2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yok kız.. ben daha hiç nst ye girmedim malesefff... he ya o kızında o an haberı oldu
kötü olmuş yaa aaa doktoru seda hanım mıydı? kaçıncı haftadaydı acaba. normal doğum neden denemiyorlar ki. nstde sancı çıkınca direkt sezaryen mi yani :) o işte bişeyler var ama ne

evet doğru.. genelde kadın erkek dr ayrımı yapılıyo..murat beyı duydum tavsıye ettıler ama ben seda hocayı istedım..çok da memnunum.. kadını yamacıma alıp sevesım gelıyo..inanılmaz yakın takıp edıyo.. ve kesınlıkle tahlılsız ılac yazmıyo.. ben her enfeksıyon suphesınde bulundugum da mutlaka kultur aldı ona gore tedavı uyguladı..

enteresan ya bi de ödüllüymüş allahtan, inş güzel geçer randevun.Allah sağlıcakla kavuşturacak inş endişelenme.

hmm anladım canım, ya bende senden çok farklı sayılmam, bende ilke 6 aylığı dolu aldım, 6-12 arası pek yok ama 1 ve 2 yaş grubumu<da epeyce var.onları şuan hiç yıkamıycam k.validemşerin saçma bi adetleri var kızın anası aldığını çıkarıyo bohça niyetine.anneminkilerle yıkarım dedim, hiçte sevmem öyle işleri hee ... al al indirimler kaçmasın benim mantıkta bu :)) bende kısa programda yıkarım sanırım mantıklı çünkü. yaa evet yanıyo içimiz demekki, benimde eşim babam annem kaçırıyo önümden ama dr onay verdi günlük 1 bardağa deyip içiyrum :))

kötü olmuş yaa aaa doktoru seda hanım mıydı? kaçıncı haftadaydı acaba. normal doğum neden denemiyorlar ki. nstde sancı çıkınca direkt sezaryen mi yani :) o işte bişeyler var ama ne

evet seday dı ama kızın rahatsızlığı vardı sanırım çunku baska bır drla gorusup bırbırlerını yonlendırdıler..ne yapmaları konusunda... bende amma ıyı gözlemlemişim ha

canım ben dr a diete uyamadığımı endişelendiğimi söylemiştim ondan mı bnilmiyorum ama gerçi şimdi aklıma geldi 3. ayda da bakmıştı.şükür artık yolun sonuna geldik ya bi sıkıntı görseydi isterdi belkide.ayy senin doğumada çok az kalmış yaa :) heyecan var mı ?

evet artık heyecan başladı artık.. eve gelince nasıl olcak onu çok merak ediyorum..bi heyecan sardı yavaştan :))
nasıl olacak, neler hissedeceğim çok merak ediyorum..sütüm gelecek mi emzirebilecekmiyim vs. vs.. Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini..

Bize gunaydin size musmutlu gunler kizlar
Gece her gece oldugu gibi dogru duzgun uyuyamadim yine
Bugun gezmeye gidiyoz biz kizimla sansimizada cok yagmur yagiyor disarida yaaa

OzOkuN hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh :)

kızlar doktordan geldim.hafif sancılar çıktı nst de ama henüz beklemedeyiz bizde :)
bende bebeğimin bi an önce çıkmasını istiyorum ya..kilosuda 3 ü geçmiş zaten

alıntı yaparak okumaya başlamıştım ama çok fazla oldu sildim bende genel yazayım dedim
benim telefondan giriyordum çok uzun yazamadım o heyecanla elim ayağım titriyordu zaten
en son nst çekildi sancım yok demiştim ama varmııışşş ben okuyamamışım sanırım
dr ilk başta baktı nst sonucuna ağrın varmı dedi yok dedim sonra ultrasona geçtik baya baktı eliyle kontrol etti bi kaç sefer arka arkaya sordu ağrın varmı sancın varmı diye ben yok diyorum adam bi daha soruyo. heralde ya bunadı ya sağır diye düşünüyken meğer sancım varmış ben hissetmiyomuşumm
hazırlıklı geldinmi dedi yok dedim şaşırdım zaten. o zaman yarın yapalım dedi annem izmirde gelemez yarına dedim. o zaman perşembe sabahtan gel ama çok dikkat et sancın artmasın daha fazla dedi. bişey olursa hemen gel falan dedi. :18::18::18:
ben en azından 1 hafta 10 gün falan bekliyodum buraya da yazmıştım kaç kere geçen hafta gittiğimde ayın 20 si gibi yaparız sezeryanı demişti. rahattım daha var diye stres oldum şimdi:18::18::18::18:

hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin

Persembe miiiiiii
Ayyy sadece iki gun var
Gecer mi iki gun sana Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

bu ciğer geliştirici iğne dimi? yok ben de kan tahlili yaptırmadım bununla ilgili ama bende gebelik tansiyonu olduğu için zaten 15 günde biir yapılıyodu kan tahlili belki arada buna da baktı dr da benim haberim yok

arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)

canım sen yanlış anladın kesinlikle sana değil lafımız. bende sormuştum daha önce kim cvp verdi hatırlamıyorum ama ona da benzer şeyler söyledim buradaki tepkimiz cvp verene değil face teki grubu kuran ve kapatanlara üzerine alınma sakın hatta teşekkür ederim sana. bişey soruyoruz ve sorumuz havada kalmıyor bize cevap veriyosun

herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyo sonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar

inşallah döner bebeğin..hiç belli olmaz.umudunu yitirme.dönmezsede üzülme herşeyin hayırlısı.önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi bebeğinin :)

maşallah kilo almış bebeğin.korkmuştun ama seni üzmedi.2500 gr gayet güzel..inşallah birkaç hafta daha sabreder biraz daha kilo alır :)
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm..sağ salim kucaklayalım bebekleri :)

Son düzenleme:
hmmm doğumun başlaması için 80 ve üstü sancı çıkması lazımmış kızlar nts de

biz geldik yine.

şimdilik her şey normalmiş kızım da 2300 gr olmuş. nst de normal çıktı. galiba biz 40 haftamızı dolduracağız...

aminnnnnn evet aldı çok şükür gülüşüm bi hafta daha durup çıksın artık kuzum özledim valla keratayı

aminnnnnn evet aldı çok şükür gülüşüm bi hafta daha durup çıksın artık kuzum özledim valla keratayı

bende çıksın istiyorum artık heyecan basıyo düşündükçe..inşallah sağlıklı bi şekilde gelirler bian önce.
benim doktorumda artık bi sıkıntı yok miyadını doldurdu doğabilir diyo ama paşanın keyfini beklicez artık :))

evetn 38desin sen gel artık bebeğim de konuş belki dinler annesini neyse ben çıkayım kocacık gelir simdi yemek yok sonra görüşürük byybyyyyy

evet canım ya birde biz hep gurbette olduğumuz için çocukta bizde alışık değiliz ama yinede güzel bakalım aslında evin dolusu insan ama ben biraz evcimenimdir öyle oturamıyorum daha çok yoruluyorum

canım Allah razı olsun sende benim aklımdan çıkmıyorsun . şimdi neysede benim lohusalığım stresli geçiyor biraz o zaman nasıl çekecem bilemem

canım öncelikle sarmadan bahsetmişsin bende kendimi garantye almayı sevelerdenim birde annemler giidnce kimse olmayacak birde 3yaşında oğlum falan olduğu için şimdiden annemle sarma yaptık dondourucu için birde gül böreği yaptım onlardanda koydum ıspanak bile yıkayıp attım dondurucuya çünkü bebek olunca uğraşamayacakmışım giib geliyor tavsiye ederim hı birde köfte falan yaptım oğluşum için açıkınca hemen çıkarıp yapmak için falan :

birde günlük ped sohbeti geçmiş size bir tavsiyem olacak aslında bunu paylaşmak istiyordum ama denk gelmemişti ben ilk hamileliğimde çok enfeksiyon geçirdim çok kaşıntım oldu çokta antibiyotik falan kullandım ozamanlar günlük ped kullanıyordum ama son 3 yıldır bir arkadaşımın tavisyesi ile peçete kullanıyorum yani wc den çıkmadan günlük ped yerine tuvalet kağıdını ikiye falan katlayıp onu kullanıyorum her wc ye çıktığımdada yenilemiş oluyorum çünkü günlük ped haava almıyor ve nemli tutuyor ama en sağlıklısı tuvalet kağıdı gibi geliyor bana ve maşallah 3 yıldırda hiç kaçıntım olmaz ve bu hamileliğimde enfeksiyon geçirmedim çok uzun anlattım galiba meslekten olsa gerek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…