2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Tansiyon nedeniyle gebelik zehirlenmesi yasıyorum, o yüzden tecrubeme guvenebilirsin :) doktor gibi oldum.
Tansiyonun çok yüksek değil, gebeliğin son zamanları bu kadar yükselmesi normal. Ben günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum ona rağmen 14-10 ama ben de bebek de çok saglikliyiz. Ama ihmal etme tabi, günde 2 defa ölç. Şiddetli bas ağrın, karaciğer ağrın olursa, gözünün önünde bir seyler uçuşuyor gibi olursa acile git. Yüzünde sislik olursa normalin dışında bir ödemin olursa takip et.
Ve hic endişelenme her şey yolunda bence :) panik atak tansiyonunu etkiler, tansiyonun arttıkça panik atağın artar. Sakin :))

yavrum sex bi ise yaramiyo.esim bebege bisi olcak diye istemiyodu.ben onu ikna edince duzenli sexe devam ettik.ama bak hala dogurmadim Ayrica bende istekte hic bitmedi Bu yuzden sexin doguma olan etkisine inanmiyorum
amaaaa sex değil anammmm siperm başlatıyo doğumu hatta erken doğum riskim varken uyarmıştı beni doktorum bendede tavan yapıyo istek te eşim korkuyo yaklaşmıyo napsam nafile kaçıyo adam benden

sabah sabah yenirmi kıss 1.40 daydı benim randevum öğlen yedim 39a bugün girdim yürüyüşe gitcem birazdan doğurmalıyım artık

Son düzenleme:
hmmmm bu kan değeriniz haç diye soruyonuz ya ben daha yeni yaptırdım kan sayımı doktor iyi dedide hangisi oluyo bu HGB mi ?:26:

eğer kan değerimiz hbg ise benim kiiiiiiiiiiiiii 14.1 güzel dimiii

bende daha önceden iki kez ameliyat oldum sezeryanla üç hepsinde çok zor ayıldım ve acılar içinde ayıldım.. o yüzden bu sefer kesin kararlıyım genel istemiyorum..

ameliyat sonrası acı aynı olur da genelde ayılman bi saati buluyo.. spinalde zaten ayıksın o bi saati ağrısız bi şekildeyken rahat geçirip emzirebilirsin.. sonrası yine aynı tabi.. bide acıyla uyanmak zor.. acı başladığında kendinde olucaksın zaten başlıcaklar ağrı kesicilere..
başağrısı hiç çekmedim ömürmde desem yeridirde belim hep ağrır hep ağrır ama öyle fıtık filan yok..

neden uyanmak zor oluyor acaba narkozu cokmu verıyorlar ıyı ayarlamak önemli belkide...

valla üç ayrı ameliyatta da yanlış ayarlanmış olamaz diye düşünüyorum çünkü hepsi farklı doktor farklı hastane.. heralde bünyeye göre değişiyor.. çok çabukta bayılıyorum zaten..

soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????

benim hamile olmadığım zamanlarda 10 düşün yani :) ilk hamileliğimde hep venofer serum yedim.. kanım 8 lere düşüyo hamileyken.. şimdide düşük ama bu seferki doktorum çok rahat bişey olmaz diyo. normal kan ilacı içiyorum günde iki tane..

birde bebişlerin kilolarına çok takılmayın bence.. benim kızım 2500 doğdu ve ben çok üzülmüştüm.. ilk hamileliğimde yogoya gidiyodum diyetisyene gidiyodum okadar düzenli besleniyodum ki anlatamam.. ama ona rağmen minnacık doğdu.. amaa doğduktan sonra her ay 1,5 kilo aldı 3-4 ay sonra yaşıtlarını geçmişti yani.. şimdiki hamileliğimde hiç dikkat etmedim valla.. en son kontrolde 2500 dü.. yine 2800 filan doğar heralde oğlum.. önemli olan sağlıklı olması..

çok uykum geldi yürüyüşten önce biraz kestirsem iyi olur akşam görüşürük muuuccckkkkkk

çok sevindim canım kızlarının sağlıklı olmasına :)

erken değil canım artık bu haftadan sonra normal bebeğin hareketlerı ve kalp atışlarının sık takip edilmesi lazım çünkü..banada hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo ya banada hiç sancı filan var gibi gelmiyo...haftaya yapar belki çatı muaynesini

selam anneler ve anne adayları

doğumlar olmuş hayırlı olsun bebişleriniz
bekleyenlerede hayırlı doğumlar diliyorum

bizde hala bekleyenlerdeniz
bir haftadır ağrılarım bir kaç saatte bir gelip duruyo ama çok fazla sıklaşmadı henüz
pazartesi kontrolümüz var belki bu ağrılar rahimin açılmasına sebep olmuştur diye ümit ediyorum
hala hastayım tam iyileşme olmuyo
tam biraz iyi oluyorum ertesi gün yine aynıyım

sürekli karnım kasılıyo taş gibi oluyo bu kasılma dedikleri şey sanırım
önemlimi değilmi bilemiyorum
her şeydede hastaneye gitmek istemiyorum neyse pazartesi günü bakıcaz sancım çıkıcakmı
nst de
bide bu sancının şiddeti çokmu olmalı acaba bilemiyorum
oğlum suyla belirti verdiği için anlayamıyorum
doktor sancıların sıklaşırsa gel dedi ama çok fazla bi ağrımı olucak yoksa hafif ama belli aralıklarlamı
bir haftadır çektiğim ağrı belde ve kasıklarda oluyo fakat düzeni tam belli değil bir kaç saatte bir oluyo
ve deminde dediğim kasılmalarım oluyo
sancı bumu acaba

Nst'ye bağlı sekilde yazıyorum:) tansiyonum 17-10 cıkınca sezaryen yapmaya karar verdiler. Çarşamba gunü 38+3'de kucağıma alacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…