kızlar ya benim şimdi büyük bi sorunum var.panik atak oldum 6 yıl snra tekrar.. bide buna tansiyonum eklendi iki gecedir 14-9 oluyo.doktoruma ulaşamadım.çokda az kaldı doğuma ama henüz sancı yok.kıpır kıpır bebişimde.tansiyon korkutuyo beni napsam acaba.tekrar yükselirse acilemi gitsem
amaaaa sex değil anammmm siperm başlatıyo doğumu hatta erken doğum riskim varken uyarmıştı beni doktorum bendede tavan yapıyo istek te eşim korkuyo yaklaşmıyo napsam nafile kaçıyo adam bendenyavrum sex bi ise yaramiyo.esim bebege bisi olcak diye istemiyodu.ben onu ikna edince duzenli sexe devam ettik.ama bak hala dogurmadimAyrica bende istekte hic bitmedi Bu yuzden sexin doguma olan etkisine inanmiyorum
sabah sabah yenirmi kıssBen de almadım sütyen dahaaaa atlet adım iki tane
Minik heidi musmutlu olmuşun ne güzellll
Büyür daha bebeğin annesiiii
Sabah sabah kurubfaulye pilav mı yediiiiinnnn
Yavrum sen 40 gireceksin çağırır tabi sık sık
"DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN SEKS YAPIN"
Doğumu başlatmak için en bilinen yöntemlerden birinin de seks olduğunu vurgulayan uzmanlara göre, dölde bulunan doğal düzenleme enzimleri doğumu başlatan hormonlardan biri. Uzmanlar, "Bu tekniği kullanacaksanız seks yaptıktan sonra hemen ayağa kalkmayın ve dölün rahim boyunda kalmasını sağlamak için bir süre uzanın. Hamileliğin sonlarına doğru pek çok kadın ilişkiye girmek konusunda isteksizdir. Fakat ön sevişme hareketleri de doğum için yardımcı olacaktır. Kadın orgazmının rahim boyunu 2 santimetreye kadar açtığı bilinmektedir" diyor.
"SALINCAKTA SALLANMAK DOĞUMA YARDIMCI OLUR"
Başka bir yöntemin de salıncakta sallanmak olduğunu belirten uzmanlar, "Bu şekilde bebeğinizin konumunu değiştirip leğen kemiğine yaklaştırabilirsiniz. Veya kasistli bir yolda otomobil kullanmayı ya da doğada kısa bir yürüyüşe çıkmayı deneyebilirsiniz. Hafif bir yürüyüş ya da sabitlenmiş bir bisikletin pedallarını yavaşça çevirmek de doğum sancılarını başlatabilir. Bunları yaparken bol bol sıvı tüketmeyi ve vücut ısınızı korumayı ihmal etmeyin" dediler.
amaaaa sex değil anammmm siperm başlatıyo doğumu hatta erken doğum riskim varken uyarmıştı beni doktorum bendede tavan yapıyo istek te eşim korkuyo yaklaşmıyo napsam nafile kaçıyo adam benden
sabah sabah yenirmi kıss1.40 daydı benim randevum öğlen yedim 39a bugün girdim yürüyüşe gitcem birazdan doğurmalıyım artık
benimkide kaciyodu zor kullandim dermisim
"DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN SEKS YAPIN"
Doğumu başlatmak için en bilinen yöntemlerden birinin de seks olduğunu vurgulayan uzmanlara göre, dölde bulunan doğal düzenleme enzimleri doğumu başlatan hormonlardan biri. Uzmanlar, "Bu tekniği kullanacaksanız seks yaptıktan sonra hemen ayağa kalkmayın ve dölün rahim boyunda kalmasını sağlamak için bir süre uzanın. Hamileliğin sonlarına doğru pek çok kadın ilişkiye girmek konusunda isteksizdir. Fakat ön sevişme hareketleri de doğum için yardımcı olacaktır. Kadın orgazmının rahim boyunu 2 santimetreye kadar açtığı bilinmektedir" diyor.
"SALINCAKTA SALLANMAK DOĞUMA YARDIMCI OLUR"
Başka bir yöntemin de salıncakta sallanmak olduğunu belirten uzmanlar, "Bu şekilde bebeğinizin konumunu değiştirip leğen kemiğine yaklaştırabilirsiniz. Veya kasistli bir yolda otomobil kullanmayı ya da doğada kısa bir yürüyüşe çıkmayı deneyebilirsiniz. Hafif bir yürüyüş ya da sabitlenmiş bir bisikletin pedallarını yavaşça çevirmek de doğum sancılarını başlatabilir. Bunları yaparken bol bol sıvı tüketmeyi ve vücut ısınızı korumayı ihmal etmeyin" dediler.
benimkide kaciyodu zor kullandim dermisim
en iyisi gazosuna ilaç katayım bu akşam yapcak bişey yok 40 çıkana kadar beklicekmiş öle dedi:18::18::18:
Merhaba canım benim bu ikinci gebeliğim ilki spinaldi.bana epidural demişlerdi ama değilmiş. Çok rahat güzel geçti . Buda öyle olacak . Daha önce de genel ameliyat olduğum ve uyanması zor olduğu için artı genelden hiç uyanmama gibi bir korkum var. Ayrıca canım herkesin ameliyat farklı geçer . Benimde doğum 4 Mart
amelıyat yeri aynı yani sonrasındaki acı butun uyuma şekillerinde aynı olur o zaman.. epıduralde de genelde de aynı yerı kesıp dikiyolar sonrasında acısıda farklı olmaz ki....tek avantajı uyumamak herhalde onlarda, baş yada bel agrısıda yapıyor ama daha önceden böyle şikayetler varsa migren yada fıtık yada belde agrı falan oluyorsa normalde amelıyat sonrası agrı oluyormuş
neden uyanmak zor oluyor acaba narkozu cokmu verıyorlar ıyı ayarlamak önemli belkide...
soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????
valla öyle diyo arkadaşım sen düşün halimi40 cikana kadar miii40 gun mecbur beklencegi icin dogum oncesi bari olsun bisiler.ilac iyi fikir
kızlar iyi akşamlarrrrrrr
biz de bugün doktordan geldik
bebeler iyilermiş, ikisi de 2500 gr ı geçmişler
suları iyiymiş, hareketleri çok iyi dedi,
kalp atımları çok güzel dedi, kızımın ön cepheden resmini gördüm
doktor bile şaşırdı, bu kız senin fotokopin gibi dedi
mutlu oldum
salı günü tekrar kontrele çağırdı
yani hala doğurmuyorum
günaydın kızlar bizde dün doktora gittik oğluşum hiç durmadı ultrasonda ne yedinde geldin oğlunun çok hoşuna gitmiş dedihaha kuru fasulye pilav deyince doktor çok güldü klasik türk erkeği olcak bu diye sonra gerşey iyi dedi 3100 olmuşş nst de sancım çıkmadı ama doktor beni çarşamba günü tekrar çağırdı sancın başlarsa hemen gel dedi hiç başlıcak gibi görünmüyo dedim başlar başlar başlar dedi ama hiç doğurmucakmışım gibi hissediyorum bu arada sizi kaç günde çağırıyolar kızlar bana sanki biraz erken çağırdı gibi geldi çatı muayeneside etmedi neyse siz cvp yazarken ben kahvaltı yazıp geleyim birazdan görüşürük canlarrrrrrr
benim gibi 40 ı gören var mı :)
Nst'ye bağlı sekilde yazıyorum:) tansiyonum 17-10 cıkınca sezaryen yapmaya karar verdiler. Çarşamba gunü 38+3'de kucağıma alacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?