bide sevgililer günü çocuğu olcak he :))
canım dr um benden de istemişti 24. haftada filan.benim diette vardı.ondan beride tekrarlamadık ama.
canım bence şişman değilsin ya, belki kemikler ağırdır ama 83 lük gibide değilsin bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post28559881
aaaaa bugün ilk doğumumuz varmış yaaaaaBerkan nickli arkadaş inşallah sıkıntısız doğum atlatır güzel hikayesini okuruz
kızlar dün kontrolüm vardı.. dr kan tathlılı ıstedı.. clexane kullandıgın için kan akışını bi takip edelim bakalım bi sorun varmı dedi.. gercı sonucu aldım bişey cıkmamıs.. sizde bu tahlılden yaptırdınız mı??
Arkadaslar facede subat mart 2013 anneleri diye bir baska grup var onlarda cok iyi kizlar oraya uye olabilirsniz?Bu gecenin bekçisi de benim galiba. Uyku girmiyor bedene. Surekli bir şeyler yemek istiyorum ama şimdi yersem sabaha kadar mide yanmasından, reflüden kudururum...
demek sen de bizdensin, yalnız değilmişiz işte birbirimiz var...
Canım daha önce de yazmıştım face grubuna maalesef adminler kimseyi almıyor. Grubu da gizli yaptılar. Hamileliğin başından beri sürekli aktif olan, oturmuş bir grup var düzen bozulmasın diye boyle bir karar alınmış...
Yarindan sonraki persembemi gidiyorsun??Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
kan akış takibi dedi cnm bende tam bılmıyorum.. ayyy pazartesi mi... teker teker yavrular gelıyo.. hadi saglıklı al yavrunu kucagına..Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
Arkadaslar facede subat mart 2013 anneleri diye bir baska grup var onlarda cok iyi kizlar oraya uye olabilirsniz?
kızlar benim karnım sanki küçüldü gibi ya acaba bana mı öle geliyor olabilir mi böyle bir şey :26:
Kızlar bugün benim koca aşerdi
Mercimek köftesi
Gunaydin guzeller
Bugun sali
Hergecen gun biraz daha yaklasiyoruz
Bugun dr gudicem cati muayenesi olucam
Olan varmi aranizda:18:
Sonsy cati muayenesi yapilmadi.heralde erken daha. Hani ben diodum ya ne demir ne kan ilaci kullandim diye.doktor dun bisuru igne verdi. Igne sevmedigim icin hap olsa olmazmi diye kivrandim :) doguma yetismez o zaman cok eksik kalmissin dedi. Hatta dogurduktan sonrada bisure ignelere devammis.4 tane hap 2 cesit igne ama miktari cok. Cok moralim bozuldu. Madem eksigim kizcem nie msallah 2500.adam beni doguma yetistirmek icin resmen 10 tane seyi ayni anda verdi. Esime dedim ben sonunda igne oldugunu bilseydim haplarimi kullanirdim ki diye.hem agliom hem kiziorum.oda ah be yavrum demekten baska bisi diyemedi artik.
Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi
cnm ben bunu aldım. çok kullanışlı. çok hafif. tek elimşe kaldırabiliyorum.markası pierre carden. 4 teker dönüyo. çift yönlü, altta sepeti de var. tavsiye ederim..
Tobb baya pahaliymis ama kűvez őzeldede devlettede ucretsiz arkadasimin bebegi 2300 gr dogdu 2 ay once 2 gun kuvezde kaldi 29 mayis hastanesi ucret almadilar.sadece annede hastanede kaldi bebekle beraber annenin yatak ucretini almislar oda gunluk 100 filandi sanirim.
anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmm
çok heyecanlıııııııı
gececim tüm özel hastanelere dahil, küvezi devlet karşılıyor diye biliyorum
ben de özelde yapacağım ve küvezin bedava olduğunu söylediler
istersen bir araştır canım
Canim nete telefondan giriyorumda beceremedim linki atmayi nasil yapicam?kan akış takibi dedi cnm bende tam bılmıyorum.. ayyy pazartesi mi... teker teker yavrular gelıyo.. hadi saglıklı al yavrunu kucagına..
ya ben bu grubu aradım ama çıkmadı.. linki atabılırmısın cnm?
Canim nete telefondan giriyorumda beceremedim linki atmayi nasil yapicam?
hadi bismillah bakalım ne gün verecek dr un.ayyy ben o listeyi hiç görmemiştim bende şimdi heyecanlandım acaba kimle aynı gün olur doğumum diye :)evet yaaa halaaa şoktayım yaaaOzokun sağlıklıca ve sıkıntısızca kucağına alsın tüm hepimiz inşallah evet canım yaa risk var malesef :18: benim tarih cumartesi gün ki kontrolde netleşecek canım 38 i geçirtmem demişti zaten dr .um fırsat bulduğum an burdayım inşallah canım
olsun onu iç hiç göstermiyon valla :)Ne 83'u 93 sekerim 93 :))
inş sağlıcakla kavuşsun yavrusuna.darısı hepimizin başına.http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post28559881
aaaaa bugün ilk doğumumuz varmış yaaaaaBerkan nickli arkadaş inşallah sıkıntısız doğum atlatır güzel hikayesini okuruz
hmmm, ya 4. ayda kayda gittim, ayın 15 inden sonrakiler mi ne kayıt yapılırsa cez alıyolarmış, not aldılar birkça gün sonra yapcaz dediler unuttular, 6. ayda aşı zamanı hatırlattım kayıt var mı diye evet dediler 7. ayda aramadılar yine aşı için, bu kez geçen hafta bebek için aradılar doğumdan sonra 5 gün içinde topuk testi çok önemli diye. aşıyı dr umda önermemişti ama bebek için sıkıntı olur diye korkuyodum allahtan aradılar.biraz ilgisizler mi ne anlamadım ki ?yani yok diye biliyorum. başka bi odası varsa onun için bilmiyorum. kalp atışını dinliyolar, tansiyon ölçüyolar her muayenede.
