Bende diger grup almayinca onlara uye oldum:)tmm cnm buldum :) yazıştım bile
selam güzel mart anneleri ve onların tatlı melekleri...pek yazamasamda takipteyim sizleri...bizde bugün kontrole gittik bebeğim iyi Rabbime şükürler olsun..ama bende vajinal varis var ve üstelik daha önce 2 kere fistül denen bi hastalıktan ameliyat oldum ve sanırım tekrar olucam...ve bu varisin ağrısıyla ameliyat yerimin ağrısı birbirine karışıyor...sanırım çatımda biraz dar...onnun için pek iyi geçmedi çatı muayenem...ve dr normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sol bacağımı ağrı ve şişliklerden oynatamıyorum bile...dr 1 hafta süre verdi düşün ona göre karar ver dedi,yapamam dersen sezeryan olursun ...çok uzattım ama sizce bu durumda ben normal doğum yapabilirmiyim,daha kötü olursa doğum sırasında çok skntı yaşarsam diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sizlerinde fikirleriniz almak istedim...şimdiden teşekkür ederim hepinize...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...sağlıkla meleklerimize kavuşalım inş....
selam güzel mart anneleri ve onların tatlı melekleri...pek yazamasamda takipteyim sizleri...bizde bugün kontrole gittik bebeğim iyi Rabbime şükürler olsun..ama bende vajinal varis var ve üstelik daha önce 2 kere fistül denen bi hastalıktan ameliyat oldum ve sanırım tekrar olucam...ve bu varisin ağrısıyla ameliyat yerimin ağrısı birbirine karışıyor...sanırım çatımda biraz dar...onnun için pek iyi geçmedi çatı muayenem...ve dr normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sol bacağımı ağrı ve şişliklerden oynatamıyorum bile...dr 1 hafta süre verdi düşün ona göre karar ver dedi,yapamam dersen sezeryan olursun ...çok uzattım ama sizce bu durumda ben normal doğum yapabilirmiyim,daha kötü olursa doğum sırasında çok skntı yaşarsam diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sizlerinde fikirleriniz almak istedim...şimdiden teşekkür ederim hepinize...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...sağlıkla meleklerimize kavuşalım inş....
Bende diger grup almayinca onlara uye oldum:)
Benide almadilar bende subat mart 2013 anneleri grubunu buldum facede ordaki kizlarda cok iyi ona űye oldum:)Canım dikkat et uzan bol bol. Bebişin ne güzel gelişiyormuş işte çok sevindim. Hayırlısı artık yavaş yavaş alıcaz hepimiz kucağımıza bebişlerimizi :)
Bizi de gruba almıyolar zaten :)) biz buraya gelmeden önce kurulmuş gizlenmiş ve kilitlenmiş şuan başka kimseyi almıyorlarmış. Bize garip geldi de onu konuşuyorduk.. Seni de attıklarına göre..
arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
Ben geldimmmmmm dun diyodum oğlan ters diye gece uyurken kocacım normale dönsun die okadar salavat çekip ovduki dedim öyle dönermmi veee bugun dok. Gittik bizimki dönmuş bile anamadım valla kilosu baz zayıfmış 2300 olmuş 34. Hafta bitek uzere olsun sağlıklı olsunda ilk defa nstye girdim bakım nasıl bişey diye anaaaaam çok sıkıcı uykum geldi zaten bayağı oynak bizim oğlan ediğim çikolatadan sonra maallah oynadı bayağı sancın yok dedi ama hani o yuzdelik varya o 40 daydı galiba önemsemedi ama iyi dedi zaten devlete gitmiştim devlete e zaman gitsm moralm bozuluyo bitonda iaç yazdı haftya kendi doktoruma gitcem ilaçları almadım o yuzden bizden haberler böyle
Nasıl hevesendim sezeryana ya nrmalden çok korkuyodum ama döndu bizimki :)))))))) bu arada kaynanamlar halen gelmedier hihoytta anam bunuda buyuk konuşmıyım sevinmiyim dimi
Ben geldimmmmmm dun diyodum oğlan ters diye gece uyurken kocacım normale dönsun die okadar salavat çekip ovduki dedim öyle dönermmi veee bugun dok. Gittik bizimki dönmuş bile anamadım valla kilosu baz zayıfmış 2300 olmuş 34. Hafta bitek uzere olsun sağlıklı olsunda ilk defa nstye girdim bakım nasıl bişey diye anaaaaam çok sıkıcı uykum geldi zaten bayağı oynak bizim oğlan ediğim çikolatadan sonra maallah oynadı bayağı sancın yok dedi ama hani o yuzdelik varya o 40 daydı galiba önemsemedi ama iyi dedi zaten devlete gitmiştim devlete e zaman gitsm moralm bozuluyo bitonda iaç yazdı haftya kendi doktoruma gitcem ilaçları almadım o yuzden bizden haberler böyle
Nasıl hevesendim sezeryana ya nrmalden çok korkuyodum ama döndu bizimki :)))))))) bu arada kaynanamlar halen gelmedier hihoytta anam bunuda buyuk konuşmıyım sevinmiyim dimi
Moralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya
kızlar korseyi önermiyorlar ya.. sezeryan dikişlerine zarar veriyomus cunku o bolgenın nemlı kalmasına sebep oluyormus.. ben yakından şahit oldum.. arkadaşımın nemli kaldığı için dikişleri iltihap toplamıştıbi bez,çarşaf parçası yada tülbentle sarın diyorlar..
