Bendeöyle duşunuyom ama aşağı indiği içinöyle duşunuyoz eşime diyom kuçuldu sanki karnım diyoki toplunur gibisin
Evet insan evde olunca hele de bizim gibi hamişliğin son döneminde olunca hiç gözü kesmiyo. Markete bile gitmek zor gelir oldu bana :)))ne yapalım canım mecbur ekmek parası işte 1saat 15dkka felan sürüo sabah akşam bayağıda bi gittim ama artık zor gelıo bi gün bile olsa gözüm yemedi şimdi evin konforuna alışınca
Bebiş aşağı iniyo olabilir canım bi ara hepimizde vardı aynı telaş:))
Değilmi ama ah şu benim kocam :) ya ben eşimdem 8 yas kucuk olduğum için sanırım beni pek sallamıyo buyuk ya o daha ıyı biliyo herşey gibi dVranıyo böyle olunca gıcık oluyom accık da cimri ama ben ona öluyorum resmen allahım helede o gözleri kiprikleri boynunun kokusu el bilekleri ayakarı oturuşu sabah astığa bırakıp gitiği kokusu çıkardığı atletinin sıcağı kokusu ne çok seviyom zledim aliba işten gelsin hemen aksilik buya o beni bu kadar sevmiyo(((((( ama olsun ben onu sevim yeter dimi
çok saol canım ya amin.
tamam canım valla çok iyi olur bol bol dua ederiz sana teyzesi :) bende ona göre gideirm nereye gideceksem.
canım çok saol ya, evet her dr aynı değil, aksine bu durumda yardımcı olan dr lar çok çok fazla, ben kötüye denk geldim.saolsun eşinde, mesleğinin yanı sıra dualarda alıyodur bol bol.işte aksi olanda böyle beddua alır ancak.canım sana da sorayım heyet raporunu hangi branşlar daha kolay veriyo eşine sorabilirmisin sende ? bende de akıntı çok ama kokuda kaşıntıda yok şükür, sende de sıkıntı yok anladığım kadarıyla dimi ?
oo maşallah yavruya koca adam olmuş ya :)
canım dualarımız yanında olsun inş.korkma allahaa emanet olun ikinizde.
canım 8 haftalık doğum iznine ilaveten bu, bizim dr verecek.sorduk kendimiz, sanırım sezeryandan ötürü bu 45 lik rapor.ilave ediliyor :)
maşallah canım kızına, dr un çelişikili konuşması can sıkıcı olmuş ama yine üstad o , güvenmek zorundayız sağlıcakla gelsin inş.yani şu an normal doğum bekliyruz eğer gelmezse yada aksilik olursa sezeryan olcak değil mi ?
canım bizim diğer bi topikteki ark yaşamaıştı bunu, sancı hissetmediği halde varmış hazırlıksız gitmişti ve aynı gün sezeryana aldılar( ilkide sezeryandı) çantayla gitmekte fayda var :)
Hemşire ne dedi sordunmu? Son zamanlard dönmesi biraz zor oluyomuş ama dr belli olmaz son hafta dönenleri de gördüm demişti bana. Anlıyorum seni ama korkuyosan normal doğumdan hiç uğraşma. Eşinle de konuş bence sonuçta ağrısını sızısını çekecek olan sensin karışmasın dimi ama :))
Bence bebek şekeri varsa mevlütte yaptır kurabiye. Bende bi ara kendim yapsam diyodum da zor geldi valla sonra :) yapam arkadaşlarım var ayrıntıları çok uğraştırıyor. Çiçek harf falan yapacaksan saatler sürüyo. Hele bi de ilk yapışım olacak elim de alışkın değil diye hiç girişmedim. Fiyatı uygunmuş ama.Size bir şey danışayım canlar
Ablamın arkadaşı bebek kurabiyesi yapıyor. 2,5 tl den yaparım demiş bize. Piyasası 4-5 tl falan. Yaptırsam mı ki....
Mevlüt'e mi yaptırsam bilemedim.
Bebek şekeri olacak zaten hastane için çikolata da olur illa ki...
Bir yandan da kendim mi yapsam diyorum ama
Yok kalıp al.
Yok renkli şeker hamuru al uzun iş sanki :26:
O da seni seviyodur tatlım belki belli edemiyodur yoksa neden evlendi seninle dimi? Ne güzel allah bozmasın içindekç sevigyi artırsın. Hem güzelcr oturup anlatsan doğum konusunu, ben korkuyorum falan desen anlayacaktır. İlk doğumda korkmuyodum eşim benden çok korkuyodu :) bu sefer bende de bi telaş var içimde korku var nedense.. Eşime söyledim şimdi gelip gidip sarılıyo ben senşn yanında olcam hep merak etme diyo :))
Bunu duyduguma cok sevindim candas. Doktoruma sorucam.
