2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ah canim sen cidden cok korkuyosun normal dogumdan:) birincisi annenin soyledigini unut, benim esim iki dogumumda da yanimdaydi, her seyin yakin sahididir yani :)) ama benden sogudugu filan yok ki bak ucuncuyu bekliyoruz:)) sonra ben seni cok iyi anladim merak etme, sezaryana mecbur kalmis olmak istiyosun, ne diyelim o zaman insallah donmez oglusun :) ama unutma ki kadinin fizyololjik yapisi normal doguma uygun yaratilmis, milyonlarca yildir insan nesli bu sekilde ilerliyor, Rabbim kolayligini veriyor, rahat olmaya calis

İyi dilekleriniçin sağol gerçekten korkuyom inşallah dönmez ama dönme ihtimali yuzde kaçki ya benim ilk ondanmı bukadar korkuyom acaba

arkadaşlar ben merak ediyorum nstde sancı çıkınca doktor ne yapıyor. hazırlıklı olmak istiyorum ben hiç girmedim ilk defa haftaya gireceğim.

Kizlar doktordan geldim. Kizim 2500 . Bide bas asagi dónmus dedi doktor. Bu doguma hazir mi demek.iyi bisey yani dimi
Evet canım doğuma hazırlanıyor senin bebiş :))
80 km normalde nası gidip geliyodun yahu :) maaşallah bebişine tosuncuk olmuş :)
Canım benim sezeryan maalesef ikinci doğumum. İlki sezeryandı ama şimdi bakıyorum da bu yaramaz dönmedi kafası hala yukarıda. Zaten ilki sezeryan olmasa bile bu öyle olacaktı mecbur.. Bakalım senin ne zaman gelicek :)
Allah yardımcın olsun tatlım nişan nası bişey hiç bilmiyorum ama sen yine suyuna dikkat et ne olur ne olmaz

Hemşire ne dedi sordunmu? Son zamanlard dönmesi biraz zor oluyomuş ama dr belli olmaz son hafta dönenleri de gördüm demişti bana. Anlıyorum seni ama korkuyosan normal doğumdan hiç uğraşma. Eşinle de konuş bence sonuçta ağrısını sızısını çekecek olan sensin karışmasın dimi ama :))

arkadaşlar ben merak ediyorum nstde sancı çıkınca doktor ne yapıyor. hazırlıklı olmak istiyorum ben hiç girmedim ilk defa haftaya gireceğim.

Benim az bir sancı çıktı bugün, sancı değil de kasılma diyor benimki... Bir şey yapmadı, kasılmaların da başlamış dedi, geçti :)

uyuz adam ya hamile hamile üzmüş seni allah bin beterini kendi başına versin o adamın çok sinirlendim

hayırlı lsun canım
çok saol canım ya amin.
tamam canım valla çok iyi olur bol bol dua ederiz sana teyzesi :) bende ona göre gideirm nereye gideceksem.

canım çok saol ya, evet her dr aynı değil, aksine bu durumda yardımcı olan dr lar çok çok fazla, ben kötüye denk geldim.saolsun eşinde, mesleğinin yanı sıra dualarda alıyodur bol bol.işte aksi olanda böyle beddua alır ancak.canım sana da sorayım heyet raporunu hangi branşlar daha kolay veriyo eşine sorabilirmisin sende ? bende de akıntı çok ama kokuda kaşıntıda yok şükür, sende de sıkıntı yok anladığım kadarıyla dimi ?
oo maşallah yavruya koca adam olmuş ya :)
canım dualarımız yanında olsun inş.korkma allahaa emanet olun ikinizde.
dogumdan sonra zaten 8 hafta dogum izni yok mu ki. Rapor alsam 8 haftaya mi ilave edilir? :26:
canım 8 haftalık doğum iznine ilaveten bu, bizim dr verecek.sorduk kendimiz, sanırım sezeryandan ötürü bu 45 lik rapor.ilave ediliyor :)
maşallah canım kızına, dr un çelişikili konuşması can sıkıcı olmuş ama yine üstad o , güvenmek zorundayız sağlıcakla gelsin inş.yani şu an normal doğum bekliyruz eğer gelmezse yada aksilik olursa sezeryan olcak değil mi ?

