- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
kızzzzzzz avatarın pek bi seksiymiş
Yaaaaa
Nerden aldıııınnnn kaça aldııınnnnn
meraba kizlaarr, uzuun zamandir giremiyodum, aksilikler üstüste geldi bunaldim bayaa ama neyapalim heriste bihayir vardir ev islerim aksadi siparislerim gelmedi, sinirlenip iptal ettim, annem gelicekti ondada aksilikler cikti, doktora gittim biraydir ayni pozisyonda, dikmis kafayi dönmüyo, haftaya gel dönmediyse döndürmeye calisacaklarmis, nasil oluyosa ama netten baktim tehlikeliymis bayaa, eozaman niye söyledi bana, haftaya hayir istemiyorum diycem, sezeryanida hic istemiyorum ama naapalim, busaatten sonra dönmesi zormus zaten, benden haberler böyle, gecmise bakiyim sizler neler yaptiniz, ama bayaa akmis sayfalar, fazla uzaga gidemem sanirim
yaa bende son 2 gündür öyleyim doymuyorum resmen ya.. yedikçe midem yanıyo yanması geçince yine acıkıyorumkomediyim yani
sizin orada ultrasonu fazla kullanmıyorlarmı ya neden ki? biz tr de her hafta gitsek dr a her hafta giriyoruz ultrasona :44:
Sen ne kadar erken evlenmişsin maşallah sanaaaaaaa
Bi şi sorsam :26:
Şimdi kaç yaşındasın
bir şule gördüm sankiiiiiiiiii
hem de bu saatte
:)) bundan sonra bol bol görürsün inşallah canımm..yalnız bırakmaya gelmiyo valla sizi. 2 saattir geçmişteyimm..
eeeeeeeee iş güç yok bende
gevezelik yapıyorum burada
hoş geldin canım doğum yapan topiğimizde henüz yok face grubunda bereket var toplam 5 adet oldu doğum:
hosbulduum canim. masallah face de erkenden basladi gidiyo bilee vallaa.insallah saglikli sikintisizca atlatmislardir.ya cok kez sordum ama cvp alamadim.face grubunu bulamadim diye.halada bulamiyorum.nasil girebilirim?
aman canım sende D:alemsın dusunne hıc oleselrrrr canım yaaaa......
kızlarr ben kaldımmı tek basıma bu ızmır ellerınde annem gelemez taaaa nerde gelsede kalmaz burda cok fazla babam var ıkısı ırden gelse kafayı yerler sanırım ablam calısıyor yengem kala kala sımdı hamıle kaldı :) ıkıncı yegenım yolda bı ablısım gelcektı hemde bugun ama malesef enıstemın ıslerı bozuldu nolcakları bellı degıl antalyada o sen dogurana kadar korkma gelırım dıo en fazla 1 hafta kalıp doner ama ben napcam yaaa kızlarrr tamm sagolsunlar kocamın tarfı gercekten yardımcı olacaklar bılıyorum ama tek basınalık duygusu sardı ıcımı cok uzuldum gozlerım dolu geızom offfff
ahh canim benim bu kadar takmamaya calis noluur.kivircik la ayni durumdayim bende ailem falan kimse yok.ama uzulmuyorum fazla.netten gorusuyorum nasilsa.ben sana ozelden msj aticam demistim kb atamadim.en kisa zamanda halledicem.sonlara yaklastica fazla giremiyorum.cunku fazla oturamiyorum cok rahatsiz oluyorum.uzme kendini olur mu....
uff kıyamam ya, merak etmeeee,ilk gunler gözlerin dolar sonra onlar yaş olur akar ama gecer gider.fıstık gibi mekandasın İzmir de benim ailemde orada sana yakınlar, ben de yalnızım yurt dışındayım bir tane akrabam bile yok, babam rahatsız o nedenle gelemiyorlar. Gelecekler diye umut ederken gelemiyoruz dediklerinde bunalıma girdim sanki insan kendini kötü hissediyor, ama napalım kader canım. Allah güç kuvvet verir bize üstesinden geliriz her şeyin
Allah hepimize kolaylik versin insallaah.
hosbulduum canim. masallah face de erkenden basladi gidiyo bilee vallaa.insallah saglikli sikintisizca atlatmislardir.ya cok kez sordum ama cvp alamadim.face grubunu bulamadim diye.halada bulamiyorum.nasil girebilirim?
ahh canim benim bu kadar takmamaya calis noluur.kivircik la ayni durumdayim bende ailem falan kimse yok.ama uzulmuyorum fazla.netten gorusuyorum nasilsa.ben sana ozelden msj aticam demistim kb atamadim.en kisa zamanda halledicem.sonlara yaklastica fazla giremiyorum.cunku fazla oturamiyorum cok rahatsiz oluyorum.uzme kendini olur mu....
Allah hepimize kolaylik versin insallaah.
selam canim.demek donmemis hala.bende 18 gidicem insallah donmus olur.sen oyle diyince korktum.nasil dondurecekmis ya.:18::18::18::18f bende sezeryan istemiyorum.ama dondurulmekdense sezeryani tercih ederim.zorla yapmazlar dimi:18::18::18::18:
aman canım sende D:alemsın dusunne hıc oleselrrrr canım yaaaa......
kızlarr ben kaldımmı tek basıma bu ızmır ellerınde annem gelemez taaaa nerde gelsede kalmaz burda cok fazla babam var ıkısı ırden gelse kafayı yerler sanırım ablam calısıyor yengem kala kala sımdı hamıle kaldı :) ıkıncı yegenım yolda bı ablısım gelcektı hemde bugun ama malesef enıstemın ıslerı bozuldu nolcakları bellı degıl antalyada o sen dogurana kadar korkma gelırım dıo en fazla 1 hafta kalıp doner ama ben napcam yaaa kızlarrr tamm sagolsunlar kocamın tarfı gercekten yardımcı olacaklar bılıyorum ama tek basınalık duygusu sardı ıcımı cok uzuldum gozlerım dolu geızom offfff
uff kıyamam ya, merak etmeeee,ilk gunler gözlerin dolar sonra onlar yaş olur akar ama gecer gider.fıstık gibi mekandasın İzmir de benim ailemde orada sana yakınlar, ben de yalnızım yurt dışındayım bir tane akrabam bile yok, babam rahatsız o nedenle gelemiyorlar. Gelecekler diye umut ederken gelemiyoruz dediklerinde bunalıma girdim sanki insan kendini kötü hissediyor, ama napalım kader canım. Allah güç kuvvet verir bize üstesinden geliriz her şeyin
canim sanki beni anlatmissin.benimde kimsem gelemiycek.bir basimayima.sagolsun kaynanamla kayinpederim gelicek.ama onlarin yaninda nasil rahat edicem ben.offff annemler filan yanimda olsunlar istiyorum bende.ilk dogumumdada yalnizdim simdide
Gunaydin guzeller
Bugun sali
Hergecen gun biraz daha yaklasiyoruz
Bugun dr gudicem cati muayenesi olucam
Olan varmi aranizda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?