2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canımçok geçmiş olsun
arkadaşıma da plesanta yaşlanmış, suyu azalmış,
bebek beslenemiyor diyip kontrole gittiği gün almışlardı bebeği
39. haftada 2500 gr doğdu bebeği
sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına

canım inanır mısın,hamile kaldığımdan beri cevizler,pekmezler,muzlar,yoğurdumu köyden süt alıp mayalıyorum....
köy yumurtaları...
yani diyebilirim ki....belki benim gibi beslenen olmamıstır,her akşam yürüyüş,egzersiz.....ama işte...iki haftaya kadar her sey normaldi...bir anda mı bu plesanta yetmemeye basladı

nerelerdesin sen yaaaaaaa?
bugün doğurduğunu düşündüm, epeydir uğramıyorsun ya
iyi misin?

diyor ki dışarıdan yapılabilecek hiçbir müdahale yok,senle de benle de alakası yok,genetik...

sakın üzme kendini. oluyor çoğu gebeliğin son haftalarında böyle. gelişir o hiç merak etme. dr. 1-2 haftaya diyorsa bu gelişmeyeceği anlamına gelmez. sen beslenmene dikkat etmeye devam et.

cok sağolun
bu öyle bi duygu ki ben yiyorum ama o beslenemiyor,artık boğazımdan bir şey geçmiyor....

Bak ne güzel diyorsun bütün aylar ne güzel geçmiş 2 hafta böyle olmuş kendini üzme demek kolay biliyorum ama yürekten söylüyorum yüzdük kuyruğuna geldik canım benim Doğunca hemen toparlanacak kuzucuk sen güçlü olki oda olsun annesi doktora daha sık git ne gerekiyorsa yapsın zaten haftanda gayet iyi Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek güzel allahım herşeyin dermanı

Ben bandirma ozel hastanede ebru ersoya yaptirdim buraya geleli 8ay filan olmus sadece guler yuzune kandim..aslinda baliksir sevgi hastanesi nurettin serinkana yaptiracaktim son anda caydim sebebide sorularima cvp vermiyor olusuydu..keske diyorum ona yaptirsaydim ..neyse olan oldu artik ..bebisimin fotosunu atarim insallah telden giriyorum bilmiyorum nasil atilir ogreneyim aticam...l

ii gcler kızlar bu sancılar nasıl bişe ya bende tık yok adet sancısı gibi mi oluo geçen hafta bi kaç kes girdi ama sadece ayağa kalkınca aşağı doğru bi baskı hissediıorum doğum yapan arkadaşlara sordum ama hiç biri aydınlatamadı :)

Tekrar geçmiş olsun canım dilerim çok çabuk unutup ir daha hatırlamazsın artık üzme kendini her şerde bir hayır vardır hiç sıkıntı çekmezsiniz inşallah bir daha bebişe de sanada maşallah

nerelerdesin sen yaaaaaaa?
bugün doğurduğunu düşündüm, epeydir uğramıyorsun ya
iyi misin?

canım benim buralardayım, okuyorum hep merak ettiklerimi. Daha doğurmadım maalesef ama doğurasım var, sıkıldım ben hamilelikten :))) senin fındıklar nasıl??

bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım üzülme ben duymadım google dan bir araştır istersen dr ne dedi bir riski yoktur inşallah ölesine bekleyip bebeği alacakmı başka bir dr a daha görünsen belki farklı birşey söyler yada mevcut duruma daha ii çözüm bulur ne bilim

Canım gözünüz aydın bizim seninle Aynıydı bdt miz çok sevindim rabbim hayırlı ömürler versin maşallahh bir normal doğum daha allahım isteyen herkese normal kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş

inşallah canım,amin,cok sağolasın...

Yaaaa maşallah çok kolay geçmiş hemen doğurasım geldi:) heyecanlandım:)
Bende epidural normal doğum istiyorum allah izin verirse en büyük korkum epidurali istediğimde geç kalınmış olması ya da erken olması:) çünkü çoğu doktor doğum sürecini uzatması ve ıkınma hissinin olmaması nedeni ile epidural yapmak istemiyolar ama ben çok korkuyorum ve 4 cm olur olmaz iğneyi yaptırmak istiyorum inşallah herşey yolunda gider....

benim doğurasım pek yok
çünkü itiraf edeyim doğumdan korkuyorum
hem de her türlüsünden
ben de dayanabilsem de biraz daha dayansam diyorum
fındıklarım da iyi teyzesi
büyümeye çalışıyorlar yer buldukça

istediğin gibi canım inşallah kolay bir normal doğumun olur

Ben dogum sancisida cektim ..100 u gordum son zamanlarda..normal dogumum baslamisti fakat korkumdan kacti..devletteki dr.da korkudan kacirdin sancini dedi ve inanin cok aci verici bisiy degildi agri cekiliyor fakat kesik acisi kadar kotu bisiy yok simdi olsam 10kere dogururdum yinede kendimi kestirmezdim..cok hemde cook pismanim..lutfen dandiniz varsa normal dogum yapin..rabbim yardimciniz olsun..ben bu halime bile sukur ediyorum yatalaktimm kac gundur artik sirtim tutulmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…