2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese güzel bir hafta dilerizz

neredeyse bir haftadır giremedim..inşallah son haftalarınız güzel geçiyordur.
ben artık çok zorlanıyorum.karnım iyice aşağı indi..adet sancısı gibi sancılar girip çıkıyor düzensiz bir şekilde..
panik olsammı olmasammı bilemiyorum..derken geçiyor sancılar..
ruh halimde oldukça karışık..Heyecan..endişe..merak..bütün duygular birbirine karıştı şu günlerde

amanni ağda mı :S

kessek olmaz mı ):

bu arada karnınızda sizin de ağrular oluyor mu? geceleri özellikle zor uyuyorum ağrılar rahatsız ediyor.

kızlar,

gogus aranızın biraz altı, yani karnımızın tam başladığı yer acıyor mu? benim bi kaç haftadır çok acıyor, yara gibi acıyor.

amanni ağda mı :S

kessek olmaz mı ):

bu arada karnınızda sizin de ağrular oluyor mu? geceleri özellikle zor uyuyorum ağrılar rahatsız ediyor.

keşke kessem olsa :) benim akşamları karnım ağrıyor. 2 gün sonra 35e giriyorum. şimdi böyleyse 38lerde ne durumda olacağız çok merak ediyorum.

bende hiç jilet kullanmadım hayatım boyunca.ama 10-15 günde bir tek tük çıkanları temizliyorum.
bu yüzden hiç zorlanmıyorum.zaten artık çıkmıyor doğru düzgün hamilelikten bu yana iyice azaldı.

çatı mıayenesini bende merak ediyorum artık nasıl olcak?
yarın kontrole gidicem belki yapabilir muayene.
37. ya da 38. haftalarda yaparız demişti 1 ay önce..görücez bakalımmm:26:

Öncelikle herkese günaydınnnn
yeni bir haftaya başladık hayırlısıylaaaa
sabah erken uyandık, kahvaltımızı yapıp tekrar uyuduk
malum gece topik bekliyorum

Papatyam rüyamda seni gördüm. beraber doğurduk

artık rüyalarımızda bile birbirimizi görüyoruz
nasıl benimsemişsek birbirimizi

eşine de geçmiş olsun canım, kolaylıkla atlatırsınız inşallah
evine de hoş geldin
ilk başta alışmak zor gibi olsa da temizliğiniz yapılsın,
elifin eşyaları yerleştirilsin
sıcacık bir yuva olur orası

gözün aydın belginnn
artık sona yaklaştın sen iyice

bana da söyler herhalde ne zaman bakacağını diye umuyorum. ben daha hiç nst ye de girmedim. muayenem 36da. olmazsa sorarım bundan sonra neler olacak diye. ağda da hamilelikte hiç çekilmiyor di mi yaaa

sorma canım hıc cekılmıo evet 20 gun once falan gıtmıstım fazla acımadı ama sımdı nolur bılmıorum gercı cok beklemeden gıtmek lasım bu aralar ne zmn ne olcagı bellı olmaz artık :) nst ye bn ılk 33+5 te gırdım sonra 15 te bıre ındırdı muayenemı 35+5 te gırdım gecen cumartesı sımdedı haftada bıre ındı muayeneler bu hafta cumartesı hem nst tekrar hem catı var

Ozel bolgemde benim de kararma ve sarkma var.

Medicana da yaptircam ben. Guzel hastane.

kızlar,

gogus aranızın biraz altı, yani karnımızın tam başladığı yer acıyor mu? benim bi kaç haftadır çok acıyor, yara gibi acıyor.

Ben de acima falan yok.

ağdaya 37deki çatı muayenesinden önce son kez gidip artık doğumu beklemek lazım sanırım. 40da doğum olursa da o an zaten bişey düşünemeyiz :) 3 haftada çıkarsa da çıksın napalım :) ah bu kıl tüy işleri de baydı yaniii

ben muayeneye 31+1de gittim en son. çok uzun zaman oldu.bir sonraki muayenem rapor nedeniyle 35+1de olacak. 32de de bebeğimi net göremedim göstermedi kendini çok özledim bebeğimi. 36dan sonra her hafta geleceksin dedi bana da.

