile hekiminiz sağlık ocağınız yakın diye, dedim yürüyemiyorum (ev çok yokuşta ve arası yürüyerek 25 dk filan) yazama diye inatlaştı. yazarsam yarın yine gelseksin dedi, neden ki dedim ? alışırsın dedi, rica ediyorum dedim, olmaz diyo, yasal bi sakıncası mı var yazmanızın dedim hayır dedi, hamileyim bi müsama gösterebilirsiniz dedim hayır prensiplerine aykırıymış beyefendinin, bizim aile hekimide öğleden sonra yok süt iznindeymiş.ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu annem uyarmıştı adam aksi kavga etme yazdır çık diye, dışardan seslerimizi duymuşlar annem başta o.ü. herkes sitem eti dr a. şikayet edelim herkese bunu yapıyor, ilaç bile yazmıyo aksinin tekli herkesi ağlatıp gönderiyo diye, tam kapıya yanaştım çıkcam seslerde duyuluyo ya hadi gel gel yazayım sırf hamilesin diye yapıyorum dedi, zor şer yazdı.o kadar kızdım ki ona, kaç saat sinrleim geçmedi, allah hastalrına sabır versin cidden zor bi adammış ya.

adanam, son iş günlerin inş kolay geçer,

sonsy, canım ya erkekleri anlamak mümkün dğeil

günaydın tatlı anneler.
bizde geldik yine işe inşallah son 3 haftamız sonra biz de evimizde dinlenebileceğiz. tabi kızım erkenden gelmezse...
gurbette olmaktan bahsedilmiş. maalesef şu an bende öyleyim. ne benim ailem yanımda ne de eşimin.tek başımıza eşimle kaldık buralarda. ama tek tesellim ben izne ayrılınca annem babam gelecekler ve artık bizimle kalacaklar. bu açıdan çok mutluyum. biraz daha sabredeceğiz artık.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

prensiplerine aykırıymış nasıl insan bunlar ya!!! kendi eşleri olsa yazarlar ama.. arkadaş hamileyiz işte keyfimden mi...ben 8 yıldır çalışıyrm 1 gün bile rapor almadım çok şükür birgün acaip hastyım doktorda farkında 3 gün yataktan çıkamadım doktora gidemedm ağrılarımdan en son eşim zorla götrdu doktora rapor ver dedik ilaaçları kullanınca kendine geleceksin demez mi..bende yinede garantiye alalım raporumuzu alalım dedim kadın prensiplerime aykırı dedi 2 gün sonra gel eğer hala böyleyse durumun ozaman yazarm dedi !!! yazmdı manyak kadın =)))

dün gece bilg. başında geçmişi okuyayım derken uyuyaldım kızlarr. :))

cnm o kurabiyelerden ben de yapmak istiyorum, dışarda fiyatlar çok yüksek. nette araştırdım ama tarifli bişey bulamadım. senin aklında bişey varsa payşaşırmısın canım. nasıl yapıcaz onu da bilmiyorum. kalıp falan gerekiyo sanırım.

Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir haftanın ilk gününde. Geçmiyor sandığımız ama aslında çok çabuk geçen haftalar giderek sona yaklaştırıyor bizi.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Sağlıcakla kavuştursun bizi yavrularımıza.

kızlar daha önce bahsetmiştim, doktoruma da söylemiştim akıntılarımın kaşıntısız ve kokusuz olduğunu. ama yaklaşık 1 haftadır ara ara nasıl bir kaşınıyo anlatamam. akıntı da çok şiddetli değil, kokusu az ama kaşınma çok fena. hatta kaşımamak için kendimi zor tutmama rağmen tahriş etmişim orayı. her kaşınma başladığında gidip bi yıkıyorum, çamaşırımı falan değiştiriyorum öyle bi rahatlama oluyo.
siz de var mı böyle bi durum? acaba ciddi bi enfeksiyon kapmış olabilirmiyim?

bende çok güzel bir tarif var yedim bayıldım ismek kursunda yapmışlardı bulabilirsem kağıdı paylaşıyım

ne sinir bir doktormuş bu. hiç anlayış denen bir şey yokmuş. hayret ya

250 gr tuzsuz tereyağı, 1 su bardağı pudra şekeri,1 çay bard mısır nişastası,1 paket vanilya, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta oda ısıssında, aldığı kadar un ( 4 su bard kadar ). kurabiye kalıpları. renkli şeker hamurları. hazırlanışı: yoğurma kabına bütün malz konulup yumuşak bir hamur yoğurulur.hamur streç filme sarılıp buzdolabında 30 dk dinlendirilir.dinlenen hamur ince bir şekilde açılır. kurabiye kalıplarıyla kesilir.kesilen kurabiyeler çöp şişlere takılır.tekrar buzdolabında bekletilir.ısıtılmış fırında 160 derecede pişirilir.pişen kurabiyeler soğutulur.şeker hamuru nişasta yardımıyla açılır.kurabiye kalıplarıyla kesilir.bal ve marmelat sürülüp şeker hamuru kurabiyelere yapıştırılır.üzeri değişik şekiller verilip süslenir.

