2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım senın bebegın ırımıydı hanı 36.haftada nasıl 3800 masallah yanı.bende ıstıyorummm ya :) teknıgını soyleyınde bende hemen dogurammmm

soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????

Size yazmadan edemiyorum biz cok iyiyiz sutumdw hemen geldi taheis bile oldu esim krem aldi sonra uzun uzun ya arim biz uyumaya calisacaz optuk sizleri

soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????

canım benım 12 deydı en alt sınır dedı ebe kotu degıl am ıyıde dgeıl demıstı ferplex kullanıyordum gunde bı tane yatarken yada sabah bısey yemeden ıcıodum ıctıkten 2 saat sonra yemek yıyordum ama ..... ama bıttı ve yazdırmadım ıyı yapmıorum bılıyorum haftaya yazdıracam ınsallh dogumdan sonrada ıcmen gerek mıs

kızlar iyi akşamlarrrrrrr

biz de bugün doktordan geldik
bebeler iyilermiş, ikisi de 2500 gr ı geçmişler
suları iyiymiş, hareketleri çok iyi dedi,
kalp atımları çok güzel dedi, kızımın ön cepheden resmini gördüm
doktor bile şaşırdı, bu kız senin fotokopin gibi dedi
mutlu oldum
salı günü tekrar kontrele çağırdı
yani hala doğurmuyorum

canım senın bebegın ırımıydı hanı 36.haftada nasıl 3800 masallah yanı.bende ıstıyorummm ya :) teknıgını soyleyınde bende hemen dogurammmm

cnm teknigini bilmiyorum ama benim bebis 28.haftadan sonra hep 3 hafta onde gozukuyordu bugun ultrasonda 38.+4 3600 dedi 200 yanilma payi var dedi tutturdu yani doktorum yediklerime hep dikkat ettim kizlar hepinize tesekkur ederimallah sizede nasip etsin bu duyguyu cok guzel genelde tek sorun ayilmadaki 10 dakikalik ayilma ve agri gecmicek gibi geliyor ama geciyor suan iyyim masallah hemen ayildim bugunu ayrintilariyla yazicam cunku cok supriz oldu dun gece hep karin agrisi ile uyandim ishal oldum sabah uykusuz perisan bel agrisiyla geldim hastaneye kacmaa calistimama oglene kadae kacabildim yakaladilar resmen :)

Kizlar perine masajini duyan var mi? Herkes doguma cok yardimci oldugunu yazmisti internette.ben esime kac haftadir yaptiriyorum.umarim bi yararini gorurum.

merhaba evet bende duydum bu masajı ama yapmadım sen kaçıncı haftada yapmaya başladın bide yağı varmış masajı o yağla yapıyormussun sen öylemi yapıyorsun?

hayırlı olsun canım. 36. haftada bu kiloda maşallah kızına. sağlıkcakla büyütürsün inşallah...

Uzak yol kaptanı değilim ama beyaz giyen bir askerim(kışın siyah giyeriz).Oğlumun babası da yeşil giyenlerden Seyire giden bir askerin işide hiç kolay değil canım gemi hayatını azçok gördüm.Bizim oğluşumuzda mavi giysin uçsun istiyoruz ailemizden her kuvvete birer asker yeter. Şaka biryana bebişlerimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Birde fox marka hamile kilodu sorulmuş.Ben kullandım ama biraz korse gibi elastiki bişey ağ kısmı daha dar ve pamukla naylon karışımı gibi olduğundan ben rahat edemedim çamaşırcılardan pamuklu tanesi 3tl den klasik hamile kilodu aldım çokta iyi çıktı kullanıyorum ve doğum için çantama da 4 tane koydum.

maşallah canım bebişlerine. sizin adınıza çok seviniyorum her şey yolunda gidiyor. inşallah zamanında kucağına da alırsın kuzucukları...

neden uyanmak zor oluyor acaba narkozu cokmu verıyorlar ıyı ayarlamak önemli belkide...

Belki de canım . Hem; ne yaptığını bilmiyorsun uyarırken ve birde o narkozu atma sorunu var

maşallah canım bebişlerine. sizin adınıza çok seviniyorum her şey yolunda gidiyor. inşallah zamanında kucağına da alırsın kuzucukları...

çok sağol canım, inşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde alırız kuzuları kucağımıza

benımde aynen alt sınırdaydı bende aynı ılactan ıcıyorum gunde iki defa yükselmiştir dıyodum ama gene düşük çıktı( doğumdan sonrada devam edılcek demır ılaclarına doktor öyle demıstı bana bebeklerde de düşük çıkmaz insallah

canlar ilginenlere duyrulurrrrrrrrrrr

bugün e bebekte premium care ler 18.45 liraya düşmüş,
kişi başına 3 ürün veriyorlar hem mağazalarında hem de internet sitelerinde

Ben ne zaman doğurucam Allah ım :)

Az kalmış tatlım
Dayannnn

Maşallah maşallah tatlım
Kaç kişiyi devirdin bak görüyor musun
Kız sana benziyor demeeekkkkkk
Ne güzeeeelllll

Masalımmmmmm canım gözün Aydın yaaaaaa
Çok sevindim ne güzellll
Allah analıbabalı büyütsün inşallah

Arkadaşlar şişliklerim ve yuksek giden tansiyonum yuzunden doktorum 37+2 de 25 şubat gunu sezaryen karari aldi.dualarinizi bekliyorum...plesanta previa vardi bende bide ustune bu gebelk zehirlenmesi riski cikti.sezaryenden kokuyorum, kesilme fikri beni mahvediyor ama normal sansim yok malesef. Bu arada demir seviyem 11 cikmis yakari sormustu soyleyeyim sinir degermis bu.dogum sonrasi icmek gerekiyormus kwn hapini. Allah hepmizin yardimcisi olsun...

cnm masallahhh ya ne gusellll besledinn sen kuzulariiii.... cok akilli bebisler bunlar....

hamişşşşlerrrr normal dogum onerısı olan yok mu acılma olması kolay olması ııcn fıkırlerınızı paylasın ya huuu:) herkess sezeryan olmak ıstıo galıba mecburiler hariççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…