2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam canim.iyiyim cok sukur.haftay basliycaz tasinmaya insallah.umarim yolda dogurmam.bebismin kiyafet lerini cikardim yarin yikiycam insallah.gorunce heyecanlandim.kizim b kadarmiydi dedimpazartesi magazaya gidicem bir kac bir alicam bebisime.

Allah yardimcin olsun canim cok zor olur simdi sana, ben ewi bile silip süpüremiycem nerdeyse, benimde gidip küvetini bezini filan almam lazim ama hic cikasim yok diyorum doguma gittikmi dönüsü ugrar aliriz olmazmi

doğum yapan herkesi tebrik ederim ve gecmiş olsun.... bazısı genel bazısıda epıdural için kötü şeyler yazmış gercekten çok kafam karıştı,doğum sonrası bı kac gun yuruyememek yatakta kalmak çok kötü dıger tarafta acı içinde uyanmak o acıyöa bebegi bile görmek istememek mide bulantısı baş dönmesi narkoz etkısı kötüü.. allah yardım etsin ne yapacagız bilmiyorum hiç

Allah yardimcin olsun canim cok zor olur simdi sana, ben ewi bile silip süpüremiycem nerdeyse, benimde gidip küvetini bezini filan almam lazim ama hic cikasim yok diyorum doguma gittikmi dönüsü ugrar aliriz olmazmi

evet zor cok zor.ama benim kv ve kp gelicekler yardima.is yaptirmazlar bana.zaten benim icin geliyorlar.sagolsunlar.donusde almak iyi fikirmisbende kizim in her seyi var diyrodum.bakdim herseyi varda.sadece hepsi yikanmis sonucda canli rengleri itmis.oyuzden cikmam lazin.sizdede hava sogukmu.burasi cooook soguk yaaaaaaa

bende hiç iş yapmıyorum nerdeyse. ayaga kalkınca asagıda bir basınc bır agrı sankı doğacak gıbı gelıyor hemen yatıyorum

bende hiç iş yapmıyorum nerdeyse. ayaga kalkınca asagıda bir basınc bır agrı sankı doğacak gıbı gelıyor hemen yatıyorum

artik oyle oluyior dogru.benim kizim var bir tane.bu gun butun gun ayaktaydim.sonra elimi karnimi vurdum korktummidemalti bos ve bebisim poposunu hissetdim dokununca.cok aykda kalinca bende boyle oluyor.uzanincada hemen yukariya tirmaniyor

iyi bari kayinvalidenler yapiyosa, ayni sehiremi tasiniyosun yine? ewet canim burasida acaip soguk bugün hafif hafif kar yagip duruyodu

ewet bende öyle oluyo asagi bastiriyor sanki cikicak, diyorum bi isi yapsam öteki kaliyo hepsini ayni anda yapip tertemiz yapamiyorum yapamadikcada bunaliyorum

Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah birgün banada nasip olur çok güzel bir duygu olmalı:)

evet istedıgım gıbı iş yapamıyorum yarım yamalak oluyor hersey, bu haftadan sonrada kalsın artık sıkıntı yapmamaya calısıcam çünkü sanırım bebek artık asagıya doğru ındı kafasını hıssedıyorum sankı tuylu bolgede bıle se rtlık oluyo bazen

seni görünce bende cesaretlendim acaba denesem mi suni sancı diye :S yoksa niyeti yok gelmeye :)

şulecim çokk güzel olmuş ne kadar maharetlisin maaşalah..
lohusa şerbetini şekerinden mi yapacaksınız yoksa şu küp şeklinde olan hazırlarından mı aldın canım
eğer küp şeklindekilerden aldıysan onu nasıl hazırlayacaksın canım ben bir tanesini denedim tadı çok acı da..

canım çokkk üzüldüm yaşadıklarına geçmiş olsun
neyseki bebişin seninle inşallah kısa zamanda sağlığını kavuşur ve bebeğinle ilgilenirsin
ve sıkıntılarınızı bir an evvel atlatırsınız..

maaşalah bende çok imrendim şimdi:))
darısı bana ve normal isteyen tüm sarkadaşlara ne güzel bir doğum olmuş
umarım biz de böyle rahat geçirirzi.. bebişinle size mutlululklar diliyorum..

arkadaşım ne güzel bebişini sağlıkla kucağına almışsın öyle yada böyle çok şükür iyi geçmiş sezeryanın
o kadar ağrı herkeste oluyor sanırım
hayırlı olsun bebişiniz:)))

çokk geçmiş olsun inşallah görüp göeceğiniz budur
birdaha hastanelere düşürmesin rabbim..

allah yardımcınız olsun arkadaşım inşalalh güzel sağlıklı hayırlı bir doğum nasip eder rabbim..,

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşalalh arkadaşım..
doğumun güzel geçmiş sanırım maaşalalh..
en yakın zamanda güzel hikayeni bekliyoruzz..