Canım hayırlısı olsun
Bebeklerin keyfi ne zaman yeterse artık o zaman A inşallah sıkıntısızca atlatırsın tatlımmm
Surmeliciim hosgeldin, ne zamandir yoktun, internetin baglandi mi, evine yerlestin mi, hersey yolundadir insallah
Ya ben anlamadım sezeryan olunca heyet raporu mu veriliyomuş?
Merhaba arkadaslar sizleri uzun suredir takip ediyorum bende mart annesi olacagim kismetse.bende cok sikintilar yasadim isyerine hamile oldugumu soyledikten 4,5 ay sonra mobbinge basladilar bende tazminatim ve issizlik maasi icin direndim sonunda kendimi cikarttirdim.herkesin bir derdi var arkadaslar paylasmak istedim bende sizlerle..
45 gun rapor veriyormus doktor. ben de candas dan ogrendim. arastiricam canim.
gecmisi ancak okudum bitti :)
kizlar benim 3 gundur adet sancisi gibi sancilarim oluyor
kasiklarimda agri olurdu ama bu ole bisi degil agri degil yani bildigimiz adet sancisi gibi sanci bazen siddetli oluyor
sizlerde de boyle bir agri var mi acaba :44:
birde yine son bir kac gundur akintim beyaz nasil diyeyim bole yogurt kivaminda kokusu felan yok ama
offf ne zor yaaa degisik bir sey olunca hemen ne acaba diye dusunmeye basliyorum takiyorum kafama
:18:
cnm bugün bütün gün bendede ağrılar oldu,akıntıda bir kaç gündür var.yarın drye gidip ikan ve idrar tahlili yaptırayım diyorum.bugünki gibi yine ağrım olursada kadın doğuma gidip nstde yaptırayım.gecmisi ancak okudum bitti :)
kizlar benim 3 gundur adet sancisi gibi sancilarim oluyor
kasiklarimda agri olurdu ama bu ole bisi degil agri degil yani bildigimiz adet sancisi gibi sanci bazen siddetli oluyor
sizlerde de boyle bir agri var mi acaba :44:
birde yine son bir kac gundur akintim beyaz nasil diyeyim bole yogurt kivaminda kokusu felan yok ama
offf ne zor yaaa degisik bir sey olunca hemen ne acaba diye dusunmeye basliyorum takiyorum kafama
:18:
Kizlar doktordan geldim. Kizim 2500 . Bide bas asagi dónmus dedi doktor. Bu doguma hazir mi demek.iyi bisey yani dimi
kızlar ya konu açmıştım ama sizede sorayım, özellikle ank da yada çorluda heyet veren hastane biliyomusunuz ? veya genel sorayım heyeti hangi branşlardan daha rahat alabilrim doğum sonrası.
Biz de kapı süsü malzemelerini bardak süslemesini falan aldık.
Annene den paparayı yedik doktor iyiki izin verdi
Hergüne hergüne geziyorsun diye kızdı
Ama napıyım 8 aydır yatıyorum zatiiii....
Gardolabı topluyorum
Oğluma şifonyer boşaltıyorum.
Yarın da ütü yaparız
Sonra bardak tepsi falan hazırlarız
Sonra doğum ikramları sonra da temizlik
Baya bi iş varmış yapılacak....
Değilmi ama ah şu benim kocam :) ya ben eşimdem 8 yas kucuk olduğum için sanırım beni pek sallamıyo buyuk ya o daha ıyı biliyo herşey gibi dVranıyo böyle olunca gıcık oluyom accık da cimri ama ben ona öluyorum resmen allahım helede o gözleri kiprikleri boynunun kokusu el bilekleri ayakarı oturuşu sabah astığa bırakıp gitiği kokusu çıkardığı atletinin sıcağı kokusu ne çok seviyom zledim aliba işten gelsin hemen aksilik buya o beni bu kadar sevmiyo(((((( ama olsun ben onu sevim yeter dimi
Size bir şey danışayım canlar
Ablamın arkadaşı bebek kurabiyesi yapıyor. 2,5 tl den yaparım demiş bize. Piyasası 4-5 tl falan. Yaptırsam mı ki....
Mevlüt'e mi yaptırsam bilemedim.
Bebek şekeri olacak zaten hastane için çikolata da olur illa ki...
Bir yandan da kendim mi yapsam diyorum ama
Yok kalıp al.
Yok renkli şeker hamuru al uzun iş sanki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?