kesinlikle başkentteki doktorumu sorsalar gözüm kapalı öneririm evet riskli gebeliklerle ilgileniyor. Rica minnet randevu aldım ve bırakmadım. Ama medicanayi görsen emin ol başkentin kapısından girmek istemezsn. Hemşireler ebeler personeller bile o kadar ilgili ki heryer pırıl pırıl.. Medicanada ki profesörü de denedim ama bizi korkuttu ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbi delik dedi sonra başkent cemalettin beyi bulduk meğersem bize teknik bilgiyi vermeyi unutmuşmuş. Bu yüzden metin beyin yüzünü bile göresım gelmiyor..
Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi
ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz
Medicanadaki prof tamer mungan miydi? Ona mi gidiyorsun sen de?
Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?
düsünmüyorum zaten, kendiliginden dönerse Döner artik olmazsa 03 03 2013 olurO kadar siddetliyse mutlaka dr a sor.
Ayni ben de oyleyim. Yedikce midem yaniyor ve cok acikiyorum.
Kesinlikle izin vermeyin. Ben de onceden bakmistim. Bebegi dondurme yontemine. Tehlikeli diye acik acik yaziyor.
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
bende ayniyim arkadasim nette bisürü egzersiz yaziyor ama, hersey nasib diyorum artik, sikmayalim canimiziarkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?
Bu gecenin bekçisi de benim galiba. Uyku girmiyor bedene. Surekli bir şeyler yemek istiyorum ama şimdi yersem sabaha kadar mide yanmasından, reflüden kudururum...
demek sen de bizdensin, yalnız değilmişiz işte birbirimiz var...
Canım daha önce de yazmıştım face grubuna maalesef adminler kimseyi almıyor. Grubu da gizli yaptılar. Hamileliğin başından beri sürekli aktif olan, oturmuş bir grup var düzen bozulmasın diye boyle bir karar alınmış...
kesinlikle başkentteki doktorumu sorsalar gözüm kapalı öneririm evet riskli gebeliklerle ilgileniyor. Rica minnet randevu aldım ve bırakmadım. Ama medicanayi görsen emin ol başkentin kapısından girmek istemezsn. Hemşireler ebeler personeller bile o kadar ilgili ki heryer pırıl pırıl.. Medicanada ki profesörü de denedim ama bizi korkuttu ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbi delik dedi sonra başkent cemalettin beyi bulduk meğersem bize teknik bilgiyi vermeyi unutmuşmuş. Bu yüzden metin beyin yüzünü bile göresım gelmiyor..
arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
ankaradaki medicanayı biliyorum ben cok konforluydu. aynıdır heralde burasıda. için rahat etmeyecekse tabiki orayı seç. bende normal doğum konusunda iyi olduğu için kızılayda doğurmayı dusunuyordum ama ne benim nede eşimin içine sindi, baskentte normal doğum konusunda çok kotu, zaten ebelerin ilgisizliğinden belli sende farketmişsin, bende sezeryan olurum diye dusunuyorum artık. temizlik konusunda tereddütlerin varsa kafanda hep soru isaretleri olacaktır. hem zaten planlı sezeryan olacakmışsın.
insallah hersey gonlune gore olur. bende bu kararsızlığımdan dolayı artık hep "en hayırlı doğumu ver" diye dua ediyorum
cnm benim en sevdiğim iki çiçek papatya ve gelincik.. senın nıck bana huzur verıyor yaaa.görünce musmutlu oldummmm
herkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?