2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hımm gitmişken bi görünsem mi acaba?
sağlık ocağındaki ebe bana öyle olursa temizlememi söyledi
temizle derken? yani tutan kabuğu kaldırmalı mıyım?
Edlin canım oynama o kabuklarla iyice yara olursa mahvolursun acısı çok fena. Karbonatlı suyla temizle olmadı dr a git önemli çünkü
ay cnm zaten göğüs yarasından korktuğum kadar doğum yapmaktan korkmuyorum..

Hipp Çaylar Natal aldım e bebekten aldım süt yapması için . ayrıca ısırgan otu çayı ve rezene çayı aldım kızlar süt arttırması için uumarım yararını görürüm...

canım korse normal doğum için değil miydi ya :S içimize su serptin gerçekten okudukça iyice kafam karıştı çünkü sezeryan mı normal mi diye ? size kocaman bi maşallahhhhhhhhhh :)

Son düzenleme:
Kızlar, ben doktoruma doğum yapacağım hastaneye karar verdim vermesine de, doğduğunda bebişimi kontrol edecek olan doktor konusunda içim sıkıldı. Nette hizmet hastanesini araştırınca herkes doğumda hastaneyi övmüş ama çocuk doktorlarından biri hakkında bir sürü şikayet var. Para için gereksiz sarılık tedavisi (fototerapi mi ne) yapıyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan var mı aranızda? Dışarıdan doğum için doktor götürdüğümüz gibi çocuk doktoru da mı götürsek :)) bilemedim valla.

bunu duyan var mı? ben yeni öğrendim ya.. 38-39. haftalarda sezeryan gibi gün alıyormuşsun.. ogün gidip dr un suyunu patlatıyormuş ve doğum gerçekleşiyormuş.. yani suyun kendi patlamasını beklemeyip dışardan müdahale ile patılması olayı... enteresan geldi..

kızlar benim göğüslerimin ucu kabuk bağlıyo..dayanamayıp kaldırıyorum yine bağlıyo.. göğüs ucu çatlağı dediğiniz bu mudur?:26:

canım sakın kaldırma bi daha. benim bi kac hafta once oyleydi bende kaldırıyordum senin gibi. acımıyordu filan. ama bi kac gun once yanmaya basladı, bende anneme soyledim, oda baktı ve beni dovecekti nerdeyse, bu hale nasıl getirdim diye, simdi cocuk dogsa o emdikce ne hale gelir biliyormusun dedi.
hemen krem aldık. o gunden beri gunde bi kac kez suruyorum, bi tanesi iyilesti sayılır, ama biri berbat durumda, insallah dogurana kadar iyilesir... bilseydim hic dokunmazdım

canım korse normal doğum için değil miydi ya :S içimize su serptin gerçekten okudukça iyice kafam karıştı çünkü sezeryan mı normal mi diye ? size kocaman bi maşallahhhhhhhhhh :)

canim benim doktorum normaldede sezeryandada kullaniyormus rahim kendini toparlasin ve sezeryan yeri acisini hafifletsin diye bana ertesi gun gelip pansuman yapip banyo yapabilecegim bir bant yapistirdi ben korsenin etkisini soyle anladim kalcama kadar ic camasirima kadar geldigi icin biraz yukari cekiyim dedim salak gibi sonra baktim tuvalette sezeryan bandi disarida kalmis annem ve esime tekrar asagiya aldirdim rahatladim kesinlikle cok etkili sizlamasini hissetmemek ve orayi tutarak gezme hissinin olmamasi icin cok iyi mumkun oldugunca cikarmicam ben bunu 40 gune toparlanicak rahminde dedi doktorum kizlar bu arada sezeryanda kesinlikle doktor ve hastane cok cok onemli

lansihon kreme şimdiden başlasam mı acaba?

sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?

canım o dediğinin sonu cogunlukla sezeryan oluyor. suyu patlatıyorlar ve ya suni sancı verip patlamasını bekliyorlar, sonuc olarak genelde cocuk boyle bi olayı kaldıramayınca ve ya yeterince acılma olmayınca acil sezeryana alıyorlar. bi yakınımız olmustu, ilk gebeliği normal dogumdu, ikincisininde normal olmasını istiyordu ama doktoru pek oyle gece filan kalkıp gelcek bi tip değildi, bu sekilde ayarlamıslar...