sen neden hiç sağlık ocağına gitmedin ki. takibe alması lazım seni aile hekiminin. bakanlık önem veriyomuş hamişlere..
evet demekkki farketmiyo zamanı.şükür kan durumları iyiymiş ikimizinde.hımm anladım cnm.. sen baya erken yaptırmıssın bende baya geç.. demek zaman farketmiyo
canım ben dr a diete uyamadığımı endişelendiğimi söylemiştim ondan mı bnilmiyorum ama gerçi şimdi aklıma geldi 3. ayda da bakmıştı.şükür artık yolun sonuna geldik ya bi sıkıntı görseydi isterdi belkide.ayy senin doğumada çok az kalmış yaa :) heyecan var mı ?Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
ben çok hafif olması, çift yönlü ve sürmesi çok kolay diye Baby2go Proton aldım canım
Eki Görüntüle 631177
çok benzer modeller canım bizimkiler. ben seninkini görmedim aldığım yerlerde.. sen kaç tl ye aldın merak ettim.. ben 320ye aldım ama senin ana kucağı da var.
bu saatte uyku tutmadı beni
oğluşuma canım sıkıldı
kemik hastanesinden randevu alamadığım için burdaki hastaneye götürdüm
ayağı iyileşmeye başlamış ama tam iyileşmemiş dedi doktor
alçıyı çıkarttırdı yerine ortopedik bi ayağa takılan destekleyici bişey verdi
alçı çıktığında ayağı baya bi şiştihala niye şiş devam ediyo anlamadı
bide doktor okula gidebilir dedi ama ayağının üzerine kesinlikle basmıcak dedi
ee koltuk deynekleriyle bu çocuk nasıl okula gidicek o kadar merdiveni nasıl çıkıcak
rapor bile vermedi doktor hem iyileşmedi diyo hem okula gitsin diyo ben anlamadım bu işten hiçbişey
1 hafta okula göndermicem şişlik devam ederse kemik hastanesinin aciline götürücem
1 haftanın sonunda şişlik inmişse
okula ben götürüp getiricem artık iyileşene kadar2 hafta sonrda kontrolü var inşallah 2 hafta sonra yürür oğluşumun etrafta dolanmasını özledim
iyileşmicek diye çok korkuyorum sizlerde dua edin oğlumun ayağı bir an önce iyileşsin
doğum stresi yetmiyomuş gibi oğluşumun ayağı daha çok canımı sıkıyo
Herkese günaydın sevgli anne adayları
Face grubuna kimsenin alınmayışı tuhaf.Önlem amaçlı olduğunu anlıyorum fakat mart annelerinin birbirine kaynaşması başka türlü sağlanamaz ki.Sonradan geldi diye,çocukluk yapıp dışlıyormuyuz mart annelerini, zihniyet sıradışı tanıştığınız kadarı yetti yani.
Kesinlikle katılıyorum. 2009 mart anneleriyle burada doğum yaptığım sıralarda tanıştım face grubumuz da var ve 4 yıldır hala görüşüyoruz. Hatta onlar için en iyi arkadaşlarım diyebilirim. Buraya geç geldik diye dışlanmamız çok saçma gelior bana da. Tamam tabiiki herkes alınmasın ama bu yapılan bana da çocukluk gibi geliyor. Ammaaann napalım bizde burada yazışırız :)
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
Benim özel sigortam oldugundan dogum kısmını çok dert etmedik. Normal 1800, sezaryen 2250 gibi bir şeydi. Esimi arayıp sorarım. Doktor ve anestezi uzmanı dışardan gelecek, henüz onlar ne kadar alacak bilmiyorum. Ama mesanin yogun bakımı bana çok pahalı geldi, kuveze girerse günlük 2250! Allah muhtaç etmesin tabi de 10 gün kalsa !!!
Eki Görüntüle 630996 36+2'deki göbeğim :))
canım arabanız çok cici, bu desenler mi sizinkide ? çok beğendim ben ...
çok güzel bi seçim olmuş bence güle güle büyüsün Derin kızımız içinde.evet canım bunu seçtim. kırmızı,mavi,pembe olanı da vardı ama içi çok cafcaflıydı :)
kızlar ben çantamı hazırlayamıyorum. bir türlü elim gitmiyor. neden acaba
kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
hoşbuduk cnm
evim yerleştide netimiz yok daha bi kaç ay daha almamayı düşünüyoruz..
sen napıyon nasılsın bebişin nasıl
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
kızlar ben çantamı hazırlayamıyorum. bir türlü elim gitmiyor. neden acaba
kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?