2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benımkı ferplex fol surup olandan demiri gunde ıkı tane içiyorum ben bide ona agmen düşük çıktı üzüldüm (( dogumda kan kaybıda olcak nasıl yetıcek acaba
doktorun sorun etmiyorsa sen de etme canım. pekmez iç pekmez her sabah aç karna. benim eşim zorla ağzıma bir kaşık tutuyo

iyi akşamlar kızlar haftasonu pek giremeyebilirim. pazartesi görüşürüz. kendinize iyi bakın.bebişlerinize de

doktorun sorun etmiyorsa sen de etme canım. pekmez iç pekmez her sabah aç karna. benim eşim zorla ağzıma bir kaşık tutuyo

doktora yarın gösterecegım en son bu cıvarlardaken düşük demstı ıkıye cıkardı dozu sımdı gene aynı görunce sorun olcak dogumda kan durumu... senın demır kac ne durumda

bi tane de atlet al. ben hiç giymem atlet.
şu korseyi ne yapacağız? sarkmasak iyiydi
sıcak su torbası ile ne yapacağız süt gelmesi için? humana ne kız
alcam canım ay sorma kaç gündür kaç mağazaya emzirme atleti diyorum yok diyolar kocabeyoğlundan alırım artık orda vardır herhal :)
sıcak su torbasını göğsümüze koycaz süt gelsin diye, unutma bak aklında olsun sıcak duşta sütü artırıyo masajda.
humana stil tea de süt artırıcı çay, ama pahalı biraz en fazla 1 haftalık çay 15 tl den başlıyorum sanrım.

bende kaçtım kızlar bakalım pztsiye dek doğan kaç yavrumuz olcak ...

Son düzenleme:
şu mart annelerine bakın siiiizzz. şubat çıkmadan çoğu doğurmuş. maşallah maşallah.. sizlere mart görünümlü şubat anneleri demeli..
Allahım hepinizin bebeğini analı babalı büyütsün. kalanlar da sağlıcakla kavuşur inşallah.

ben de heycan yapıyorum her okuyuşumda burayı artık.

günlerim zor geçiyo kızlar. hergün bi şikayetim oluyor. dün akşam yine ağrılı kasılma yaşadım, karnımın sağ tarafında. sol tarafıma yatıp uzanınca iyi geliyo ama ağrı belime geçiyo bu kez. yemekte misafirim de vardı, neyseki mutfağımı onlar halletti.

bişi sorucam kızlar. ben şimdi normal doğurucam ya, inşallah tabi. hastaneye giderken geceliğimi giyip mi gideyim yoksa dışarı çıkış giysisi mi giyeyim? ona göre çantama giyecek bişiler koyayım..

istemiyorum hiç valla canım ama hayırlısı

kimse bişey hıssetmıyormu (( bebek asagıdamı sizlerde de

o hiç belli olmuyor canım ya. son hafta da dönebiliyor. seninle tahmini doğum günümüz hemen hemen aynı. benimki dönmüş dedi dr. normal doğucak diyor. endişe etmene gerek yok bence.

canım sorun çok değişik ve mantıklı geldi bana, gece olursa gecelik giy derim bende gündüz içn kendin bilirsn.bide devlette mi yapcan doğumu, önlük vermiyolarmı ki ?
istemiyorum hiç valla canım ama hayırlısı

inş hayırlısı olsun canım hakkınızda

vallahı cnm bende de bahsettıgın yerde..kafası orda zaten kafasını saga sola cevırdıgını cok rahat hıssedıyorum.. hatta korkuyorum cıkacak dıye cunku cok asagıda..

ama benım rahım acık o yuzden mı okadar asagıda yoksa vaktı geldı kanalamı gırdı..bı fıkrım yok..

Hamile kilodu koydum sanirim. Toker bebedeb aldim ben hemen hemen her seyi. Battaniyeler cok guzel. Nuk marka daha iyi olur sanki. Iyi gezmissin bu gun.

dün kan tahlılı yaptırmıstım b vitamin düşük cıkmış (( ayrıca demir serum düzeyıde düşük o kadar ilaç içiyorum bide (( moralim bozuldu
Benim de dusuk galiba. Basim cok agridi tum gun.

