bebeğinin pozisyonu değişmez miymiş? bu pozisyonları da ben anlamıyorum eskiden pozisyon mu varmış ya nasıl doğuruyorlarmış :)
haftayaki muayenende o zaman sana bikaç gün sonraya bile sezaryen tarihi verebilir çünkü 39da alıyorlar. ay çok az kaldı. Allah sağlıkla kavuştursun canım.
belgincim hadi gözünaydın ama bence çatı için çok beklemiş sanki.
dönmüş canım, dr geçen hafta dedi, zaten 32 den beri hissediyodum, seninki peki ?candas senin bebek ters döndü mü? yani baş aşağıda mı
canım 1.5aydır filan bu şekilde duruyo bebis dönme ihtimali çok düşük bu pozisyon zaten bin kişiden 2sinde görülen bi durummuş ama doktorum normal Doğum olsun dIye çabaladigi için bekliyoruz bakalım. Evet bidaha kinde doğumu konuşuruz dedi gerçekten az kaldı :)
canımmm üzülün diye yazmadık ki üsülmeeeee, içimizi boşaltıyoruz iştee. bir suru kişiymişiz yalnız olan, Allah bize güç versin biz hallederiz inşallah. Anne olucaz ama hala anne diyoruz işte...hey siz gurbettekilerrrrr
nazlma, loloas ve kıvırcık
yapmayın böyle ya
okurken çok üzüldüm valla gözlerim doldu
polyanacılık oynayalım mı?güzel şeyler düşünelim
mutlu olalım, en azından bebekleriniz gelince artık yalnız değil iki kişi olcaksınız en az
üstümüzdeki hüzün perdesini hemen kaldıralım
lütfeeennnnnnnnnnnnnn
Bende gurbet ellerdeyim gercekten cok zor kimsenin olmamasi
Allaha sukur benim annem ve babam haziranin 16sina kadar yanimda olacaklar araligin 30unda geldiler zaten nasil rahatladim anlatamam kesinlikle cok cok cok faydasi yardimi olacak bana
tek basima ne yapardim bilmiyorum ilk bebek tecrube yok halim yok vs...
belgincim hadi gözünaydın ama bence çatı için çok beklemiş sanki.
sonsy, o bahsettiğin yer benimde acıyo, ayaklarını dayıyolar tahmini.nefesim kesiliyo.
db55, dr un medicana da mı ? 2 yıldır kendini dağıtmış hastane, özellikle hemşireler çok ilgisizmiş ben ondan istemiyorum.bi akraba bikaç arkadaşım doğum yaptı hepsi aynı fikirde, inş memnun kalırsın sen.
sonsy, çok uygun almışsın aklımızda olsun joker, bizim dr sağ taraftan tuttu aleti yan mı duruyo dedim yok aşağıda başı ama en net görüntü burdan alınıyo dedi, inş seninkide dönmediyse döner bugün yarın normal istiyosun çünkü, bu engeliniz olmasın.isim olayını naptınız canım ?
kızlar ya konu açmıştım ama sizede sorayım, özellikle ank da yada çorluda heyet veren hastane biliyomusunuz ? veya genel sorayım heyeti hangi branşlardan daha rahat alabilrim doğum sonrası.
hmm anladım canım, dr undan memnunsan değiştirme tabi, hem eşinde memnn kalmış belki bana diyenlerin beklentileri farklıdır, sonuçta iyi bi hastane.hadi inş hayırlısıyla doğurcaksın az kaldı sık dişini :) sezeryan sonrası raor alabiliyosun, eğer ihtiyaç duyarsan dr una bi danış ben sordum bi defaya mahsus 45 günlük alcam.Doktorum orda tamer bey. Esim orda burun ameliyati olmustu cok memnun kalmistik. Esim ozellikle orda olsun diye tutturdu. Yoksa ilk doktorum gittikten sonra hevesim kirilmisti. Simdi de bir suru doktor degisti. Tamer bey de kesinlikle gitmem burdayim diye bir sey demedi. Bir dogursaydim hayirlisiyla/
inşallah döner canım ya. isim derin oldu. hatta babası ahşap yapıştırma harf alıp odasının kapısına da yapıştırdıartık değiştiremem.
bu arada canım ben lisede öğretmenim bizim 12.sınıflar maşallah öyle bir alıyorlar ki heyetleri. şaşırıp kalıyoruz. geçen sene batıkentin oralardaki tıp merkezlerinden para ile aldıklarını biliyorum. bu sene nerelerden almışlar istersen haftaya okula gittiğimde bakıyım yazıyım sana.
