merhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
merhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
merhaba arkadaslar
surekli okuyorum ama telefondan. Bilgisayar acmaya usendigim icin cevap yazamiyorum. Hazir bilgisayari acmisken yoklama vereyim dedim. ama 5 saat once elimi yaktim hala sudan cikaramiyorum, tek elle yazmaya calisiyorum. hatalar olabilir affedin
Pzt kontrole gittik. Gecen sefer tansiyon yuzunden acil almamiz gerekebilir demisti. bu hafta gidince yarin gel alalim diyecekmis gibi geliyordu ama bizimki toparlamis biraz. nst'de duzenli kasilmalarim cikti. Rahim kendini hazirliyor bu iyi bir sey dedi. sezaryan bile olsa bu kasilmalar bebegi hazirliyor dedi. tansiyonum yine 16-10 cikti. ilacin dozunu arttirdi. fayda edip etmedigine cmt gunu bakacak. Eger sorun devam ederse riske girmeden bu haftasonu aliriz dedi ama gittigi yere kadar bekleme taraftari.
Benden haberler bu kadar. Hepinize selamlar.
Kizlar nasilsiniz bakalim.ben yavrumu 14subat sevgililer gununde saat 8:45te epudural sezeryanla dogum yaptim.7 de hastanedeydik elimde fotograf makinasi ben bir muddet zaman gecer saniyordum hemen ustume bir onluk giydirdiler lama yapildi daha tuvaleten cikar cikmaz sandalyeden dogumhaneye..ben titriyorum odaya geldim buz gibi one egdirdiler igne vurdular hoop hemen yatirdilar olay basladi..basimda iki kisi bana sorular soruyorlar sacmaliyorum..karnimda olanlari hissediyorumkarnim lip lip sonra biri sikica karnimdan bastiriyor bebegimin guclu sesini beklerken ses gelmiyor korkuyorum derkrken vik vik kedi gibi yumusacik ask dolu ses..agliyorum..bebegime bakamam annemlere verin diyorumneden diyorlar ve basimi cevirtiyorlar bir bakiyorum birdaha gozlerimi ayiramiyorum..yanima getiriyorlar yanaklarmiz degiyor yumusayanaklari yumusacik aglamasi kesiliyor....sonra anestezi uzmani seni biraz uyutucam diyor tamam diyorum ama uyumuyorum butun konusmalsri duyuyorum annemlerin dedigine gore 1saat surmus bana yavrumdan sonra hemen cikmisim gibi geliyor..demek uyumusum farkinda degilim....odama getiriliyorum agliyorum hala ayaklarim uyusuk..guluyorum fotolar cektiriyorm derken..2saatbsonra allhim nasil acidir o parca parca icimi kesiyorlarbyaniyorum oluyorum hatta..agri kesiciler yapiliyor fayda etmiyor..5saat gecince ilk ayaga kalkmak hele..o aciyla ve bas donmesi..kapiya kadar yuruyemedim orda oldursunlerde rahatlasam dedim..ve 3gun boyunca acilar agrilar devam etti taburcu edldim cikamiyorum..doktor benik kendi halime birakkti yuruyemiyorum diyorum anlamiyor..orda kalakalfik..tuvaletimi hasta bezine yapiyorum..yavrumla ilgilenemiyorum..surekli agliyorum tamam dedim yatatalak oldum..eve gelmek istedim zarla zorla geldim.evde ufak ufak yurumeye basladkim ama aciyla tuvaletimi titreyerek yaptim ve bugun tam 10gun oldu hala zor yuruyorum..yinede sukur diyorum enazindan ihtiyaclarimi gideriyorum..benim sansizligimdi bum.ozel oldum dr.parasini aldi kacti..ne diyim allahindan bulsun..simdi dikislerim aciyor ve sol yanimda dikislerde acilma var..evladima kavustum sukurler olsun..tam olarak iyilesince o dru sikatet edicem..benden bukadar kizlar..bu arada genel sezeryan olanlar daha cabuk ayaklaniyorlar haberiniz ollsun bunu ordaki ebe dedi ve benden sonra dogum yapan ertesi gun taburcu oldu benden soylemesi..
Nasıl doktor bu yahu!
Bende anlamadim merhametsizin onde gideni..ben iki buklumum sesimi cikaramiyorum nefes nefeseyim..arkamdan seslendi nasilsin diye sesim cikmsdi acilar icindeyim..sana diyorum cevap bekliyorum deyip bagirdi bana..sesim kisik kotuyum zor dedim yuzume ters ters bskti gitti ..ben cok sakindim ama..cok kurcaladim bisiyleri siz oyle yapmayin gercekten sakinan goze cop batiyor..benim coktan ayaklanmam lazimdi..hala aciyla yuruyorum rabbim benim yasafiklarimi size tssatmasin herkese hsyirli dogumlar..
