2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım 1.5aydır filan bu şekilde duruyo bebis dönme ihtimali çok düşük bu pozisyon zaten bin kişiden 2sinde görülen bi durummuş ama doktorum normal Doğum olsun dIye çabaladigi için bekliyoruz bakalım. Evet bidaha kinde doğumu konuşuruz dedi gerçekten az kaldı :)

belgincim hadi gözünaydın ama bence çatı için çok beklemiş sanki.

canım normalde bu hafta bakacakti ama zaten normal doğum suan için imkansız gözüküyor öyle olunca bi hafta daha erteledi haftaya şekil değişmIş olsa da olmasa da bakacak. Ayrıca doktorum çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini düşünenlerden

candas senin bebek ters döndü mü? yani baş aşağıda mı
dönmüş canım, dr geçen hafta dedi, zaten 32 den beri hissediyodum, seninki peki ?

canım başı mı yukarda ? kaçırmışım orayı.

canımmm üzülün diye yazmadık ki üsülmeeeee, içimizi boşaltıyoruz iştee. bir suru kişiymişiz yalnız olan, Allah bize güç versin biz hallederiz inşallah. Anne olucaz ama hala anne diyoruz işte...

sen şanslısın o zamn canım, ne güzel ne güzel

Ağda konuşulmus bende de aynı problem var, perşembe kontrolum var çatı kontrolu olur mu olmaz mı bilmiyorum, ağdaya gitsem alınır ama beklesm de olur.ama kont. ederse utanırım. nasıl tuturcaz bilmiyorum ben de.
bacaklarım çok ilginç oldu benim, elimle bakınca pürüzsüz değil hani daha yeni çıkarlar boyle sert sert gelir ya ele ama gorunmezler. 3-4 aydır o sekilde uzamıyor. Ağda da almıyor. İnşallh uzmasın doğuma kadar daa. görünmediği sürece sorun yıok

bu arada kızlar geçen alışveriş merkezindeyken joker bebeye bir bakayım dedim. tüm giyim ürünleri %50 indirime girmiş. ben 9aya kadar çok almıştım ama indirim çok iyiydi 9-12 , 12-15 aylık birkaç parça birşey daha aldım :) nasılsa büyüyecekler giyecekler. yolunuz düşerse bakın derim. 8 parça ürün aldım 50tlye çıktım.

candaş canım baş yukarıda değil, başı tam doğum kanalında 1,5 aydır falan ama normal bi bebek doğarken hani önce saçı görünüyor ya bizim kinin doğduğu anda burnu ağzı yüzü görünecek :) yüz geliş pozisyonu diyorlar imkanın varsa netten bakabilirsin.

candas benim başı hep yukarıda hissediyorum. böyle yusyuvarlak oluyor çünkü sağ üst tarafım. bazen de yan yatıyor, sağ yan tarafım yuvarlak oluyor. aşağıda sanki hep ayaklar var. çünkü tekmeleri alttan hissediyorum. bakalım haftaya perşembe muayenede ne diyecek. haftaya 1 ay olmuş olacak en son gittiğimden bu yana. çok oldu ya :)

kıvırcık hormonlar kıllarda güzel etki yapmış sende de keşke kalıcı olsai benmde çıkmaz oldu :)

sonsy, çok uygun almışsın aklımızda olsun joker, bizim dr sağ taraftan tuttu aleti yan mı duruyo dedim yok aşağıda başı ama en net görüntü burdan alınıyo dedi, inş seninkide dönmediyse döner bugün yarın normal istiyosun çünkü, bu engeliniz olmasın.isim olayını naptınız canım ?

belgin, anladım canım ilkkez duydum bende bu durumu, hakkınıza hayırlısı olsun inş.dr unda madem çatı muayenesini tetiklediğini düşünüyo vardır bi bildiği.hadi bakalım haftaya ne olcak.

kızlar ya konu açmıştım ama sizede sorayım, özellikle ank da yada çorluda heyet veren hastane biliyomusunuz ? veya genel sorayım heyeti hangi branşlardan daha rahat alabilrim doğum sonrası.

