Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
Eki Görüntüle 630996 36+2'deki göbeğim :))
ayy heyecann yaptımmm bennnnn.... hadi saglıklı sıhatlı al kuzunu kucagına cnm...
ay cnm masallah... benim göbek senınkının yanında hıç yok gibi..36 yada gelsem yıne yok gıbı olur
ben hemen farkettim hatta şimdi yazacaktımyanlis yazmisim candas degilk ozkun mus dogum yapacak olan.
bide sevgililer günü çocuğu olcak he :))Kac haflik olacaksin o zaman. Persembe doguruyorsun ha ayyy ne guzel ya.
canım dr um benden de istemişti 24. haftada filan.benim diette vardı.ondan beride tekrarlamadık ama.kızlar dün kontrolüm vardı.. dr kan tathlılı ıstedı.. clexane kullandıgın için kan akışını bi takip edelim bakalım bi sorun varmı dedi.. gercı sonucu aldım bişey cıkmamıs.. sizde bu tahlılden yaptırdınız mı??
O daha güzel valla. Benim annemin de ablamın da cokmus, ondan herhalde. E BI de ben normalde de şişmanım :))
ben hemen farkettim hatta şimdi yazacaktımheyecandan yanlış isim yazdın diye ama harbiden şok olduk hepimiz demi yaa porseleni bekliyorduk ilk olarak ozokun solladı haaa
evet yaaa halaaa şoktayım yaaaay valla ya solladı ozokun :) canım seninde çok çok az kalmış ne zman vercek tarihi, kız yazamadım geçen sana.o olayı bende duymuştum sezeryanla ilgili, allah esirgesin hepimizi inş ya.hepsinde bi risk illaki var(
size iyi sohbetler özletme kendini gel yine
bide sevgililer günü çocuğu olcak he :))
canım dr um benden de istemişti 24. haftada filan.benim diette vardı.ondan beride tekrarlamadık ama.
canım bence şişman değilsin ya, belki kemikler ağırdır ama 83 lük gibide değilsin bence.
ben hemen farkettim hatta şimdi yazacaktımheyecandan yanlış isim yazdın diye ama harbiden şok olduk hepimiz demi yaa porseleni bekliyorduk ilk olarak ozokun solladı haaa
evet evet önüne 2 kişi kattı bile porselenbebeğimizşifacım porselenin doğuracağı yok bu gidişle
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
sule2013, ben hiç sağlık ocağına gitmedim demek usg yok tüh be, neyse gümbür gümbür dinlersin o zman kızını.
Ne 83'u 93 sekerim 93 :))
Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi
ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?