2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne yapalım canım mecbur ekmek parası işte 1saat 15dkka felan sürüo sabah akşam bayağıda bi gittim ama artık zor gelıo bi gün bile olsa gözüm yemedi şimdi evin konforuna alışınca
Evet insan evde olunca hele de bizim gibi hamişliğin son döneminde olunca hiç gözü kesmiyo. Markete bile gitmek zor gelir oldu bana :)))

O da seni seviyodur tatlım belki belli edemiyodur yoksa neden evlendi seninle dimi? Ne güzel allah bozmasın içindekç sevigyi artırsın. Hem güzelcr oturup anlatsan doğum konusunu, ben korkuyorum falan desen anlayacaktır. İlk doğumda korkmuyodum eşim benden çok korkuyodu :) bu sefer bende de bi telaş var içimde korku var nedense.. Eşime söyledim şimdi gelip gidip sarılıyo ben senşn yanında olcam hep merak etme diyo :))[/QUOTE]

Anlamazki tatlım anası 10 çocuk doğurmuş beni onla kıyaslıyo gerçi 6 sı ölmuş 4 taneler bide demezmi annem doğutrsun seni şak apıyo ama işte

Bunu duyduguma cok sevindim candas. Doktoruma sorucam.

Değilmi ama ah şu benim kocam :) ya ben eşimdem 8 yas kucuk olduğum için sanırım beni pek sallamıyo buyuk ya o daha ıyı biliyo herşey gibi dVranıyo böyle olunca gıcık oluyom accık da cimri ama ben ona öluyorum resmen allahım helede o gözleri kiprikleri boynunun kokusu el bilekleri ayakarı oturuşu sabah astığa bırakıp gitiği kokusu çıkardığı atletinin sıcağı kokusu ne çok seviyom zledim aliba işten gelsin hemen aksilik buya o beni bu kadar sevmiyo (((((( ama olsun ben onu sevim yeter dimi[/QUOTE]

canım yaaaaa =) süpersin süpersin ..... maşallah aşkına=) ben bayılıyrm böyle aşık insanlara bende kocamı çok ama çooookkk sevyrm ... kocamsız yaşamak banada zor gelyr dakikalar geçmyr... o benim birtanem .. bütün ailemde bilir aşkımı..herkes mutlu olsun hemde çokkkkk =) daha çok sev daha çok herkes sevsin eşini =)

Bence bebek şekeri varsa mevlütte yaptır kurabiye. Bende bi ara kendim yapsam diyodum da zor geldi valla sonra :) yapam arkadaşlarım var ayrıntıları çok uğraştırıyor. Çiçek harf falan yapacaksan saatler sürüyo. Hele bi de ilk yapışım olacak elim de alışkın değil diye hiç girişmedim. Fiyatı uygunmuş ama.

Anlamazki tatlım anası 10 çocuk doğurmuş beni onla kıyaslıyo gerçi 6 sı ölmuş 4 taneler bide demezmi annem doğutrsun seni şak apıyo ama işte[/QUOTE]

Amanın 10 tane.. Evet canım öyleyse anlamaz gerçekten. Sen dr la anlaş doğum pozisyonu alsa bile sezeryan olması gerek desin :))

ben doğurmak istiyorum artık..

oğlumu öpüp koklamak istiyorum..

kızıma daha çok vakit ayırmak onunla ilgilenmek istiyorumm

Merhaba arkadaslar sizleri uzun suredir takip ediyorum bende mart annesi olacagim kismetse.bende cok sikintilar yasadim isyerine hamile oldugumu soyledikten 4,5 ay sonra mobbinge basladilar bende tazminatim ve issizlik maasi icin direndim sonunda kendimi cikarttirdim.herkesin bir derdi var arkadaslar paylasmak istedim bende sizlerle..

Surmeliciim hosgeldin, ne zamandir yoktun, internetin baglandi mi, evine yerlestin mi, hersey yolundadir insallah

Surmeliciim hosgeldin, ne zamandir yoktun, internetin baglandi mi, evine yerlestin mi, hersey yolundadir insallah

hoşbuduk cnm

evim yerleştide netimiz yok daha bi kaç ay daha almamayı düşünüyoruz..

sen napıyon nasılsın bebişin nasıl

hoşgeldin canım
45 gun rapor veriyormus doktor. ben de candas dan ogrendim. arastiricam canim.

aaa süper ya bana da haber ver olurmu bende bi sorayım bakalım

gecmisi ancak okudum bitti :)

kizlar benim 3 gundur adet sancisi gibi sancilarim oluyor
kasiklarimda agri olurdu ama bu ole bisi degil agri degil yani bildigimiz adet sancisi gibi sanci bazen siddetli oluyor
sizlerde de boyle bir agri var mi acaba :44:

birde yine son bir kac gundur akintim beyaz nasil diyeyim bole yogurt kivaminda kokusu felan yok ama

offf ne zor yaaa degisik bir sey olunca hemen ne acaba diye dusunmeye basliyorum takiyorum kafama
:18:

Benim de geceleri senin tarif ettigin gibi sancilarim oluyor. Akintim da var. Endiselenme normal bence.

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız.işteyken daha kolay giriyodum k.kya.şimdi evdeyim nete girmeye zaman yok.1 günde hantallaştım.sonraları nasıl geçecek acaba.neyse.ben bi geçmişi okuyayım bakalım neler konuşulmuş

cnm bugün bütün gün bendede ağrılar oldu,akıntıda bir kaç gündür var.yarın drye gidip ikan ve idrar tahlili yaptırayım diyorum.bugünki gibi yine ağrım olursada kadın doğuma gidip nstde yaptırayım.
Kizlar doktordan geldim. Kizim 2500 . Bide bas asagi dónmus dedi doktor. Bu doguma hazir mi demek.iyi bisey yani dimi

maşallah kuzuna cnm.baş aşağı demek normal doğum pozisyonunda demektir.güzel haberler

kızlar ya konu açmıştım ama sizede sorayım, özellikle ank da yada çorluda heyet veren hastane biliyomusunuz ? veya genel sorayım heyeti hangi branşlardan daha rahat alabilrim doğum sonrası.

canım kızılayda özkaya tıp merkezi var ya
orası veriyor heyet raporu
ama günlüğü 10 liradan

arkadaşım ortapedi den almıştı heyet raporunu
onlar sanırım 2 ay verebiliyorlarmış

yazdım ama görmedin sanırım
doktor izin verdi
cemre sahalara indi diye
ohhhhhh hepsini ağız tadıyla yapın inşallah

maşallah aşkına

ayyyyyy cemrecim nolur beni yanlış anlama ama
ben bu kurabiye işini gereksiz masraf olarak görüyorum
ben yapmıcam öyle şeyler

selam kızlar bugün burası hep çok kalabalıktı ama yine fazla yazan yok.. misafirlerimiz de çoğaldı, artık bizim topikte doğumlar başlıcak ya
bu sabah kocam "senin karnın mı ufaldı ya" diyince bi gözüm korktu, peki sence aşağı da inmiş mi dedim, inmiş gibi hakkaten dedi sanırım baya yaklaştık sona allahtan yarın kontrolüm var, bakalım doktorumuz ne dicek bizde durumlar neymiş... bende daha hiç ağrı sızı, sancı falan yok. ama dün gece bi anda kasığımdan sağ bacağıma inen bi sancı girdi, korkudan kendimi uykuya verdim, uyuyabiliyosam önemli bişi değildir diye düşündüm. netekim uyumuşum ve geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…