2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
meraba kizlaarr, uzuun zamandir giremiyodum, aksilikler üstüste geldi bunaldim bayaa ama neyapalim heriste bihayir vardir ev islerim aksadi siparislerim gelmedi, sinirlenip iptal ettim, annem gelicekti ondada aksilikler cikti, doktora gittim biraydir ayni pozisyonda, dikmis kafayi dönmüyo, haftaya gel dönmediyse döndürmeye calisacaklarmis, nasil oluyosa ama netten baktim tehlikeliymis bayaa, eozaman niye söyledi bana, haftaya hayir istemiyorum diycem, sezeryanida hic istemiyorum ama naapalim, busaatten sonra dönmesi zormus zaten, benden haberler böyle, gecmise bakiyim sizler neler yaptiniz, ama bayaa akmis sayfalar, fazla uzaga gidemem sanirim

selam canim.demek donmemis hala.bende 18 gidicem insallah donmus olur.sen oyle diyince korktum.nasil dondurecekmis ya.:18::18::18::18f bende sezeryan istemiyorum.ama dondurulmekdense sezeryani tercih ederim.zorla yapmazlar dimi:18::18::18::18:

aynen bende oyleyim

ultrason pahali canim burada sigorta karsilamiyor o yuzden 3 kere ultrasona girme hakkim vardi benim bazi sigortalar bu kadar bile hak tanimiyor.
12. hafta
19. hafta
36. hafta
bole ayarladi doktor

eger parasini verirsek bizde girebiliriz yani ama ultrason $300-$400 gozukuyor odemelerde baktimda

ben cristmas da 4D ultrason bulmustum indirimde $300 iki kere girme hakkim vardi hemen aldim

cok sanslisiniz valla o konuda

n ber kızlarr?

benim bebiş bugün aşağı baskı yapınca korktum valla, acaba döndü de erken mi gelicek diye. neyseki şu sıralar herzamanki gibi sağ tarafa konuşlandı. yerinde durmuyo annesi gibi maşallah..

geçmişi okudum ama alııtı yaparak cevap vereyim dedim, bilg. acayip yavaşladı. sabaha karşı yazarım heralde dedim. o yüzden akılda kalanlarla bişiler paylaşıcam bakalım..

bugün kıyafetlerini yıkamaya başladım. yarında kalanları halledip, ütüye geçicem inşallah.
kızlar derin dondorucuya bi tencere sarma yapıp atayım diyorum. bebek kurabiyelerini de kendim yapmaya çalışıcam. masrafa gerek yok dedim. acaba diyorum hastaneye ve eve bir de lokum veya çikolata mı alsam. fazla mı olur sizcee??

Zeyas canımm kurabiye tarifin için çok teşk. ederim. denicem tarifini mutlaka. tadını da beğendiğine göre içim rahat yapabilirim.

Jelale canım senin ismin de mi şule yoksaaa. kurabiyeler için siteyi açmaya çalıştım, açılmadı yaa. ( tekrar denicem. tşk.ederim.

Özokun canım mantar hiç aklıma gelmemişti. ama akıntıyı azıcık da görsem hemen ya günlük pedi değiştiriyorum ya da iç çamaşırını. hemen nasıl da nem kapıyo öyle ya. hatta bi ara dedim günlük ped mi alerji yaptı acaba diye. doktora sormalıyım bunu.
öff kontrol de c.tesi. neyseki yarın sağlık ocağında muayenem var.

2013 2013 2013 sonunda döndün evine. o dağ başından uzaklaştığına mı seviniceksin, eşinden hüzünlü ayrılışına mı üzülüceksin, karmakarışık duygular dimi canım.. eşin için de üzüldüm. inşallah problemsiz atlatır ameliyatı.
e artık hazırlıklara başlıyosun ben gibi. ben de hafta sonu sınavları atlatınca daha bugün başlayabildim.