Ben Medicana'yı seçerrdim. Doktorun uzman prof olması benim için önemli değil. Ama sadece aklıma senin bir gece medicanaya gidip doktor olmadığını söyledikleri geliyor. Tek endişem o olurdu.
dr la konuşsan 19 unda doğum yapsan olmaz mı.sonuçta 1 gün yani
Moralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya
canım bende başkent ve kızılay arasında karar verememiştim. ama temizlik konusunu dusunup baskenti sectim. medicanaya hic gitmedim ama mevlana ve kızılaya gore baskent cok temiz bence. prof dediğin doktoru biliyorum. erkek olduğu için ben gidememiştim ama bana burda önerilen ilk doktorlardan biriydi, özellikle riskli gebeliklerde cok iyi olduğunu biliyorum. ayrıca önemsermisin bilmiyorum ama ankarada öğrenim gormus, bu benim için önemli olduğu icin soyledim.
medicanada kalmak istiyorsan ordada prof var ve onunda cok iyi olduğunu duydum ona git istersen. esimin cok yakın bi arkadası o doktorla dogurdu gayette memnundular. esim hala benim ona gitmemi istiyor ama ben erkek olduğu için gidemiyorum:SSS
yaa aslında güzel beslendiğimi düşünüyordum ben yarım litre süt bir kase yoğurt her çeşit meyveden her gün yiyordum...hafta dabir kırmızı et ve balık ama yetmedi demek ki,kramplar girmeye başladı....
bende oyle duydum bıde korse gıyınce kasları tembelleştiriyormuş oyüzden toparlanmak için egzersizler veriliyormuş
selammm kızlar dun mısafır vardı gıremekıstım gece hepsını okudum gecmısın bır surude alıntı yaptımmmmm tam cevaplarken sızmısım pc basındauzgunummmmm ..... bugunde kalktıkgımız gıbı boya yapmaya basladı esım halada yapıo ben bıle bıttım yazık bu erkeklerın ısı zorr vallla ..... bakınayım napıosuınuz dedım gecmısı okuyamadım 20 sayfa ılerlemız zaten bakalım nasıl okıycam umarım herkez ıyıdırrrr dogurmamısınızdırrr görüşürüzzz haa bebegımın cantası hazır gorumcemle kaynanam hazırladı bı benım pıjamalr kaldııı ....
nolduu yaa ozokun dogummu yaptıı yaaa
özokun doğuracakmış he! allahım inşallah kolay bi nasip eder ama niye bu kadar erken onu anlayamadım geçmişi tam okuyamadım kolaylık diliyorum sana özokunkızlar bacaklarım artık hep uyuşuyor ve ağrıyor hareket edemez oldumhareket ettiğim zamanda sancıgiriyor o bölgeme iğne batması gibi cuma kontrolum var bakalım
kızlar korseyi önermiyorlar ya.. sezeryan dikişlerine zarar veriyomus cunku o bolgenın nemlı kalmasına sebep oluyormus.. ben yakından şahit oldum.. arkadaşımın nemli kaldığı için dikişleri iltihap toplamıştıbi bez,çarşaf parçası yada tülbentle sarın diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?