canım sen yanlış anladın kesinlikle sana değil lafımız. bende sormuştum daha önce kim cvp verdi hatırlamıyorum ama ona da benzer şeyler söyledim buradaki tepkimiz cvp verene değil face teki grubu kuran ve kapatanlara üzerine alınma sakınhatta teşekkür ederim sana. bişey soruyoruz ve sorumuz havada kalmıyor bize cevap veriyosun
arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
yok cnm ciğer geliştirici değil.. kan sulandırıcı iğne..bu ciğer geliştirici iğne dimi? yok ben de kan tahlili yaptırmadım bununla ilgili ama bende gebelik tansiyonu olduğu için zaten 15 günde biir yapılıyodu kan tahlili belki arada buna da baktı dr da benim haberim yok
geçmiş olsun cnm.. hayırlısı artık.. vakti gelmiş zaten.. elbet çıkacak yavrucakherkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
ohh ne güzel.. 40 hafta dile kolaybiz geldik yine.
şimdilik her şey normalmiş kızım da 2300 gr olmuş. nst de normal çıktı. galiba biz 40 haftamızı dolduracağız...
Canım dikkat et uzan bol bol. Bebişin ne güzel gelişiyormuş işte çok sevindim. Hayırlısı artık yavaş yavaş alıcaz hepimiz kucağımıza bebişlerimizi :)herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
faceteki gruba ne olmuş?.. beni o gruptan attılar ve neden attıklarını bilmiyorum...
yok cnm ciğer geliştirici değil.. kan sulandırıcı iğne..
geçmiş olsun cnm.. hayırlısı artık.. vakti gelmiş zaten.. elbet çıkacak yavrucak
ohh ne güzel.. 40 hafta dile kolay
OzOkuN hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh :)
kızlar doktordan geldim.hafif sancılar çıktı nst de ama henüz beklemedeyiz bizde :)
bende bebeğimin bi an önce çıkmasını istiyorum ya..kilosuda 3 ü geçmiş zaten
Maşallah annesi tombul bir bebek geliyor demek ki, benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyor, bakalım kaç kilo ile kucağımıza alacağız
Yazıcam kesinlikle. İnşallah güzel şeyler yazarımen kısa zaman da kendini toparlayınca hikayeni ve sağlıklı haberlerini beklıyoruzzzzzzzz
Yazıcam kesinlikle. İnşallah güzel şeyler yazarım
çok tatlısın canım. ama hiç anlaşılmıyo 93 olduğu. göbişin maşallahı var. benimki onun yarısı kadar sanırım. :))
Galvaniz, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ikiniz de kolayca atlatırsınız. Bize de haber vermeye çalış.Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
Ben dün yaptırdım çatı muayenesini. Hiç hissetmedim. Rahat geçti.ben çok merak ediyorum gelince paylaşsana canım yaa
Papatya söyledikten sonra baktım da özelde de ücretsiz olması için hastanenin sgk anlaşması olması gerekiyormuş.Tobb baya pahaliymis ama kűvez őzeldede devlettede ucretsiz arkadasimin bebegi 2300 gr dogdu 2 ay once 2 gun kuvezde kaldi 29 mayis hastanesi ucret almadilar.sadece annede hastanede kaldi bebekle beraber annenin yatak ucretini almislar oda gunluk 100 filandi sanirim.
olsun onu iç hiç göstermiyon valla :)
E biz de senelerin şişmanı olarak hangi açıda zayıf çıkarız, nasıl kiloyu saklarız öğrendik biraz :) Hamilelik kilolarımı veririm de ondan öncekileri naparım bilmiyorum :))))eh be geceeeeeee, sen aylardır ben çok şişmanım dedikçe gözümün önüne ne portreler geldi, obez falan hayla ettim... kollarından vs. anlaşıldığı üzere hiçte oyle değilsin. Doğumdan sonra verirsin. Bir de oyle boyle gununu dolduruyorsun maşallah canım size
kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar,bende mart annesi olucam sanırım,bebiş zamanında gelirse erken gelmezse...şuan 37 hafta bitti 38.haftaya girdik.size bişi sorucam ben iki hafta önce magnezyum kullanmaya başladım,son bir kaç tane var içinde acaba devam etsem mi...doktorum kullanmana gerek yok dedi ama geceleri kramp falan girmiyor bu ilacı kullandığımdan beri...sizce napıyım devam edeyim mi? sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda,doğuma kadar kullanılmasında bi sakınca var mı?
aldığında iyi geliyorsa al canım rahat et. ama ne zamana kadar o konuda hiç fikrim yok canım doktoruna bir danış bence.
diyorum ya candascım bir mallık var üzerimdeyazmışssın oraya ismi ben de soruyorum. Çok güzel isim bence çok uyumlu, sıralama da güzel meriç inanç... ismi gibi güzel yaşasın oğlun. dalin çok iyi, ama az at canım çok köpürüyo. ben bi kaç kırmızı parçayı elimle yıkadım da ordan farkettim. alalım kendimize de şimdiden sonra çıkamayız filan hatta doğum sonrası korseleri var ya sarkma önleyen ondan da mı alsam diyorum bu aralar ama bedeni nasıl tutturucaz. doğum sonrası halimiz nasıl olur ki acaba? dün kuzenimin gobeğine baktım da cıvık olmuş doğumdan sonra öyle de kalmış. önlem almak lazım.
edlin ya şu benim çatı muayenesini de seda hanım yapıverse olmaz mı
kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
özokun doğuracakmış he! allahım inşallah kolay bi nasip eder ama niye bu kadar erken onu anlayamadım geçmişi tam okuyamadım kolaylık diliyorum sana özokunkızlar bacaklarım artık hep uyuşuyor ve ağrıyor hareket edemez oldumhareket ettiğim zamanda sancıgiriyor o bölgeme iğne batması gibi cuma kontrolum var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?