doktorun sorun etmiyorsa sen de etme canım. pekmez iç pekmezbenımkı ferplex fol surup olandan demiri gunde ıkı tane içiyorum ben bide ona agmen düşük çıktı üzüldüm(( dogumda kan kaybıda olcak nasıl yetıcek acaba
doktorun sorun etmiyorsa sen de etme canım. pekmez iç pekmezher sabah aç karna. benim eşim zorla ağzıma bir kaşık tutuyo
merhaba kızlar bebek doğum kanalına ne zaman giriyor acaba bilen varmı??? ben kafasını baya asagıda hıssedıyorum bu aralar yani tüylü bölgenin oralarda artık... cokmu erken daha
alcam canım ay sorma kaç gündür kaç mağazaya emzirme atleti diyorum yok diyolar kocabeyoğlundan alırım artık orda vardır herhal :)bi tane de atlet al. ben hiç giymem atlet.
şu korseyi ne yapacağız? sarkmasak iyiydi
sıcak su torbası ile ne yapacağız süt gelmesi için? humana ne kız
yok canım daha verilmedi bana tarih, 5 martta verecek sanırım.yarın randevum var bide 10 gün sonra gelirsin tarihi konuşuruz dedi, sizden sonrayım ben.sende şuan normal doğum planlıysun dimi ? Eşin sezeryan istemişti sanırım ? Inş en kolayından normal olur.
ayyy rüyanın güzelliğine bak ya :)) kız emzirme rüyalarını hep senmi görüyodun yoksa :)) inş o günlerde gelcek annesi çok az kaldı.sabırsızlanıyomusun sende doğsun diye ? Ben sabırsızlanıyorum.
hadi bakalım inş canım ya pzt ye gelse süper olur valla.sezeryan istemiyosun dimi sende ?
bende sabit bi yerde tutuyorum aslında daha eklenecekler var ama işimi görür idareten.
kimse bişey hıssetmıyormu(( bebek asagıdamı sizlerde de
canım sorun çok değişik ve mantıklı geldi bana, gece olursa gecelik giy derim bende gündüz içn kendin bilirsn.bide devlette mi yapcan doğumu, önlük vermiyolarmı ki ?şu mart annelerine bakın siiiizzz. şubat çıkmadan çoğu doğurmuş. maşallah maşallah.. sizlere mart görünümlü şubat anneleri demeli..
Allahım hepinizin bebeğini analı babalı büyütsün. kalanlar da sağlıcakla kavuşur inşallah.
ben de heycan yapıyorum her okuyuşumda burayı artık.
günlerim zor geçiyo kızlar. hergün bi şikayetim oluyor. dün akşam yine ağrılı kasılma yaşadım, karnımın sağ tarafında. sol tarafıma yatıp uzanınca iyi geliyo ama ağrı belime geçiyo bu kez. yemekte misafirim de vardı, neyseki mutfağımı onlar halletti.
bişi sorucam kızlar. ben şimdi normal doğurucam ya, inşallah tabi. hastaneye giderken geceliğimi giyip mi gideyim yoksa dışarı çıkış giysisi mi giyeyim? ona göre çantama giyecek bişiler koyayım..
istemiyorum hiç valla canım ama hayırlısı
bugun carrefourda işim vardı oraya gittim. 3lü prima yeni doğan ıslak mendil 10liraya almıştım 6 liraya düşmüş2şer paket daha aldım. nasılsa lazım olacak di mi...
orda joker bebeye baktım. gogus kalkanı filan pek çeşit yoktu. optimuma geldim. gorgul bebe ve toker bebeyi gezdim. fiyatlara bakıp döndüm. her zamanki halimbakar dönerim sonra tekrar gider alırım
gogus kalkanı nuk ve chicco vardı. nuk içnde 6 tane vardı chicco da 2 tane vardı. 35küsür fiyatları chicco daha pahalıydı. nuk iyi mi acaba?
joker bebedeki avent içinde 6 tane vardı 34tl idi.
emzirme sütyeni fox marka vardı 17tl
hamile kilodu da fox 15tl idi
aşağıdaki battaniyeden de almak istiyorum o da toker bebede aziz marka 35 tl, gorgul bebede bibaby marka 28,5 tl idi.
Eki Görüntüle 639708
dediğim gibi almadan döndüm. haftaya alırım artık.
hastane çantanıza siz de hamile kilodu koydunuz di mi kızlar. ben hamileliğim boyunca düşük bel giydim almamıştım ama sezaryen olursam şart sanırım.
nasıl fiyatlar. sizde bu marka ürünler var mı?
Benim de dusuk galiba. Basim cok agridi tum gun.dün kan tahlılı yaptırmıstım b vitamin düşük cıkmış(( ayrıca demir serum düzeyıde düşük o kadar ilaç içiyorum bide (( moralim bozuldu
lalam bugün kontrolde benimde açıklık 2 cm çıktı sancı 25ne yazıkki. son güne kadar bekleyebilirsin belli olmaz dedi bende 27 şubata sezeryan günü istedim dayanamıyorum artık dedim gün aldım canım .ayın 27sine kadar hurma yiyip eğilip kalkma egzersizi yapacağım dr un tavsiyesi belki sancıların artarda normal doğurursun dedi .benden haberler bunlar şimdilik
leğene çamaşır yıkamak için çömelirsin ya o şekilde bacakların açık dizlerini kırarak yere çömel kalk ne çokyavaş ne çok hızlı. aslında bana plates topuna otur kalk dedi ama şu an top yok bende.benim geçen hafta nişanım geldi normal pozisyonda bebeğim ama tık yok bende sabredemiyorum artık açıldı açıldı açılmadı sezeryan zatenbebeğim de benim gibi zorda hissediyorum resmen ya çıkmak istiyorbende hurma yiyorum ama hiç ağrı yok.bebeğim 3300 iken doğurmak istiyorum.oturup kalkma egzersizi nasıl oluyo
leğene çamaşır yıkamak için çömelirsin ya o şekilde bacakların açık dizlerini kırarak yere çömel kalk ne çokyavaş ne çok hızlı. aslında bana plates topuna otur kalk dedi ama şu an top yok bende.benim geçen hafta nişanım geldi normal pozisyonda bebeğim ama tık yok bende sabredemiyorum artık açıldı açıldı açılmadı sezeryan zatenbebeğim de benim gibi zorda hissediyorum resmen ya çıkmak istiyor
lalam bugün kontrolde benimde açıklık 2 cm çıktı sancı 25ne yazıkki. son güne kadar bekleyebilirsin belli olmaz dedi bende 27 şubata sezeryan günü istedim dayanamıyorum artık dedim gün aldım canım .ayın 27sine kadar hurma yiyip eğilip kalkma egzersizi yapacağım dr un tavsiyesi belki sancıların artarda normal doğurursun dedi .benden haberler bunlar şimdilik
iyi akşamlar,güzel hatunlar ve onların tatlı melekleri....herkes iyidir inş,geçmişi okudum ama aklımda kalmadı bişey...galiba depresyona girdim...hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...çok gerginim,ben niye böyleyim anlamadım....şurda kaldı 6 gün ama hiç vakit geçmiyor sanki...düşünüp duruyorum,nasıl olcak diye...
bu arada doğum yapan arkadaşlarımı,tebrik ediyorum...Rabbim sağlıklı,hayırlı uzun ömürler veersin...hayırlı evlat olsunlar inş...darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?