Bebeim yukarida.

lalam bugün kontrolde benimde açıklık 2 cm çıktı sancı 25ne yazıkki. son güne kadar bekleyebilirsin belli olmaz dedi bende 27 şubata sezeryan günü istedim dayanamıyorum artık dedim gün aldım canım .ayın 27sine kadar hurma yiyip eğilip kalkma egzersizi yapacağım dr un tavsiyesi belki sancıların artarda normal doğurursun dedi .benden haberler bunlar şimdilik

bende hurma yiyorum ama hiç ağrı yok.bebeğim 3300 iken doğurmak istiyorum.oturup kalkma egzersizi nasıl oluyo

Arkadaşlar 36.haftamı bitirdim.Aramızda 1 hafta olan arkadaşım bugün doğum yaptı.suyu gelince 2 hafta sonraya gün almışlardı panik oldum biraz bu kadar erken mi geliyor bu bebişler :) öğretmenim ben pazartesi izna ayrılıcaktım malesef olmadı müdürüm 1 hafta daha idare edin dedi raporumda önümüzdeki pazartesiden itibaren başlıyor ve ben 2 haftadır okula gidip ders anlatıyorum okulda doğurmaktan korktum valla.daha halılarım yıkanıp temizlikçi gelicek haftaya geç mi kaldım acaba bebeğin kıyafetlerini yıkadım yarın ütülüycem odamız hazır sayılır.park yatağa kılıf diktirdim tül ve kelebek aldım süsleme için çok güzel oldu yaptırmak isteyen olursa gerçekten farklı oldu park yatak hiç gözükmüyor yani resimleri paylaşıcam kılıfı yıkayp kelebek süslemem de bitsin mevlüt falanda olucak ya ilk aylar süslü olur kullanırım diye düşündüm.
35+3 de bebeğim 2770 kg dı.ben 3 haftaönceki kilomla aynıyım bebek nerdeyse 1 kg olmuş ben zayıfladım mı yani anlamadım.bebeğim dönmemiş salı günü gidicez umarım net bir tarih verir sezeryan olucak bende öyle istiyorum.Bebeğini kucağına alan annelerimizi tebrik ediyorum.darısı başımıza..

bende hurma yiyorum ama hiç ağrı yok.bebeğim 3300 iken doğurmak istiyorum.oturup kalkma egzersizi nasıl oluyo
leğene çamaşır yıkamak için çömelirsin ya o şekilde bacakların açık dizlerini kırarak yere çömel kalk ne çokyavaş ne çok hızlı. aslında bana plates topuna otur kalk dedi ama şu an top yok bende.benim geçen hafta nişanım geldi normal pozisyonda bebeğim ama tık yok bende sabredemiyorum artık açıldı açıldı açılmadı sezeryan zatenbebeğim de benim gibi zorda hissediyorum resmen ya çıkmak istiyor

deniycem inşllh olur.inşallah sende doğurursun vaktinde,beklemek ne zor dimi ya şu son günler hele.. şuan ishal ve kabız araası bi durumdayım.acaba sancı falanmı bu

iyi akşamlar,güzel hatunlar ve onların tatlı melekleri....herkes iyidir inş,geçmişi okudum ama aklımda kalmadı bişey...galiba depresyona girdim...hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...çok gerginim,ben niye böyleyim anlamadım....şurda kaldı 6 gün ama hiç vakit geçmiyor sanki...düşünüp duruyorum,nasıl olcak diye...
bu arada doğum yapan arkadaşlarımı,tebrik ediyorum...Rabbim sağlıklı,hayırlı uzun ömürler veersin...hayırlı evlat olsunlar inş...darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla inş....

Ben ne zaman doğurucam Allah ım :)

depresyonda gıbıyım demişsin belki demır eksıklıgı vardır baktırdınmı yakınlarda hiç???

sezeryanla doğurcak yada doğuran arkadaşlar spinal ve genel aneztezi konusundaki fikirleriniz nelerdir? 8 marta sezeryan günü verdi doktor ilki sezeryan olduğu için bu mecbur sezeryan.. ama benim kafam çok karışık.. ilki geneldi ve hiiiiççç memnun kalmadım.. hatta kabus gibiydi diyebilirim.. bu sefer kesin kararlıydım spinale şimdi bakıyorumda pekte iyi şeyler söylemiyolar.. off kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…