2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza

ben önceki hamileligimden kalma bir jilem var onu normalde giymeyi sewmiyorum sanki daha kilolu görünüyorum gibi geliyo, ama doguma giderken giymeyi düsünüyorum, hem muayene kolay olur Hemde yine elbise daha Uygun sanki gecelikten, cünkü hastaneye girdigin gibi giymiyosun önlügü öncebi bakiyolar filan, yinede sen nasil rahat ediceksen öyle giy

arkadaşım benim bebeğimin kalbinde ekojenik odak vardı. daha doğum yapmadım ama pazartesi günü için sezeryan randevum var. 40 haftam dolmuş oluyor o gün. yani o güne kadar da gelir belki canı isterse...

allah analı babalı büyütmek nasıp etsin inşallah aramızda 2 gün varmış pazartesi gidecem bende doktora senin gibi olurmuyum acaba sabırsızlanıyorum artık

hayirli olsun canim, bol bol emzir kuzunu, bizim yerimizede kokla mis kokulu bebisini

kızlarrrrr ayyy hepınız mı doğum yaptınız yaaaa nese ben dogsun demıcemmm ablam pazartesı gelcekmıs salı gunu yanımda olur ınsallhh yarabbım ablam bı gelsın ondan sonra dogsunnnn

doğum yapanlarrrr Allah analı babalı buyutsunnnn bo sutlu az gazlı gunler dılerımmm

biliyomusun tatlim seninle ya ayni seyleri dusunuyoruz yada yasiyoruz.canim hamileliginin ustelikte son zamanlarinda cok zor olur bole seyler.Allah yardimcin olsun.bilirim canim benim sustukca dahada yuz bulurlar.bide zaman geciyoya artik ilk zamanlardaki gibi canim cicim donemleride gecer.ah kuzum cok bunaliyosun sanirim ama sabir...yapacak biseyimiz yok.bol bol dua et.ben sunu ogrendim artik.evlendikten sonra ailelerle fazla ic ice olmican.cunku bir sure sonra iliskiler zedelenmeye basliyo.yapilan yanlis davranislar sonucunda.en iyisi uzak kalicaksin.konusacaksin guleceksinde yeri geldinde ama uzakda kalacaksin.ins atlatirsin tatlim.bilmis gibi konusuyorumda bende bu durumu basarabilmis deilim haa ( kafana takmamaya calis.yaninda olmayi isterdim gercekten.seni cok iyi anliyorum.
temizlini falanda biran evvel bitir tatlim sona yaklasiyosun.fazla da bekleme kiiiz sonra doguruverirsinde her isin kalir haaaa!!!!!!!! :))
simdi dermissin ahhh yeterki dogurayim isterse her isim kalsin diee hahaaayy gulerim valla!!!!!!![/QUOTE]

ebrummmm burayı bu yuzden sevdım zatennn D: bırnırımızı anlaıyoruz nee guzelll hangı canım cıcım donemlerı canım yaaa 4 aylık hamıleydımtasınacakları evı tamızledım bayram temızlıgı yapıorum kanepelerın usteunde gzdım perde ascam dıe kımse kıcını kaldırmadııı nese bosverrr ayy uzak kalınamıyor artık yaa aman ıdare etmeye calısoz ısteee sende cok takma sen bırlıktemı yasıorsun canım??? canım ınsallh halledecem temızlıgımı yaaa yok bu sefer ablam gelsın ondan sonra dıe dua edıyorummm oglusum bekler teyzesını ınsallhhhh ayy eşim aradı sımdı nolursun sımdı dogurma nolur dıor en azından 1 hafta daha yat kıpırdama bıle lutfen dıo manyak ya sankı dogcak olsa benım yatmamımı dınlıcek

yok canım özelde yapıcam. önlük veriyolatdır muhakkak ama doğuma alıcakları zaman giydirirler heralde. yani açılma olmazsa gecelikle mi beklicem. öff karıştı kafam. ben bunu doktora yada hemşirelere bi sorsam iyi olucak.

elbise olabilir aslında. öff elbiselerim de göbeğimden dolaytı kısa gelmeye başladı. neyse ayarlicaz bişiler artık. :))

Ben genel dusunuyorum. Ne gibi sorunla karsilastin?

Ne guzel surpriz bir dogum olmus. Gozun aydin canim. Darisi basimiza.

gözün aydın cnm.atlatmışsın.kızınada maşallah.allah sağlıkla uzun ömür versin.

