2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hımm anladım cnm.. sen baya erken yaptırmıssın bende baya geç.. demek zaman farketmiyo

Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...

Arkadaslar facede subat mart 2013 anneleri diye bir baska grup var onlarda cok iyi kizlar oraya uye olabilirsniz?

kan akış takibi dedi cnm bende tam bılmıyorum.. ayyy pazartesi mi... teker teker yavrular gelıyo.. hadi saglıklı al yavrunu kucagına..
Arkadaslar facede subat mart 2013 anneleri diye bir baska grup var onlarda cok iyi kizlar oraya uye olabilirsniz?

ya ben bu grubu aradım ama çıkmadı.. linki atabılırmısın cnm?

kızlar benim karnım sanki küçüldü gibi ya acaba bana mı öle geliyor olabilir mi böyle bir şey :26:

bana da benimki öyle geliyor... aşağı iniyor herhalde. inşallah
Kızlar bugün benim koca aşerdi
Mercimek köftesi

ay benimkide günlerdir böyle şeyler yapıyor. diyorum sen misin hamile ben mi? bugun az daha karpuz alıyordu zor vazgeçirdim. tövbe tövbeeee.

Gunaydin guzeller
Bugun sali
Hergecen gun biraz daha yaklasiyoruz
Bugun dr gudicem cati muayenesi olucam
Olan varmi aranizda:18:

ben çok merak ediyorum gelince paylaşsana canım yaa

tüh canım ya ama olsun bak son anda farkedilmeyebilirdi de. ben de iğneden korkarım bana hamilelikten önce b12 çok düşük diye hapla toparlanmaz iğne vermişti ben çok korkmuştum her gün hergün nasıl vurulucam diye ama çok acımıyo küçük iğneler. sadece bebeğin için düşünme bunları senin için de gerekli. bebeğin sende ne var ne yok alıyor senin sağlığında önemli. hem şimdi hem doğumdan sonra. aman ihmal etme canım. moralini de hiç bozma.
Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi

ben çok hafif olması, çift yönlü ve sürmesi çok kolay diye Baby2go Proton aldım canım

aldıktan sonraevde sürdüm fırıl fırıl dönüyor. ama istersen ön tekerleri sabitleyebiliyorsun. tekerler içe de katlanıyor. küçük olan bagaja da sığdı. diğer ağırlardan farkı tekerleri biraz ince bir de içi biraz daha dar. ama ne ben ne de annem ağırları kullanamayız. bunu tercih ettim canım.

cnm ben bunu aldım. çok kullanışlı. çok hafif. tek elimşe kaldırabiliyorum.markası pierre carden. 4 teker dönüyo. çift yönlü, altta sepeti de var. tavsiye ederim..

çok benzer modeller canım bizimkiler. ben seninkini görmedim aldığım yerlerde.. sen kaç tl ye aldın merak ettim.. ben 320ye aldım ama senin ana kucağı da var.

Tobb baya pahaliymis ama kűvez őzeldede devlettede ucretsiz arkadasimin bebegi 2300 gr dogdu 2 ay once 2 gun kuvezde kaldi 29 mayis hastanesi ucret almadilar.sadece annede hastanede kaldi bebekle beraber annenin yatak ucretini almislar oda gunluk 100 filandi sanirim.

kan akış takibi dedi cnm bende tam bılmıyorum.. ayyy pazartesi mi... teker teker yavrular gelıyo.. hadi saglıklı al yavrunu kucagına..

ya ben bu grubu aradım ama çıkmadı.. linki atabılırmısın cnm?
Canim nete telefondan giriyorumda beceremedim linki atmayi nasil yapicam?

hadi bismillah bakalım ne gün verecek dr un.ayyy ben o listeyi hiç görmemiştim bende şimdi heyecanlandım acaba kimle aynı gün olur doğumum diye :)
Ne 83'u 93 sekerim 93 :))
olsun onu iç hiç göstermiyon valla :)
inş sağlıcakla kavuşsun yavrusuna.darısı hepimizin başına.
hmmm, ya 4. ayda kayda gittim, ayın 15 inden sonrakiler mi ne kayıt yapılırsa cez alıyolarmış, not aldılar birkça gün sonra yapcaz dediler unuttular, 6. ayda aşı zamanı hatırlattım kayıt var mı diye evet dediler 7. ayda aramadılar yine aşı için, bu kez geçen hafta bebek için aradılar doğumdan sonra 5 gün içinde topuk testi çok önemli diye. aşıyı dr umda önermemişti ama bebek için sıkıntı olur diye korkuyodum allahtan aradılar.biraz ilgisizler mi ne anlamadım ki ?
hımm anladım cnm.. sen baya erken yaptırmıssın bende baya geç.. demek zaman farketmiyo
evet demekkki farketmiyo zamanı.şükür kan durumları iyiymiş ikimizinde.
canım ben dr a diete uyamadığımı endişelendiğimi söylemiştim ondan mı bnilmiyorum ama gerçi şimdi aklıma geldi 3. ayda da bakmıştı.şükür artık yolun sonuna geldik ya bi sıkıntı görseydi isterdi belkide.ayy senin doğumada çok az kalmış yaa :) heyecan var mı ?

