- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
Benim de geceleri senin tarif ettigin gibi sancilarim oluyor. Akintim da var. Endiselenme normal bence.
cnm bugün bütün gün bendede ağrılar oldu,akıntıda bir kaç gündür var.yarın drye gidip ikan ve idrar tahlili yaptırayım diyorum.bugünki gibi yine ağrım olursada kadın doğuma gidip nstde yaptırayım.
Kızlar bugün benim koca aşerdi
Mercimek köftesi
kızlar hepinize hayırlı akşamlar artık sık sık giremiyorum annemler geldi onlar varkende bu halimle bilgisyarın başına oturmak hoş olmuyor neyse fırsat buldukça giriyorum tek sorun bu değil annemler geldi doğum için yanıma ama bizim düzen alt üst benim oğlandabir huy değiştirmeler 2 gündür altını ıslatıyor her şeyini bana yaptırıyor beni bu halimle çıldırtıyor haftaya da kayınvalidemler glecek o zaman nasıl olacak ay hele birde doğumdan sonra evde bebek annemler kayınvalidemler oğlum çıldırır artıkneyse herşeye rağmen günler güzel ve ağrılı vallahi geçmişi tam okuyamaıyorum çok hızlı geçiyorum inş kötü şeyler yaşayan yoktur Allah emanet olun bol bol birbirimize dua edelim
Canım ya gördüydüm de tam şey yapamadımdı.
Ay çok anlamsız bi cümle kurdum
Sahalara indim evet ya zaman geçiyor bi şilerle uğraşırken
Kurabiye konusunda evet haklısın tatlım
Ben de yenecek gidecek hatırası bile kalmayacak boşa para diye aklıma geliyor
Ama kendim yapmayı deneyeceğim daha vakit var nasılsa
Mevlüt'e ya da olmadı doğum gününe
Severim öyle şeylerle uğraşmayı
Bir boğa burcu olarak yemek yapmayı veeee yemeyi çok severimmmmmm
kızlar hepinize hayırlı akşamlar artık sık sık giremiyorum annemler geldi onlar varkende bu halimle bilgisyarın başına oturmak hoş olmuyor neyse fırsat buldukça giriyorum tek sorun bu değil annemler geldi doğum için yanıma ama bizim düzen alt üst benim oğlandabir huy değiştirmeler 2 gündür altını ıslatıyor her şeyini bana yaptırıyor beni bu halimle çıldırtıyor haftaya da kayınvalidemler glecek o zaman nasıl olacak ay hele birde doğumdan sonra evde bebek annemler kayınvalidemler oğlum çıldırır artıkneyse herşeye rağmen günler güzel ve ağrılı vallahi geçmişi tam okuyamaıyorum çok hızlı geçiyorum inş kötü şeyler yaşayan yoktur Allah emanet olun bol bol birbirimize dua edelim
benim canım da kısır istiyo 2 gündür. yeşilliğim yok yarın alıp yapayım bari
Kızlar bugün benim koca aşerdi
Mercimek köftesi
gezebildiğin kadar gez canım
zaten hem zamanın az, hem de vücudun müsait değil fazlasına
yapabildiğin kadar yap
benim yerime de gez
biraz yapı meselesi
uğraşı işi
ben hiç gelemem böyle şeylere
zaten yeteneğim de yok
n
hmmm
benim canim herseyi istiyor yaaa 35. haftadan itibaren doymak ne hic bilmiyorum surekli agzim dolu
cok kilo alicam boyle giderse son ayda
Benim 3 gundur var canim doktor randevumda carsamba gunu bekliyorum doktoruma soyleyecegim nst'ye baglamadilar beni hic ultrasona da girmiyorum 19. haftadan beri doktorda gecen hafta sadece elle kontrol etti doktor hersey yolunda dedi
bakalim bu carsamba ultrasona da girecegim son durum ne
32. haftamda 4D ultrasona girdim benim kizin kafasi sol asagi taraftaydi ama orada da keyfi cekim oldugu icin bilgi vermiyorlar
dusun dusun dusun :18:
biraz rahatlamam lazim benim yaaa
gidince bana da yazar misin sonucu canim sanci felan nasil cikacak bakalim
Ayyyy sanırım paylaşmamam gerekiyoduuuu:26:
Herkesin canı bi şi istemiş ama mesaj düzenleme paneli gitmiş
canım bendeki aşerme değil açgözlülük mü desem ne desem bilemedim şimdi
cemre sana diyom ama bir pijama altı daha aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?