2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

faceteki gruba ne olmuş?.. beni o gruptan attılar ve neden attıklarını bilmiyorum...

canım hiç telaşlanma son 2 günde bile dönebiliyorlar, bebeğin dönmesi için yatış pozisyonları var nette bak istersen bulamazsan mesaj at bende bununla ilgili kitap var, ordan bakıp sana anlatmaya çalışırım, ama unutma senin ve bebeğin için hangi doğum hayırlı ise o olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bebeğinin kilo alması için ceviz muz fındık yemeği ihmal etme tabi bide bal , Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin

bu ciğer geliştirici iğne dimi? yok ben de kan tahlili yaptırmadım bununla ilgili ama bende gebelik tansiyonu olduğu için zaten 15 günde biir yapılıyodu kan tahlili belki arada buna da baktı dr da benim haberim yok
yok cnm ciğer geliştirici değil.. kan sulandırıcı iğne..
geçmiş olsun cnm.. hayırlısı artık.. vakti gelmiş zaten.. elbet çıkacak yavrucak
biz geldik yine.

şimdilik her şey normalmiş kızım da 2300 gr olmuş. nst de normal çıktı. galiba biz 40 haftamızı dolduracağız...
ohh ne güzel.. 40 hafta dile kolay

Canım dikkat et uzan bol bol. Bebişin ne güzel gelişiyormuş işte çok sevindim. Hayırlısı artık yavaş yavaş alıcaz hepimiz kucağımıza bebişlerimizi :)
faceteki gruba ne olmuş?.. beni o gruptan attılar ve neden attıklarını bilmiyorum...

Bizi de gruba almıyolar zaten :)) biz buraya gelmeden önce kurulmuş gizlenmiş ve kilitlenmiş şuan başka kimseyi almıyorlarmış. Bize garip geldi de onu konuşuyorduk.. Seni de attıklarına göre..

Maşallah annesi tombul bir bebek geliyor demek ki , benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyor, bakalım kaç kilo ile kucağımıza alacağız

en kısa zaman da kendini toparlayınca hikayeni ve sağlıklı haberlerini beklıyoruzzzzzzzz

Kızlar uzun zamandır giremedim nette prensimin odasının hazırlıkları bebek şekerleri ve diğer tüm işlemler derken hala bitmedi gerçi bide ağrılarım çok oldu korkttu bizi oğlum oyüzden bu aralar daha az iş yapıp daha çok yatıyorum pc kaldırmak bile beni mahvediyordu herkes iyi dimi, nts girenler olmuş bende kısmetse haftaya ilk nts giricem benim hastanemde çok pahalı sizlere de sormuştum en uygun medicine 15 tl, benim hastanem tek sefere 120 tl alıyor şaka gibi neyse orda nts ye girip doktora götürücem sonucu hepinizi çok öpüyorum sonra odamızı ve şekerlerimizin son halini paylaşıcam sizinle Artık zaman geçsin bebeklerimiz kucağımıza gelsin kokularını içimize çekelim

Maşallah annesi tombul bir bebek geliyor demek ki , benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyor, bakalım kaç kilo ile kucağımıza alacağız

çoook tşk ederimm..doktorumuz rahat 3500-3700arası doğar dedi..görücez bakalımm..hesaplar tutucakmı :)))
senin bebeğinde tombik o zaman önden gittiğine göre...maşallah kuzulara

arkadaşlar merhaba kafam karıştı bu doğum parası ile emzirme ödeneği aynı mı ben öğretmenim ikisinden de faydalanabiliyor muyuz ve başvuru için ne yapmalıyız?

emzirme ödeneği:90 tl imiş
doğum parası da 180 tl bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

selammm kızlar dun mısafır vardı gıremekıstım gece hepsını okudum gecmısın bır surude alıntı yaptımmmmm tam cevaplarken sızmısım pc basında uzgunummmmm ..... bugunde kalktıkgımız gıbı boya yapmaya basladı esım halada yapıo ben bıle bıttım yazık bu erkeklerın ısı zorr vallla ..... bakınayım napıosuınuz dedım gecmısı okuyamadım 20 sayfa ılerlemız zaten bakalım nasıl okıycam umarım herkez ıyıdırrrr dogurmamısınızdırrr görüşürüzzz haa bebegımın cantası hazır gorumcemle kaynanam hazırladı bı benım pıjamalr kaldııı ....