Ayyyy inanmıyorum sende mi halbuki benden sonraydınız sizzzzzzzz:) allahım bende her an doğurabilirimmmm çok heyecanlıııı içim bi hoş oldu:)
Gözünüz aydınnnnnn rabbim hayırlı ömürler versinnnnnnn

kızlar bugün kontrolumuz vardı.çok şükür iyiyiz.kızım 3100 gr.nstdde sancı 60-100 arası değişti.ama buna rağmen rahimde açılma varmı yokmu diye bakılmadı.bide bişey sorcam sizlere.dr bebeğin hareketleri nasıl dedi bende arasıra hareket ediyor dedim.saatte 10 tane hareket varmı dedi bende bazen 4-5 saat hareket etmiyor dedim.sonra bi ara coşuyor.hareketlerini saay dedi ama halen sayamadım.nasıl sayılcakki ya

Ben genel dusunuyorum. Ne gibi sorunla karsilastin?

Ne guzel surpriz bir dogum olmus. Gozun aydin canim. Darisi basimiza.

odada bi türlü gözlerimi açamadım.. kızım garibim meme diye tepinip ağladı durdu bi saat.. ben ağrılar içinde kıvran kıvran.. sonra baktılar ben ayılamıyorum hemşireler bebeği aldı zorla mememi tutturmaya çalışıyo ben yatarken filan.. sonrasında zaten bi ay dik bile duramadım.. beşikten bebeği bile alamadım ağrılar acılar... yani spinalde de belki ağrı olur ama odaya çıktığımda hiç değilse diyorum kendimde olurum ilk emzirme anında filan daha ağrılar başlamamış olur.. bide kızım yanımda olcak mecbur bırakcak kimse yok banada aşırı düşkün beni öyle görmemiş olur.. genel anesteziden daha korkunç değildir heralde spinal? baktım hep yazılara bel ağrısından baş ağrısından çok şikayet var.. yani hem çektiğim acılar aynı olur bide üstüne onlar eklenirse ozaman tam kabus olur.. çünkü hem bu sefer ilgilenmek zorunda olduğum bi bebek bi çocuk var ki dediğim gibi kızım daha üç yaşında küçük yani..

Merhaba canım benim bu ikinci gebeliğim ilki spinaldi.bana epidural demişlerdi ama değilmiş. Çok rahat güzel geçti . Buda öyle olacak . Daha önce de genel ameliyat olduğum ve uyanması zor olduğu için artı genelden hiç uyanmama gibi bir korkum var. Ayrıca canım herkesin ameliyat farklı geçer . Benimde doğum 4 Mart

Yazını şimdi gördüm. Bende o başağrısı filan hiç olmadı. Zaten bacaklardaki uyuşukluk geçmeye başlayıncaki oda 4 saat falan sonra anca acı hissediyorsun . En güzel tarafında doğar doğmaz bebeği görmek. Benimde daha 3 yaşını Haziran da dolduracak bir oğlum var.

Bugün doktor a gittim 35 haftalık iz. Izne ayrıldım bugün itibarı ile , ca ti muayenesi oldun biraz canin yandı açıkçası bebeğim 2600 g r dedi doktor herşey normal dedi on gün sonra tekrar gideceğim kontrol e. Bel ve kaşık ağrı m var doktor normal diyo. Bebek inmiş tır diyordun ama az inmiş dedi. Anlamadım normal görünüyor doğum inşallah normal olur ??benim haftada m olup doktor a giden var mi, sorunlarınızı bekliyorum rabbim yardımcımız olsun

amelıyat yeri aynı yani sonrasındaki acı butun uyuma şekillerinde aynı olur o zaman.. epıduralde de genelde de aynı yerı kesıp dikiyolar sonrasında acısıda farklı olmaz ki....tek avantajı uyumamak herhalde onlarda, baş yada bel agrısıda yapıyor ama daha önceden böyle şikayetler varsa migren yada fıtık yada belde agrı falan oluyorsa normalde amelıyat sonrası agrı oluyormuş

neden uyanmak zor oluyor acaba narkozu cokmu verıyorlar ıyı ayarlamak önemli belkide...

cnm gözün aydın.... maşallah ikinizede...kontrole dıye gıdıp doğurmak ayrı bi heyecan ya

cnm benim bildiğim şu: şimdi bebegın hareket etti diyelim..hemen saat tutup 2 saat içinde 10 hareketi varmı onu sayıyorsun.. özellikle yemeklerden sonra soluna yatıp sayarsan daha doğru olur..

süprız olmuş 36 haftaya göre baya gelişmiş zaten bebegın hayırlı olsun tebriklerrr canım...uyanman ve agrında cok uzun surmemış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…