Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için[/QUOT
SaĞlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini,erken doğum istemesem de bi anönce kavuşmak istiyorum ben de oğlumaa cok karışık duygular icindeyimmmm,senin adına sevındımm 2gün ne demek
Mesa (TOBB etü)'da olacağım candascim. Senin akay miydi? Karıştırıyorum artık kusura bakmayın.
günaydın herkese... umarım herkes iyidir doktora giden arkadaşlar iyi haberlerle gelir inş bende yarın gitcem. ben bu durumdan çok sıkıldım ya sürekli adet olcakmışım gibi bir his var wc ye her gittiğimde kan görme umuduyla gidiyorum ama yok. bir an önce doğsun istiyorum konuşup duruyorum oğlum gel artık diye ama ben öyle dedikçe daha bir hareketleniyor kıpır kıpır bir görseniz. karışma anne rahatıma diyo heralde. ama bilmiyoki yakında annesi kapılardan sığmıcak:18: 68 le başlamıştım 89 kiloyum kızlar 163 boy düşünün artık siz gerisini...
hadi hayırlı olsun inş, evet canım Akay da yapcam karıştırmadım.mesada nasıl ücretler ? orada epey pahalı diye biliyorum
yaaa sabah sabah ne güzel bi haber buu, gerçekten topiğimizin ilk annesi oluyosun hem de 2 gün sonraKızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
kan ilacının çok önemli olduğunu herkes söylüyo ama ceren, doktor, sağlık ocağındaki hemşireler.. bütün kan depoların tükeniyo bebeği beslicem diye, öyle düşün.. doğumdan sonra da devam ediliyo. hiç moralini bozma ama bak, iğne de olsa bi şekilde düzeliyomuş, Allah korusun ya iğne de olmasaydı?Sonsy cati muayenesi yapilmadi.heralde erken daha. Hani ben diodum ya ne demir ne kan ilaci kullandim diye.doktor dun bisuru igne verdi. Igne sevmedigim icin hap olsa olmazmi diye kivrandim :) doguma yetismez o zaman cok eksik kalmissin dedi. Hatta dogurduktan sonrada bisure ignelere devammis.4 tane hap 2 cesit igne ama miktari cok. Cok moralim bozuldu. Madem eksigim kizcem nie msallah 2500.adam beni doguma yetistirmek icin resmen 10 tane seyi ayni anda verdi. Esime dedim ben sonunda igne oldugunu bilseydim haplarimi kullanirdim ki diye.hem agliom hem kiziorum.oda ah be yavrum demekten baska bisi diyemedi artik.
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
günaydın kızlaarrr
yaaa sabah sabah ne güzel bi haber buu, gerçekten topiğimizin ilk annesi oluyosun hem de 2 gün sonrakendim doğuruyomuşum gibi heycanlandım valla, bizi habersiz bırakma sakın
kan ilacının çok önemli olduğunu herkes söylüyo ama ceren, doktor, sağlık ocağındaki hemşireler.. bütün kan depoların tükeniyo bebeği beslicem diye, öyle düşün.. doğumdan sonra da devam ediliyo. hiç moralini bozma ama bak, iğne de olsa bi şekilde düzeliyomuş, Allah korusun ya iğne de olmasaydı?
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
Benim özel sigortam oldugundan dogum kısmını çok dert etmedik. Normal 1800, sezaryen 2250 gibi bir şeydi. Esimi arayıp sorarım. Doktor ve anestezi uzmanı dışardan gelecek, henüz onlar ne kadar alacak bilmiyorum. Ama mesanin yogun bakımı bana çok pahalı geldi, kuveze girerse günlük 2250! Allah muhtaç etmesin tabi de 10 gün kalsa !!!
Sifacim biz bunu aldık, aldığımız sırada kampanya vardı. Ana kucağını da aldık, toplam 900e geldi.Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi
ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz
anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmm
çok heyecanlıııııııı
gececim tüm özel hastanelere dahil, küvezi devlet karşılıyor diye biliyorum
ben de özelde yapacağım ve küvezin bedava olduğunu söylediler
istersen bir araştır canım
şifacım biz de bunu aldık:Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi
ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz
hmm anladım uygun olmuş ozaman canım, küvez ciddi pahalıymış ama allah muhtaç etmesinde.Benim özel sigortam oldugundan dogum kısmını çok dert etmedik. Normal 1800, sezaryen 2250 gibi bir şeydi. Esimi arayıp sorarım. Doktor ve anestezi uzmanı dışardan gelecek, henüz onlar ne kadar alacak bilmiyorum. Ama mesanin yogun bakımı bana çok pahalı geldi, kuveze girerse günlük 2250! Allah muhtaç etmesin tabi de 10 gün kalsa !!!
gececim tüm özel hastanelere dahil, küvezi devlet karşılıyor diye biliyorum
ben de özelde yapacağım ve küvezin bedava olduğunu söylediler
istersen bir araştır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?