2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım ya gördüydüm de tam şey yapamadımdı.
Ay çok anlamsız bi cümle kurdum

Sahalara indim evet ya zaman geçiyor bi şilerle uğraşırken

Kurabiye konusunda evet haklısın tatlım
Ben de yenecek gidecek hatırası bile kalmayacak boşa para diye aklıma geliyor
Ama kendim yapmayı deneyeceğim daha vakit var nasılsa
Mevlüt'e ya da olmadı doğum gününe
Severim öyle şeylerle uğraşmayı
Bir boğa burcu olarak yemek yapmayı veeee yemeyi çok severimmmmmm

kızlar hepinize hayırlı akşamlar artık sık sık giremiyorum annemler geldi onlar varkende bu halimle bilgisyarın başına oturmak hoş olmuyor neyse fırsat buldukça giriyorum tek sorun bu değil annemler geldi doğum için yanıma ama bizim düzen alt üst benim oğlandabir huy değiştirmeler 2 gündür altını ıslatıyor her şeyini bana yaptırıyor beni bu halimle çıldırtıyor haftaya da kayınvalidemler glecek o zaman nasıl olacak ay hele birde doğumdan sonra evde bebek annemler kayınvalidemler oğlum çıldırır artık neyse herşeye rağmen günler güzel ve ağrılı vallahi geçmişi tam okuyamaıyorum çok hızlı geçiyorum inş kötü şeyler yaşayan yoktur Allah emanet olun bol bol birbirimize dua edelim

Benim de geceleri senin tarif ettigin gibi sancilarim oluyor. Akintim da var. Endiselenme normal bence.

Daha oncede oluyordu agrilarim kasiklarimda ama bu son 3 gundur ki agrilar cok baska olunca bir telas yaptim niye diye
ben iki kere gece uykumdan uyandim kasiklarimda ki sancidan dolayi bazen fazla oluyor :44:

Benim 3 gundur var canim doktor randevumda carsamba gunu bekliyorum doktoruma soyleyecegim nst'ye baglamadilar beni hic ultrasona da girmiyorum 19. haftadan beri doktorda gecen hafta sadece elle kontrol etti doktor hersey yolunda dedi
bakalim bu carsamba ultrasona da girecegim son durum ne
32. haftamda 4D ultrasona girdim benim kizin kafasi sol asagi taraftaydi ama orada da keyfi cekim oldugu icin bilgi vermiyorlar

dusun dusun dusun :18:
biraz rahatlamam lazim benim yaaa

gidince bana da yazar misin sonucu canim sanci felan nasil cikacak bakalim

Son düzenleme:

bende düşünüyom doğuma annem de gelcek kayınvalidem de peki bu çocuk napacak diye
şımarıklıktan yere göğe sığmaz bi de üstüne kıskançlık.. oooyy düşünmek bile fenalık getirdi vallahi..
aynı canım benim kız da benim tepemde. eşim mutfakta ben oturma odasındayım mesela. kızım gelip suyu benden istiyo eşim getirse içmiyo falan.. çok yıpratıyo beni

benim canım da kısır istiyo 2 gündür. yeşilliğim yok yarın alıp yapayım bari

Birde 36. haftada hurma yemeye baslayan arkadaslar gunde kac tane yiyorsunuz ?
hurmayida cok severim ben yedikce yiyesim gelir

gezebildiğin kadar gez canım
zaten hem zamanın az, hem de vücudun müsait değil fazlasına
yapabildiğin kadar yap
benim yerime de gez

biraz yapı meselesi
uğraşı işi
ben hiç gelemem böyle şeylere
zaten yeteneğim de yok

hem senin ailen, hem kayınvalidenler
evde küçük bir çocuk
bir bebek
ve bir lohusa
anaaaammmmmmmmmmm
kendine çok iyi bak canım
rahat olmaya bak
dualarımdasın

Zati hemencecik yoruluyorummmmm

hmmm

benim canim herseyi istiyor yaaa 35. haftadan itibaren doymak ne hic bilmiyorum surekli agzim dolu

cok kilo alicam boyle giderse son ayda

yaa bende son 2 gündür öyleyim doymuyorum resmen ya.. yedikçe midem yanıyo yanması geçince yine acıkıyorum komediyim yani

sizin orada ultrasonu fazla kullanmıyorlarmı ya neden ki? biz tr de her hafta gitsek dr a her hafta giriyoruz ultrasona :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…