2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
lalamcım

msjıını geç gördüm maşallah sancıların başlamış keşke benimde başlasa bugün plates topunda hareket yapmaya karar verdim ayın 27sine kadar bakalım ne değişecek .arkadaşın 2 cmden sonra 5 saat beklemişne şans porselen bebeğin doğum hikayesinden sonra sezeryandanda soğudum:18::18: içime doğuyor kuzunu pztesi kucağına alacaksın

Canım hiç sıkma canını bak sen üzülünce bebişin de üzülecek. Hem kilosu da çok az değil. Karnında beslenmemesindense doğsun sen beslersin onu

İlk kızımda kv getirmiş bende örtmüştüm ama bi işe yaramadı. Zaten küvezde kalmıştı çıktı 2 gün sonra sarılıktan yine küveze girmişti. Bunda o yazmayı çıkarmadım bile :) çok saol bu arada

Sabahtan akşama kadar uyudu nehir hanım. Akşam olunca uyandı bu saate kadar durdu :) yeni emdi gazını çıkarsa uyucaz. Yoruldum beyaw :) ama çok güzel bişey anne olmak.. Sanki 2. çocukta daha iyi anladım. İlki acemilikmiş sanırım :))

cnm suan ayni seyleri yasiyorum nehirim benimde yanimda 2.gunumuz daha gozumu kirpmadim refakatcilar uyuyakaliyor ben uyumuyorum kizimi izlemekten emzir gaz cikar altini pisletir kiyameti koparir o arada uyuyamam ve basa sarar sekilde devam ediyoruz ama allah nasil bir guc veriyorsa dogumdan onceki gecede uyumadim sancidan 3 gundur gozumu kirpmadim ama dayanma gucu veriyor allah yanimdakilerin perti cikti ben dolana dolana bebisin etrafinda onu izleyip mincikliyorum yarin evimize ilk girisini yapicak bizim nehir hanimda baktikca allahin lutfu bu bir mucize diyorum allah tum isteyenlere nasip etsin insallah nehir hanimlara kocaman masallah :)

sancilar bende devam ediyor ama geken giden yok
Annem benim gibi olacaksin diyor oda bole bir kac gun sanci cekmis sonra bir anda suyu gelmis hatta suyla beraber basim cikmaya baslamis
Plates topunu okudum canim hatta bende yapmaya basladim insallah ise yarar bunlar ikimizde de en kisa zaman normal acisiz dogum yapariz ben sezeryandan hep korkmusumdur cok onemli bir saglik problemi olmadigi surece kesinlikle istemezdim sezeryan :18: videosunu izledim internette cok kotuydu :18:
Ben cok sasirmistim hic agrisifelan yoktu 5 saat sonra dogurmus birde suni sanci ile felan degil ve cokkk kolay oldu ikinci ikinmamda dogdu dedi valla darisi basimiza
Ayyyy canimmmm insallahhhhh bal damliyor agzindan artik zaman gecmiyor cok sabirsizlaniyorummmmm

Evet çok şükür allah güç kuvvet veriyor. Canım sen de mi nehir koydun adını kaçırmışım adıyla yaşasın imşallah.

bende uyuyamıyorum artık doğrudürüst tatlım saat 7 ye geliyor 2 kez uyandım bu saate kadar evet ya zaman geçmiyor benim bacaklarım çok ağrıyor sabaha karşı ondan uyanıyorumseninkilerde ağrıyormu? .inşallah annen haklı çıkar da onun gibi kolay doğum yaparsın bence doğumun eli kulağında çünkü sancı aralıklarına baktımda aralıkları uzun değil drum bana 5 dakikada bir dk süreyle süren sancılar doğum sancısı anlamına geliyor demişti .hatta 5-1-1 dedi anlamı 1 saat içinde her 5 dakikada bir 1 dklık sancı .yani 1 saatin içinde 12 adet 5 dk var.12 sancı çekicen ortalama 1 saatte düzenli aralıklı.normalden korkmaman güzel sen benden cesaretlisin demekki . bak 24 saat sonra doğum sancıların başlayacak demedi deme ha

Bende gece cok kalkiyorum hic uyuyamiyorum canim wc'ye cok kalkiyorum o agrilar bende de cokk var kollarimda agriyor benim surekli pozisyon degistirmek durumunda kaliyorum
Bide bu aksam cok sistim ben ellerim ayaklarim dombili oldu cokk komik yaa normade incedir yapisi
Insallah annemin ki gibi olur cokkk isterim hic acisiz dogum yapmis neredeyse
Benim doktorumda 5 dk bi olursa sanci dedigi icin bekliyorum hos bugun hic bakmadim araliklarina aklimi yormamak istiyorum buna baska seylere odaklaniyorum
Bazen cok acir mi diye dusunuyirum normal dogumu ama korkmuyorum sanirim heyecan daha agir basiyor birde bakalim bir hastane kismina gecelim ayni sakinlikte kalabilecekmiyim
Valla insallah diyorum canim artik kucagima alayim cok istiyorum cunku
Insallah seninde 24 saat icinde sancilarin baslar

evet korkudan çok beklemenin heyecanı ve sıkıntısı var bendede nişan geldiğinden beri her dk doğurabilirim sanıyorum nerdeee kafayı yedirdi bu nişan bana sonradan gelseydi keşke böle olacaktıysa .senin gelen sancılar kaç saniye sürüyor? doğum sancısı olmaları için 40-60 snye sürmesi gerekiyormuş her birinin aklında olsun ben çıkıyorum dahagüzel haberlerle gel inşallah bidahaki sefere öpüldün tatliş