Cemremmm hoşbulduk canım, evet yoktum bikaç gündür. malüm ben yine sınavlar, başımı kaldıramadım. artık rahatım.. mayısa kadar :))

kızlarr sona yaklaştıkça tuvalete gitme sıklığınız ne kadar artarsa bu doğumun da o kadar yaklaştığını gösteriyormuşş.

bu arada hastane çantasını hazırlayanlar.. klasik ihtiyaçlar hariç şunu da mutlaka koymalısınız dediğiniz bişi var mı?

Bu gecenin bekçisi de benim galiba. Uyku girmiyor bedene. Surekli bir şeyler yemek istiyorum ama şimdi yersem sabaha kadar mide yanmasından, reflüden kudururum...

demek sen de bizdensin, yalnız değilmişiz işte birbirimiz var...

Canım daha önce de yazmıştım face grubuna maalesef adminler kimseyi almıyor. Grubu da gizli yaptılar. Hamileliğin başından beri sürekli aktif olan, oturmuş bir grup var düzen bozulmasın diye boyle bir karar alınmış...

selam canim.demek donmemis hala.bende 18 gidicem insallah donmus olur.sen oyle diyince korktum.nasil dondurecekmis ya.:18::18::18::18f bende sezeryan istemiyorum.ama dondurulmekdense sezeryani tercih ederim.zorla yapmazlar dimi:18::18::18::18:

meraba nazlmacim, sen nasilsin nasil gidiyo hersey, gecmis yapiyim dedim ama bikalktim basindan mutfaktan cikamadim daha yeni oturdum, tabi siz uyuyodursunuz, ben öglen biraz uyumustum nöbetteyim simdi, insaallah dönmüstür senin bebis, benim pek umudum kalmadi acikcasi hissediyorum sanki hala yukarda basi, Doktor 36dan sonra zor bir ihtimal dedi, zaten riskede atmazlar direk randevu verirler heralde, sanirim karina elleriyle biseyler yapiyolar sagdan soldan, ama nette cok tehlikeli yaziyodu hem anneye hem cocuga, heralde tercih hakkim vardir:18::18::18: umarim yaani, hastanede uzak bana neredeyse 50 km, oyüzden bekletmezler büyük bir ihtimal, bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

canim sanki beni anlatmissin.benimde kimsem gelemiycek.bir basimayima.sagolsun kaynanamla kayinpederim gelicek.ama onlarin yaninda nasil rahat edicem ben.offff annemler filan yanimda olsunlar istiyorum bende.ilk dogumumdada yalnizdim simdide

amaann kızlar üzülmeyin bakın biz burda kocaman kalabalık bir aileyiz
evet insan elinde olmadan bazen kafasına takıyo ama yapıcak bişey yoksada alışmak en iyisi
sizler gurbettesiniz sebebiniz var
benim annem kardeşlerim köprünün diğer tarafında
ama hayır yok
eşimin kardeşlereide biri üst katımda en son 4 aylık hamileyken gördüm
diğer kardeşleride bir sokak ilerde
yani aslında olupta olmaması inanın daha kötü
bebişler doğunca bi sıkıntımız olursa birbirimizle paylaşırız bizde
allaha şükür benim allahtan başka hiç kimseyede ihtiyacım yok
gelen gelir kapının yeri belli gelmeyende bana uzak allaha yakın olsun ne diyim
allah kocalarımızı evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin yeterki amin...

