Canım normalde ağrı eşiğin nasıl Can'ın tatlı mıdır Epidural istemiyorum bende epidralden korkuyorum doğumdan değil canım öyle çok tatlı değildir yapabilirmiyim sence
canım nerde hangı hastanede yaptın dogumunu ?masllah gzl gecmıs rabbım evladını hayrlı eylesın
Selam en güzel anneler ve bebişleri
dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildimRabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza
dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyordaha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize
ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız
haydi şimdilik müsadeeee
Arkadaşlar İstanbul nisa hastanesine giden var mı, mrk ettim de..
ii gcler kızlar bu sancılar nasıl bişe ya bende tık yok adet sancısı gibi mi oluo geçen hafta bi kaç kes girdi ama sadece ayağa kalkınca aşağı doğru bi baskı hissediıorum doğum yapan arkadaşlara sordum ama hiç biri aydınlatamadı :)
Yaaaa maşallah çok kolay geçmiş hemen doğurasım geldi:) heyecanlandım:)
Bende epidural normal doğum istiyorum allah izin verirse en büyük korkum epidurali istediğimde geç kalınmış olması ya da erken olması:) çünkü çoğu doktor doğum sürecini uzatması ve ıkınma hissinin olmaması nedeni ile epidural yapmak istemiyolar ama ben çok korkuyorum ve 4 cm olur olmaz iğneyi yaptırmak istiyorum inşallah herşey yolunda gider....
Kızlar geçmişi okuyayım dedim 15 sf vardı başladım bitiremedim
Merak ediyorum ama daha sonra okuyacağım
Bugün hava yine güneşli Ankara da
SONSY ne yapıyorsun nerelerdesin
Gel de göksu ya gidelim tatlımmmmmm
Canlar nasilsiniz?ben bugun iyiydim missfirlerim geldi otururken filan dikis yerlerim terledi sonrada yanmaya basladi bugun 11gun oldu hala dik yuruyemiyorum ve dikislerim aciyor ben telden giriyorum nete bakamiyorum bir tanidigi akrabasi filan benim gibi yasayan olmusmu?yani cok uzun suredir toparlanamadim netten veya etraftan arastirirmisiniz ben korkmaya basladim artik .. ustten dikislerim normal sol yanda kabarma biraz aciklik var..
bu İLK NEFES programi beni perisan ediyorr :'(
göksu aşerdim iyi mi..
bence sağlık ocağına kadar gidip sormalısın en azından dikişlerini görsünler olmadı hastaneye doktoruna gidersin çünkü 11 gün olmuş
..masalimmm gibiler insanı şevklendiriyor, ne güzel:) Allah hepimize nasip etsin insallah. Sifaa ve clueya da maşallah diyeyim, bebişlere ve annelerine Rabbim saglık, sıhhat ve bol emişmeler nasip etsin:)
Porselen bebeg; biran önce iyilesirsin insallah, benim kardesimde senin gibi agır gecirdi dogum sonrasını ama iyilesti. ilk tuvaletini yaparken ona sarılmıstım, hungur hungur agladı yavrucum, ki canı inanılmaz derecede katı bir insandır deyim yerindeyse. bu yuzden o benim sezeryan yapmamı hic istemiyor, sen dayanamazsın abla diyor. belkide her insanı farklı etkiliyordur, bilemiyorum
Kayraa sen naptin?merak ediyordum seni ..ozpolati bilen varmiDemek vuslatına kavuştun hayırlı ömürlü olsun canım azra'nnn.beklemenin ödülü ilacın olsun minik kuzun..çok sevindim canım seni düşünemiyorum bile....darısı anne baba olmak için bekleyenlerin,hamile kalmak için uğraşanların başına olsun inşllahhhhh....
O ne kiiiiiiii:44:
Çık gel tatlımmmmm
Canlar nasilsiniz?ben bugun iyiydim missfirlerim geldi otururken filan dikis yerlerim terledi sonrada yanmaya basladi bugun 11gun oldu hala dik yuruyemiyorum ve dikislerim aciyor ben telden giriyorum nete bakamiyorum bir tanidigi akrabasi filan benim gibi yasayan olmusmu?yani cok uzun suredir toparlanamadim netten veya etraftan arastirirmisiniz ben korkmaya basladim artik .. ustten dikislerim normal sol yanda kabarma biraz aciklik var..
kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.bebeğim 15 günden bu yana hiç gelişmemiş.............................
suyu azalmış................
plesantası beslemeye yetmiyormuş..................
gelişemicekmiş........
3 hafta geride.......
doktor 1,2 hafta sonra almak zorunda kalabiliriz dedi................
beslenmesine benim kadar dikkat eden yoktur!
ama.........bu durumun benim beslenmemle alakası yokmuş.....
YIKILDIM....bunları duyunca....
bana dua edin...
bebeğim 36 haftalık 2.200 gr
34 haftalıkken 2.138 gr dı.....
siz daha önce böle bi durum duydunuz mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?