2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

herkesın durumu farklı galiba bazısı genel önerıyo bazısı epıdural oldum ertesı gun ayaktaydım dıyo bazısı normal doğumda da cok dikiş atıldı bır ay oturamadım dıyo kafam cok karısık.... sezeryan olcak benım ama genelmı epıduralmı bılemedım

ahh canım ahhh 11 gün neki... bünyeye hastaneye ve doktora göre tamamen değişiyo bu sezeryan olayı.. ama şu kadarını söylim yazdıklarının hepsini okudum aynı benim ilk doğumum.. bir ay! tam bir ay dik bile duramadım.. ağrıdan acıdan ağladım durdum.. dikiş yerlerim acıyordu.. özellikle iki ucu.. kramplar giriyodu.. tuvalete zor çıkıyodum.. bebeğimi tek başıma kucağıma alamıyodum.. çok zordu çoookk... ama benim genel anezteziydi.. yani geneli epidureli vs değilde bence öncelikle doktor sonra bünye meselesi.. dikiş yerimin çizgisi komple kabarmıştı.. gerçi dikiş diyorum ama dikiş atılmamıştı yapıştırma yöntemiyle yapılmıştı.. estetik dikiş yani.. o kabarıklı 8-10 ay geçmedi.. neyseki bebeğini almışsın sağsalim kucağına gözün aydın allah analı babalı büyütsün.. sende en kısa sürede toparlarsın inşallah..

benim ilk doğumumda bu sebeple oldu.. hatta şöyle söylim.. normal doğumu çok istiyodum.. hamile yogosuna gidiyodum.. ayrıca diyetisyene gitmiştim hamilelik diyeti uyguladım.. yani daha mükemmel beslenmem mümkün değildi diyebilirim.. ama 34. haftadan sonra kilo alımı durdu denilecek kadar azdı.. doktor bunun benim beslenmemle alakalı olmadığını söyledi ve suyumunda azalmaya başladığını söyledi ve hiç riske atmayalım sezeryan olsun dedi.. başka bi hastaneye bile gittim okadar çok normal doğum istiyodumki.. ama o doktorda aynı şeyi söyledi.. 38. haftada 2700 doğdu kızım.. ama merak etme dışarda daha çabuk toparlıyolar.. ama işte sonç maalesef sezeryan şuan mecbur ikincisi de sezeryan olcak..

elinde olan herkese sesleniyorum siz siz olun normal doğurun.. valla adı üstünde normal.. öteki ameliyat hemde çok zor bi ameliyat.. ablam ikisinide normal doğurdu ilkini suni sancıyla ikincisinde kendi geldi sancısı.. ama ikisinde de ertesi gün ev bile süpürdü yani.. ahhh ahhh.. hep içimde uhde valla..

Sagol canim rabbim sag daglim hayirli dogumlsr nasip etsin kesinlikle normal dogum...
Canim benim estetik yapistirma..antibiyotik verdi 5gunluk bitti..

kızlar burdada bir arkadaş yazmıştı bende duydum .gögüse soğan suyu sürecekmişsiniz =) sakın unutmayın ben hastaneye götüreceğim....

porselen bebek canım Allah acıl sıfalar versın yaa cok uzuldummm ınsan sevınmek bebegını yasmak ıstıo dogurunca inşallh bı an once ıyı olursun tadını alırsın canımmm am bebegın saglıklıymıs bak yarın hastaneye gıt bence bı baktırr umarım gecer ...

Ya içimde hareket ettikçe cnm okadar yanıyoki sanıyorum yırtılıcak biyerlerim sanki içimi yırtıyo anlamadım niye böyle oldu
Ah midem beni mahfediyo yanıyorum gece gunduz su içmeye korkar oldum artık
Birde bugun perdeleri yıkıyom dedim oda 90 a atmışım bi çıktı buruşburuş mecbur utu ister utulerken belim ayrıldı resmen eşimde astı ama çok yoruldum şimdide paşam içimi yırtıyor resmen

Sırf yemek yapmamak için evde yemeklik yok dedim eşime oda pazara gitti galiba inşallah balık getirmez kim pişircek ya of hiç yemek yapmıyom derken daha zahmetli oldu bu iş

Guya etrafımız akraba dolu anasını satıyım yalnızca zahmet vermeye geliyolar çay börek poğça bi allahın kuluda gidim bi perdesini yıkıyım asıyım sevap diyen yok ben mal gibi geçen sene hamile olan akrabanın birinin butun ev halılarını yıkadım ne malım benya valla arasan bulamazsın bugun kendimden de huyumdanda nefret ettim kimse kimseyi duşunmuyo yabancı insanlar bile daha çok yardım eder insana bide çoluk çocuklarıda yok çoğunun .... Malım ben mallllll

kızlar burdada bir arkadaş yazmıştı bende duydum .gögüse soğan suyu sürecekmişsiniz =) sakın unutmayın ben hastaneye götüreceğim....

