2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Medicanadaki prof tamer mungan miydi? Ona mi gidiyorsun sen de?

Kızlar aramızda bebek arabası alanlar rica etsem resimlerle paylaşımda bulunabilir mi

ya da almayı düşündüğünüz modeller ve markaları belirtir misiniz

Canım biz ouınny zapp extra ve maxı cosi puset alıyoruz sarachaneden pazarlığını da yaptık doğumdan sonra alıcaz inşallah
Eğer istanbuldaysanız oraya uğrayın muhakkak çok iyi pazarlık yapılabiliyor.

Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?

O kadar siddetliyse mutlaka dr a sor.

Ayni ben de oyleyim. Yedikce midem yaniyor ve cok acikiyorum.

Kesinlikle izin vermeyin. Ben de onceden bakmistim. Bebegi dondurme yontemine. Tehlikeli diye acik acik yaziyor.
düsünmüyorum zaten, kendiliginden dönerse Döner artik olmazsa 03 03 2013 olur
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için

bende ayniyim arkadasim nette bisürü egzersiz yaziyor ama, hersey nasib diyorum artik, sikmayalim canimizi
Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?

bence hemen doktora gitmelisin neolur neolmaz

cnm benim en sevdiğim iki çiçek papatya ve gelincik.. senın nıck bana huzur verıyor yaaa.görünce musmutlu oldummmm

evet sizdeniiim...tabiki yalniz deiliz zaten bu topikte daha once turkiye disindan olan arkadaslari gorunce sevinmistim yalniz deilim diyeee.canim hangi ulkedesin ki?
buarada ben yazdini gormemistim.onlarda kendilerince haklilar tabiki.tesekkurler cvp icin canim :))

ankaradaki medicanayı biliyorum ben cok konforluydu. aynıdır heralde burasıda. için rahat etmeyecekse tabiki orayı seç. bende normal doğum konusunda iyi olduğu için kızılayda doğurmayı dusunuyordum ama ne benim nede eşimin içine sindi, baskentte normal doğum konusunda çok kotu, zaten ebelerin ilgisizliğinden belli sende farketmişsin, bende sezeryan olurum diye dusunuyorum artık. temizlik konusunda tereddütlerin varsa kafanda hep soru isaretleri olacaktır. hem zaten planlı sezeryan olacakmışsın.
insallah hersey gonlune gore olur. bende bu kararsızlığımdan dolayı artık hep "en hayırlı doğumu ver" diye dua ediyorum

Canım benim inşallah hayırlısı olsun hakkınızda ben kuzenimden duymuştum bi hoca bebeğin doğum pozisyonunu alması için inşikak suresinin bol bol okunmasının faydalı olduğunu söylemiş.sende bi dene istersen dünya dua üzerine kurulmuş allahtan ümit kesilmez inşallah döner bebişin:)

Canım ya kiloyu çok takma bence sen doğum yapana kadar zaten 3 kg olur buda çok iyi... Eğer sancın varsa keşke açıklık var mı bi baktırsaydın benimde gecen gün baya sancı çıktı ama açıklık yoktu benim tavsiyem sancıların devam ederse kontrole git

amin arkadaşim hepimiz için hakkımızda hangisi Hayrlysa öyle olsun inşallah. Eşimin akrabalarıda hep başkentte doğum yapmışlar ve hepsi sezeryan. Ne kadar normal deselerde son anda sezeryana çeviriyorlar doktorlar demişti. Hakkımızda hayırlısı artık..

herkese selamlaaar...bugun doktor rahimde acilmanin oldunu soledi.bir parmak girecek sekillde bir aciklik.zaten bebisimde cok daha asagida.doktor bakar bakmaz hemen "ooo geliyoo"dedi.tabi suanda herseyin yolunda oldunu soledi.umarimki ole olur.bende artik hic rahat deilim zaten iyice asagiya indiya.acaba otururken falan sikisirmiki melegim?

kizlar biz gezmeden geldik :)
artik belimden kasiklarima inen sancim var benim :44: yarin doktora gidiyoruz sabah ultrasonada girecegiz bakalim doktor ne diyecek bu sancilara sanirim nst'ye de sokar beni yarin
hadi hayirlisi:18:

selam anneler ben geldim..kucuk yaramazdan anca vakit bula bildim.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum.

ELISA bende nette gormusdum videosunu.izin verme sakin.hakkimizda hayirlisi.
LOLO oglunun iyilesmesinin fazla zaman almasina uzuldum.insallah yakinda iyilesir.
CANDASIM bana doktor birsey demedi canim.sadece korktum insallah donmusdur.ilk dogumumda normaldi canim.
OZOZKUN kiz ne az kaldi.cok heyecanlandim.saglikla gelsin kuzucuk,
GUVENIM babasi konusmus donmus demek.her seyde bir hayir varhakinda hayirlisi.
RECSN gecmis olsun tatlim.benim halamin kizida martta dogum yapacak kismetse.onda da cok varis var.agriyor.doktoru sezeryani soylemis oda asla istemiyorum demis.doktor iyice kontrol etmis.damarlar vajina disinda eger bebek en fazla 3 kilo olursa normal dogumda sakinca yokmus.damari elleriyle tutacaklarmisaz ye soylemis dokor.ama benim kuzenin umrunda degil.hem yiyor tatli cikolata,hemde normal istiyor.doktorun iyisi ni biliyordur.insallah saglikla kurtulursun.
MAYA 2013 insallah senin bebisin doner.istedigin gibi normal dogum yaparsin
CEREN_Y doktorunu ara canim.ne olduguna o karar versin.gecmis olsun

selam canim.masallah bebisin iyi kilo almis.aten her bebek farkli kiloda dogar.saglikli olsun yeterki.demek seninde sancin cikmis.hakkinda hayirlisi olsun.zaten 37 haftadasin dogarsa miyadinda dogmus olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…