bu saatte uyku tutmadı beni
oğluşuma canım sıkıldı
kemik hastanesinden randevu alamadığım için burdaki hastaneye götürdüm
ayağı iyileşmeye başlamış ama tam iyileşmemiş dedi doktor
alçıyı çıkarttırdı yerine ortopedik bi ayağa takılan destekleyici bişey verdi
alçı çıktığında ayağı baya bi şiştihala niye şiş devam ediyo anlamadı
bide doktor okula gidebilir dedi ama ayağının üzerine kesinlikle basmıcak dedi
ee koltuk deynekleriyle bu çocuk nasıl okula gidicek o kadar merdiveni nasıl çıkıcak
rapor bile vermedi doktor hem iyileşmedi diyo hem okula gitsin diyo ben anlamadım bu işten hiçbişey
1 hafta okula göndermicem şişlik devam ederse kemik hastanesinin aciline götürücem
1 haftanın sonunda şişlik inmişse
okula ben götürüp getiricem artık iyileşene kadar2 hafta sonrda kontrolü var inşallah 2 hafta sonra yürür oğluşumun etrafta dolanmasını özledim
iyileşmicek diye çok korkuyorum sizlerde dua edin oğlumun ayağı bir an önce iyileşsin
doğum stresi yetmiyomuş gibi oğluşumun ayağı daha çok canımı sıkıyo

bu hafta gidimde sadakamı verim ihtiyacı olan birisine
sanırım bi dönemeçten geçiyoruz

neyse gece 3 kere belimde ve kasıklarımda ağrı oldu geçti
şu an iyiyim şimdi bi duş alıcam mutfak dolaplarını temizlicem
temizliğimi bitirmem lazım kimse gelmicek olsada kendim için yapmam lazım
halılarıda yıkamaya vermedim daha
üff oğluşumun ayağı kırıldıktan sonra hiç bir işe elimi süremez oldum
neyse hepinize iyi geceler
oğluşumun ayağını kontrol edim sonrada duşa girim ve temizliğe başlim artık

Gunaydin guzeller
Bugun sali
Hergecen gun biraz daha yaklasiyoruz
Bugun dr gudicem cati muayenesi olucam
Olan varmi aranizda:18:

bugün istanbulda hava güneşli yaşasınn =)
kahvaltımı yaptım kocişkoyu yolladım işe... fatih portakalı izlyrm =)))
öğretmen arkadaşlarımın bu başbakan öğretmenlere müjde verecekmiş =))) atama falandr heralde !!
kızlar bebişimizi kucağımıza almaya az kaldı =)
bende doktora cuma günü gideceğim =)
eksiklerim var daha hastaneye götürecğim çantayı daha hazrlamadım ee doktor 7 mart dedi ne yapayım =)

Gunaydin guzeller
Bugun sali
Hergecen gun biraz daha yaklasiyoruz
Bugun dr gudicem cati muayenesi olucam
Olan varmi aranizda:18:

Günaydın kızlar ve tatlı bebişleri.çilekcim ben cumartesi çatı muayenesi oldum,başta utanıp sıkıldım tabii,ama çalışanlar rahatlattı çok kısa sürdü,ebe parmağıyla kemikleri yokladı,bu kadarcık.canım yanmadı.hayatımda ilk kez doğumhane gördüm,ürkütücü gelirdi bana hep,ama öyle değilmiş kendimi kötü hissetmedim..sanırım bünye kendini doğuma hazırlıyo yavaştan)
Normal doğuma müsaitmişim,oğlum da başını aşağıya dönmüş.nst ye girdım,ama aç olduğum için düzgün çıkmadı bişeyler yiyip yeniden girdim,ikincide oldu)hala nstye girmeyen varsa aklınızda bulunsun,özellıkle tatlı yiyip gidin,pat pat yıktı benimki
Kızlar benim parmaklarım ağrıyodu bi süredir,b12 eksik çıktı,bilginize..çok konuuştum sabah sabah,tabii erkenden kalkınca böyle oluyo,izne de ayrıldım iş güç yok yatacaz akşama kadar:))
Ben 3.aydan beri mide ağrısı çekiyodum,kusmalarım da vardı iki haftadır günlük bi öğünü çıkarıyorum,idrar yollarından olabılırmıs,benımkısı mıdeden..ama oğlumun gelişimini etkılememiş cok şükür..son olarak hastalara sifa,herkese güzel günler dileriz oğlumls..görüsmek uzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…