2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım normalde ağrı eşiğin nasıl Can'ın tatlı mıdır Epidural istemiyorum bende epidralden korkuyorum doğumdan değil canım öyle çok tatlı değildir yapabilirmiyim sence

canım nerde hangı hastanede yaptın dogumunu ?masllah gzl gecmıs rabbım evladını hayrlı eylesın

pilates topu geliyor kızlar birazdan bana . açıklığı arttırmak için otur kalk hareketleri yapıcam .dünden beri hurma yiorum midemi bulandırdı birde ılık suda uzansammı diyorum küvette

benim gibi denemeler yapan veya yapmış olanlar yazsın

masalllllllhhh cnım rabbım hayrlı evlad eyseın cok gzl anlatmıısn rabbım bzede nasıp eylesın

ben de tuvalete oturma pozisyonunu yapıyorum canım acılma olsun beebk asagı ınsın dıe bn paylasmıstım bı ıncele ıstersen bnm bı arkads yazmıstı

Hayırlı olsun doğumun Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu

Canım ben balıkesirliyim ama şimdi Marmaris'te yaşıyorum çok merak ettim doktoru ve hastaneyi dilerim hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun

Selam en güzel anneler ve bebişleri

dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildim Rabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza

dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyor daha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize

ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız

haydi şimdilik müsadeeee

Bebegim icin o hastaneden zar zor cikabildim yavrum sararmaya basladi sarilik baslangici oldu mikroptu heryer..acimla eve zor geldim..bebisim 3kilo 600gr.boyu 50 cm dogdu..dr.bu bebek buyuk 4-5 kilo dogar demisti ..yalanci pislik..yavrum icin ayaga kalkmak ilgilenmek zorundayim..o hastanede yasadiklsrimi unutamiyorum acimdan sutumde gelmedi 4.gun az geldi vermeye calistilar yatirarak emmedi bebegim biborana alisti onsda cok uzuluyorum zorluyorum simfi almiyor cok agliyor..

Bebegimin adi ayberk:)) onu cooookk seviyorum rabbime sukurler olsun tek tesellimm yasam kaynagim .. annelik cok ozel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin ondan once yasamla simdiki cok farkli..

gözün aydin sifacim Allah anali babali büyütsün, bol bol öp kuzucugunu insaallah emer
Bebegimin adi ayberk:)) onu cooookk seviyorum rabbime sukurler olsun tek tesellimm yasam kaynagim .. annelik cok ozel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin ondan once yasamla simdiki cok farkli..

hayirli olsun porselencim, gözün aydin, zor günler gecirmissin, insaallah simdiden sonra hersey iyi olur senin ve bebegin icin

gecmis olsun canim sanada kuzunada, yerim onun sinirlenisini ben kiyamam kuzuya yaaa, neyseki ewe cikmissin, insaallah daha iyi olur hersey

cnm çok cici olmuşlar.. afiyetle için
cnmm çoook geçmiş olsun..çok üzüldüm kuzucuga..rabbım şifa versin..

cnm bende seni çok merak ediyordum.. bunca yıl sonra yavruna kavuştun.ne mutlu sana.. gözünnnn aydın....

Benim hala devam ediyor canim sancilarim ama dun aksam ki kadar kotu degil sanirim bende suan araliklarina bakmiyorum biraz bole devam etsin bakalim
Hayirli zamanda saglikla gelsin insallahh miniklerimiz

selam guzel anneler.dogum yapan kizlar SIFA,SELALMAZ,PORSELEN,CLUE,MASALIM tebrik ediyorum.ne guzel masallah kavusmuslar bebislerine.hayirli guzel saglikli omurler diliyorum.darisi bize insallah.
kizlar bugun annemle net.de konusuyorduk dediki karnin inmis senin 15 gune dogurursun.

canimbenimya gecmis olsun minik kizina.neyseki evdesiniz.

meraba nazlmacim nasilsin kacgündür yoktun merak ettim seni, tasindinmi yoksa dedim

meraba nazlmacim nasilsin kacgündür yoktun merak ettim seni, tasindinmi yoksa dedim

selam canim.iyiyim cok sukur.haftay basliycaz tasinmaya insallah.umarim yolda dogurmam.bebismin kiyafet lerini cikardim yarin yikiycam insallah.gorunce heyecanlandim.kizim b kadarmiydi dedimpazartesi magazaya gidicem bir kac bir alicam bebisime.

dogum yapan butun arkadaslarimi kutluyorum kizlar
Rabbim anali-babali buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsunlar insallahhhh
Masallahhh butun bebeklerimize
Darisi basimiza Rabbim sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…