kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 15 günden bu yana hiç gelişmemiş.............................
suyu azalmış................
plesantası beslemeye yetmiyormuş..................
gelişemicekmiş........
3 hafta geride.......
doktor 1,2 hafta sonra almak zorunda kalabiliriz dedi................
beslenmesine benim kadar dikkat eden yoktur!
ama.........bu durumun benim beslenmemle alakası yokmuş.....
YIKILDIM....bunları duyunca....
bana dua edin...
bebeğim 36 haftalık 2.200 gr
34 haftalıkken 2.138 gr dı.....
siz daha önce böle bi durum duydunuz mu??
Sakın moralini bozma çok küçük değil Doğunca beslenir bugün hastanede vardı 1 aydır hiç kilo almayan bebek tabii var herkesin değişik sorunları var bol bol muz ceviz yoğurt ye
Zaten iyi besleniyorsan plesentadan bebeğe tam geçemiyordur hareket et biraz yer değiştirsin biraz ve sakın üzülme
Çok az kaldı yakında kucağına alacaksın hemen büyütürsün inşallah
Arkadaşlar İstanbul nisa hastanesine giden var mı, mrk ettim de..
canım üzülme bebeğinin kilosu az değil ben duymadım google dan bir araştır istersen dr ne dedi bir riski yoktur inşallah ölesine bekleyip bebeği alacakmı başka bir dr a daha görünsen belki farklı birşey söyler yada mevcut duruma daha ii çözüm bulur ne bilim
kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 15 günden bu yana hiç gelişmemiş.............................
gelişemicekmiş........
3 hafta geride.......
bana dua edin...
canımçok geçmiş olsun
arkadaşıma da plesanta yaşlanmış, suyu azalmış,
bebek beslenemiyor diyip kontrole gittiği gün almışlardı bebeği
39. haftada 2500 gr doğdu bebeği
sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına
canım inanır mısın,hamile kaldığımdan beri cevizler,pekmezler,muzlar,yoğurdumu köyden süt alıp mayalıyorum....
köy yumurtaları...
yani diyebilirim ki....belki benim gibi beslenen olmamıstır,her akşam yürüyüş,egzersiz.....ama işte...iki haftaya kadar her sey normaldi...bir anda mı bu plesanta yetmemeye basladı
Ben bandirma ozel hastanede ebru ersoya yaptirdim buraya geleli 8ay filan olmus sadece guler yuzune kandim..aslinda baliksir sevgi hastanesi nurettin serinkana yaptiracaktim son anda caydim sebebide sorularima cvp vermiyor olusuydu..keske diyorum ona yaptirsaydim ..neyse olan oldu artik ..bebisimin fotosunu atarim insallah telden giriyorum bilmiyorum nasil atilir ogreneyim aticam...l
nerelerdesin sen yaaaaaaa?
bugün doğurduğunu düşündüm, epeydir uğramıyorsun ya
iyi misin?
gelişemicekmiş........
3 hafta geride.......
bana dua edin...
merhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
Bak ne güzel diyorsun bütün aylar ne güzel geçmiş 2 hafta böyle olmuş kendini üzme demek kolay biliyorum ama yürekten söylüyorum yüzdük kuyruğuna geldik canım benim Doğunca hemen toparlanacak kuzucuk sen güçlü olki oda olsun annesi doktora daha sık git ne gerekiyorsa yapsın zaten haftanda gayet iyi Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek güzel allahım herşeyin dermanı
sunni sancıyı saat 10da vermeye başladılar, sonra yavaş yavaş açılma başladı. saat 3buçukta açılma 4cm oldu ve bende sancı felan yoktu. 4buçukta 5cm oldu, doktora dedim epidural istiyorum ben, o da sancı hissetmiyorsunki napıcan epiduralı dedi, yaptırmadı. sonra saat 5 gibi 6cm oldu açılma ve doktor gelip suyumu açtı. suyum geldikten sonra sancılar başladı ama epidural 4-6cm arası yapılıyormuş, kaçırdım yani:)neyseki 1buçuk saat felan sancı çektikten sonra 6buçukta doğumhaneye aldılar beni ve sonrasında yarım saatte doğum oldu. çok sıkıntılı değildi çok şükür...
canım benim buralardayım, okuyorum hep merak ettiklerimi. Daha doğurmadım maalesef ama doğurasım var, sıkıldım ben hamilelikten :))) senin fındıklar nasıl??
bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?