kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza
soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????
canım senın bebegın ırımıydı hanı 36.haftada nasıl 3800 masallah yanı.bende ıstıyorummm ya :) teknıgını soyleyınde bende hemen dogurammmm
Kizlar perine masajini duyan var mi? Herkes doguma cok yardimci oldugunu yazmisti internette.ben esime kac haftadir yaptiriyorum.umarim bi yararini gorurum.
kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza
Benimde hep hayalimde hani beyaz asker kıyafeti giyolarya amiral falan oluyolar ondan olsun oğlum bi yandanda semazenlere hevesleniyorum bide diyom zengin olsun diye futbolcu olsun bak hiçbirbirleriyle alakası varmı allah aşkına .. Ne tuhafım ben böyle .. Eşimi gerçekten seviyorum şanslı bi adam ama odun olsun ben seviyorum pijamasının ensesi çok tatlı kokuyo ... Gerçekten tuhafım ben ne tuhaf şeyler seviyorum değilmi candasss
kızlar iyi akşamlarrrrrrr
biz de bugün doktordan geldik
bebeler iyilermiş, ikisi de 2500 gr ı geçmişler
suları iyiymiş, hareketleri çok iyi dedi,
kalp atımları çok güzel dedi, kızımın ön cepheden resmini gördüm
doktor bile şaşırdı, bu kız senin fotokopin gibi dedi
mutlu oldum
salı günü tekrar kontrele çağırdı
yani hala doğurmuyorum
İyi geceler annişler.Bu gece babamız nöbetçi tabi bizde oğlumla evde nöbetçiyiz, hiç uykumuz yokkızlar ya bişey sorcam.37. hafta çalışamaz raporumu martın ilk haftası alcam ama 37+0 da mı almamız gerekiyo yoksa 37+6 da gitsem bana 37.haftasındadır çalşması uygun değildir diye raporu yine aynı yazar değil mi? Hem doğum izni biterken 37+6 daki alacağım rapor,37+0 a göre hesaplanırsa 6 gün geç dönmüş olurum yani bu durum daha kârlı değil mi?Bizim için her geçen gün kıymetli eminim sizin içinde öyledir ama babamız temmuzda doğuya gitcek,tayini çıkacak ve biz onunla gidemicez. 3 yıl ayrı kalcaz izin bitiş tarihi haziran göründüğünden temmuza kadar eşim ve oğlumla evde iznimi kullanmak istiyorum. (rapor al diyeceksiniz ama TSK' da rapor almak biraz sorun askeri hastane onaylı istiyolar, orasıda kolay vermiyo dışardan alınanı da kolay kolay onaylamıyo)
neden uyanmak zor oluyor acaba narkozu cokmu verıyorlar ıyı ayarlamak önemli belkide...
maşallah canım bebişlerine. sizin adınıza çok seviniyorum her şey yolunda gidiyor. inşallah zamanında kucağına da alırsın kuzucukları...
canım benım 12 deydı en alt sınır dedı ebe kotu degıl am ıyıde dgeıl demıstı ferplex kullanıyordum gunde bı tane yatarken yada sabah bısey yemeden ıcıodum ıctıkten 2 saat sonra yemek yıyordum ama ..... ama bıttı ve yazdırmadım ıyı yapmıorum bılıyorum haftaya yazdıracam ınsallh dogumdan sonrada ıcmen gerek mıs
soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????
Ben ne zaman doğurucam Allah ım :)
mutlu oldum
yani hala doğurmuyorum
canım bnmde kanım düşük çıkıyor.günde 2 tane ferrum demir hapı içmeme rağmen 11de kan değerim.
mutlu oldum
yani hala doğurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?