Gozun aydin. Dogum sonrasi zor gecmis uzuldum. Doktorun da ne kadar acayipmis oyle.

Sezeryan ya da normal bebegine kavustunya gerisi bos. Saglikla buyut bebegini.
Gecmis olsun canim. Iyi olacak uzulme.

Biz de seni merak ediyorduk. Gozun aydin. Darisi basimiza.

Merhabalar ben topiğinizi birkaç gündür takip ediyorum.seninle aynı durumdaydım cnm 34te 2.150 gr dı bebişim ve geçen haftalara rağmen çok az kilo aldı 38de doktorum suyu azalmış alalım dedi kiloda almıyo demekki beslenmiyor dedi doplerrde plasentası yaşlanmıştı ben normali çok istediğim için biraz şansımı zorladım açıkçası.çok hoşlanmayarakta olsa emin olmak için başka bi doktora gidip fikir aldım oda evet suyu az ama risk sınırında değil dedi bende kendi doktorumla konuştum ve sıkı takiple beklemeye karar verdik 2günde bir doktordayım ama herkesin durumu farklı olabiliyor sen doktorunu dinle endişelenme. Sonuçta ultrason kilo konusunda şaşabiliyor.ben normali bekleme kararı verdim ama içim içimi yedi yanlış mı yapıyorum diye artık son günlerime geldim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin içini ferah tut cnm

özokun nasılsın ne o tatlım bebişin uyutmadımı
:)) evet hamişken ağrıdan uyunmuyır sonra da bebiş uyutmuyor zaten. Ama herşeye değerler :))

Saol tatlım öpüyorum

Günaydın millet

Gece çok fena mide ağrısı vardı üşüttümmü yediğim bişey mi kötü yaptı midemi bilmiyorum ama nehire de geçti heralde geceden beri kıvranıyo kuzum. Çok uykum var kahvaltı hazırlıyo kv. Hemen uyumayı düşünüyorum sonrasında ya hayırlısı :) prensesim uyanmazsa o zamana kadar

Maşallah seni pek beğenmiş yeriniiiiii
Şanslı derler öyle bebeklere ayrıcalıklı
Hani derler ya 10 aylık mısın diyeee

ben varım bekliyoruz ama pazartesi son sezeryan ile alacaklar. erken döllenme de var kakasını yer diye çok korkuyorum geçti çünkü normal günü. sat a göre geçmemiş görünse de...

Ayyy canım senin ki de öyleeee
10 aylıklar dan olacak demek
Takip edin de kafkasını yemesin
Yani tabi doktorun takip etmesi lazım

Herkese merhaba. Bebeklerini kucaklarina alan anneleri kutluyorum. Bende doğum iznine ayrılalı bir hafta oldu ama yorgunluktan ölmek üzereyim. Sağolsun annem ablam yanimda yardım ediyor yapıyorlar ama evimin düzenini ben biliyorum. Tâbi bide iki bucuk yaşında oğlum var. Hareketleri iyice değişti. Çok yaramaz oldu. Birde sezeryan olacağım allah bize yardım etsin.37. Haftada 2700 idi kızım. Yarın yine kontrol var inşallah kilo almıştır. Kızım erken gelmezse doğum 38+6da olacak 4 martta yani. Benim doktorum bekliyor son ana kadar.

Birde kızlar asagi vajinaya iğne saplanir gibi oluyor. Acaba acilmami başladı . Kasilmalarimda oluyor.artık son zamanlarimiz. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Kızlar geçmişi okuyayım dedim 15 sf vardı başladım bitiremedim
Merak ediyorum ama daha sonra okuyacağım
Bugün hava yine güneşli Ankara da
SONSY ne yapıyorsun nerelerdesin
Gel de göksu ya gidelim tatlımmmmmm

Masalımmmm
Porselen
Şifaaaaaaa

Bebeklerinize kavuşmuşsunuz ne güzelllllll
Sağlıcakla büyüsünler inşallah yaaaa
Ayyyyyy çok özeniyorum
Bakalım biz neler yaşayacağız
Hayırlısıııı

Benim bi arkadaş da senin gibi doğum yaptı
Hem normal yaptı
Hem bebek kuvez de de kalmadı
Paşa oldu şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…