2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Slm bayanlar hepınız dogum beklıyorsunuz allah saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almayı naısıp etsın bu guzel gununuzu olumsuzlestırmek ıstersenız ben ıstanbulda ucretsız dogum fotografı cekıyorum arsıv olusturabılmek ıcın boyle bı dusuncenız varsa bu fırsatı kacırmayın

merhaba kızlar, bütün geçmişi okumaya çalışıp birsürü alıntı yaptım, inşallah kızım uyanmadan hepsine cevap yazabilirim. ev çok kalabalık, herkes birşeyler yapıyor. o yüzden bende kızım uyuyunca odada rahat rahat nete giriyorum:)

Canım normalde ağrı eşiğin nasıl Can'ın tatlı mıdır Epidural istemiyorum bende epidralden korkuyorum doğumdan değil canım öyle çok tatlı değildir yapabilirmiyim sence

normalde canım çok tatlı değildir, nazlanmayı pek sevmem yani ama sakın gözünü korkutma doğumdan. birkere başlayınca çok hızlı ilerliyor herşey. sanki bir anda başlayıp bitmiş gibi. Allah o gücü bize vermiş inanki.

canım nerde hangı hastanede yaptın dogumunu ?masllah gzl gecmıs rabbım evladını hayrlı eylesın

sağol canım. istanbulda nisa hastanesinde yaptım.

maşallah canım bebeğine, Allah uzun sağlıklı ömürler versin...

Arkadaşlar İstanbul nisa hastanesine giden var mı, mrk ettim de..

ben orda yaptım canım. memnunda kaldım. sorun varsa özelden sorabilirsin, burda geçmişi okuyamayıp kaçırabilirim.

canım bendeki doğum sancısı gaz sancısı gibiydi. hani aniden karnında bir gaz olurda kramp girer iki büklüm olursunya, onunla aynı ama tabiki daha şiddetli hali. düzenli aralıklarla geliyor ve aralıkların süresi kısaldıkça sancı süresi uzuyor. başta 1-2saniye sürerken sonlara doğru 1-2dk sürmeye başlıyor.

bende istiyordum ama doktorum vazgeçirdi.o da doğumu uzatıyor dedi, hemde sancıları geç hissettiğim için gerek olmadığını söyledi.

birde bende açılma oldukça çok miğde bulantısı oldu kızlar. bunu ben hiç duymamıştım, yaşayınca gördüm. sabah 10dan itibaren birşey yedirmediler ama akşam kadar sancım geldikçe kustum. su çıkarıp durdum, normalmiş. hatta son zaman sancım arttıkça lavabonun başında ayrılamadım kusmaktan, en son bulantı için ilaç verdiler serumla. aklınızda bulunsun, kusarsanız paniklemeyin.

kızlar nasılsınız... biz iyiyiz kızımla. çok şükür. salı kont var. bakalım doğum yolu görüncek mi bizeee... her an hazırlıklıyım...ağrı çekiyorum arada ama durmuyorum üstünde . çok özeniyorum doğumunu yapmış yavrusuyla yatan annelereeee

Canlar nasilsiniz?ben bugun iyiydim missfirlerim geldi otururken filan dikis yerlerim terledi sonrada yanmaya basladi bugun 11gun oldu hala dik yuruyemiyorum ve dikislerim aciyor ben telden giriyorum nete bakamiyorum bir tanidigi akrabasi filan benim gibi yasayan olmusmu?yani cok uzun suredir toparlanamadim netten veya etraftan arastirirmisiniz ben korkmaya basladim artik .. ustten dikislerim normal sol yanda kabarma biraz aciklik var..

bende nisa yı dusunuyordum ama esim vazgecırdı ayrıntılı utrason ııcn gtmıstım oraya.ben medicine hospıtale gıdıyorum.güneşlideki bna daha yakın dıye hemde basından berı oraya gıdıyorum.dogumun kolay olmus maslalh ya rabbim hayrlı evlad eylesin canm.dua eet bızde bı an once alalım kucagımıza....

sağol canım. istanbulda nisa hastanesinde yaptım.

maşallah canım bebeğine, Allah uzun sağlıklı ömürler versin...

ben orda yaptım canım. memnunda kaldım. sorun varsa özelden sorabilirsin, burda geçmişi okuyamayıp kaçırabilirim.

canım bendeki doğum sancısı gaz sancısı gibiydi. hani aniden karnında bir gaz olurda kramp girer iki büklüm olursunya, onunla aynı ama tabiki daha şiddetli hali. düzenli aralıklarla geliyor ve aralıkların süresi kısaldıkça sancı süresi uzuyor. başta 1-2saniye sürerken sonlara doğru 1-2dk sürmeye başlıyor.