Doğum yapan arkadaşlar Allah sağlıkla mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı biz doğuramayanların başına.39. Hafta bitecek tık yok daha.ara sıra kasılmalar hariç

Can anneler naslsnz.dogum yapanlara bebıslerıyle esleriyle nıce uzun saglıklı omürler dılıyorum.bızd gttk bugn doktora 38+6 dayız.3 martta miladımz doluyo.nst de hersey normal.bebiste ıyı.bu aralar gunde 2 3 kez titredgnı hıssedıyorum.doktorum dıyafram hareketlerı yapıyor cok normal dedi.cuma kontrolumuz var tabı kendi istegiyle gelmezse pasa.umarım sag saglım dogarlar kuzular.elımı karnıma koyup cok dua edıyorum dogsun sag saglım dıye.allah yardmcımız olsun.öpüyorum hepinizi.

gecmis olsun canim sanada kuzunada, yerim onun sinirlenisini ben kiyamam kuzuya yaaa, neyseki ewe cikmissin, insaallah daha iyi olur hersey

canimbenimya gecmis olsun minik kizina.neyseki evdesiniz.

Çok saolun arkadaşlar valla duygu fırtınası olmasa da sinirlenme ve mutlu olmaları hissedebiliyosun mesela sinirlendiği zaman memeyi tutmuyor ağlamaktan huzurlu olduğunda zaten sakinleşiyor bakışları bile değişiyor :))

Şifacım canım hayırlı olsun senin doğum daha geç olmayacakmıydı? Gerçi geçmişi okuyamadım. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün canım

kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 15 günden bu yana hiç gelişmemiş.............................
suyu azalmış................
plesantası beslemeye yetmiyormuş..................
gelişemicekmiş........
3 hafta geride.......
doktor 1,2 hafta sonra almak zorunda kalabiliriz dedi................
beslenmesine benim kadar dikkat eden yoktur!
ama.........bu durumun benim beslenmemle alakası yokmuş.....
YIKILDIM....bunları duyunca....
bana dua edin...
bebeğim 36 haftalık 2.200 gr
34 haftalıkken 2.138 gr dı.....
siz daha önce böle bi durum duydunuz mu??

plesanta meselesini duymuştum canım sıkma canını senin sıkıntından etkilenmesin daha çok dualarımız seninle..Bide hep soluna yat canım..

Son düzenleme:

Sakın moralini bozma çok küçük değil Doğunca beslenir bugün hastanede vardı 1 aydır hiç kilo almayan bebek tabii var herkesin değişik sorunları var bol bol muz ceviz yoğurt ye

Zaten iyi besleniyorsan plesentadan bebeğe tam geçemiyordur hareket et biraz yer değiştirsin biraz ve sakın üzülme

Çok az kaldı yakında kucağına alacaksın hemen büyütürsün inşallah

canım üzülme bebeğinin kilosu az değil ben duymadım google dan bir araştır istersen dr ne dedi bir riski yoktur inşallah ölesine bekleyip bebeği alacakmı başka bir dr a daha görünsen belki farklı birşey söyler yada mevcut duruma daha ii çözüm bulur ne bilim

Son düzenleme:

cnm ya maşallah kolaylıkla yapmışsın doğumunu. benim de seninki gibi 18 martta görünüyo. dr. suyumla ilgili bişey söylemiyor. seni de okuyunca sanki biraz rahatladım sanki. ben de dormal doğum istiyorum acaba ağrım ve açılmam olmazsa bana da verirler mi suni sancı. Allah uzun ömürler versin bebeğine.

okurken bile içim cız etti valla. nasıl da sinirlendirmişler bebeğini, anne yüreği işte dayanamadın dimi kızının o haline. neyse ki evdesin ve herşey yolunda. bu sarılık olmaması için annem sarı bi yazma verdi bana, bebeğin yüzüne örtersem sarılığı engelliyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

ben o küp şeklindeki hazırlardan aldım canım. ama söyledikleri gibi 1 küp için 1 çay bardağı yapmicam ben. hepsini bi tencerede kaynatıp tadına göre su ilave edicem. çünkü çay bardağı için o küpler çok büyük. acı olması normal.

PORSELEN canım yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm ya. o durumda herkes senin gibi sabırlı olmazdı herhalde. tebrik ederim o konuda. ama sen yine de stres yapma, unut yaşadıklarını bebeğinle ilgilen, biliyosun stres sinir de sütünü etkiliyor.
yalnız hangi hastane ve dr. olduğunu yazmamışsın sanırım. ya da ben mi kaçırdım.

canım inanır mısın,hamile kaldığımdan beri cevizler,pekmezler,muzlar,yoğurdumu köyden süt alıp mayalıyorum....
köy yumurtaları...
yani diyebilirim ki....belki benim gibi beslenen olmamıstır,her akşam yürüyüş,egzersiz.....ama işte...iki haftaya kadar her sey normaldi...bir anda mı bu plesanta yetmemeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…