2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ay cnm cok tesekkur ederim bilgiler icin icini rahatlattin

Herkese günaydın sevgli anne adayları
Face grubuna kimsenin alınmayışı tuhaf.Önlem amaçlı olduğunu anlıyorum fakat mart annelerinin birbirine kaynaşması başka türlü sağlanamaz ki.Sonradan geldi diye,çocukluk yapıp dışlıyormuyuz mart annelerini, zihniyet sıradışı tanıştığınız kadarı yetti yani.

Ayna :) ayaga kalkamıcak haldeyken gelenleri duzgun bi sac basla karsılayabilmek için

kızzzzzzz avatarın pek bi seksiymiş
Hhehe eveet çok hoşuma gitti :) şimdiki halimle uzaktan yakından alakam yok gerçi :)))
Yok canııımmmmmmm
Biz ona hamilelikten dolayı aşırı arzulama diyelim

Yaaaaa
Nerden aldıııınnnn kaça aldııınnnnn
Doğru diyosun :) eve giderken yeşillik alcam unutmiim
Waaaaauuv ne kadan pahalıymış öyle.. Acaba cihaz burdakinden farklı falanmı ki. Evet şanslıymışız vallahi

Kesinlikle katılıyorum. 2009 mart anneleriyle burada doğum yaptığım sıralarda tanıştım face grubumuz da var ve 4 yıldır hala görüşüyoruz. Hatta onlar için en iyi arkadaşlarım diyebilirim. Buraya geç geldik diye dışlanmamız çok saçma gelior bana da. Tamam tabiiki herkes alınmasın ama bu yapılan bana da çocukluk gibi geliyor. Ammaaann napalım bizde burada yazışırız :)

günaydın diliyoruz herkese kızımla. yine işyerindeyiz.öğleden sonra kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek.

canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir oğluşunun ayağı. çok üzüldüm ya.

Son düzenleme:
Dr a geldim nst çekildim sıra bekliyom şimdi kocişle beraber. Nst benim anladığım kadarıyla iyi gibi görünüyor sancım da yok 20 lerde çıktı. 2 kişi kaldı önümde. Gün vercekti bugün sezeryan için ayy çok heycanlıyım vallahi. Günaydın bu arada herkese

hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah
amin inşallah ben doğum yapmadan önce iyileşse çok iyi olur
yoksa doğuma giderken aklım oğlumda kalıcak

günaydın herkeze
sabah banyo yaptıktan sonra ağırlık çöktü üstüme gecede düzgün uyuyamamıştım
oğluşumla şirinleri izledikten sonra sarılıp uyuduk
şimdi kalktım kahvaltı yapıyorum
temizliğede birazdan başlıcam inşallah

hayırlısı olsun ikiniz içinde
bebişinin kilosu falan nasıl çıktı iyidir inşallah

Daha oncede oluyordu agrilarim kasiklarimda ama bu son 3 gundur ki agrilar cok baska olunca bir telas yaptim niye diye
ben iki kere gece uykumdan uyandim kasiklarimda ki sancidan dolayi bazen fazla oluyor :44:

O kadar siddetliyse mutlaka dr a sor.

Ayni ben de oyleyim. Yedikce midem yaniyor ve cok acikiyorum.

selam canim.demek donmemis hala.bende 18 gidicem insallah donmus olur.sen oyle diyince korktum.nasil dondurecekmis ya.:18::18::18::18f bende sezeryan istemiyorum.ama dondurulmekdense sezeryani tercih ederim.zorla yapmazlar dimi:18::18::18::18:

Kesinlikle izin vermeyin. Ben de onceden bakmistim. Bebegi dondurme yontemine. Tehlikeli diye acik acik yaziyor.

Günaydın herkese, nasılsınız hamişliğinin son günlerini yaşayan anneler ?

Cemre canım aman dikkat et yorulma ya, haklısın bunca ay yattın dr kalkışa izin verince gezmek stersin ama ne olur ne olmaz.Ben kurabiyeler için şöyle düşünüyorum evet şık ama bi esprisi yok, yenecek bitecek, yemeye kıyamıyosun oda evde bekleyince en son çöp olacak, hem masraflıda iş, ben yapmak istemezdim.

geceyim ben, dr unu tebrik ederim en güzeli :) bizim mecburi sezeryan ama günümüzü belirtmek zorundayız hem eşim yok ona göre gelecek hem genelde de dr belirtiyor.sizin heyecanlı bekleyişlere tam gaz devam o zman :))

db55, canım sor mutlaka dr una, bana da nisan annelerinden bi arkadaş dedi, onunkide tüp bebek ama bunun tüp bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum sezeryandan ötürü diye belirtmiş bende sordum aynısını dedi.muhtemelen seninkide verecektir.

ozokun, evet canım doğru anladın sezryan olunca 8 haftalık izne + 45 heyet raporu eklenebiliyor sende sor dr una, veriyosa ki muhtemeln verecektir değerlendir derim süper bi fırsat.haberlerini bekliyoruz tarih ne zman

lalam, maşallah çok erken evlenip hızlı yol almışsın.bide sanırım tr den yurtdışına gittin o yaşta zor valla helal.birde o akıntındaki koku ilgimi çekti ihmal etme dr una sor derim.ciddi olabilir sona yaklaştık sıkıntı olmasın.

paptya, canım çok saol ya acayip yardımcı oldun valla özkaya tıptan mı 2 aylık ortopedi raporu aldı? madem parayla alıyroum girmişken uğraşmam direk 2 aylık alırım bende.sende durumlar nedir, 23 şubat hala değil mi son karar ?

lolo, canım inş oğlunun ayağında korktuğun gibi sıkıntılar olmaz ya doğumu beklerken bu olayda seni kötü etkiledi, inş herşey yolunda gidecek diyelim.

nazlıma, döndürme işlemini dr mu söyledi ? ilk doğumun normal miydi ?

Son düzenleme:
sağlık ocağına gidicem birazdan kontrolüm var. ama hiç gidesim yok. bebeğimi göremicem ya heralde ondann. neden usg cihazı koymazlar ki anlamam. neyse bi çikolata falan yiyeyim de öyle gideyim.kızım marifetlerini göstersin hemşireye.

şansıma bugün hava çok güzel ant.da. kızımın tüm kıyafetleri rahat kuricak.

lolo canım oğlun için üzüldüm ya. kolay değil tabi çabucak iyileşmesi zor. doktorların hiçbirini anlamıyorum zaten. rapor konusunda çok insafsızlar.. Allah yardımcın olsun.

herkese mutlu mu mutlu huzurlu bol tepikli bi gün diliyorum...

Candascim bizim de haftaya kontrolde belli olacak aslında, tansiyon çok etkilerse beklemeden almak zorunda kalabilirler, o zaman da planlı sezaryene dönebilir. " yarın gelin" gibi :))

günaydın herkese... umarım herkes iyidir doktora giden arkadaşlar iyi haberlerle gelir inş bende yarın gitcem. ben bu durumdan çok sıkıldım ya sürekli adet olcakmışım gibi bir his var wc ye her gittiğimde kan görme umuduyla gidiyorum ama yok. bir an önce doğsun istiyorum konuşup duruyorum oğlum gel artık diye ama ben öyle dedikçe daha bir hareketleniyor kıpır kıpır bir görseniz. karışma anne rahatıma diyo heralde. ama bilmiyoki yakında annesi kapılardan sığmıcak:18: 68 le başlamıştım 89 kiloyum kızlar 163 boy düşünün artık siz gerisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…