Doktorum orda tamer bey. Esim orda burun ameliyati olmustu cok memnun kalmistik. Esim ozellikle orda olsun diye tutturdu. Yoksa ilk doktorum gittikten sonra hevesim kirilmisti. Simdi de bir suru doktor degisti. Tamer bey de kesinlikle gitmem burdayim diye bir sey demedi. Bir dogursaydim hayirlisiyla/

inşallah döner canım ya. isim derin oldu. hatta babası ahşap yapıştırma harf alıp odasının kapısına da yapıştırdı artık değiştiremem.

bu arada canım ben lisede öğretmenim bizim 12.sınıflar maşallah öyle bir alıyorlar ki heyetleri. şaşırıp kalıyoruz. geçen sene batıkentin oralardaki tıp merkezlerinden para ile aldıklarını biliyorum. bu sene nerelerden almışlar istersen haftaya okula gittiğimde bakıyım yazıyım sana.

merhaba canlar bu saatlerde uyuyorum uyku vaktim geldi yine bi slm veriyim dedim bu arada benim bebiş normal pozisyonda hala bu stten sonra değişmesi zor dedi drum

hmm anladım canım, dr undan memnunsan değiştirme tabi, hem eşinde memnn kalmış belki bana diyenlerin beklentileri farklıdır, sonuçta iyi bi hastane.hadi inş hayırlısıyla doğurcaksın az kaldı sık dişini :) sezeryan sonrası raor alabiliyosun, eğer ihtiyaç duyarsan dr una bi danış ben sordum bi defaya mahsus 45 günlük alcam.

hadi hayırlı olsun Derin kızımızın adı.kapıda yapılmış ohhh :) canım valla zahmet olmazsa sana çok memnun olurum, çok ihtiyaç duycam heyete.3 ay filan alabilirsem 30 ar günlkten süper olcak.yoksa ücretsizi mecbur alcam, bide demiştim ya eşimin tayini olmazsa davalarla uğraşcaz filan.ne aldık o kar bize.

uyuz adam ya hamile hamile üzmüş seni allah bin beterini kendi başına versin o adamın çok sinirlendim

bende gurbetteyiiim aynen ne eşimin tarafından ne kendi tarafımdan kimse yok maalesef..

ceplerinden veriyolar sanki raporu uyuzlar

canım sürekli akıntı olunca nemden dolayı mantar oluşmaya başlıyo belki sende de olmuştur. sirkeli suyla yıka özel bölgeyi çok iyi geliyo bi de çamaşırlarını ütüle de giy. geçmezse dr a gittiğinde muayene olursun

hayırlı olsun tatlım ve bundan sonrası için kolay gelsin temizlik falan.. eşine de geçmiş olsun inşallah diğer dr ameliyat demez de ilaçla falan tedavi olabilir

o benim sana hediyem deseydin ya

hayırlı lsun canım

geçmişi okucam diye ocakta süt vardı taşırdım

duş almak istiyorum çamaşır yıkamam lazım borularda sorun varmış kırıp döküyolar suyu açmayın dediler ama ben çıldıriciiim yıkanmak istiyooom

3 gündür her akşam düzenli olarak nar yiyorum gribime çook iyi geldi ilaçlarla çaylarla olmayan şey narla geçti. mideme de iyi geldi normalde çok yanıyo midem şişe şişe ilaç içiyorum ama 3 gündür çok az içtim mide ilacı. doğuma kadar her akşam nar yicem sanırıım

sağol canım. bi tek çantamız kaldı onu da ben kaç gündür hazırlıycam ertele ertele hala hazırlayamadım :)

ben pazartesi günü müdür yardımcısına sorarım nerelerden almışlar sana yazarım canım. geçenlerde müdür yardımcısı git nerden alıyorsan al yoksa sınıfta kalacaksın git özel dişçiden al diyordu bir öğrenciye

