2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
önerileriniz için teşekkür ediyoruz kızlar. Perşembe günü, profesör olan doktorumda randevum var eğer bi riskten Söz etmezse beni korkutmazsa 2.tercih olan medicanayi tercih edeceğim sonuçta adamlar kaç kez sezeryan ameliyatı yapıyorlar günde muhakkak uzman olanda Kötü değildir bu konuda. Hijyen ve rahatlık daha ağır basıyor tercihimde. :)

çok teşekkür ederim canım dediğin gibiyse kötü o zaman yaaaa...hakkımızda hayırlısı artık napalım...

doğum tarihimiz de aynı. herşey aynı :)) evet çok keyifli bir araba. 320ye aldım canım sen?

evet farkettim ikiz gibi olduk. Bu arada bendede kola krizi oluyo Ben 400e aldim iyi kaziklanmisim :) bu arada kizlar doktor bana apikobal yazdi.ama prospektsnde gebelikte c grubu risk faktoru var filan yaziyo.doktorum burdaki tek iyi doktor .burda sorcak kimsem yok.napmaliyim

anladım cnm.. zararı oldugundan degıl de miadı dolmuş bi gebeliği ertelemesin diye demiş.. teşekkürler....

evet canım bnm doktorum o mantıkla hareket ettı sanırım ama dıger arkımınkı 36 dan sonra kullanılmaz demıs oda aynı mantıktır blkı bn duydugumu solımde o arkadasında gebelıgıne gore en ıyısını doktoru bılır tabı

cola her gün içer oldum ama haftada bire indireyim diyorum. 400 mü çok olmuş canım ya... ben 1 kutu apikobal bitiridim yeni bitti.

ıyı olurdu ya canımız sıkılmazdı barihaftaya çarşamba ve sonrasında her hafta

haftan bir gün geçince gidiyorsun di mii seni gidi kurnaz seniiii ben haftaya perşembe gitmek zorundayım rapor alacağım için ayrılıyorum ya izne o yüzden. sonraki haftalar bakarsın çarşamba gelirim belki sen perşembe gelirsin görüşürüz kız. belki aynı anda doğururuz :) orda iki yataklı bir sancı odası var gördün mü

hmmm ama onu ben dememiştim. :) ben de burda öğrendim. sen o zaman içme canım ya sancın olsun 38 artık doğum için erken değil bence. bu sefer de içtiğin için 41 i görme de

estağfurullah canım hamişlik halleri diyelim bazen hepimiz dalıyoruz.teşekkür ederim ismimizi beğenmene sevindik, amin iinş. tamam daha az atayım madem, ya bende renkli beyaz karışık yıkıyacaktım acaba renk geçirirmi zaten minicikler makinelerde kocaman filan.yaa bende aynısını düşünüyorum sezeryan korsesi şart, dr a da sorcam sarksın istemiyroum geçen sordum fiyatını 59 tl ydi çok para ama sarkık olmamasına değer: ) bedenide aynı alabilriz eskisiyle diye düşündüm olmadı 1 fazlasını.
kesinlile canım, allah korusun enfeksiyonda yaşamını yitiren bebeklerde oluyo.inş riskin yoktur hayırlı doğumlar olsun şimdiden.yani hastane neden pistir o da ayrı muamma..
cola her gün içer oldum ama haftada bire indireyim diyorum. 400 mü çok olmuş canım ya... ben 1 kutu apikobal bitiridim yeni bitti.
off bende çok içiyorum kolayı yaa ( çayıda, allahım bebeklerimize sağlık versin ne diyelim artık.

kız allah senii kontrol tarıhlerımı dr um veriyo.. ben ayarlamıyorumm he ya dün cok kalabalıktı bende yoruldum gittim sancı odasına azıcık uzandım gelen gecen doğumamı gırıyon diye sorudu bende hee dedim

ha bu arada daha dün gittim.. ben ordayken bı kız nst ye gırdı.. çıkısta kagıdı dra gösterdi ve yarın sezeryana gel dedi dr merak ettiydim bende bişeymi oldu dıye

kızın da o an mı haberi oldu.
kısa saçlı esmer bir kız mı? ben de bir kere gittiğimde kız doktoruna uğramadan direkt nst odasına girmiş. senin doktora gidiyormuş. sonra ben murat beyin odasındayken senin doktorun yardımcısı geldi yanımıza murat beye gülerek hastanın direkt nst odasına girdiğini söyledi. azıcık gülüştüler aralarında bir olay olmuş daha önce sanırım murat bey de ben ona bir görüneyim dedi. o sen miydin yoksa

hmmm ama onu ben dememiştim. :) ben de burda öğrendim. sen o zaman içme canım ya sancın olsun 38 artık doğum için erken değil bence. bu sefer de içtiğin için 41 i görme de

:):) daha topiğin acemisiyim :) o yüzden yanlış kişiye yazmış olabilirim :):) evet dediğin gibi sancılarım olması lazım,doktor ne diyorsa hayır yok diyorum şaşırıyor...arkadaşlarım sancın bir anda gelcek demek ki diyor...ama gene de riske atmayayım, bırakayım ilacı,kramplara dayanaayım :):) çok teşekkür ederim hepinize...

kesinlile canım, allah korusun enfeksiyonda yaşamını yitiren bebeklerde oluyo.inş riskin yoktur hayırlı doğumlar olsun şimdiden.yani hastane neden pistir o da ayrı muamma..

aynen öyle canım hayırlısı olsun artık hakkımızda. Hastanenin pisliğine gelince koskoca başkent üniversitesinin araştırma hastanesi, ayrıca anne bebek hastanesi olarak seçilmiş ödülleri var. 1gece yatis yapmıştım oradan biliyorum bayağı bildiğin pisti yani, temizliğe dair hiç bişey Yoktu. Buda korkutuyor beni inşallah doktorum Kötü bişey demez de kafam rahat bi şekilde girerim Doğuma.

yok kız.. ben daha hiç nst ye girmedim malesefff... he ya o kızında o an haberı oldu

ben biraz alışverişi abartmışım da canım 1 yaş kıyafeti bile vardı o yüzden renkli beyaz diye ayırdım. ama az olsa da kısa programda yıkadım zaten lekesizler. kısa program az çamaşırı kaldırıyor. 30dklık programa attım. daha giyilmemiş şeyleri 1 saat döndürmeye gerek yok bence. şu korseyi alalım biz :) cola ne yapıcaz ya valla içim yanıyo onu içince oh bi rahatlıyo eşimden gizli alıp içiyorum.

senin doktor çok yoğun. ben internetten randevu alırken bir keresinde seninkine tıkladım her saat dolu. benimkine tıkladım her saat boş

tabi şu da bir etken sincan bölgesinde kadınlar bayan doktorda daha rahat ederler. eşleri de istemez. o yüzden de çok dolu sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…