2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese selamlar kızlar

doğuran tüm arkadaşlarım, Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına... benim de son 6 günüm, değişmezse 1 mart sezaryen tarihimiz olarak hala duruyo, salı günü son kontrolde netleştiricez..
normal doğum bekleyen bütün arkadaşlarım, helal olsun, Allah tez vakitte bir avazda kurtarsın inşallah.. ben kendimde o cesareti hiç bulamıyorum.. umarım benim minnoş 1 marttan önce kendi başına gelmeye kalkmaz yani

lolo, sancın olunca eminim farkı anlıcaksın kasılmalardan, benim de tuhaf yerlerimde tuhaf ağrılarım oluyo ama farkındayım hiçbiri doğum sancısı değil, bi kere düzenli değiller, en önemli belirti o düzenli oluşu. dakikası şaşmıyo diye biliyorum ben doğum sancısının..
şifayı çok merak ettim, doğurduktan sonra hiç girmedi dimi foruma? şifaaa minnoş kızın nasıl acaba? kaç kilo doğdu? nasılsın? bi ses ver bize
papatya, valla helal olsun, nisan annelerindeki ikizler bile doğurdu, bizim minnoşlar senin karnında büyümekte kararlı, pek akıllı olcak o bıdıklar, annelerini hiç üzmicekler baksana kaçıncı haftaya geldiler

soruyorum ama neden kimse demir sonuçlarını söylemiyor????? hiç tahlil yaptırmıyormusunuz yada kımsede kansızlık yokmu ?????

Ben geçen hafta yaptırdım 12 çıktı canım normal herhalde dr gayet iyi dedi kan ve idrar sonuçlarına.ferrum fort kullanıyorum her akşam süt içiyorum kuru kayısı yiyorum arada.doğumdan sonra da devam etmeliymiş demir ilacına.

Yarın sabah 11:00'de doğuma giriyorum.
Allahın izniyle...
Dua edin bana arkadaşlar

biraz geç oldu ama canım, Rabbim yardımcınız olsun, hem senin hem kızının. iyi haberlerinizi ve doğum hikayeni paylaşırsan çok sevinirim, senin sezeryan galiba. ben hala bekliyorum...

Kızlar yani maşallahınız var
Bu ne istek böleeeeeeee
ayyy kızzz öle deme ben 23 nisanda evlendim 17 haziranda hamiş olduğumu öğrendim sonra 2,5 ay düşük tehlikem kanamam oldu tam yeniden kocayı buldum derken 29 haftada erken doğum olabilir dendi o gün bugün kocayı gördüğüm yok anam dediydi acık balayı yaşa diye

fatmacım oh ne güzel sonuna kadar beklemişsin
gelişimi tamamlanır işte ne güzel
ağrısız sızısız bir doğumun olur inşallah

bu arada benim bebelerden biri kız biri erkek

İnsallah valla bakalım pzt belli olcak iyice zorlanmaya basladim artik..ay ben ikisinide kız sandım :)

Selam kızlar..doğum yapanlar olmuş yine,Allah sağlık versin hem bebeşlere hem annelere..benim kntrolüm vardı bugün,nst de sancı çıkmadı..doktor 2 haftadan önce doğacağını düşünmüyo,ben de diyorum bizim oğlan yerinden memnun diyehatta doktor,8 marta doğmazsa 2 gün daha bekleriz 10unda suni sancıyla normal deneriz dedi,haftaya yine doktordayız hayırlısı bakalımmm
herkese güzel günler

bende sadece bu suni sancı olayından korkuyorum :S hadi yaptılar diyelim ya açılma olmazsa yine mecbur sezeryan yapmak zorunda olursan çok kötü ya ikisinide çekmiş oluyosun

hayırlısı olsun canım benımde prevıa var marjınal o yuzden sezeryan olcak bende korkutorum ama... kan degerımde aynen alt sevıyede ilaçlara ragmen... neysekı bitti artık sağlıkla olsun sonuda ınsallahh

benımde 11 cıvarı alt sınırda düşük dedıler tabı bıraz daha yuksek olmalıymıs ilaçlara devam bebek alıyor suan zaten herseyı o cıkınca ilaçlar bize yarar herhalde

bugunde doktordaydık her hafta gıdıyoruz artık sonunda ılk defa nst yede bakıldı normal dedi onada.. haftaya karar verılcek gune az kaldı artık.. bebegın kafası asagıda ve cok sıkıstırıyo benı asagıda baskı ve acı hıssedıyorum artık cok zorlanıyorum malesefkii sanki cıkıverecek gıbı gelıyor