canım bizim diğer bi topikteki ark yaşamaıştı bunu, sancı hissetmediği halde varmış hazırlıksız gitmişti ve aynı gün sezeryana aldılar( ilkide sezeryandı) çantayla gitmekte fayda var :)

Şubat annelerinde sezeryana gittiği gün bebeği dönen bi anne var.Geri gelmiş şimdi normal doğum bekliyor.Yani tamamiyle bebekle alakalı onunki 38+ larda dönmüş.Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar ne var ne yok nasılsınız. iyiyiz biz çok şükür kuzumla. bugün kapısına tülden süsleme yaptım kızımın. kapı süsünü de ortasına asacağım doğumdan gelince. evimi artık derli toplu tutmaya çalışıyorum. doğum ansızın olur diye korkumdan. herşey hazır artık.

kardeşimin arkadaşı dün kardeşimi arayıp senin yeğenden önce geliyo benim yeğen demiş. kızın doğumu mart başı gibi bekleniyormuş. gözüm korktu benimde. derli toplu tutayım da iş yapacak olanlar aradıklarını yerli yerinde bulabilsin diye. dün kocamla perde falan yıkadık. iyi oldu temiz evim artık:)))

kızım çok büyüdü artık resmen kemik geliyor elime çıkıntılara dokununca. bu cumartesi kont var bakalım doktorum çatı yapacak mı bu hafta. yaptığında ne diyecek bakalım:) babası çok özledim kızım seni gel artık diyo. benimkinin gelesi yok iyi mi...

Yine de gelenin gidenin var ya canım ona şükür elhamdülillah
Dışarıdakikere daha zor

Oyyyy duygusall papatyaaaaaaammm
Haklısın ama

Gurbetteki arkadaşlar sizler için daha güzel günler olacak inşallah

Hoş geldin tatlımmmm
Bayağıdır gözükmüyordun

Tez zamanda kavuşursun inşallah tatlım eşinle
Eşine de çok geçmiş olsun.
Temizlenince misler gibi oturursun evinde inşallah tatlım.
Bu arada face de masal ev diye bi yer gördüm tatlım güzel sabunlar yapıyorlar.
Sabun arıyordun ya aklıma geldin

Benim de karardı. Ne alaka ise boynum da karadııııı

çok teşekkürler zeyas,hemen bugün denemek istiyorum tarifini.

Ay ben de yapmak istiyorum ama bir dünya kalıp lazım onlar için...

Canım hayırlısı inşallah bakalım
Doktoruna haberleş hep
Bi sıkıntı yoktur inşallah

36 . Haftaya kadar döner demişti benim doktor tatlım

Biz de kapı süsü malzemelerini bardak süslemesini falan aldık.
Annene den paparayı yedik doktor iyiki izin verdi
Hergüne hergüne geziyorsun diye kızdı
Ama napıyım 8 aydır yatıyorum zatiiii....

Gardolabı topluyorum
Oğluma şifonyer boşaltıyorum.
Yarın da ütü yaparız
Sonra bardak tepsi falan hazırlarız
Sonra doğum ikramları sonra da temizlik
Baya bi iş varmış yapılacak....

