2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm hastane temizliği çok önemli ya.. allah muafaza enfeksıyon kapılma olasılıgı yuksek olur.. emın ol her prof da iyi olacak dıe bısey yok.. bazen uzmanlar cok daha ıyı olabılıyo.. zaten sen ıkısınden de memnunmuşsun ozaman temızıge dıkkat et

merhaba arkadaşlar,bende mart annesi olucam sanırım,bebiş zamanında gelirse erken gelmezse...şuan 37 hafta bitti 38.haftaya girdik.size bişi sorucam ben iki hafta önce magnezyum kullanmaya başladım,son bir kaç tane var içinde acaba devam etsem mi...doktorum kullanmana gerek yok dedi ama geceleri kramp falan girmiyor bu ilacı kullandığımdan beri...sizce napıyım devam edeyim mi? sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda,doğuma kadar kullanılmasında bi sakınca var mı?

Sonsy canim arabalarimiz ayni :) bende siyah beyazlisini almistim.cok hafif harika bi araba. Sen ne kadara aldin ?

sen ne ki, ben yarin 38.haftama giriyorum hala hazir degil cantam :))) bebisin kiyafetleri yikanmadi, yatagi silinmedi, bir rahatlik bende ama hayirlisi olsun insallah:))

sağol candascım. senin bebeğinin cinsiyeti neydi canım sen isim ne koydun?

kızlar benden ilerdesiniz ama benden geride kalmışsınız :) bence bir an önce halledin. her an doğum olabilir artık. kıyafet işi uzun sürüyor ütüsü filan...

candas dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısı al çok güzel kokuyo. dolabını her açtığımda bebek gibi kokuyo.

bazı listelerde şampuan da var. bana gereksiz geldi hem bebek yıkanmıyor diye biliyorum. ilacla siliniyor. ayrıca biz de yıkanacak değiliz herhalde. bazı doğum çantası listeleri çok abartılı... daha ben iç çamaşırı alıcam :)

kullan cnm bısey olmaz ya o olmazsa ben yaşayamam buyuk kurtarıcı.. ben 3 aydır aralıksız kullanıyorum ve son ana kadarda kullanıcam.. daha dün yenıden yazdı dr um..

bnm doktorum ve sekercıgın doktoru 36 dan sonra kullanılmamalı dedı canım ama doktoruna sor yıne ıstersen

onlar ilaç değil ki canım vitamin. kalsiyum da içen var. bana yazmadı. ama evde vardı çok nadiren içiyorum.

bana doktorum vitaminler konusunda eğer güzel besleniyorsan almana gerek yok diyor. yani tamamen destek amaçlı bunlar.

kullan cnm bısey olmaz ya o olmazsa ben yaşayamam buyuk kurtarıcı.. ben 3 aydır aralıksız kullanıyorum ve son ana kadarda kullanıcam.. daha dün yenıden yazdı dr um..

çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için...içim rahatladı valla...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

canım ya sen kime gidiyodun doktora. ayy iyice mallaştım yaaa

yaa aslında güzel beslendiğimi düşünüyordum ben yarım litre süt bir kase yoğurt her çeşit meyveden her gün yiyordum...hafta dabir kırmızı et ve balık ama yetmedi demek ki,kramplar girmeye başladı ....

canım oğlumuz olcak inş, adı da Meriç İnanç, ç lerden biraz zor ama İnanç benim çok eskilerden istediğim bi isimdi, bide tüp olunca kesin koycam dedim, Meriç i de eşim istedi, inş ilerde neden koydunuz demez.

Dalinin methini çok duydum sanırım onu alcam çok güzel kokuyomuş :) yok ya bencede abartı o şampuanlar filan, bebeği yıkayıp elimize vercekler ki, bizde zor banyo ederiz yani haklısın.temel ihtiyaçlar yeterli, çamaşırlarıda alıp rahatladın mı ohhh değme keyfine, bende emzirme atleti almamıştım hiç onu alcam.

hımmm.. peki bi sebep belirttimi cnm.. merak ettim de.

bnm kasılmalarım hafıfledı canım ondan sanırım magnezyum erken dogumu onluomus o yusden verdı e sımdı erken vaktı gectı kasılma olsada gelsede gelsın dıe dusunuo engellemeye gerek yok dıe dusundu canım artık gerek yok dedı

aldığında iyi geliyorsa al canım rahat et. ama ne zamana kadar o konuda hiç fikrim yok canım doktoruna bir danış bence.

diyorum ya candascım bir mallık var üzerimde yazmışssın oraya ismi ben de soruyorum. Çok güzel isim bence çok uyumlu, sıralama da güzel meriç inanç... ismi gibi güzel yaşasın oğlun. dalin çok iyi, ama az at canım çok köpürüyo. ben bi kaç kırmızı parçayı elimle yıkadım da ordan farkettim. alalım kendimize de şimdiden sonra çıkamayız filan hatta doğum sonrası korseleri var ya sarkma önleyen ondan da mı alsam diyorum bu aralar ama bedeni nasıl tutturucaz. doğum sonrası halimiz nasıl olur ki acaba? dün kuzenimin gobeğine baktım da cıvık olmuş doğumdan sonra öyle de kalmış. önlem almak lazım.

edlin ya şu benim çatı muayenesini de seda hanım yapıverse olmaz mı

anladım cnm.. zararı oldugundan degıl de miadı dolmuş bi gebeliği ertelemesin diye demiş.. teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…