suyum boşalmadı da azalmış bebeğin suyu, tekrar detaylıya felan girdim ama belli bir neden bulamadılar. öyle suyum felan gelmemişti yani, kalan suyumu da doktor getirdi hastanede. açıklığım hiç yoktu, sancı verildikten sonra başladı açılmaya yavaş yavaş.
canım bende hiç açıklık yoktu, sancı verildikten sonra başladı. az önce yazmıştım daha, alıntı yapayım:)
sunni sancıyı saat 10da vermeye başladılar, sonra yavaş yavaş açılma başladı. saat 3buçukta açılma 4cm oldu ve bende sancı felan yoktu. 4buçukta 5cm oldu, doktora dedim epidural istiyorum ben, o da sancı hissetmiyorsunki napıcan epiduralı dedi, yaptırmadı. sonra saat 5 gibi 6cm oldu açılma ve doktor gelip suyumu açtı. suyum geldikten sonra sancılar başladı ama epidural 4-6cm arası yapılıyormuş, kaçırdım yani:)neyseki 1buçuk saat felan sancı çektikten sonra 6buçukta doğumhaneye aldılar beni ve sonrasında yarım saatte doğum oldu. çok sıkıntılı değildi çok şükür...
arkadaşın doktoruyla yaşadıklarına çok üzüldüm, gerçekten doktor çok önemli. benim doktorum sürekli yanımdaydı ve beni hep cesaretlendirdi. akşama kadar her muayenesinde herşey çok güzel gidiyor, çok kolay olucak doğum, çok az kaldı gelmesine vs deyip durdu. onun cesaretlendirmesiyle epiduraldan vazgeçtim. doğumda da sürekli hadi annesi, hadi geliyor kızımız, çok az kaldı felan diye konuştu benimle. sonradan odaya gelip kızımızı sevdi felan. salıya kontrolüm var, kocaman bir çiçek ve hediye felan almayı düşünüyorum doktoruma...
pilates topu geliyor kızlar birazdan bana . açıklığı arttırmak için otur kalk hareketleri yapıcam .dünden beri hurma yiorum midemi bulandırdı birde ılık suda uzansammı diyorum küvette
benim gibi denemeler yapan veya yapmış olanlar yazsın
Bende anlamadim merhametsizin onde gideni..ben iki buklumum sesimi cikaramiyorum nefes nefeseyim..arkamdan seslendi nasilsin diye sesim cikmsdi acilar icindeyim..sana diyorum cevap bekliyorum deyip bagirdi bana..sesim kisik kotuyum zor dedim yuzume ters ters bskti gitti ..ben cok sakindim ama..cok kurcaladim bisiyleri siz oyle yapmayin gercekten sakinan goze cop batiyor..benim coktan ayaklanmam lazimdi..hala aciyla yuruyorum rabbim benim yasafiklarimi size tssatmasin herkese hsyirli dogumlar..
gözün aydin sifacim Allah anali babali büyütsün, bol bol öp kuzucugunuSelam en güzel anneler ve bebişleri
dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildimRabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza
dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyordaha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize
ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız
haydi şimdilik müsadeeee
Bebegimin adi ayberk:)) onu cooookk seviyorum rabbime sukurler olsun tek tesellimm yasam kaynagim .. annelik cok ozel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin ondan once yasamla simdiki cok farkli..
clue ve bebişine kavuşan anneler hayırlı olsun geçmişi okuyamadım yine herzamanki gibi
kızımın sarılığı arttı hastanede yattık çarşamba öğleden sonra 5 te yattık perşembe öğlen 12 de ççıktık ama rezil ettiler kızımı. keşke sabah girseydik akşama çıkardık büyük ihtimalle hem gündüz daha iyi ilgilenirlerdi. ada yani büyük kızım yoğun bakımda kalmıştı doğduktan sonra. ayrı kalmak çok kötü bişey hem emmeyi de unutabiliyor ada beni hiç emmedi gerçi doğar doğmaz küveze almışlardı onu o yüzden büyük ihtimalle ama yine de özel oda istedik. kadın doğum servisinde yer kalmamış dahiliye servisine yattık. damar yolu açmak için götürdüler nehiri. geldi nasıl ağlıyor. bulamamışlar heralde baya ağlatmışlar kuzumu. sonra fotonun altına yatırdık ama susmuyo emzik verdik sinirli sinirli çekiyo. emzirmeye çalışıyorum sinirden ememiyo öyle ağladı ki oturdum ben de ağladım onunla beraber. bi yandan aklım evde ada babanesiyle evde kaldı ama bizi istiyo şimdiye kadar hiç hem babasının hem benim gece evden ayrıldığımız olmamıştı doğuma kadar. şimdi 1 haftada 2 sefer adayı evde bıraktık. neyse.. nehirin gözüne bant taktılar ama öyle dandik bişey ki çocuk ağladıkça kafasını oynattıkça çıkıyo ve gözünün açılamamsı lazım kör olma ihtimali var o ışığa bakarsa.. biz de sabaha kadar gözümüzü üzerinden ayırmadık ama öldük bittik. bi de sabaha karşı damar yolu damardan çıkmış haberimiz yok. kolu davul gibi olmuş nasıl farketmedik bilmiyorum ama öyle canım sıkıldı ki. eve geldik perişan vaziyette. ama nehir nasıl mutlu oldu eve girince hemen emzirdim sonra gülümseyerek uyudu kuzum..
