2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar korseyi önermiyorlar ya.. sezeryan dikişlerine zarar veriyomus cunku o bolgenın nemlı kalmasına sebep oluyormus.. ben yakından şahit oldum.. arkadaşımın nemli kaldığı için dikişleri iltihap toplamıştı bi bez,çarşaf parçası yada tülbentle sarın diyorlar..

selam güzel mart anneleri ve onların tatlı melekleri...pek yazamasamda takipteyim sizleri...bizde bugün kontrole gittik bebeğim iyi Rabbime şükürler olsun..ama bende vajinal varis var ve üstelik daha önce 2 kere fistül denen bi hastalıktan ameliyat oldum ve sanırım tekrar olucam...ve bu varisin ağrısıyla ameliyat yerimin ağrısı birbirine karışıyor...sanırım çatımda biraz dar...onnun için pek iyi geçmedi çatı muayenem...ve dr normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sol bacağımı ağrı ve şişliklerden oynatamıyorum bile...dr 1 hafta süre verdi düşün ona göre karar ver dedi,yapamam dersen sezeryan olursun ...çok uzattım ama sizce bu durumda ben normal doğum yapabilirmiyim,daha kötü olursa doğum sırasında çok skntı yaşarsam diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sizlerinde fikirleriniz almak istedim...şimdiden teşekkür ederim hepinize...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...sağlıkla meleklerimize kavuşalım inş....

Kizlar ben ogretmenim emekli sandigina bagliyim. Esim ssk li. Bebek hangimizin uzerine gorunup, hangimizin sigortasindan faydalanirsa daha avantajli olur. Kafam hic almiyor boyle seyleri.:26:

cnm geçmiş olsun.. sen bu durumu dr una izah ettin.. herhangi bir sakıncası var yada yok demedi mi? sanırım bu durumuna rağmen normal yapabılırsın dedığıne göre engel teşkil etmiyor.. ama çok rahatsızsan sezeryan tercih et cnm.. hem vajinal varis hem fistül hemde normal doğum dikişi.. biraz agır gibi geldi...

selam cnm ben subat annesıyım 2 hafta var dogumuma bendede vajinal varis ödem olmus önceden yoktu ikinci gebeliğim ama oğlumdada böyle bişey yasamadım senın gibi bende normal dogum sırasındakı aksılıklerı düşünüyorum ama sezeryanda amelıyat sonucta ondanda korkuyorum yanı kafam karma karısık doktorum ilk muayenesınde böyle normal yapmazsn bebek cıkarken damarları patlatır dedi ben normale alıstırmıstım snra döndüm sezeryana alısmaya calısırken bu seferde yaparsın yapamazsan cok zorlarsa bizi varisler sezeryana alırız dedi deee o sancıları ben cekıcem kendı degil rahat rahat söylüyo tabı bazen diyorum gidip sezeryan günü alayım 2 hafta kalmıs geç olmasın diyorum bazende hayırlısı bi normalı denim olmazsa sezeryan olur diyorum ayyy cok uzun yazdım bilmiyorum RABBIMden baskası bilmiyo ne olucamızı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm sen yaz yine ben arada bakıyorum buraya takıp ederım senn günün ne zman normal de?

Bende diger grup almayinca onlara uye oldum:)

Benide almadilar bende subat mart 2013 anneleri grubunu buldum facede ordaki kizlarda cok iyi ona űye oldum:)

canım bende aynı durumdayım.benim kızım baştan beri aynı durumda hiç pozisyonunu değiştirmedi.zaten çok hareketli bir çocuk da değil.benim dr bekleyecez demişti.perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Moralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya

hadi gözünaydın darısı bana inşallah bende perşembe gidicem dr.benim minnoş da dönmüş mü ama zannetmiyorum hareketsiz bizim ki

çok sevındım dondugune masallah , ne ilacı verdı vitamın falan mı ?

bende oyle duydum bıde korse gıyınce kasları tembelleştiriyormuş oyüzden toparlanmak için egzersizler veriliyormuş

Ben Medicana'yı seçerrdim. Doktorun uzman prof olması benim için önemli değil. Ama sadece aklıma senin bir gece medicanaya gidip doktor olmadığını söyledikleri geliyor. Tek endişem o olurdu.

canım ne kadar kuvvetli hafızan var hayran kaldım :) ben o konuda şikayetimi bildirdim biraz baştan attıklarını düşünüyorum ama cevapları doktorun o anda Hastanede olduğu fakat acil olarak bi Hastayla ilgilenmek için yukarı çıkmış olduğuydu. Planlı sezeryan olacağı için o konuda sıkıntı olacağını çok sanmıyorm açıkçası.

dr la konuşsan 19 unda doğum yapsan olmaz mı.sonuçta 1 gün yani

Moralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya

canım eğer sezaryan yapacaksan 1 gün önce yatışını yaptır ve provizyon alsınlar yani ödemeyi 1 gün önce almış oluyorlar, istersen ayın 20 sinde de doğum yapabilirsin, sigorta acentanla konuş

kesinlikle başkentteki doktorumu sorsalar gözüm kapalı öneririm evet riskli gebeliklerle ilgileniyor. Rica minnet randevu aldım ve bırakmadım. Ama medicanayi görsen emin ol başkentin kapısından girmek istemezsn. Hemşireler ebeler personeller bile o kadar ilgili ki heryer pırıl pırıl.. Medicanada ki profesörü de denedim ama bizi korkuttu ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbi delik dedi sonra başkent cemalettin beyi bulduk meğersem bize teknik bilgiyi vermeyi unutmuşmuş. Bu yüzden metin beyin yüzünü bile göresım gelmiyor..

canım benim doğum sırasında bebek annedeki tüm depoları boşaltıyor, yani bize hiç birşey kalmıyor bundan dolayıda anneler lohusalık sendromuna giriyor bunu engellemek için takviye almak lazım kasılmaların varsa mutlaka magnezyum al, Allah sağlıklı bir şekilde doğumlar nasip etsin

canım kolay gelsin

nolduu yaa ozokun dogummu yaptıı yaaa

hehe yok tatlım ama perşembeye gün verdi dr

canım herşeyde vardır bi hayır hem bebeğin dönmüş olması normal doğum yapıcan anlamına da gelmiyor hayırlısını iste sen. hem bence kocanın nefesi kuvvetliymniş bak bence senin doğumun da güzel geçer bana da dua gönderin 2 günüm kaldı

saol canım sancılarım başlamış canım o yüzden. çok erken de sayılmaz ultrasonda 38+4 görünüyordu bugün

bende korseden korkuyorum dikişlere zarar veren patlatan iltihap olan bi ton şey duyuyorum. hem zaten düşününce sarkan kasları sspor yapmadan sıkıştırarak nasıl toparlayabiliriz ki? belki ödemi daha kolay atarız ama bence sarkmaya çare değil.

bence biraz riskli gibi geldi yani o kadar acıya dayanabilcekmisin? bi de başka dr a sorsan? hadi acıya dayandın ama varis falan daha kötü olmasın sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…