Gunaydin kizlar. Uyandik kahvaltimizi yaptik. Bilgisayar basina gectik.

Hosgeldin.Bebegin 3 hafta onden gittigi icin mi dogum tarihin one alindi. Sat a gore belirlenmiyor muydu dogum tarihi?? :26:

Ben de senin gibi cok duygusalim. Hickira hickira agliyorum. Ve bende 37-38 de dogurmak istiyorum artik.

Nasil bir insanmis o ya. Kendi tanidiklari olunca prensipleri islemez ama

Senin anlattigin doktor benim aile hekimime cok benziyor. Benimki de bir acayip.

yani, kendilerine olsa akan sular durur.çok fenalar ya, sanada denk gelmiş. yani illa elden ayaktan mı düşeceksin yazsın diye, hastasın işte. yazıklar olsun böylesine, devlete milletine hizmet etmeyeceksen ne diye ordasın dimi ? bende bi gün otobüste bayıldım hatta kapıdan yere düşmüşüm.işe geldim şef git dr dan rapor al dedi, kadına anlattım tansiyonumu filan ölçmediği gibi bunn için rapor veremem deyip azarladı.bazı dr lar çok gaddar alla muhtaç etmesin öylelerine.

caanım kaşıntı var mı diye dr sormuştu bana ama kokusuz oluncada risklimi bilmiyroum.inş önemli değildir.
ne sinir bir doktormuş bu. hiç anlayış denen bir şey yokmuş. hayret ya

valla ya, bide hamile olmasak nolur kimbilir, şikayet etmeyi düşündüm. hastaları eminim bana teşekkür eder, çok aşırı aksi, zaten surat 5 karış.beceriksizde 1 saatte 1 harf yazamıyo,

Gunaydin kizlar. Uyandik kahvaltimizi yaptik. Bilgisayar basina gectik.

Nasil bir insanmis o ya. Kendi tanidiklari olunca prensipleri islemez ama

Senin anlattigin doktor benim aile hekimime cok benziyor. Benimki de bir acayip.

günaydın canım, evet kendileirne olsa prensip filan olmaz.beni ağlattı ya allahından bulsun ne diyim.sizin aile hekimide cinsmiş ama

Selam Kızlar artık İstanbuldayız. Kaç gündür giremedim resmen 60-70 sayfa ilerlemiş. Nasıl okuyacağım Cuma Artvinle vedalaştım. Biraz sinir bozucu oldu ayrılışım. Klasik yine elektrik yoktu. 10 kat merdiveni aynı gün 2 kez indim çıktım. Bacaklarım,kasıklarım ve karnıma ağrı girdi resmen. Sonra bu haftada İstanbula gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Şimdi kendi evimdeyim. Az evvel eşimi Artvine yolculadım üzgünüm biraz.

Bu arada haftasonu eşimin dizindeki ağrısı için doktora gittik. Ameliyat dedi doktor. Onada moralim bozuldu. Bir doktora daha gidicez oda ameliyat derse haftaya tekrar gelicek ve ameliyat olacak. Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan gülüyorum. Hastanede kendi doğum odamı ayırtmıştım artık eşimle yanyana yatarmışız :)

Yarın temizlikçi gelicek 2 yıldır kullanılmayan evim temizlenecek. Sonra kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülenecek.

Bizden haberler böyle kızlar. Umarım herkes iyidir.

Papatyam rüyamda seni gördüm. beraber doğurduk

aslında şikayet etmek lazım. hastaları rezil etmek ne demek ya. böyle doktorları kendi hastaları da şikayet edecek. uyarsınlar da nasıl bir doktor olduğunu anlasın.

canım hoşgeldin. evindesin artık ne güzel. eşin için de çok geçmiş olsun. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. senin ev-kıyafet telaşı başlıyor. şimdiden kolay gelsin...

Gerizekalı şey çok sinir bozucu. Allah o adamın hastalarının yardımcısı olsun

Hosgeldin.Bebegin 3 hafta onden gittigi icin mi dogum tarihin one alindi. Sat a gore belirlenmiyor muydu dogum tarihi?? :26:

benim döllenme tarihide son adet tarihine yakındı...son adet tarihine göre 28 mart veriyor doğumum....doktor o tarihe kadar 10 kere sancın gelir normal doğum yaparsın dedi.... bebeğin gelişimine göre tarihi öne çekti....sen samsundasın sanırım bende samsundayım... benim de bebeğimin adı batuhan olacak.. BAYBARS BATUHAN...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…