Kizlar doktordan geldim. Kizim 2500 . Bide bas asagi dónmus dedi doktor. Bu doguma hazir mi demek.iyi bisey yani dimi

sevgili candaş geçmiş olsun hamile bir kadını nasıl bu kadar üzmeyi göze alır bu insanlar anlayamıyorum,benim eşim de aile hekimi fakat çoğu kez hastalar gelip dert anlatıp ağlıyorlar,psikolojik destek bile veriyor -dizim ağrıyor oğlum,-çocuğum sürekli hasta doktor bey vs. bende kıskanıyorum tabii beni o kadar dinlemiyorsun diye ama zalimleri de çıkıyor işte insanoğlu...
akıntı problemi bende aylardır var,renksiz kokusuz akıntı zaman zaman kaşıntı verici oluyor.travazol,o bölgeyi kuru tutma vs geçiyor sonra tekrar ediyor ayda bir gibi,hormonal değişim buna sebep oluyor diye biliyorum.ztn 35. haftada streptokok B testi yapılıyor normal doğum yapacak kişilerde bu bakteri enfeksiyonun bebeğe geçmesine sebep oluyor bu sebepten doktorlar takip ediyor sezaryende tedaviye gerek görülmüyor diye biliyorum.doktoruna sormanı öneririm...

şulecim,adaşım Kanaltürk - Tatlı Sürprizler 1.Kısım (Şeker Kurabiye-Lohusa Şerbeti) - YouTube (yada google'dan kanaltürk tatlı sürprizler bebek kurabiyesi diye aratırsan da bulabilirsin) adresinden bebek kurabiyeleri yapımını izleyebilirsin evet kalıp şeker hamuru vs gerekiyor.beni müthiş heyecanlandırdı bu iş neden bilmiyorum...malzemeleri de netten sipariş verdim eğer memnun kalırsam buradan paylaşırım.bi arkadaşımız da tarif paylaşmış ismekten alınma, onu da denemek istiyorum...yaparsam resim yüklerim inş.herkese ağrısız sızısız bir gün diliyorum arkadaşlar

slm arkadaşlar... her zaman buraya yazı yazamasam da hemen hergün okuyorum. Ama çalıştığım için işlerimde olduğundan her zaman yazamıyorum. ama ara ara yazıyorum. 33 haftalık oldum nasipse. 42 günüm kaldı doğuma hayırlısıyla. 2-3 gündür ağır bir grip geçiriyorum ve çok öksürüyorum. karnımda ve boğazımda çook acıyor. doktora da gitmiyorum ilaç vermezler die. bu konuyla ilgili bilgisi olanlar cvp yazabilir mi.......

merveeeeeeeeee hoşgeldiiin ne yaptın neler olduuuu

canım hoşbulduk evi b.. götürüoda biraz toparlayıp yazayım dedim şimdi oturdum çok şükür bi aksilik yok çatıyı bu haftada yapmadı haftaya bakacaz doğum kanalına felan dedş yane 38 de oluo 37.hafta raporumu yazdı nasıl teslim etcem işyerine bilmıorum 80km faks çeksek olmazmıki yaa tansiyonum gene yüksek çıktı ama evde hep normal çıkıo 14ü geçerse mutlaka gelıosunuz dedi bebişim 3,500gr olmuş kaşları pek çatıktı sinirlimisin dedi sabah gitmeden kocişi kaldırcam die uykudan gerildim biras onada yansımış çok tatlıydı asık bi surat mutsuz şirin :) sonra düzeldi allahtan nst de bi sorun çıkmadı duruşu hala normal doğuma uygun deil dedi doğum kanalına girmemiş hemen kenarında duruo o zamana kadar dönmezse sezeryan olcak ama en son ihtimal tabi dedi zaten bu çocuk 4,5kg üzerinde olcak dio normal doğumu unut o zaman dedi aslında normal istıorum ama içten içten sewinmedim de deil :) bizden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…