Ben zaten soğan suyu içerek hamile kaldım ama galiba 3 gun içtim sadece :))))))) şimdi bide memişlere surcez ne faydalışey su soğan bide soyan olsa

ahh be canım yaaa o haftalarda benımde bebısm sankı tırnaklaroını suruyormus gıbı hısedıyordum cok acnımı yakıyordu sımdı coz az hareketlerr kasılma seklınde oloe oluncada korkma dıe soyledımmm ahh be yavrum akrabalar ole ıste bu sefer gorumcem harbıden gelıp yaptı aslında beklemıodum ama gercekten canla basla yaptı mutfagımı temzıledı senınde cagırcagın bı arkadasın felan yokmu ben gercekten yapıorum artık o yuzden kabıl ettım varsa samımı bırı canım solesen yardım etse yaa dıkat et lutfen aman olmaszada olmayı versınnn bosver valla sgalıgından onemlı degıl ....

bende az önce aynı seylerı gecırdım ıcımden mutfaktaydım bıraz ve ınanılmaz belim agrıdı karnımda da baskı falan dedim kımse nıye gelmıyo yardıma arayan soran yok kaynana gorumce hep aynı yerdeyız ama dokuz ay hiç aramadılar yardım lazımmı dıye...bıde benım bebegın esı asagıda yanı yatmam lazım bolca kanama rıskım var bunuda bılıyolar ama agzını acan soran yok... doğunca bebek gelceklermıs sevmeye akıl vermeye ılk banyoyu onlar yaptırcakmıs falan bunları konusuyolar anca

sen mide yanmasını bana sor cayır cayır yanıyorum..

Guya benim eşimde etrafta akraa olsun işteyken gözum arkada kalmasın yardımına koşsunlar diye yakından ev aldı netdeeee anacım ... Bazende diyom allahtan gelmiyolar bi bardak kaldırıp bitın oaf ederler ... Şimdi öyle gözlerini portlete portlete çay içip gidiyolar ....

Aynen bide bebeği buyuk yıkarmış tuzlarmış falan etrafımızda kimseyi istemiyoz aberleri yok dusuncesiz cahil insanlardan bıktım yaaaa kendi kızları olunca öyle olmuyo ama

bende yanma eksıme hersey var zaten normalde gastrıt vardı sımdı düşünün artık mıdem berbat

Ohoooooooo benim midemde bi suru ulser var reflum var midemde mikrop var ve mide fıtığım var duşun bazen diyorum bi öluden mide alıp bana taksınlar hayvan olur insan olur farketmez okadar bıktım duşun yani cnm

Bende ayni dertlerden muzdaribim guvenim,malesef kimse kimseyi anlamiyor hatta annem ve eşim bile yeri geliyor anlayissizlik yapiyor.yaptiklarini başa kakiyorlar.. Allah bize dayanacak gucu versin kimseye muhtac olmayalim ins cabucak toparlanip duz:elelim kimseye muhtac olmayalim ...

ahh bee yavrucum bosver sıkma canını yapabıldıgın kadar yap yavaz yvas dınlene dınlene yap canım ....sıkma canını bos verr ....

kızlar yaa benım 2 3 gundur nasıl mıdem bulanıyor anlatamm yaaa sımdı de nasıl kalkıo ıcım yaaa sımdı gordum doguma yorulabılırmıs dıo dagru mu sızce sımdı dogmasın teyzesı gelcek dahaaaa yaaa salı gununden sonra dogsun yaaa ...

Amin şekerim bugun niyeyse çok öfkeliyim yaaaa ben anlamadım miye böyle öfke oldu bende .... Eşim deşmezmi habire annem gelcek annem gelcek napım doğumda gelcek anneyi ben. Hem 60 yaşında ıadına ne diyim kendi annem olsa neyse benim annem yok malesef kaybettim ufffffffff bi gelip gitsinler bişey istemiyorum yaaaa bunalıa girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…