bende istiyordum ama doktorum vazgeçirdi.o da doğumu uzatıyor dedi, hemde sancıları geç hissettiğim için gerek olmadığını söyledi.

birde bende açılma oldukça çok miğde bulantısı oldu kızlar. bunu ben hiç duymamıştım, yaşayınca gördüm. sabah 10dan itibaren birşey yedirmediler ama akşam kadar sancım geldikçe kustum. su çıkarıp durdum, normalmiş. hatta son zaman sancım arttıkça lavabonun başında ayrılamadım kusmaktan, en son bulantı için ilaç verdiler serumla. aklınızda bulunsun, kusarsanız paniklemeyin.[/QUOTE]

bence sağlık ocağına kadar gidip sormalısın en azından dikişlerini görsünler olmadı hastaneye doktoruna gidersin çünkü 11 gün olmuş

masalimmm gibiler insanı şevklendiriyor, ne güzel:) Allah hepimize nasip etsin insallah. Sifaa ve clueya da maşallah diyeyim, bebişlere ve annelerine Rabbim saglık, sıhhat ve bol emişmeler nasip etsin:)
Porselen bebeg; biran önce iyilesirsin insallah, benim kardesimde senin gibi agır gecirdi dogum sonrasını ama iyilesti. ilk tuvaletini yaparken ona sarılmıstım, hungur hungur agladı yavrucum, ki canı inanılmaz derecede katı bir insandır deyim yerindeyse. bu yuzden o benim sezeryan yapmamı hic istemiyor, sen dayanamazsın abla diyor. belkide her insanı farklı etkiliyordur, bilemiyorum

bence sağlık ocağına kadar gidip sormalısın en azından dikişlerini görsünler olmadı hastaneye doktoruna gidersin çünkü 11 gün olmuş

Ssglik ocagi bugun kapali..yarin gitsem burdaki saglik ocagi nasil diyim donanimli degil..doktorum desen ona birdaha adim bile atmak istemiyorum zaten hastaneden cikarken biraz olayli ciktik..yarinda devam eferse devlete gitmeyi dusunuyorum..tekrar dikis yapilcak demez insallah.

Demek vuslatına kavuştun hayırlı ömürlü olsun canım azra'nnn.beklemenin ödülü ilacın olsun minik kuzun..çok sevindim canım seni düşünemiyorum bile....darısı anne baba olmak için bekleyenlerin,hamile kalmak için uğraşanların başına olsun inşllahhhhh....

..
Benim canimda hic kiymetli degildit agri aci esigim iyidir ve anlamam bile biryerim kesildiginde filan ..diyorum ya oldurselerdide rahatlasaydim..doktorunuzu cok iyi secin iyice arsstirin benim gibi iki guler yuz tatli dile kanarsaniz dogum sonrasi gorursunuz ne oldugunu seytana fonustu ksdin resmen..

Kayraa sen naptin?merak ediyordum seni ..ozpolati bilen varmi

O ne kiiiiiiii:44:

Çık gel tatlımmmmm

cnm her pazar show tv de pazar süprizinden sonra başlıyo.. primanın bi programı..her hafta bi doğum hıkayesını canlı canlı gösteriyo.. amelıyathanede bebgın ılk doğdugu anı anneye verildiği anı çekiyorlar... harıka bişey ya çok ağlıyorum sonra

Porselen sanada hayırlı olsun sağlıkla büyüt kuzunu ama sezeryanda sık sık yürümen lazım yoksa düzelemezsin azıcık zorla kendini.özpolat ı bilmiyorum bir arkadaşım var facete sorarım ona.bende normal doğum bekliyorum ağrılarım arttı bakalım 1 haftaya gelir diyorum ama inşallah bakalım :)

Canım ihmal etme sakın yarın devlet hastanesine git. Senin normal dikiş mi oldu yapıştırma mı? Antibiyotik vermedimi ameliyat sonrası kullanman için? Enfeksiyon kapmış senin dikişler anladığım kadarıyla.

benim kızım aynı şekilde oldu....sanırım 36.haftada sıkıntı oluyor 15 günde 60 gr.almıştı hatta çok defa hastanede yattım...her yatışım sabah sezeryan olacakmışım gibi hazırlandım benim plesentamda sorun yoktu 3 tur kordon sebep oldu...ama son kontrolde 10 günde maşallah bebeğime 400 gr.aldı.ama kordondan dolayı kızım kasılmalarda strese giriyor kalp atışı yavaşlıyor bu sebeple çarşamba günü sezeryana giricem....normal hayatına devam et kendini suçlama benim kızımda hep haftasının önünde giderken 3.tur kordonda geriye düştü...üzülme solunumda sağlığında problem olmadığı sürece bebeğin yanında elinin altındayken anne sütüyle büyür...ne yapalım bizim bebeklerimizde tosuncuk değilde çıtırcık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…