Günaydın kızlar, geçmişe bakamadım.
Cuma öğleden snra zinliydim, iğnem var günlük.bitmişti, bende annemlerde kalıyorum (eşim burda değil ya) ama evlerimiz yakın. dr la görüşmüş 4 yıldır bizimle burda ilacı yazarmısınız diye, evet demiş.bu adam aile hekimi.öğleden sonra gittim, 10 hastaya tam 1 saatte baktı, tek yaptuığı ilaç yazmak.neyse gittim yazama sana dedi aile hekiminiz sağlık ocağınız yakın diye, dedim yürüyemiyorum (ev çok yokuşta ve arası yürüyerek 25 dk filan) yazama diye inatlaştı. yazarsam yarın yine gelseksin dedi, neden ki dedim ? alışırsın dedi, rica ediyorum dedim, olmaz diyo, yasal bi sakıncası mı var yazmanızın dedim hayır dedi, hamileyim bi müsama gösterebilirsiniz dedim hayır prensiplerine aykırıymış beyefendinin, bizim aile hekimide öğleden sonra yok süt iznindeymiş.ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu annem uyarmıştı adam aksi kavga etme yazdır çık diye, dışardan seslerimizi duymuşlar annem başta o.ü. herkes sitem eti dr a. şikayet edelim herkese bunu yapıyor, ilaç bile yazmıyo aksinin tekli herkesi ağlatıp gönderiyo diye, tam kapıya yanaştım çıkcam seslerde duyuluyo ya hadi gel gel yazayım sırf hamilesin diye yapıyorum dedi, zor şer yazdı.o kadar kızdım ki ona, kaç saat sinrleim geçmedi, allah hastalrına sabır versin cidden zor bi adammış ya.
adanam, son iş günlerin inş kolay geçer,
sonsy, canım ya erkekleri anlamak mümkün dğeil
günaydın tatlı anneler.
bizde geldik yine işe inşallah son 3 haftamız sonra biz de evimizde dinlenebileceğiz. tabi kızım erkenden gelmezse...
gurbette olmaktan bahsedilmiş. maalesef şu an bende öyleyim. ne benim ailem yanımda ne de eşimin.tek başımıza eşimle kaldık buralarda. ama tek tesellim ben izne ayrılınca annem babam gelecekler ve artık bizimle kalacaklar. bu açıdan çok mutluyum. biraz daha sabredeceğiz artık.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
prensiplerine aykırıymış nasıl insan bunlar ya!!! kendi eşleri olsa yazarlar ama.. arkadaş hamileyiz işte keyfimden mi...ben 8 yıldır çalışıyrm 1 gün bile rapor almadım çok şükür birgün acaip hastyım doktorda farkında 3 gün yataktan çıkamadım doktora gidemedm ağrılarımdan en son eşim zorla götrdu doktora rapor ver dedik ilaaçları kullanınca kendine geleceksin demez mi..bende yinede garantiye alalım raporumuzu alalım dedim kadın prensiplerime aykırı dedi 2 gün sonra gel eğer hala böyleyse durumun ozaman yazarm dedi !!! yazmdı manyak kadın =)))
kızlar daha önce bahsetmiştim, doktoruma da söylemiştim akıntılarımın kaşıntısız ve kokusuz olduğunu. ama yaklaşık 1 haftadır ara ara nasıl bir kaşınıyo anlatamam. akıntı da çok şiddetli değil, kokusu az ama kaşınma çok fena. hatta kaşımamak için kendimi zor tutmama rağmen tahriş etmişim orayı. her kaşınma başladığında gidip bi yıkıyorum, çamaşırımı falan değiştiriyorum öyle bi rahatlama oluyo.
siz de var mı böyle bi durum? acaba ciddi bi enfeksiyon kapmış olabilirmiyim?
Selam Kızlar artık İstanbuldayız. Kaç gündür giremedim resmen 60-70 sayfa ilerlemiş. Nasıl okuyacağımCuma Artvinle vedalaştım. Biraz sinir bozucu oldu ayrılışım. Klasik yine elektrik yoktu. 10 kat merdiveni aynı gün 2 kez indim çıktım. Bacaklarım,kasıklarım ve karnıma ağrı girdi resmen. Sonra bu haftada İstanbula gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Şimdi kendi evimdeyim. Az evvel eşimi Artvine yolculadım üzgünüm biraz.