Ben geldimmmmmm dun diyodum oğlan ters diye gece uyurken kocacım normale dönsun die okadar salavat çekip ovduki dedim öyle dönermmi veee bugun dok. Gittik bizimki dönmuş bile anamadım valla kilosu baz zayıfmış 2300 olmuş 34. Hafta bitek uzere olsun sağlıklı olsunda ilk defa nstye girdim bakım nasıl bişey diye anaaaaam çok sıkıcı uykum geldi zaten bayağı oynak bizim oğlan ediğim çikolatadan sonra maallah oynadı bayağı sancın yok dedi ama hani o yuzdelik varya o 40 daydı galiba önemsemedi ama iyi dedi zaten devlete gitmiştim devlete e zaman gitsm moralm bozuluyo bitonda iaç yazdı haftya kendi doktoruma gitcem ilaçları almadım o yuzden bizden haberler böyle

Nasıl hevesendim sezeryana ya nrmalden çok korkuyodum ama döndu bizimki :)))))))) bu arada kaynanamlar halen gelmedier hihoytta anam bunuda buyuk konuşmıyım sevinmiyim dimi

çok tatlısın canım. ama hiç anlaşılmıyo 93 olduğu. göbişin maşallahı var. benimki onun yarısı kadar sanırım. :))

Ne güzel Şulecim, ben bu koca göbekle o kadar zorlanıyorum ki :)

Galvaniz, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ikiniz de kolayca atlatırsınız. Bize de haber vermeye çalış.

ben çok merak ediyorum gelince paylaşsana canım yaa
Ben dün yaptırdım çatı muayenesini. Hiç hissetmedim. Rahat geçti.

Papatya söyledikten sonra baktım da özelde de ücretsiz olması için hastanenin sgk anlaşması olması gerekiyormuş.

olsun onu iç hiç göstermiyon valla :)

Sağol arkadaşım :)

E biz de senelerin şişmanı olarak hangi açıda zayıf çıkarız, nasıl kiloyu saklarız öğrendik biraz :) Hamilelik kilolarımı veririm de ondan öncekileri naparım bilmiyorum :))))

Ben Medicana'yı seçerrdim. Doktorun uzman prof olması benim için önemli değil. Ama sadece aklıma senin bir gece medicanaya gidip doktor olmadığını söyledikleri geliyor. Tek endişem o olurdu.

Benimki devam dedi. Ama benim tansiyonum da var, o da tansiyonun etkisini azaltıyor.

Ben bir eğitime gittim. Ebe artık korse kullanılmasını istemiyoruz dedi. Yüksek belli lohusa çamaşırları tavsiye ediyoruz, korse tavsiye etmiyoruz dedi. Ama neden olduğunu bilmiyorum.

özokun doğuracakmış he! allahım inşallah kolay bi nasip eder ama niye bu kadar erken onu anlayamadım geçmişi tam okuyamadım kolaylık diliyorum sana özokun kızlar bacaklarım artık hep uyuşuyor ve ağrıyor hareket edemez oldumhareket ettiğim zamanda sancıgiriyor o bölgeme iğne batması gibi cuma kontrolum var bakalım

canım bende başkent ve kızılay arasında karar verememiştim. ama temizlik konusunu dusunup baskenti sectim. medicanaya hic gitmedim ama mevlana ve kızılaya gore baskent cok temiz bence. prof dediğin doktoru biliyorum. erkek olduğu için ben gidememiştim ama bana burda önerilen ilk doktorlardan biriydi, özellikle riskli gebeliklerde cok iyi olduğunu biliyorum. ayrıca önemsermisin bilmiyorum ama ankarada öğrenim gormus, bu benim için önemli olduğu icin soyledim.
medicanada kalmak istiyorsan ordada prof var ve onunda cok iyi olduğunu duydum ona git istersen. esimin cok yakın bi arkadası o doktorla dogurdu gayette memnundular. esim hala benim ona gitmemi istiyor ama ben erkek olduğu için gidemiyorum:SSS

ben de aynı senin gibiyim, benim sancılarım yuksek cıkmıstı ondan oluyomuş,yatıyorum artık bu yuzden. insallah senin oyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…