edlin ya şu benim çatı muayenesini de seda hanım yapıverse olmaz mı
bi dahaki muayenen ne zaman? beraber nstye girelimkomşu hakkı diye bişey var dimi yapmaya yapar da en iyisi kendi dr un bence
aldığında iyi geliyorsa al canım rahat et. ama ne zamana kadar o konuda hiç fikrim yok canım doktoruna bir danış bence.
diyorum ya candascım bir mallık var üzerimdeyazmışssın oraya ismi ben de soruyorum. Çok güzel isim bence çok uyumlu, sıralama da güzel meriç inanç... ismi gibi güzel yaşasın oğlun. dalin çok iyi, ama az at canım çok köpürüyo. ben bi kaç kırmızı parçayı elimle yıkadım da ordan farkettim. alalım kendimize de şimdiden sonra çıkamayız filan hatta doğum sonrası korseleri var ya sarkma önleyen ondan da mı alsam diyorum bu aralar ama bedeni nasıl tutturucaz. doğum sonrası halimiz nasıl olur ki acaba? dün kuzenimin gobeğine baktım da cıvık olmuş doğumdan sonra öyle de kalmış. önlem almak lazım.
doğum tarihimiz de aynı. herşey aynı:)) evet çok keyifli bir araba. 320ye aldım canım sen?
kız ben kötü bişey demedimçok teşekkür ederim canım dediğin gibiyse kötü o zaman yaaaa...hakkımızda hayırlısı artık napalım...
anladım cnm.. zararı oldugundan degıl de miadı dolmuş bi gebeliği ertelemesin diye demiş.. teşekkürler....
evet farkettim ikiz gibi olduk. Bu arada bendede kola krizi oluyoBen 400e aldim iyi kaziklanmisim :) bu arada kizlar doktor bana apikobal yazdi.ama prospektsnde gebelikte c grubu risk faktoru var filan yaziyo.doktorum burdaki tek iyi doktor .burda sorcak kimsem yok.napmaliyim
bi dahaki muayenen ne zaman? beraber nstye girelim
kız ben kötü bişey demedim
ıyı olurdu ya canımız sıkılmazdı barihaftaya çarşamba ve sonrasında her hafta
bi dahaki muayenen ne zaman? beraber nstye girelim
hmmm ama onu ben dememiştim. :) ben de burda öğrendim. sen o zaman içme canım ya sancın olsun 38 artık doğum için erken değil bence. bu sefer de içtiğin için 41 i görme deyok canım ben doğumun gecikmesini istemiyorum onun için dedim...38. haftadayım yavaş yavaş sancıların olması gerekiyor doktorum bile şaşırıyor...bu sene doğurursun dimi die dalga geçiyor :) o yüzden dedim...
estağfurullah canım hamişlik halleri diyelim bazen hepimiz dalıyoruz.teşekkür ederim ismimizi beğenmene sevindik, amin iinş. tamam daha az atayım madem, ya bende renkli beyaz karışık yıkıyacaktım acaba renk geçirirmi zaten minicikler makinelerde kocaman filan.yaa bende aynısını düşünüyorum sezeryan korsesi şart, dr a da sorcam sarksın istemiyroum geçen sordum fiyatını 59 tl ydi çok para ama sarkık olmamasına değer: ) bedenide aynı alabilriz eskisiyle diye düşündüm olmadı 1 fazlasını.aldığında iyi geliyorsa al canım rahat et. ama ne zamana kadar o konuda hiç fikrim yok canım doktoruna bir danış bence.