canım benim iki aydır gobegim tas gibi cogunlukla, dolanıyoruz oyle, kasılmaları boyle hissediyormusuz. benim cok fazla olmasının nedeni rahmimin uzerinde ince bir yag tabakası olmasıymıs, boylece daha cok hissediyormusum, doktorum oyle demisti.

lansihon kreme şimdiden başlasam mı acaba?

canım bizim ailede yeni dogum yapan herkes purelan kullanır. ve daha yarası iyilesmeyen yok. sadece ben kullanamadım cunku yasadıgım sehirde yok. annemler ankaradan gondereckler insallah. o zamana kadar lansinoh kullanıcam artık. içerikleri aynı ama. benim yengem hemsire zaten seneler once purelan furyasını o baslatmıstı. ankarada cok iyi hastanelerde calıstı, meme ucuda dahil bi cok yaranın hızlı iiyilesmesi icin o kremi kullanırlarmıs. internettede satılıyor, ama lansinohu ben simdi kullanıyorum, o da fena değil gibi...

Bebeğimizi 21.02.2012 saat 12:10'da kucağımıza aldık.
Spinal diye girdim genel anestezi ile sezeryan yapmak zorunda kaldım.
3 gün 2 gece hastanede kaldık.
Eşim ve annem yanımda kaldılar.
Bebeğim de ve benim sağlık durumumuz çok şükür iyi.
Sezeryan olduğundan dolayı şişkinlik gaz ve narkoz etkisi oldu.
Şuan bebeğimizle evimizde ikinci günümüz..
Kızımız 49cm 3600 gr olarak dünyaya merhaba dedi..
Şimdi onunla herşey çok daha anlamlı ve çok daha güzel..
Şuan için emzirme problemi yaşıyoruz..
Sütümüzü ememediği zamanlar da ek mama tavsiyesi yapıyoruz.
Artık göğüs uçlarım yara oldu denebilecek durumda
Birde pansumanım oldukça ağrıyor..
Kalkmak yatmak yürümek çok zor artık..
Umarım 7-10 güne kadar herşey yoluna girmiş olacak..
Cennet kokulum için herşeye değer..
Allah herkesin yardımcısı olsun ve doğum yapmayan arkadaşlara da tez zamanda bebeklerini kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını dilerim..
Şimdilik haberler bukadar..
Arada sırada girer haberler iletirim..
Sağlıcakla kalın..

cnm gözün aydın olsun.allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş

Hayırlı olsun maaşallah herşeyin yolunda olması çok güzel. Bahtı güzel our kızının inşallah.
Neden spinal yerine genel anestezi oldun?

doğum yapann arkadaşları tebrik ediyorum allah analı,babalı,sağlıkla büyütsün bebişlerinizi.darısı bebiş bekleyen tüm annelerin başına. sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Son düzenleme:

evet öyle bişey var benim2.bebegm olcak inşallah 13 mart gbi doktorum eger bebegin kilosu çok artarsa daha önceden suni verebiliriz dedi.
:18:

suni sancıda o kadar zorki Allahtan epidural anestezi diye bişey çıkardılar Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Clue : canım msj sayımdan dolayı özelden yazamıyrm.öncelikle bebeğini allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli büyütmk nasip etsin.ben alev hanıma gidiyrm. Memnunum ancak doğumda doktordan çok ebelr ilgileniyormuş sanırım.doktor problem yoksa son anda geliyormuş.her yerde böyle mi bilmiyorm. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.

Hipp Çaylar Natal aldım e bebekten aldım süt yapması için . ayrıca ısırgan otu çayı ve rezene çayı aldım kızlar süt arttırması için uumarım yararını görürüm...
Hipp hiç içmedim ama humana still tea var eczanelerde falan satılıyo onun faydasını görmüştüm ilk bebişte. Yarın alıcam bende
sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?
Benim de genişledi rengi koyulaştı baya
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün. İnşallah iyileşirsin en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…