Son düzenleme:
Hemşire ne dedi sordunmu? Son zamanlard dönmesi biraz zor oluyomuş ama dr belli olmaz son hafta dönenleri de gördüm demişti bana. Anlıyorum seni ama korkuyosan normal doğumdan hiç uğraşma. Eşinle de konuş bence sonuçta ağrısını sızısını çekecek olan sensin karışmasın dimi ama :))[/QUOTE]

Değilmi ama ah şu benim kocam :) ya ben eşimdem 8 yas kucuk olduğum için sanırım beni pek sallamıyo buyuk ya o daha ıyı biliyo herşey gibi dVranıyo böyle olunca gıcık oluyom accık da cimri ama ben ona öluyorum resmen allahım helede o gözleri kiprikleri boynunun kokusu el bilekleri ayakarı oturuşu sabah astığa bırakıp gitiği kokusu çıkardığı atletinin sıcağı kokusu ne çok seviyom zledim aliba işten gelsin hemen aksilik buya o beni bu kadar sevmiyo (((((( ama olsun ben onu sevim yeter dimi

Önümüzdeki hafta gelişimine göre karar verilecek gibi ama planlı sezaryen istemiyor. Sezaryan bile olacaksa ilk tercihimiz bebeğin gelmek istediği zamanı kendisi belirlemesi :) Bakarız tansiyonum çok yükseliyor ya da plasenta erken ayrılıyor (tansiyon ile ilgili bir risk) hemen sezaryena döneriz dedi. Kısmet artık, iyi olsun da...

Ben de aynı şekilde evi toplamadan çıkmamaya çalışıyorum :) Eve kim nasıl girer belli olmaz, rezil olmayalım :)))

Size bir şey danışayım canlar
Ablamın arkadaşı bebek kurabiyesi yapıyor. 2,5 tl den yaparım demiş bize. Piyasası 4-5 tl falan. Yaptırsam mı ki....
Mevlüt'e mi yaptırsam bilemedim.
Bebek şekeri olacak zaten hastane için çikolata da olur illa ki...

Bir yandan da kendim mi yapsam diyorum ama
Yok kalıp al.
Yok renkli şeker hamuru al uzun iş sanki :26:

Şubat annelerinde sezeryana gittiği gün bebeği dönen bi anne var.Geri gelmiş şimdi normal doğum bekliyor.Yani tamamiyle bebekle alakalı onunki 38+ larda dönmüş.Hakkında hayırlısı olsun.

Amin hepimizizn ama psikolojikmidir nedir şuan dönuyo galiba allahımmmmmmmmmmmm

ne yapalım canım mecbur ekmek parası işte 1saat 15dkka felan sürüo sabah akşam bayağıda bi gittim ama artık zor gelıo bi gün bile olsa gözüm yemedi şimdi evin konforuna alışınca

Canım hayırlısı olsun
Bebeklerin keyfi ne zaman yeterse artık o zaman A inşallah sıkıntısızca atlatırsın tatlımmm

kızlar benim karnım sanki küçüldü gibi ya acaba bana mı öle geliyor olabilir mi böyle bir şey :26:
Bebiş aşağı iniyo olabilir canım bi ara hepimizde vardı aynı telaş:))

Değilmi ama ah şu benim kocam :) ya ben eşimdem 8 yas kucuk olduğum için sanırım beni pek sallamıyo buyuk ya o daha ıyı biliyo herşey gibi dVranıyo böyle olunca gıcık oluyom accık da cimri ama ben ona öluyorum resmen allahım helede o gözleri kiprikleri boynunun kokusu el bilekleri ayakarı oturuşu sabah astığa bırakıp gitiği kokusu çıkardığı atletinin sıcağı kokusu ne çok seviyom zledim aliba işten gelsin hemen aksilik buya o beni bu kadar sevmiyo (((((( ama olsun ben onu sevim yeter dimi[/QUOTE]

O da seni seviyodur tatlım belki belli edemiyodur yoksa neden evlendi seninle dimi? Ne güzel allah bozmasın içindekç sevigyi artırsın. Hem güzelcr oturup anlatsan doğum konusunu, ben korkuyorum falan desen anlayacaktır. İlk doğumda korkmuyodum eşim benden çok korkuyodu :) bu sefer bende de bi telaş var içimde korku var nedense.. Eşime söyledim şimdi gelip gidip sarılıyo ben senşn yanında olcam hep merak etme diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…