diyorum ya candascım bir mallık var üzerimdeyazmışssın oraya ismi ben de soruyorum. Çok güzel isim bence çok uyumlu, sıralama da güzel meriç inanç... ismi gibi güzel yaşasın oğlun. dalin çok iyi, ama az at canım çok köpürüyo. ben bi kaç kırmızı parçayı elimle yıkadım da ordan farkettim. alalım kendimize de şimdiden sonra çıkamayız filan hatta doğum sonrası korseleri var ya sarkma önleyen ondan da mı alsam diyorum bu aralar ama bedeni nasıl tutturucaz. doğum sonrası halimiz nasıl olur ki acaba? dün kuzenimin gobeğine baktım da cıvık olmuş doğumdan sonra öyle de kalmış. önlem almak lazım.
kesinlile canım, allah korusun enfeksiyonda yaşamını yitiren bebeklerde oluyo.inş riskin yoktur hayırlı doğumlar olsun şimdiden.yani hastane neden pistir o da ayrı muamma..önerileriniz için teşekkür ediyoruz kızlar. Perşembe günü, profesör olan doktorumda randevum var eğer bi riskten Söz etmezse beni korkutmazsa 2.tercih olan medicanayi tercih edeceğim sonuçta adamlar kaç kez sezeryan ameliyatı yapıyorlar günde muhakkak uzman olanda Kötü değildir bu konuda. Hijyen ve rahatlık daha ağır basıyor tercihimde. :)
off bende çok içiyorum kolayı yaacola her gün içer oldumama haftada bire indireyim diyorum. 400 mü çok olmuş canım ya... ben 1 kutu apikobal bitiridim yeni bitti.
haftan bir gün geçince gidiyorsun di mii seni gidi kurnaz seniiiiben haftaya perşembe gitmek zorundayım rapor alacağım için ayrılıyorum ya izne o yüzden. sonraki haftalar bakarsın çarşamba gelirim belki sen perşembe gelirsin görüşürüz kız. belki aynı anda doğururuz :) orda iki yataklı bir sancı odası var gördün mü
ha bu arada daha dün gittim.. ben ordayken bı kız nst ye gırdı.. çıkısta kagıdı dra gösterdi ve yarın sezeryana gel dedi drmerak ettiydim bende bişeymi oldu dıye
hmmm ama onu ben dememiştim. :) ben de burda öğrendim. sen o zaman içme canım ya sancın olsun 38 artık doğum için erken değil bence. bu sefer de içtiğin için 41 i görme de
kesinlile canım, allah korusun enfeksiyonda yaşamını yitiren bebeklerde oluyo.inş riskin yoktur hayırlı doğumlar olsun şimdiden.yani hastane neden pistir o da ayrı muamma..
kızın da o an mı haberi oldu.
kısa saçlı esmer bir kız mı? ben de bir kere gittiğimde kız doktoruna uğramadan direkt nst odasına girmiş. senin doktora gidiyormuş. sonra ben murat beyin odasındayken senin doktorun yardımcısı geldi yanımıza murat beye gülerek hastanın direkt nst odasına girdiğini söyledi. azıcık gülüştüler aralarında bir olay olmuş daha önce sanırım murat bey de ben ona bir görüneyim dedi. o sen miydin yoksa
estağfurullah canım hamişlik halleri diyelim bazen hepimiz dalıyoruz.teşekkür ederim ismimizi beğenmene sevindik, amin iinş. tamam daha az atayım madem, ya bende renkli beyaz karışık yıkıyacaktım acaba renk geçirirmi zaten minicikler makinelerde kocaman filan.yaa bende aynısını düşünüyorum sezeryan korsesi şart, dr a da sorcam sarksın istemiyroum geçen sordum fiyatını 59 tl ydi çok para ama sarkık olmamasına değer: ) bedenide aynı alabilriz eskisiyle diye düşündüm olmadı 1 fazlasını.
off bende çok içiyorum kolayı yaa( çayıda, allahım bebeklerimize sağlık versin ne diyelim artık.
kız allah seniikontrol tarıhlerımı dr um veriyo.. ben ayarlamıyorumm he ya dün cok kalabalıktı bende yoruldum gittim sancı odasına azıcık uzandım gelen gecen doğumamı gırıyon diye sorudu bende hee dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?