Bu arada haftasonu eşimin dizindeki ağrısı için doktora gittik. Ameliyat dedi doktor. Onada moralim bozuldu. Bir doktora daha gidicez oda ameliyat derse haftaya tekrar gelicek ve ameliyat olacak. Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan gülüyorum. Hastanede kendi doğum odamı ayırtmıştım artık eşimle yanyana yatarmışız :)
Yarın temizlikçi gelicek 2 yıldır kullanılmayan evim temizlenecek. Sonra kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülenecek.
Bizden haberler böyle kızlar. Umarım herkes iyidir.
Papatyam rüyamda seni gördüm. beraber doğurduk
her ihtimale karşı hazırlıklı git elbette canım...
ee bir taşla iki kuş vurmuş olacak tabibenim eşimde 14 şubat ya da 21 şubat ( doğum günüm de ) olsa ne iyi olur diyor bana ne alıcaksın sevgililer gününde dedim hediyemi ben aylar öncesinden verdim karnında demez mi
biz geldik canlaarr. Şükür şimdilik iyi görünüyomuş kuzum suyumuzda iyi sayılırmiş. Ilk doğumlarda sezeryan için gün vermek istemiyorum ama haftaya gel çatı Muayeni falan yapalım son kontrolleri yapalım duruma göre artık doğumu konuşalım dedi. Bundan sonra en ufak tedirginliğnde gel çekinme dedi doktor teyzemız.
hadi hayırlı olsun Derin kızımızın adı.kapıda yapılmış ohhh :) canım valla zahmet olmazsa sana çok memnun olurum, çok ihtiyaç duycam heyete.3 ay filan alabilirsem 30 ar günlkten süper olcak.yoksa ücretsizi mecbur alcam, bide demiştim ya eşimin tayini olmazsa davalarla uğraşcaz filan.ne aldık o kar bize.
Günaydın kızlar, geçmişe bakamadım.
Cuma öğleden snra zinliydim, iğnem var günlük.bitmişti, bende annemlerde kalıyorum (eşim burda değil ya) ama evlerimiz yakın. dr la görüşmüş 4 yıldır bizimle burda ilacı yazarmısınız diye, evet demiş.bu adam aile hekimi.öğleden sonra gittim, 10 hastaya tam 1 saatte baktı, tek yaptuığı ilaç yazmak.neyse gittim yazama sana dedi aile hekiminiz sağlık ocağınız yakın diye, dedim yürüyemiyorum (ev çok yokuşta ve arası yürüyerek 25 dk filan) yazama diye inatlaştı. yazarsam yarın yine gelseksin dedi, neden ki dedim ? alışırsın dedi, rica ediyorum dedim, olmaz diyo, yasal bi sakıncası mı var yazmanızın dedim hayır dedi, hamileyim bi müsama gösterebilirsiniz dedim hayır prensiplerine aykırıymış beyefendinin, bizim aile hekimide öğleden sonra yok süt iznindeymiş.ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu annem uyarmıştı adam aksi kavga etme yazdır çık diye, dışardan seslerimizi duymuşlar annem başta o.ü. herkes sitem eti dr a. şikayet edelim herkese bunu yapıyor, ilaç bile yazmıyo aksinin tekli herkesi ağlatıp gönderiyo diye, tam kapıya yanaştım çıkcam seslerde duyuluyo ya hadi gel gel yazayım sırf hamilesin diye yapıyorum dedi, zor şer yazdı.o kadar kızdım ki ona, kaç saat sinrleim geçmedi, allah hastalrına sabır versin cidden zor bi adammış ya.
adanam, son iş günlerin inş kolay geçer,
sonsy, canım ya erkekleri anlamak mümkün dğeil
dün gece bilg. başında geçmişi okuyayım derken uyuyaldım kızlarr. :))
cnm o kurabiyelerden ben de yapmak istiyorum, dışarda fiyatlar çok yüksek. nette araştırdım ama tarifli bişey bulamadım. senin aklında bişey varsa payşaşırmısın canım. nasıl yapıcaz onu da bilmiyorum. kalıp falan gerekiyo sanırım.
kızlar daha önce bahsetmiştim, doktoruma da söylemiştim akıntılarımın kaşıntısız ve kokusuz olduğunu. ama yaklaşık 1 haftadır ara ara nasıl bir kaşınıyo anlatamam. akıntı da çok şiddetli değil, kokusu az ama kaşınma çok fena. hatta kaşımamak için kendimi zor tutmama rağmen tahriş etmişim orayı. her kaşınma başladığında gidip bi yıkıyorum, çamaşırımı falan değiştiriyorum öyle bi rahatlama oluyo.
siz de var mı böyle bi durum? acaba ciddi bi enfeksiyon kapmış olabilirmiyim?
merveeeeeeeeee hoşgeldiiin ne yaptın neler olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?