kötü olmuş yaa aaa doktoru seda hanım mıydı? kaçıncı haftadaydı acaba. normal doğum neden denemiyorlar ki. nstde sancı çıkınca direkt sezaryen mi yani :) o işte bişeyler var ama neyok kız.. ben daha hiç nst ye girmedim malesefff... he ya o kızında o an haberı oldu
ben biraz alışverişi abartmışım da canım 1 yaş kıyafeti bile vardıo yüzden renkli beyaz diye ayırdım. ama az olsa da kısa programda yıkadım zaten lekesizler. kısa program az çamaşırı kaldırıyor. 30dklık programa attım. daha giyilmemiş şeyleri 1 saat döndürmeye gerek yok bence. şu korseyi alalım biz :) cola ne yapıcaz ya valla içim yanıyo onu içince oh bi rahatlıyo eşimden gizli alıp içiyorum.
senin doktor çok yoğun. ben internetten randevu alırken bir keresinde seninkine tıkladım her saat dolu. benimkine tıkladım her saat boş
tabi şu da bir etken sincan bölgesinde kadınlar bayan doktorda daha rahat ederler. eşleri de istemez. o yüzden de çok dolu sanırım.
enteresan ya bi de ödüllüymüş allahtan, inş güzel geçer randevun.Allah sağlıcakla kavuşturacak inş endişelenme.aynen öyle canım hayırlısı olsun artık hakkımızda. Hastanenin pisliğine gelince koskoca başkent üniversitesinin araştırma hastanesi, ayrıca anne bebek hastanesi olarak seçilmiş ödülleri var. 1gece yatis yapmıştım oradan biliyorum bayağı bildiğin pisti yani, temizliğe dair hiç bişey Yoktu. Buda korkutuyor beni inşallah doktorum Kötü bişey demez de kafam rahat bi şekilde girerim Doğuma.
ben biraz alışverişi abartmışım da canım 1 yaş kıyafeti bile vardıo yüzden renkli beyaz diye ayırdım. ama az olsa da kısa programda yıkadım zaten lekesizler. kısa program az çamaşırı kaldırıyor. 30dklık programa attım. daha giyilmemiş şeyleri 1 saat döndürmeye gerek yok bence. şu korseyi alalım biz :) cola ne yapıcaz ya valla içim yanıyo onu içince oh bi rahatlıyo eşimden gizli alıp içiyorum.
senin doktor çok yoğun. ben internetten randevu alırken bir keresinde seninkine tıkladım her saat dolu. benimkine tıkladım her saat boş
tabi şu da bir etken sincan bölgesinde kadınlar bayan doktorda daha rahat ederler. eşleri de istemez. o yüzden de çok dolu sanırım.
kötü olmuş yaa aaa doktoru seda hanım mıydı? kaçıncı haftadaydı acaba. normal doğum neden denemiyorlar ki. nstde sancı çıkınca direkt sezaryen mi yani :) o işte bişeyler var ama ne
kızlar dün kontrolüm vardı.. dr kan tathlılı ıstedı.. clexane kullandıgın için kan akışını bi takip edelim bakalım bi sorun varmı dedi.. gercı sonucu aldım bişey cıkmamıs.. sizde bu tahlılden yaptırdınız mı??
arkadaşlar bana niye tepki veriyorsunuz ki. Bu kararı ben almadım, grubu da ben kurmadım...ben herkes soruyor sonra da cevap verilmedi diye kızılıyor diye açıklama yapmak istedim. Bi kaç kere tekrarladığım için itici oldu sanırım, ama cevapsız kalmasın istedim kimse, herkes ayrı ayrı sordu.. Face ile ilgili de sadece bebiş doğumlarından dolayı müjde verdim. bir kaç defa erkekler üye oldu, karışıklıklar oldu falan sonra bu karar alındı...neyse uzatmak istemiyorum, ama beni hedef almanız da bana anlamsız geldi...
arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
aminnnnnninşallah döner bebeğin..hiç belli olmaz.umudunu yitirme.dönmezsede üzülme herşeyin hayırlısı.önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi bebeğinin :)
maşallah kilo almış bebeğin.korkmuştun ama seni üzmedi.2500 gr gayet güzel..inşallah birkaç hafta daha sabreder biraz daha kilo alır :)
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm..sağ salim kucaklayalım bebekleri :)
aminnnnnnevet aldı çok şükür gülüşüm bi hafta daha durup çıksın artık kuzum özledim valla keratayı
evetn 38desin sen gel artık bebeğim de konuş belki dinler annesini neyse ben çıkayım kocacık gelir simdi yemek yok sonra görüşürük byybyyyyybende çıksın istiyorum artık heyecan basıyo düşündükçe..inşallah sağlıklı bi şekilde gelirler bian önce.
benim doktorumda artık bi sıkıntı yok miyadını doldurdu doğabilir diyo ama paşanın keyfini beklicez artık :))
bende düşünüyom doğuma annem de gelcek kayınvalidem de peki bu çocuk napacak diye
şımarıklıktan yere göğe sığmaz bi de üstüne kıskançlık.. oooyy düşünmek bile fenalık getirdi vallahi..
aynı canım benim kız da benim tepemde. eşim mutfakta ben oturma odasındayım mesela. kızım gelip suyu benden istiyo eşim getirse içmiyo falan.. çok yıpratıyo beni
gezebildiğin kadar gez canım
zaten hem zamanın az, hem de vücudun müsait değil fazlasına
yapabildiğin kadar yap
benim yerime de gez
biraz yapı meselesi
uğraşı işi
ben hiç gelemem böyle şeylere
zaten yeteneğim de yok
hem senin ailen, hem kayınvalidenler
evde küçük bir çocuk
bir bebek
ve bir lohusa
anaaaammmmmmmmmmm
kendine çok iyi bak canım
rahat olmaya bak
dualarımdasın
n ber kızlarr?
benim bebiş bugün aşağı baskı yapınca korktum valla, acaba döndü de erken mi gelicek diye. neyseki şu sıralar herzamanki gibi sağ tarafa konuşlandı. yerinde durmuyo annesi gibi maşallah..
geçmişi okudum ama alııtı yaparak cevap vereyim dedim, bilg. acayip yavaşladı. sabaha karşı yazarım heralde dedim. o yüzden akılda kalanlarla bişiler paylaşıcam bakalım..
bugün kıyafetlerini yıkamaya başladım. yarında kalanları halledip, ütüye geçicem inşallah.
kızlar derin dondorucuya bi tencere sarma yapıp atayım diyorum. bebek kurabiyelerini de kendim yapmaya çalışıcam. masrafa gerek yok dedim. acaba diyorum hastaneye ve eve bir de lokum veya çikolata mı alsam. fazla mı olur sizcee??
Zeyas canımm kurabiye tarifin için çok teşk. ederim. denicem tarifini mutlaka. tadını da beğendiğine göre içim rahat yapabilirim.
Jelale canım senin ismin de mi şule yoksaaa. kurabiyeler için siteyi açmaya çalıştım, açılmadı yaa.( tekrar denicem. tşk.ederim.
Özokun canım mantar hiç aklıma gelmemişti. ama akıntıyı azıcık da görsem hemen ya günlük pedi değiştiriyorum ya da iç çamaşırını. hemen nasıl da nem kapıyo öyle ya. hatta bi ara dedim günlük ped mi alerji yaptı acaba diye. doktora sormalıyım bunu.
öff kontrol de c.tesi. neyseki yarın sağlık ocağında muayenem var.
2013 2013 2013 sonunda döndün evine. o dağ başından uzaklaştığına mı seviniceksin, eşinden hüzünlü ayrılışına mı üzülüceksin, karmakarışık duygular dimi canım.. eşin için de üzüldüm. inşallah problemsiz atlatır ameliyatı.
e artık hazırlıklara başlıyosun ben gibi. ben de hafta sonu sınavları atlatınca daha bugün başlayabildim.
Cemremmm hoşbulduk canım, evet yoktum bikaç gündür. malüm ben yine sınavlar, başımı kaldıramadım. artık rahatım.. mayısa kadar :))
kızlarr sona yaklaştıkça tuvalete gitme sıklığınız ne kadar artarsa bu doğumun da o kadar yaklaştığını gösteriyormuşş.
bu arada hastane çantasını hazırlayanlar.. klasik ihtiyaçlar hariç şunu da mutlaka koymalısınız dediğiniz bişi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?