evet bnmde planım o bı daha agdaya gıtmemek ama blkı 39 da falan bı toparlanmak ıcın gıderız yıne :)

bebekler artık hıc gorunmuo bnm doktorum da dedı artık buyuduklerı ıcın sıgmıolar ztn artık bas cevrsı, gobek cevresı, ve bacak boy olcumune bakıo sole bı genel bakıo kalbıne falan o kadar yuzunu muzunu goremıoruz artık :) kafasıda asagıda sag tarafta duruomus bakalım cumartesı catıdan sonra normal mı sezeryanmı akıbetımızde bllı olucak :)

kızlar kararma benim vücudumda da oluştu ama hamilelerde oluyormuş renk koyulaşması.pek ağdayla ilgisi olmadığını düşünüyorum.çünkü vücudum yüzüm karardı benim.ayrıca tüy çıkmayan yerlerimde çıkmaya başladı.hormonlar bu hale getirdi bizi.

selamlar hanimlar, ay gecmisi oku oku uykum geldi benim de, masallah uc gunde nasil gecmis sayfalar, Porselen bebege cok sevindim, insallah yakinda kavusuyor bebegine, bakalim sonra sira kimde ya ben yine deli gibi cikolata istiyorum kizlar ya, hergun duzenli yer oldum bu nutella reklamini da koymuslar foruma boyle kocaman meyvesuyu ictim, bol bol su ictim, bi suru yemek yedim ama yok illa cikolataaaa

kızlar,

canım benim kızımın kafası orda onun için acıma çok fazla var özellikle de kasılma olduğu zaman.senin bebeişin de tersti galiba ondan olabilir canım

kızlar,

aynen bende de oluyor.ara ara oluyor sonra geçiyor. ama bebeğim bir taraflarını diretiyor olabilir diye düşünüyorum.

canım geç kaldık biraz çatı muayenesi için evet normalde 37 38de yapılıyor ama bizim zaten sezeryan olacak bi ihtimal normal olabilirmi diye bekliyor doktorum o yüzden erteledi normalde bugün yapacaktı çatı Muayenemi. Bebeğim yüz geliş pozisyonunda o yüzden sezeryan olacak. Bende şimdi öyle hissediyorum çatlayacak gibiyim biyanim diyor artık doğsn bi yanım içeride ne kadar kalırsa daha iyi. :) kasılma özellikle gece daha çok yaşıyorm karnım taş gibi oluyor. 2Doktora gidiyorum ben bu hafta içinde diğerine de gideceğim bu doktor ne derse ona göre karar vereceğiz artık doğum işine..

evet 39a kadar durursak bi gideriz artık. hadi bakalım haberlerini bekleriz. bakalım ne diyecek heyecanlı bekleyişler...

artık utanmamıza gerek yok zaten kararmadan dolayı bişeye benzemez oldu

benimde acıyo hatta yanıyo doktora soracaktık yine unuttum

canım benim kızımın kafası orda onun için acıma çok fazla var özellikle de kasılma olduğu zaman.senin bebeişin de tersti galiba ondan olabilir canım

evet canım benim arada bir kafası yukarı çıkıyor. bazen de sağ yana geliyor. belki ondandır. ya da artık baskıdan dolayı kendi gogus kafesimiz mi acıtıyor diyorum. haftaya ben de soracağım bakalım.

bebeğinin pozisyonu değişmez miymiş? bu pozisyonları da ben anlamıyorum eskiden pozisyon mu varmış ya nasıl doğuruyorlarmış :)

haftayaki muayenende o zaman sana bikaç gün sonraya bile sezaryen tarihi verebilir çünkü 39da alıyorlar. ay çok az kaldı. Allah sağlıkla kavuştursun canım.

belgincim hadi gözünaydın ama bence çatı için çok beklemiş sanki.

sonsy, o bahsettiğin yer benimde acıyo, ayaklarını dayıyolar tahmini.nefesim kesiliyo.

db55, dr un medicana da mı ? 2 yıldır kendini dağıtmış hastane, özellikle hemşireler çok ilgisizmiş ben ondan istemiyorum.bi akraba bikaç arkadaşım doğum yaptı hepsi aynı fikirde, inş memnun kalırsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…