2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

nasıl geçiricez biz bu günleri ben de hiç bilmiyorum

sonrası için çok iyi olur canım rahat rahat gidebiliyorsan git tabi. ben de şansıma bu hafta bizim okul tatil. sınavlar var bana görev yazmamışlar sağolsunlar 1 hafta daha tatilim. haftaya 3 gün gidip 4.gün bırakıcam 36.haftamın ilk günü oluyor. sen de 37nin ilk günü bırak. nasılsa beklenen doğum tarihi 40.haftamız oluyor erken doğum olsa bile, o tarihten sonra sayılıcak ya doğum sonrası izin. 6 gün daha gitmemiş olursun. bu cuma kaçıncı hafta kaçıncı günün oluyor ?

Candascım ne salakmış o adam ya. ölür sanki bir iyilik yapsa.

2013 evine hoşgeldin.

db55 inşallah 38de sancımız gelir de doğururuz :)

Kızlar son iki kez daha ağdaya gidiyim diyorum ama tarihlerini bir türlü planlayamadım. şu çatı muayenesinin tam haftasını bilsem ona göre de ayarlayayım diyorum ama nasıl ayarlarsam ayarlayayım doğumda mutlaka yeni ağda yaptırmış olamayacağım. aslında bu günlerde gitmem gerekiyor 1 ay oldu. bugunlerde gitsem haftaya perşembe 36.hafta muayenem var. 36, 37 de bakmaz herhalde. 38de muayenemde çatı muayenesi olsa bir de ondan önceki gün gitsem diyorum. doğum da artık 38den sonra ne zaman olursa 39 40 uzamaz herhalde aaaaaaaaaaaaaaayy ne zor iiiiiiiiiiiiiş. bu aralar da o kadar hassasım ki canımın yanmasını da hiç istemiyorum nasıl katlanıcam o acıya hiç gidesim yook

samsunluyum ama ankarada oturuyorum. Evet tesadufe bak batuhan. Guzel isim bulmusuz.

kızlar haftasonu e-bebek mağazasından baby&me ıslak pamuk mendil aldım. yenidoğanlar için saf su ve pamuk diyordu. pratik olur diye aldım ama iyi mi ettim bilmiyorum. siz hiç böyle bir ürün hakkında yorum duydunuz mu? 12paketten oluşan bir kutuydu umarım boşa gitmez :)

2013, hadi gözün aydın canım inş tayininizde çıkar mutluluğunuz kat be kat artar.eşine çok geçmiş olsun dizindeki problem neydi ? allah kavuştursun eşinle, yarında temizlik varmış sen yorulma sakın.ay bizim dr da cinsmiş bencede hastalarına allah sabır versin.

özsu, valla şikayet etmeyi düşünüyroum, dışarı bi çıktım herkes gerilmiş, herkes şikayetçi.

sonsy, evet ya gıcıktı dr.canım bende 10 gün önce ağda yaptırdım, takip ediyroum kaç güne dek çıkacak diye, düzen değişti çünkü.benim sezeryan olacak o halde kararsızım ağda için senki normal bekleyeceksin, inş çıkmaz öyle güzel ayralarsında.olmadı jilet saolsun :) 3-5 çıkanı alır.

günaydın anneler
çarşamba gününe kadar heyecanla bekliyorum bakalım doktor bu kez ne diyecek....reklamlarda 14 şubatta ona ışığı armağan edin diyor eşimde perşembe günü olursa sevgililer günü hediyesinden yırtarım diyor...işi şakaya vurmaya başladık artık....inşallah bebeğim benden beslenmeye başlamıştır....yoksa ben onu ellerimle beslerim nazlı ışığım benim....

hayırlsıı olsun canım artık riskli dönemi atlatmış ne de olsa zamanı yaklaşıyor sen onu her türlü büyütür beslersin korkma karnında olmuyorsa kucağında büyür tosuncuk olur minik kuzun

hayırlsıı olsun canım artık riskli dönemi atlatmış ne de olsa zamanı yaklaşıyor sen onu her türlü büyütür beslersin korkma karnında olmuyorsa kucağında büyür tosuncuk olur minik kuzun

özledik ışığımızı artık doktorun hadi demesine bakıcaz....bavulları arabaya indirdik artık onlarla gezicez....çarşamba günü hadi derse doğum tarihi 14 şubat verirse babamız keyiften dört köşe olacak