doktora yarın gösterecegım en son bu cıvarlardaken düşük demstı ıkıye cıkardı dozu sımdı gene aynı görunce sorun olcak dogumda kan durumu... senın demır kac ne durumda

canım benim doktor hep tam kan sayımına bakıyor. orda hemoglobin 13,8. ama geçenlerde sağlık ocağı kan istedi benden. o doktor ferritin e de bakmış o da 21. demir olarak sorduğun ferritin mi yoksa kan değeri hemoglobin mi? sanırım bizim için hemoglobin önemli çünkü hiçbir kadın doğumcu ferritinin olduğu sonucu istemedi benden. o sonuçta b12de var benimki yerlerde sürünüyo 157. ama dediğim gibi kadın doğumcular benden hiç bunu istemedi hiç bakmadılar. sadece tam kan sayımı, şeker ve idrar bakıyolar.

canım sen optimuma yakın mısın ordaki bebe mağazalarında vardı atlet. :44: yani yanlış hatırlamıyorsam birden şüphe ettim kendimden.

Hamile kilodu koydum sanirim. Toker bebedeb aldim ben hemen hemen her seyi. Battaniyeler cok guzel. Nuk marka daha iyi olur sanki. Iyi gezmissin bu gun.
nuk alıyım o zaman

ani doğumlara çok şaşırıyorum. ne güzel canım ya gözün aydın. emzirmişsin de benim çok korkum var sezaryenden sonra sütüm gelmezse diye.

bizim günlerimiz yakın canım. 35+3 deyim. çatı muayenesi olmadım henüz. 2900-3000 civarında dedi kilosuna. nst de sancım hiç çıkmadı şaşırdım doğursu çıkar diye bekliyordum. bebeğim de henüz başı yukarıda, dönmemiş. dönmezse sezaryen olacakmışım:18:

Canım bende 8 martta epidural sezeryanla kızımı doğuracam inş.Oğlumu 3,5 sene önce epidural sezeryanla doğurdum.İlk olarak iğnesi hiç acıtmıyor.Ne olduğunu anlamadan doğum başlayıp bitmiş oluyor.Bebeği hemen görüyosun.Odana geldiğinde henüz uyuşukluğun geçmemiş olduğundan o ilk ağrıları hiçç hissetmiyorsun ve bebeğinle çok güzel ilgilenip emzirebiliyorsun.Uyuşuklukla beraber o ilk ağrılar hiç yaşanmıyor bence büyük bir nimet bu sonrasında zaten hafifliyolar ağrı kesicilerle filan pek bişey anlamıyosun.Genel olunca zaten ayılmak problem uzun sürüyor.Ayıldığında sarhoş gibi oluyomuşun kafamı kaldıramıyodum der ablam hep.Uyanırken daha ağrılar başlıyor bebekle ilgilenmek emzirmek v.s. çok zor oluyor.Ablam 2 genel sezeryan oldu şimdi 3.ye hamile bana seni gördükten sonra hayatta genel olmam daha diyor epidural olurum diyor.Epiduralde baş ağrısı yaşanmaması için kahve içiliyor bana doktorum içirtmişti hiç ağrım olmadı.Bel ağrım kesilen yerin ağrısı v.s. hiçbişey yaşamadım.Herkesin kendi tercihi inş.hakkınızda hayırlısı olsun ben kendi yaşadıklarımdan dolayı tavsiye ederim.Geçmişe dönünce doğumumla ilgili hiç kötü bişey hatırlamıyorum herkes ağrılar v.s. anlatır ben çok rahattım diyorum ayrıca sütüm hemen geldi.

Nst'ye bağlı sekilde yazıyorum:) tansiyonum 17-10 cıkınca sezaryen yapmaya karar verdiler. Çarşamba gunü 38+3'de kucağıma alacağım inşallah.

canım tansiyonun da yüksek çıkmış, neden bekletiyorlar çarşambaya kadar
sen zaten o kadar güzel dayandın ki 4 gün daha bekleyiverirsin

Kızlar yani maşallahınız var
Bu ne istek böleeeeeeee

ayyyyyy cemre çok tatlısın
ağzımdan aldın lafı

evet canım benimkilerin maşallahı var
ama ben 8 aydır yatıyorum, onun etkisi de var sanırım beklemelerinde
salı günü herhalde belli olur doğum tarihleri kuzuların
inşallah akıllı olurlar yaaaaaa
üzmesinler biziiiiii

cok ıı mıs bnları yapalım bariiiii

böyle güzel bir sezaryen isteyen herkesin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…