amanni ağda mı :S
kessek olmaz mı ):
bu arada karnınızda sizin de ağrular oluyor mu? geceleri özellikle zor uyuyorum ağrılar rahatsız ediyor.
10 yıl filan oldu canım hiç jilet kullanmadım. hazır azalmışken çoğalsın hiç istemiyorum. ama dediğin gibi ayarlanmıyor ki bir türlü mutlaka ya doğuma ya muayeneye denk gelecek gibi. bir de hiç farkettin mi bilmiyorum ama benim koltukaltımda da özel bölgede de bir kararma oldu. ağdacı kadına sordum normal diyor hamilelikte böyle olması. kendimden iğrendim artık ya bi garip hale geldi sanki her yerim
sence çatı muayenesi 37de yapar mı acaba yoksa 38ve sonrası mı oluyor .
Papatyam rüyamda seni gördüm. beraber doğurduk
biz geldik canlaarr. Şükür şimdilik iyi görünüyomuş kuzum suyumuzda iyi sayılırmiş. Ilk doğumlarda sezeryan için gün vermek istemiyorum ama haftaya gel çatı Muayeni falan yapalım son kontrolleri yapalım duruma göre artık doğumu konuşalım dedi. Bundan sonra en ufak tedirginliğnde gel çekinme dedi doktor teyzemız.
bana da söyler herhalde ne zaman bakacağını diye umuyorum. ben daha hiç nst ye de girmedim. muayenem 36da. olmazsa sorarım bundan sonra neler olacak diye. ağda da hamilelikte hiç çekilmiyor di mi yaaa
10 yıl filan oldu canım hiç jilet kullanmadım. hazır azalmışken çoğalsın hiç istemiyorum. ama dediğin gibi ayarlanmıyor ki bir türlü mutlaka ya doğuma ya muayeneye denk gelecek gibi. bir de hiç farkettin mi bilmiyorum ama benim koltukaltımda da özel bölgede de bir kararma oldu. ağdacı kadına sordum normal diyor hamilelikte böyle olması. kendimden iğrendim artık ya bi garip hale geldi sanki her yerim
sence çatı muayenesi 37de yapar mı acaba yoksa 38ve sonrası mı oluyor .
canım bende ank dayım hangi hastanede olcak doğumun ? benimki akay.3 seçenek var (medicana,güven,akay) ama ben akayı koydum aklıma.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
canım en iyisini uni baby diyor kullananlar ama onunda içeriği aynıymış farketmez herhalde.ama haftasonu ööyle bişey duydum ki hiç bişeye güvenim kalmadı.
kardeşim güzellik uzmanlığı kursuna başladı 2-3 gün önce konusu olmuş, dalin, johnson, sebamed, nivea, ve bilinen tüm bebek markalarında ciddi oranda zehirli kimyasal varmış, sor neyi önerecek dedim ama çok takıldı kafama.zaten kimyasal olmaması mümkün değildi bu ağır oldu.kurs sıradan değil ciddi araştırmalar yaparak eğitim veriyo ondan çok takıldı kafama.
hayırlısıyla gelsin inş
kızlar,
gogus aranızın biraz altı, yani karnımızın tam başladığı yer acıyor mu? benim bi kaç haftadır çok acıyor, yara gibi acıyor.
sorma canım hıc cekılmıo evet 20 gun once falan gıtmıstım fazla acımadı ama sımdı nolur bılmıorum gercı cok beklemeden gıtmek lasım bu aralar ne zmn ne olcagı bellı olmaz artık :) nst ye bn ılk 33+5 te gırdım sonra 15 te bıre ındırdı muayenemı 35+5 te gırdım gecen cumartesı sımdedı haftada bıre ındı muayeneler bu hafta cumartesı hem nst tekrar hem catı var
ağdaya 37deki çatı muayenesinden önce son kez gidip artık doğumu beklemek lazım sanırım. 40da doğum olursa da o an zaten bişey düşünemeyiz :) 3 haftada çıkarsa da çıksın napalım :) ah bu kıl tüy işleri de baydı yaniii
ben muayeneye 31+1de gittim en son. çok uzun zaman oldu.bir sonraki muayenem rapor nedeniyle 35+1de olacak. 32de de bebeğimi net göremedim göstermedi kendini çok özledim bebeğimi. 36dan sonra her hafta geleceksin dedi bana da.
kızlar,
gogus aranızın biraz altı, yani karnımızın tam başladığı yer acıyor mu? benim bi kaç haftadır çok acıyor, yara gibi acıyor.
kızlar,
kızlar,
hoşgeldin canım gözün aydın. çatı muayenesi için geç kalmamış mı doktor. haftaya 39 olacaksın dimi. ya senin haftaya kontrolün gelmeden sancın gelir doğumun başlarsa.
ben kendimi hiç düşünemiyorum 38de. sanki şimdi doğuracak gibiyim çatlayacak haldeyim. sen nasılsın bu aralar nasıl gidiyor. kasılman filan var mı?
evet bnmde planım o bı daha agdaya gıtmemek ama blkı 39 da falan bı toparlanmak ıcın gıderız yıne :)
bebekler artık hıc gorunmuo bnm doktorum da dedı artık buyuduklerı ıcın sıgmıolar ztn artık bas cevrsı, gobek cevresı, ve bacak boy olcumune bakıo sole bı genel bakıo kalbıne falan o kadar yuzunu muzunu goremıoruz artık :) kafasıda asagıda sag tarafta duruomus bakalım cumartesı catıdan sonra normal mı sezeryanmı akıbetımızde bllı olucak :)
artık utanmamıza gerek yok zaten kararmadan dolayı bişeye benzemez oldukızlar kararma benim vücudumda da oluştu ama hamilelerde oluyormuş renk koyulaşması.pek ağdayla ilgisi olmadığını düşünüyorum.çünkü vücudum yüzüm karardı benim.ayrıca tüy çıkmayan yerlerimde çıkmaya başladı.hormonlar bu hale getirdi bizi.
benimde acıyo hatta yanıyo doktora soracaktık yine unuttum
canım benim kızımın kafası orda onun için acıma çok fazla var özellikle de kasılma olduğu zaman.senin bebeişin de tersti galiba ondan olabilir canım
canım geç kaldık biraz çatı muayenesi için evet normalde 37 38de yapılıyor ama bizim zaten sezeryan olacak bi ihtimal normal olabilirmi diye bekliyor doktorum o yüzden erteledi normalde bugün yapacaktı çatı Muayenemi. Bebeğim yüz geliş pozisyonunda o yüzden sezeryan olacak. Bende şimdi öyle hissediyorum çatlayacak gibiyim biyanim diyor artık doğsn bi yanım içeride ne kadar kalırsa daha iyi. :) kasılma özellikle gece daha çok yaşıyorm karnım taş gibi oluyor. 2Doktora gidiyorum ben bu hafta içinde diğerine de gideceğim bu doktor ne derse ona göre karar vereceğiz artık doğum işine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?