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini çok sevindim :) suni sancı süreci nasıldı umarım çok kötü geçmemiştir..bebeğinde kısa sürede toparlar merak etme :)
canım bebeğine kavuştuğun için çok sevindim allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun mutlu olsun inşallah.bende normal gelmezse diye gün aldım spinal sezeryan için ama yazdıkların gözümü korkuttu ne yalan söliyim.bu nasıl dr muş ya istanbulda bir özel hastanemi şikayet mektubu yaz bence dr için aklını başına alır belki seninde ilk tecrüben kötü olmuş ama artık olan olmuş geçmiş olsun bebeğin nasıl kaç kg doğdu boyu kaç kızdı değilmi adı neeeArkadaslar epudural herseyin canli akli basinda olmasi ve yavrunu goruyor olman cok guzel..2saati cok guzel sonrasi cok aci verdi bana..bu benim dr.dan kaynaklaniyor bence..beni ameliyat yaparken dedikodudan baska bisiy yapmadi..dunku hastasini cekistirdi vay efendim gazini cikaramamis anasida kizida cirkinmis..merdiven ciksinmimis kadin beni oylelikle kesti..dusunun..hstalaria vedigid deger..kahretsin guler yuzune kadim uyuz karinin ama oarayi alana kadarmis meger..allhindan bulsub insallah..
clue kaç cm açıklık varken suni sancı verdiler yazarmısın lütfen çok merak ettim bende normalle sezeryan arasında kararsız kaldım ve nasıl geçtii cvbını bekliyoruz tatlım allah kızına sağlık sıhhat ve uzun bir ömür versinmerhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
sunni sancıyı saat 10da vermeye başladılar, sonra yavaş yavaş açılma başladı. saat 3buçukta açılma 4cm oldu ve bende sancı felan yoktu. 4buçukta 5cm oldu, doktora dedim epidural istiyorum ben, o da sancı hissetmiyorsunki napıcan epiduralı dedi, yaptırmadı. sonra saat 5 gibi 6cm oldu açılma ve doktor gelip suyumu açtı. suyum geldikten sonra sancılar başladı ama epidural 4-6cm arası yapılıyormuş, kaçırdım yani:)neyseki 1buçuk saat felan sancı çektikten sonra 6buçukta doğumhaneye aldılar beni ve sonrasında yarım saatte doğum oldu. çok sıkıntılı değildi çok şükür...
canım bebeğine kavuştuğun için çok sevindim allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun mutlu olsun inşallah.bende normal gelmezse diye gün aldım spinal sezeryan için ama yazdıkların gözümü korkuttu ne yalan söliyim.bu nasıl dr muş ya istanbulda bir özel hastanemi şikayet mektubu yaz bence dr için aklını başına alır belki seninde ilk tecrüben kötü olmuş ama artık olan olmuş geçmiş olsun bebeğin nasıl kaç kg doğdu boyu kaç kızdı değilmi adı neee
clue kaç cm açıklık varken suni sancı verdiler yazarmısın lütfen çok merak ettim bende normalle sezeryan arasında kararsız kaldım ve nasıl geçtii cvbını bekliyoruz tatlım allah kızına sağlık sıhhat ve uzun bir ömür versin
aaa ne kadar şanslısın suni sancıyla acı çekmeyen ilk seni duydum tatlım . pekihiç açılman yokmuydu suni verdiklerinde epizyotomi yapıldımı pekii
sunni sancıyı saat 10da vermeye başladılar, sonra yavaş yavaş açılma başladı. saat 3buçukta açılma 4cm oldu ve bende sancı felan yoktu. 4buçukta 5cm oldu, doktora dedim epidural istiyorum ben, o da sancı hissetmiyorsunki napıcan epiduralı dedi, yaptırmadı. sonra saat 5 gibi 6cm oldu açılma ve doktor gelip suyumu açtı. suyum geldikten sonra sancılar başladı ama epidural 4-6cm arası yapılıyormuş, kaçırdım yani:)neyseki 1buçuk saat felan sancı çektikten sonra 6buçukta doğumhaneye aldılar beni ve sonrasında yarım saatte doğum oldu. çok sıkıntılı değildi çok şükür...
hı suyun boşalmış orayı kaçırmışım tatlım açıklığın varmıydı bunu merak ettim
clue ve bebişine kavuşan anneler hayırlı olsun geçmişi okuyamadım yine herzamanki gibi
kızımın sarılığı arttı hastanede yattık çarşamba öğleden sonra 5 te yattık perşembe öğlen 12 de ççıktık ama rezil ettiler kızımı. keşke sabah girseydik akşama çıkardık büyük ihtimalle hem gündüz daha iyi ilgilenirlerdi. ada yani büyük kızım yoğun bakımda kalmıştı doğduktan sonra. ayrı kalmak çok kötü bişey hem emmeyi de unutabiliyor ada beni hiç emmedi gerçi doğar doğmaz küveze almışlardı onu o yüzden büyük ihtimalle ama yine de özel oda istedik. kadın doğum servisinde yer kalmamış dahiliye servisine yattık. damar yolu açmak için götürdüler nehiri. geldi nasıl ağlıyor. bulamamışlar heralde baya ağlatmışlar kuzumu. sonra fotonun altına yatırdık ama susmuyo emzik verdik sinirli sinirli çekiyo. emzirmeye çalışıyorum sinirden ememiyo öyle ağladı ki oturdum ben de ağladım onunla beraber. bi yandan aklım evde ada babanesiyle evde kaldı ama bizi istiyo şimdiye kadar hiç hem babasının hem benim gece evden ayrıldığımız olmamıştı doğuma kadar. şimdi 1 haftada 2 sefer adayı evde bıraktık. neyse.. nehirin gözüne bant taktılar ama öyle dandik bişey ki çocuk ağladıkça kafasını oynattıkça çıkıyo ve gözünün açılamamsı lazım kör olma ihtimali var o ışığa bakarsa.. biz de sabaha kadar gözümüzü üzerinden ayırmadık ama öldük bittik. bi de sabaha karşı damar yolu damardan çıkmış haberimiz yok. kolu davul gibi olmuş nasıl farketmedik bilmiyorum ama öyle canım sıkıldı ki. eve geldik perişan vaziyette. ama nehir nasıl mutlu oldu eve girince hemen emzirdim sonra gülümseyerek uyudu kuzum..
bizden haberler böyle kızlar öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?