canım arabanız çok cici, bu desenler mi sizinkide ? çok beğendim ben ...

canım cok üzüldüm oğluna, doktor geri kalmasın derslerinden diye düşünmüştür ama tek başıns gitmesi zor tabi. Umarım en yakın zamanda iyileşir..

arkadaşlar bana niye tepki veriyorsunuz ki. Bu kararı ben almadım, grubu da ben kurmadım...ben herkes soruyor sonra da cevap verilmedi diye kızılıyor diye açıklama yapmak istedim. Bi kaç kere tekrarladığım için itici oldu sanırım, ama cevapsız kalmasın istedim kimse, herkes ayrı ayrı sordu.. Face ile ilgili de sadece bebiş doğumlarından dolayı müjde verdim. bir kaç defa erkekler üye oldu, karışıklıklar oldu falan sonra bu karar alındı...neyse uzatmak istemiyorum, ama beni hedef almanız da bana anlamsız geldi...

Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için

Hadi bakalım, ilk bebiş topiğin nazar boncuğu geliyor demek. Allah yardımcın olsun... ben uyuyamzdım heralde heyecandan senin yerinde olsam

eh be geceeeeeee, sen aylardır ben çok şişmanım dedikçe gözümün önüne ne portreler geldi, obez falan hayla ettim... kollarından vs. anlaşıldığı üzere hiçte oyle değilsin. Doğumdan sonra verirsin. Bir de oyle boyle gununu dolduruyorsun maşallah canım size

kızlar ben çantamı hazırlayamıyorum. bir türlü elim gitmiyor. neden acaba

evet canım bunu seçtim. kırmızı,mavi,pembe olanı da vardı ama içi çok cafcaflıydı :)
çok güzel bi seçim olmuş bence güle güle büyüsün Derin kızımız içinde.

:)) hala annelik bize uzak geliyor gibi sanki şakacıktanmış bu hamişlik gibi, bende öyle en azından.ya ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkayamadım bile hatta deterjanını alamadım bi alsamda yıkasam haftasonu, bu hafta kesin kararlıyım.dün sen sancı olayını diyince aklıma geldi, benimde haftaya randevum var hadi sancı çıksa, bebeğe o kirli ellerin değdiği kıyafetlerimi giydircem dedim ve haftasonu halletcem inş ...

kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?

canım bende tedavi zmanaı bu konuya takılmıştım.Dr lardan biri prof, biri sade dr. illede prof olmalı diye takıldım araştırmalarımda uzman olanın daha fazla hastası olduğunu daha fazla sonuç aldığını öğrendim ama inatla prof dedim, çok iyi bir dr du profta. bi arkadaşım uyardı uzmanın hastası daha çok ve daha başarılı görünüyor diye, onun siteği üstüne gittim, birde mesela proftansa uzmanın methini duyan çoktu.gittim iyikide gitmişim hiç pişman olmadım ve hiç uzman gibi değildi, prof ne kadar hakimse işine bu da en az o kadardı.şimdi bu dr um yapacak sezeryanımıda.pıhtılaşmamda var mesela branşı pıhtılaşma olmamasına rağmen branşı olanlardanda hakim işine, benim görüşüm değil bu genel kanı.madem senin dr unda aynı şekilde adını duyrmuş biri uzmanı tercih et derim, hastane şartlarıda önemli, hani şartlar aynı olsa tamam prof derdim ben ama fark barizmiş.birde senin durumunu biliyolar zaten dahada dikkatli bi ameliyat ederler diye düşünüyorum.

hoşbuduk cnm

evim yerleştide netimiz yok daha bi kaç ay daha almamayı düşünüyoruz..

sen napıyon nasılsın bebişin nasıl

hadi hayirli olsun yeni evin canim, netin olmasa da bi sekilde dogum hikayeni bekliyoruz ama haberin olsun

Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için

amaniiiiiinn, inanamiyorum ne cabuk, daha dun once hangimiz dogurucaz demistik, biraz erken degil mi canim ya, neyse hayirli olsun insallah, guzel haberlerini bekliyoruz

Allah kolaylik versin canim, bi avazda diycem ama sezeryana uymuyo pek:))

sen ne ki, ben yarin 38.haftama giriyorum hala hazir degil cantam :))) bebisin kiyafetleri yikanmadi, yatagi silinmedi, bir rahatlik bende ama hayirlisi olsun insallah:))

canim ben uzman doktoru tercih ederim, onlar cok daha fazla hastayla ilgilendiklerinden daha tecrubeli oluyolar, ancak profun bilip anlayacagi cok ozel bir durumun yoksa 2.sikki tercih et bence

kuzum kimse bişey demedi sana sıkma canını... arkadaşalar lafı ortaya söylediler yani facedekilere.. sana bişey demediler... tmm mı kuzum... relaksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…