2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şifacım bizde bunu aldık

graco symbio travel sistem.

geceyim ben, ççok tatlısınız ya

Son düzenleme:
Kac haflik olacaksin o zaman. Persembe doguruyorsun ha ayyy ne guzel ya.

çok teşekkürler arkadaşlar ben de belki daha kaç kişi alamadı bebek arabasını fikir almış olduk hepimiz çok teşekkürler

kızlar dün kontrolüm vardı.. dr kan tathlılı ıstedı.. clexane kullandıgın için kan akışını bi takip edelim bakalım bi sorun varmı dedi.. gercı sonucu aldım bişey cıkmamıs.. sizde bu tahlılden yaptırdınız mı??

ayy heyecann yaptımmm bennnnn.... hadi saglıklı sıhatlı al kuzunu kucagına cnm...

ay cnm masallah... benim göbek senınkının yanında hıç yok gibi..36 yada gelsem yıne yok gıbı olur

O daha güzel valla. Benim annemin de ablamın da cokmus, ondan herhalde. E BI de ben normalde de şişmanım :))

yanlis yazmisim candas degilk ozkun mus dogum yapacak olan.
ben hemen farkettim hatta şimdi yazacaktım heyecandan yanlış isim yazdın diye ama harbiden şok olduk hepimiz demi yaa porseleni bekliyorduk ilk olarak ozokun solladı haaa

öğleden sonra komşuya çaya davetliyim

perşembe günü de ben çağırayım diyorum komşuları çaya

çok kalamayacağım çıkacağım birazdan kızlar

Kac haflik olacaksin o zaman. Persembe doguruyorsun ha ayyy ne guzel ya.
bide sevgililer günü çocuğu olcak he :))

canım dr um benden de istemişti 24. haftada filan.benim diette vardı.ondan beride tekrarlamadık ama.
O daha güzel valla. Benim annemin de ablamın da cokmus, ondan herhalde. E BI de ben normalde de şişmanım :))

canım bence şişman değilsin ya, belki kemikler ağırdır ama 83 lük gibide değilsin bence.

ben hemen farkettim hatta şimdi yazacaktım heyecandan yanlış isim yazdın diye ama harbiden şok olduk hepimiz demi yaa porseleni bekliyorduk ilk olarak ozokun solladı haaa

ay valla ya solladı ozokun :) canım seninde çok çok az kalmış ne zman vercek tarihi, kız yazamadım geçen sana.o olayı bende duymuştum sezeryanla ilgili, allah esirgesin hepimizi inş ya.hepsinde bi risk illaki var (

size iyi sohbetler özletme kendini gel yine

evet yaaa halaaa şoktayım yaaa Ozokun sağlıklıca ve sıkıntısızca kucağına alsın tüm hepimiz inşallah evet canım yaa risk var malesef :18: benim tarih cumartesi gün ki kontrolde netleşecek canım 38 i geçirtmem demişti zaten dr .um fırsat bulduğum an burdayım inşallah canım

ben çıktım kızlar öpüldünüz kocaman sizlere hoş sohbetler

ayyy halaaa heyecanlıyım yahu

Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için

neeeeeeeee perşembe mi? çok heycanlandım yaa. nasıl geçicek o 2 gün şimdi. porselen derken sen olucaksın ilk annişimiz. hayırlısıyla güzel hikayeni ve resimlerini bekliyoruz canım.
Allahım hazırlıkları hızlandırmalıyım. doğumlar başladıı.. anneeee korkuyorumm.

sule2013, ben hiç sağlık ocağına gitmedim demek usg yok tüh be, neyse gümbür gümbür dinlersin o zman kızını.

yani yok diye biliyorum. başka bi odası varsa onun için bilmiyorum. kalp atışını dinliyolar, tansiyon ölçüyolar her muayenede.
sen neden hiç sağlık ocağına gitmedin ki. takibe alması lazım seni aile hekiminin. bakanlık önem veriyomuş hamişlere..

Ne 83'u 93 sekerim 93 :))

çok tatlısın canım. ama hiç anlaşılmıyo 93 olduğu. göbişin maşallahı var. benimki onun yarısı kadar sanırım. :))

Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi

ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz

cnm ben bunu aldım. çok kullanışlı. çok hafif. tek elimşe kaldırabiliyorum.markası pierre carden. 4 teker dönüyo. çift yönlü, altta sepeti de var. tavsiye ederim..

Eklentiler

• $Pierre-Cardin-PS-2080-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-12000.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…