Sanirim bu son ay cok hassas oldugumuz donem bende herseye alinabiliyorum esim elinden geleni yapiyor valla sagolsunamaaaa ben mutlaka bir sey buluyorum :44:
hayirlisi olsun canim bende 38 de gelse keske diyorum ama bakalim Miniklerimiz ne zaman gelmek isteyecek
ben bazen diyorum bu kadar istiyorum benim Masalim 42 ye kadar beklemesinde
nasıl geçiricez biz bu günleri ben de hiç bilmiyorumSonsy seni cok iyi anliyorum.bende cok hassasim ve korkuyorum.nedense cok rahat olan ben birden korkmaya basladim dogumdan.beceremem canim cok yanar. Basindan beri aman nolcak herkes doguruyo ne var filan diyodum.ama simdi heycan ve korkudan uyuyamiyorum
sonrası için çok iyi olur canım rahat rahat gidebiliyorsan git tabi. ben de şansıma bu hafta bizim okul tatil. sınavlar var bana görev yazmamışlar sağolsunlar 1 hafta daha tatilim. haftaya 3 gün gidip 4.gün bırakıcam 36.haftamın ilk günü oluyor. sen de 37nin ilk günü bırak. nasılsa beklenen doğum tarihi 40.haftamız oluyor erken doğum olsa bile, o tarihten sonra sayılıcak ya doğum sonrası izin. 6 gün daha gitmemiş olursun. bu cuma kaçıncı hafta kaçıncı günün oluyor ?bayanlar nasılsınız bakalım ???
bugün okullar açıldı ve ben malesef okula gideceğim her nekadar eşim istemesede ... 1 hafta giiderim bırakırım artık!! normalde 37. haftayıda çalışıp bırakıyr arkadaşlar..eşime anlatamyrm ama..en son doktor yazı vermedi dedimde kandırdım cuma randevumuz var alırız diye plan yapıyrz.bana kalırsa 2 hafta gidip doğum sonrası 2 hafta gitmemem ..kızlar göbiş çok ama çok büyüdü yatamıyrm artık =(
Hosgeldin.Bebegin 3 hafta onden gittigi icin mi dogum tarihin one alindi. Sat a gore belirlenmiyor muydu dogum tarihi?? :26:
benim döllenme tarihide son adet tarihine yakındı...son adet tarihine göre 28 mart veriyor doğumum....doktor o tarihe kadar 10 kere sancın gelir normal doğum yaparsın dedi.... bebeğin gelişimine göre tarihi öne çekti....sen samsundasın sanırım bende samsundayım... benim de bebeğimin adı batuhan olacak.. BAYBARS BATUHAN...:)
günaydın anneler
çarşamba gününe kadar heyecanla bekliyorum bakalım doktor bu kez ne diyecek....reklamlarda 14 şubatta ona ışığı armağan edin diyor eşimde perşembe günü olursa sevgililer günü hediyesinden yırtarım diyor...işi şakaya vurmaya başladık artık....inşallah bebeğim benden beslenmeye başlamıştır....yoksa ben onu ellerimle beslerim nazlı ışığım benim....
hayırlsıı olsun canım artık riskli dönemi atlatmış ne de olsa zamanı yaklaşıyor sen onu her türlü büyütür beslersin korkma karnında olmuyorsa kucağında büyür tosuncuk olur minik kuzun
sonsy, evet ya gıcıktı dr.canım bende 10 gün önce ağda yaptırdım, takip ediyroum kaç güne dek çıkacak diye, düzen değişti çünkü.benim sezeryan olacak o halde kararsızım ağda için senki normal bekleyeceksin, inş çıkmaz öyle güzel ayralarsında.olmadı jilet saolsun :) 3-5 çıkanı alır.
özledik ışığımızı artık doktorun hadi demesine bakıcaz....bavulları arabaya indirdik artık onlarla gezicez....çarşamba günü hadi derse doğum tarihi 14 şubat verirse babamız keyiften dört köşe olacak
canım bende ank dayım hangi hastanede olcak doğumun ? benimki akay.3 seçenek var (medicana,güven,akay) ama ben akayı koydum aklıma.samsunluyum ama ankarada oturuyorum. Evet tesadufe bak batuhan. Guzel isim bulmusuz.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsıngünaydın güzel anneler nasılsınız
canım en iyisini uni baby diyor kullananlar ama onunda içeriği aynıymış farketmez herhalde.ama haftasonu ööyle bişey duydum ki hiç bişeye güvenim kalmadı.kızlar haftasonu e-bebek mağazasından baby&me ıslak pamuk mendil aldım. yenidoğanlar için saf su ve pamuk diyordu. pratik olur diye aldım ama iyi mi ettim bilmiyorum. siz hiç böyle bir ürün hakkında yorum duydunuz mu? 12paketten oluşan bir kutuydu umarım boşa gitmez :)
özledik ışığımızı artık doktorun hadi demesine bakıcaz....bavulları arabaya indirdik artık onlarla gezicez....çarşamba günü hadi derse doğum tarihi 14 şubat verirse babamız keyiften dört köşe olacak
her ihtimale karşı hazırlıklı git elbette canım...
ee bir taşla iki kuş vurmuş olacak tabibenim eşimde 14 şubat ya da 21 şubat ( doğum günüm de ) olsa ne iyi olur diyor bana ne alıcaksın sevgililer gününde dedim hediyemi ben aylar öncesinden verdim karnında demez mi
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
biz geldik canlaarr. Şükür şimdilik iyi görünüyomuş kuzum suyumuzda iyi sayılırmiş. Ilk doğumlarda sezeryan için gün vermek istemiyorum ama haftaya gel çatı Muayeni falan yapalım son kontrolleri yapalım duruma göre artık doğumu konuşalım dedi. Bundan sonra en ufak tedirginliğnde gel çekinme dedi doktor teyzemız.
10 yıl filan oldu canım hiç jilet kullanmadım. hazır azalmışken çoğalsın hiç istemiyorum. ama dediğin gibi ayarlanmıyor ki bir türlü mutlaka ya doğuma ya muayeneye denk gelecek gibi. bir de hiç farkettin mi bilmiyorum ama benim koltukaltımda da özel bölgede de bir kararma oldu. ağdacı kadına sordum normal diyor hamilelikte böyle olması. kendimden iğrendim artık ya bi garip hale geldi sanki her yerim
sence çatı muayenesi 37de yapar mı acaba yoksa 38ve sonrası mı oluyor .
merve
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor? murat bey çatı muayenesini ne zaman yapacak sana. ağda derdine düştüm ama çatıya ayarlasam doğuma ayarlayamıyorum :) zaten hiç yaptırasım da yok gerildim iyice. ama mecburum.
en son ne zaman gittin. bir dahaki ne zaman. ben en son 32de gitmiştim. şimdi 36da gideceğim. sonra ne zaman geleceğim dedim telefonda. her hafta geleceksin dedi. sana ne dedi?
canım bnde senınle aynı durumdayım cumartesı kontrolum var sordum catı ya bakıcaz dedı cumartesı 36+5 olucam yanı 37 de olucam sanırım ztn demıstı 37de bakıorum dıe bnde persembe agdaya gıdıcem ıste o yusden
canım şimdi gidiorum gelince yazarım haberleri şimdiye kadar yapmadı bu haftada yapmaz inş 37 oldum bu hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?