şu mart annelerine bakın siiiizzz. şubat çıkmadan çoğu doğurmuş. maşallah maşallah.. sizlere mart görünümlü şubat anneleri demeli..
Allahım hepinizin bebeğini analı babalı büyütsün. kalanlar da sağlıcakla kavuşur inşallah.
ben de heycan yapıyorum her okuyuşumda burayı artık.
günlerim zor geçiyo kızlar. hergün bi şikayetim oluyor. dün akşam yine ağrılı kasılma yaşadım, karnımın sağ tarafında. sol tarafıma yatıp uzanınca iyi geliyo ama ağrı belime geçiyo bu kez. yemekte misafirim de vardı, neyseki mutfağımı onlar halletti.
bişi sorucam kızlar. ben şimdi normal doğurucam ya, inşallah tabi. hastaneye giderken geceliğimi giyip mi gideyim yoksa dışarı çıkış giysisi mi giyeyim? ona göre çantama giyecek bişiler koyayım..
bir sey sormak istiyorum..bir arkadasin bebeginin kalbinde bir arkadasinda bebeginin bagirsaklarinda ekojenik odak parlaklik gorunmustu.pnlar dogum yaptilar mi??bebeklerinin saglikdurumu nasil??.benim bebegiminde kalbinde gorulmustu o yuzden cok heyecanliyim..insallah bebegim sagliklidir.o arkadaslarvevap yazarsaniz cok mutlu olurum...
kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza
kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza
canım sorun çok değişik ve mantıklı geldi bana, gece olursa gecelik giy derim bende gündüz içn kendin bilirsn.bide devlette mi yapcan doğumu, önlük vermiyolarmı ki ?
inş hayırlısı olsun canım hakkınızda
ben önceki hamileligimden kalma bir jilem var onu normalde giymeyi sewmiyorum sanki daha kilolu görünüyorum gibi geliyo, ama doguma giderken giymeyi düsünüyorum, hem muayene kolay olur Hemde yine elbise daha Uygun sanki gecelikten, cünkü hastaneye girdigin gibi giymiyosun önlügü öncebi bakiyolar filan, yinede sen nasil rahat ediceksen öyle giy
Ben genel dusunuyorum. Ne gibi sorunla karsilastin?sezeryanla doğurcak yada doğuran arkadaşlar spinal ve genel aneztezi konusundaki fikirleriniz nelerdir? 8 marta sezeryan günü verdi doktor ilki sezeryan olduğu için bu mecbur sezeryan.. ama benim kafam çok karışık.. ilki geneldi ve hiiiiççç memnun kalmadım.. hatta kabus gibiydi diyebilirim.. bu sefer kesin kararlıydım spinale şimdi bakıyorumda pekte iyi şeyler söylemiyolar.. off kafam karıştı..
Ben genel dusunuyorum. Ne gibi sorunla karsilastin?
Ne guzel surpriz bir dogum olmus. Gozun aydin canim. Darisi basimiza.
Ben genel dusunuyorum. Ne gibi sorunla karsilastin?
Ne guzel surpriz bir dogum olmus. Gozun aydin canim. Darisi basimiza.
sezeryanla doğurcak yada doğuran arkadaşlar spinal ve genel aneztezi konusundaki fikirleriniz nelerdir? 8 marta sezeryan günü verdi doktor ilki sezeryan olduğu için bu mecbur sezeryan.. ama benim kafam çok karışık.. ilki geneldi ve hiiiiççç memnun kalmadım.. hatta kabus gibiydi diyebilirim.. bu sefer kesin kararlıydım spinale şimdi bakıyorumda pekte iyi şeyler söylemiyolar.. off kafam karıştı..
odada bi türlü gözlerimi açamadım.. kızım garibim meme diye tepinip ağladı durdu bi saat.. ben ağrılar içinde kıvran kıvran.. sonra baktılar ben ayılamıyorum hemşireler bebeği aldı zorla mememi tutturmaya çalışıyo ben yatarken filan.. sonrasında zaten bi ay dik bile duramadım.. beşikten bebeği bile alamadım ağrılar acılar... yani spinalde de belki ağrı olur ama odaya çıktığımda hiç değilse diyorum kendimde olurum ilk emzirme anında filan daha ağrılar başlamamış olur.. bide kızım yanımda olcak mecbur bırakcak kimse yok banada aşırı düşkün beni öyle görmemiş olur.. genel anesteziden daha korkunç değildir heralde spinal? baktım hep yazılara bel ağrısından baş ağrısından çok şikayet var.. yani hem çektiğim acılar aynı olur bide üstüne onlar eklenirse ozaman tam kabus olur.. çünkü hem bu sefer ilgilenmek zorunda olduğum bi bebek bi çocuk varki dediğim gibi kızım daha üç yaşında küçük yani..
odada bi türlü gözlerimi açamadım.. kızım garibim meme diye tepinip ağladı durdu bi saat.. ben ağrılar içinde kıvran kıvran.. sonra baktılar ben ayılamıyorum hemşireler bebeği aldı zorla mememi tutturmaya çalışıyo ben yatarken filan.. sonrasında zaten bi ay dik bile duramadım.. beşikten bebeği bile alamadım ağrılar acılar... yani spinalde de belki ağrı olur ama odaya çıktığımda hiç değilse diyorum kendimde olurum ilk emzirme anında filan daha ağrılar başlamamış olur.. bide kızım yanımda olcak mecbur bırakcak kimse yok banada aşırı düşkün beni öyle görmemiş olur.. genel anesteziden daha korkunç değildir heralde spinal? baktım hep yazılara bel ağrısından baş ağrısından çok şikayet var.. yani hem çektiğim acılar aynı olur bide üstüne onlar eklenirse ozaman tam kabus olur.. çünkü hem bu sefer ilgilenmek zorunda olduğum bi bebek bi çocuk varki dediğim gibi kızım daha üç yaşında küçük yani..
Merhaba canım benim bu ikinci gebeliğim ilki spinaldi.bana epidural demişlerdi ama değilmiş. Çok rahat güzel geçti . Buda öyle olacak . Daha önce de genel ameliyat olduğum ve uyanması zor olduğu için artı genelden hiç uyanmama gibi bir korkum var. Ayrıca canım herkesin ameliyat farklı geçer . Benimde doğum 4 Mart
kızlar bugün kontrolumuz vardı.çok şükür iyiyiz.kızım 3100 gr.nstdde sancı 60-100 arası değişti.ama buna rağmen rahimde açılma varmı yokmu diye bakılmadı.bide bişey sorcam sizlere.dr bebeğin hareketleri nasıl dedi bende arasıra hareket ediyor dedim.saatte 10 tane hareket varmı dedi bende bazen 4-5 saat hareket etmiyor dedim.sonra bi ara coşuyor.hareketlerini saay dedi ama halen sayamadım.nasıl sayılcakki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?