2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sule2013, ben hiç sağlık ocağına gitmedim demek usg yok tüh be, neyse gümbür gümbür dinlersin o zman kızını.

ozokun, canım hadi hayırlı olsun ben heyecan yaptım resmen senin yerin :) ama biraz erken deil mi tarih ? 24 gün filan önce oluyo sanki yanlışmı hesap ettim acep ?

geceyimben, anladım canım aman tansiyonun iyi olsunda plansız sezryan olsun, sanrım senle konuşmuştuk ank da doğum için hastaneyi, nerde olcan karar verdin mi ?

zeyas, inş az kaldı canım azcık daha sıkın dişinizi.epey kilo almışsın ama olsun bu sebeple almakta çok güzel :)) oğlunuda kızdırma bak çıkmaz hee :)

Mesa (TOBB etü)'da olacağım candascim. Senin akay miydi? Karıştırıyorum artık kusura bakmayın.

hadi hayırlı olsun inş, evet canım Akay da yapcam karıştırmadım.mesada nasıl ücretler ? orada epey pahalı diye biliyorum

Ben de 165'im arkadasım, 82 ile hamile kaldım, su anda 93 kiloyum. Evde olunca iyice de çok yiyorum. Ben de dünden beri artık gelse desem de durduğu kadarı kar onlar icin, biz sigariz kapılardan bosver :)

Sonsy cati muayenesi yapilmadi.heralde erken daha. Hani ben diodum ya ne demir ne kan ilaci kullandim diye.doktor dun bisuru igne verdi. Igne sevmedigim icin hap olsa olmazmi diye kivrandim :) doguma yetismez o zaman cok eksik kalmissin dedi. Hatta dogurduktan sonrada bisure ignelere devammis.4 tane hap 2 cesit igne ama miktari cok. Cok moralim bozuldu. Madem eksigim kizcem nie msallah 2500.adam beni doguma yetistirmek icin resmen 10 tane seyi ayni anda verdi. Esime dedim ben sonunda igne oldugunu bilseydim haplarimi kullanirdim ki diye.hem agliom hem kiziorum.oda ah be yavrum demekten baska bisi diyemedi artik.

hadi hayırlı olsun inş, evet canım Akay da yapcam karıştırmadım.mesada nasıl ücretler ? orada epey pahalı diye biliyorum

Benim özel sigortam oldugundan dogum kısmını çok dert etmedik. Normal 1800, sezaryen 2250 gibi bir şeydi. Esimi arayıp sorarım. Doktor ve anestezi uzmanı dışardan gelecek, henüz onlar ne kadar alacak bilmiyorum. Ama mesanin yogun bakımı bana çok pahalı geldi, kuveze girerse günlük 2250! Allah muhtaç etmesin tabi de 10 gün kalsa !!!

günaydın kızlaarrr

Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
yaaa sabah sabah ne güzel bi haber buu, gerçekten topiğimizin ilk annesi oluyosun hem de 2 gün sonra kendim doğuruyomuşum gibi heycanlandım valla, bizi habersiz bırakma sakın

kan ilacının çok önemli olduğunu herkes söylüyo ama ceren, doktor, sağlık ocağındaki hemşireler.. bütün kan depoların tükeniyo bebeği beslicem diye, öyle düşün.. doğumdan sonra da devam ediliyo. hiç moralini bozma ama bak, iğne de olsa bi şekilde düzeliyomuş, Allah korusun ya iğne de olmasaydı?

oyle tabi.ya ne biliyim kendimi hap kullanmayinca kotu hissetmedim ben.halsizlik filanda olmayinca kimyasalsiz bitiriyim hamileligi demistim

Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi

ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz

Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için

anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmm
çok heyecanlıııııııı

gececim tüm özel hastanelere dahil, küvezi devlet karşılıyor diye biliyorum
ben de özelde yapacağım ve küvezin bedava olduğunu söylediler
istersen bir araştır canım

Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi

Sifacim biz bunu aldık, aldığımız sırada kampanya vardı. Ana kucağını da aldık, toplam 900e geldi.
Bebe Confort Loola Full Puset Sweet Cerise

Hadi ya! Bakayım ben buna. Çok sagol arkadasım.

bi dakkaaa yaaaa nasıl yaniiiii

OzOkuN
kızz senin haftan dolmuş muydu hayırdırrrrr heyecan yaptımm perşembeye mi anaaaaa ilk bebiş senden mi topiğimizde

Papatyacim, haklisin, Yenidogan yogun bakim ücretsizmis gercekten. Ancak bunun icin hastanenin SGK anlaşması olması gerekiyormuş. benim hastanenin anlaşması yok (

şifacım biz de bunu aldık:
http://www.hellobaby.com.tr/Cift-Yo...ravel-Sistem-Bebek-Arabasi-Kirmizi-Siyah.aspx
bununla otobüs dolmuşa binmek biraz zor, katlanınca yine de baya yer kaplıyo, ama arabanız varsa rahat ve kullanışlı bi arabaya benziyo diye aldık biz açıkçası.. internette her marka ve model için hem olumsuz hem de olumlu yorumlar var, o yüzden internetten araştırmak çok kafa karıştırıcı. en iyisi senin nerede kullanacağını bilmen ve ona göre mağazada gidip deneyeerek alman bence..

hmm anladım uygun olmuş ozaman canım, küvez ciddi pahalıymış ama allah muhtaç etmesinde.

gececim tüm özel hastanelere dahil, küvezi devlet karşılıyor diye biliyorum
ben de özelde yapacağım ve küvezin bedava olduğunu söylediler
istersen bir araştır canım

aslında özel hastaneler ödeme gerekmediği halde bazı tedavileride bize yüklüyolar
bunu bende bi sorayım hastaneye, çok saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…