10 yıl filan oldu canım hiç jilet kullanmadım. hazır azalmışken çoğalsın hiç istemiyorum. ama dediğin gibi ayarlanmıyor ki bir türlü mutlaka ya doğuma ya muayeneye denk gelecek gibi. bir de hiç farkettin mi bilmiyorum ama benim koltukaltımda da özel bölgede de bir kararma oldu. ağdacı kadına sordum normal diyor hamilelikte böyle olması. kendimden iğrendim artık ya bi garip hale geldi sanki her yerim

sence çatı muayenesi 37de yapar mı acaba yoksa 38ve sonrası mı oluyor .

her ihtimale karşı hazırlıklı git elbette canım...
ee bir taşla iki kuş vurmuş olacak tabi benim eşimde 14 şubat ya da 21 şubat ( doğum günüm de ) olsa ne iyi olur diyor bana ne alıcaksın sevgililer gününde dedim hediyemi ben aylar öncesinden verdim karnında demez mi

samsunluyum ama ankarada oturuyorum. Evet tesadufe bak batuhan. Guzel isim bulmusuz.
canım bende ank dayım hangi hastanede olcak doğumun ? benimki akay.3 seçenek var (medicana,güven,akay) ama ben akayı koydum aklıma.
günaydın güzel anneler nasılsınız
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
canım en iyisini uni baby diyor kullananlar ama onunda içeriği aynıymış farketmez herhalde.ama haftasonu ööyle bişey duydum ki hiç bişeye güvenim kalmadı.

kardeşim güzellik uzmanlığı kursuna başladı 2-3 gün önce konusu olmuş, dalin, johnson, sebamed, nivea, ve bilinen tüm bebek markalarında ciddi oranda zehirli kimyasal varmış, sor neyi önerecek dedim ama çok takıldı kafama.zaten kimyasal olmaması mümkün değildi bu ağır oldu.kurs sıradan değil ciddi araştırmalar yaparak eğitim veriyo ondan çok takıldı kafama.

hayırlısıyla gelsin inş

biz geldik canlaarr. Şükür şimdilik iyi görünüyomuş kuzum suyumuzda iyi sayılırmiş. Ilk doğumlarda sezeryan için gün vermek istemiyorum ama haftaya gel çatı Muayeni falan yapalım son kontrolleri yapalım duruma göre artık doğumu konuşalım dedi. Bundan sonra en ufak tedirginliğnde gel çekinme dedi doktor teyzemız.

aynısı bizde de var...ben sana hediye verdim diyor hayır ben sana vericem diyorum...bu tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan çıkara benziyor

merve
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor? murat bey çatı muayenesini ne zaman yapacak sana. ağda derdine düştüm ama çatıya ayarlasam doğuma ayarlayamıyorum :) zaten hiç yaptırasım da yok gerildim iyice. ama mecburum.

en son ne zaman gittin. bir dahaki ne zaman. ben en son 32de gitmiştim. şimdi 36da gideceğim. sonra ne zaman geleceğim dedim telefonda. her hafta geleceksin dedi. sana ne dedi?

hoşgeldin canım gözün aydın. çatı muayenesi için geç kalmamış mı doktor. haftaya 39 olacaksın dimi. ya senin haftaya kontrolün gelmeden sancın gelir doğumun başlarsa.

ben kendimi hiç düşünemiyorum 38de. sanki şimdi doğuracak gibiyim çatlayacak haldeyim. sen nasılsın bu aralar nasıl gidiyor. kasılman filan var mı?

canım bnde senınle aynı durumdayım cumartesı kontrolum var sordum catı ya bakıcaz dedı cumartesı 36+5 olucam yanı 37 de olucam sanırım ztn demıstı 37de bakıorum dıe bnde persembe agdaya gıdıcem ıste o yusden

canım şimdi gidiorum gelince yazarım haberleri şimdiye kadar yapmadı bu haftada yapmaz inş 37 oldum bu hafta :)

bana da söyler herhalde ne zaman bakacağını diye umuyorum. ben daha hiç nst ye de girmedim. muayenem 36da. olmazsa sorarım bundan sonra neler olacak diye. ağda da hamilelikte hiç çekilmiyor di mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…