bizden haberler böyle kızlar öptüm hepinizi
cnm çok cici olmuşlar.. afiyetle içinkızlar gün boyunca uğraştığım lohusa şerbeti için tepsi, sürahi ve bardaklar sonunda bitti. bakalım beğenecekmisiniz. bebek şekerlerimizi de hazırladım, üzerine notu yapıştırıp onu da paylaşıcam. aynı zamanda cibinliğin süsünü de bitirip paylaşıcam sizlerle..
cnmm çoook geçmiş olsun..çok üzüldüm kuzucuga..rabbım şifa versin..clue ve bebişine kavuşan anneler hayırlı olsun geçmişi okuyamadım yine herzamanki gibi
kızımın sarılığı arttı hastanede yattık çarşamba öğleden sonra 5 te yattık perşembe öğlen 12 de ççıktık ama rezil ettiler kızımı. keşke sabah girseydik akşama çıkardık büyük ihtimalle hem gündüz daha iyi ilgilenirlerdi. ada yani büyük kızım yoğun bakımda kalmıştı doğduktan sonra. ayrı kalmak çok kötü bişey hem emmeyi de unutabiliyor ada beni hiç emmedi gerçi doğar doğmaz küveze almışlardı onu o yüzden büyük ihtimalle ama yine de özel oda istedik. kadın doğum servisinde yer kalmamış dahiliye servisine yattık. damar yolu açmak için götürdüler nehiri. geldi nasıl ağlıyor. bulamamışlar heralde baya ağlatmışlar kuzumu. sonra fotonun altına yatırdık ama susmuyo emzik verdik sinirli sinirli çekiyo. emzirmeye çalışıyorum sinirden ememiyo öyle ağladı ki oturdum ben de ağladım onunla beraber. bi yandan aklım evde ada babanesiyle evde kaldı ama bizi istiyo şimdiye kadar hiç hem babasının hem benim gece evden ayrıldığımız olmamıştı doğuma kadar. şimdi 1 haftada 2 sefer adayı evde bıraktık. neyse.. nehirin gözüne bant taktılar ama öyle dandik bişey ki çocuk ağladıkça kafasını oynattıkça çıkıyo ve gözünün açılamamsı lazım kör olma ihtimali var o ışığa bakarsa.. biz de sabaha kadar gözümüzü üzerinden ayırmadık ama öldük bittik. bi de sabaha karşı damar yolu damardan çıkmış haberimiz yok. kolu davul gibi olmuş nasıl farketmedik bilmiyorum ama öyle canım sıkıldı ki. eve geldik perişan vaziyette. ama nehir nasıl mutlu oldu eve girince hemen emzirdim sonra gülümseyerek uyudu kuzum..
Selam en güzel anneler ve bebişleri
dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildimRabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza
dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyordaha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize
ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız
haydi şimdilik müsadeeee
Ben de uyuyamadim dun gece. Ama nete de giremedim. Cok sancim vardi. Tek sen degilsin canim uzulme.
Dun gece benim de cok sancim oldu. Araliklarina bakmadim ama yatirmadi beni. Kalktim yurudum, oturdum o zaman rahatladim biraz. Boyle giderse bu hafta dogururum ben. Gerci nisan ve su gelmiyor ve sabah geciyor bu sancilar.
clue ve bebişine kavuşan anneler hayırlı olsun geçmişi okuyamadım yine herzamanki gibi
selam guzel anneler.dogum yapan kizlar SIFA,SELALMAZ,PORSELEN,CLUE,MASALIM tebrik ediyorum.ne guzel masallah kavusmuslar bebislerine.hayirli guzel saglikli omurler diliyorum.darisi bize insallah.
kizlar bugun annemle net.de konusuyorduk dediki karnin inmis senin 15 gune dogurursun.
meraba nazlmacim nasilsin kacgündür yoktun merak ettim seni, tasindinmi yoksa dedim
nst ye bnde10 gun sonra gırecem benım de agrım sızım var ya bel ve vajınada ozellıkle normal dıolar ama bazen zor duruyorum.ızne ayrıldım artık evdeyı bakalım.bırbırımıze yazalım ya merak edıyorum benle aynı olanlarla ne gbı farklar oluyor.bırde nerde oturuyosun ben ıst bagcılardayım[/bende 35+1 im kanim 12 cikti bebek 33. Haftada 2700 du bi daha gitmedm doktora cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?