2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yok sık sık kalkıyorum ben de..genelde lavabo ihtiyacı için.. ne güzel ben de ilk bebeğimin kız olmasını istemişimdir hep.. gerçi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da.. benimki erkek.. ismi hala tam net değil :) elif ismi çok güzel.. ismi gibi ilk tek dik ve özel olsun inşallah :)

Son düzenleme:
ay uyumadı nehir hanım yok çocuk aç mama da verdik ama gözü aç heralde
nefes alışı değişti yine acıkınca hızlı hızlı nefes alıyo küçük yavru köpekler gibi yavru köpüşüm benim..

ayy kiiizz sanki benim ablam gelcekmis gibi heycanlandim haaa...:))) hareket etmek bu aylarda, ufak egzersizler yapmak dogumu hizlandirir die biliyorum.
temizlinide biran once hallet haa.
bosver canim hepside ayni bunlarin.neden boledirler hic bilmem.kiskandiklarindan miii yoksa gelin die yardim etmeyi gurur yaptiklarindan miii artik bilmiyorum.canim benim idare etmek bile bazen okadar zor gelirki kacip gidesin gelir.sonrada bir bakarsin bir guc gelir icine tum gucunle savasirsin.evet canim simdilik birlikte yasiyorum.benim bazen hic sansim olmuyo uzak kalmak icin cunku zaten onlarlayim.en azindan senin evin var sukret canim.:))bizde ayrilmak istiyoruz bakalimm....ama cok
sukurki esim her zaman bana destek oluyo.o konuda sansliyim)
ayol biz dogurmak istiyoz esin niye daha bekle diyoo.ama bisey soleyimki gercekteen cook zor oluyo her gecen gun.bazen o kadar zorlaniyorumki hiic sorma.yuruyemiyorum,oturamiyorum,yatamiyorum....insallah gececek kiiizz.:))[/QUOTE]

canim cok tesekkur ederiz allah sanada kolay bir dogumla saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin insallah

Kv den yine yardim ediyor canim. Cocuklar babaanne vs cok guzel kullaniyorlar. Kiyamiyorlar cocuga cunku. Senin fistik da bulmus yolunu. Uzulme duzene girer. 2 cocuklu olmayi Allah hepimize nasip etsin.
Gozun aydin masallah bebisine.

Ne kadar ilginc gercekten.

biz aynıyız. yine kızım yukarıda. aşağı in diyorum inmiyor sancım da yok. hatta geçen iki gün enerji patlaması yaşadım :) evde,mutfakta işler yaptım.

mart annelerinin yarısı doğum yaptı sanırım. birkaç kişi dışında geriye mart sonu olanlar kaldı bizler de martın ortasında artık doğum yapmış oluruz herhalde.

Gunaydin sonsy erkencisin yine

günaydın canım. evet hep 7de kalkıyorum. çok alıştım bu saatte kalkmaya. bir de gece uykusuzluğu çekmiyorum uykumu almış oluyorum. eşimin dış kapıyı kapatma sesini duyunca kalkıyorum :)
sen nasılsın bu hafta muayeneye gidecek misin?

Evet bu hafta muayeneye gidicem. Persembe gunu.
Ben ara sira aglama krizlerine giriyorum. Gecmisteki sorunlar geliyor aklima. Esimin ailesiyle sorunlarim var. esimle onlar arasinda kaliyorum. Cocuk gormeye geleceklermis. Gelmelerini istemiyorum ama esim uzulur diye de bir sey diyemiyorum. Istiyorum ki esim dusunup gelmeyin desin oyle yani.

hadi inşallah güzel haberlerle dönersin.

hmm eşinin ailesi ile aranda ne geçti bilmiyorum ama eşin ailesini reddedemez. yani bir de çocuk olunca daha da zor. hani belki önceden az görüşürsün ya da görüşmezsin sorun olmaz ama torunlarını mutlaka görmek isterler. eşin gelmeyin diyemez ki annesine babasına. yani bunu istemen çok büyük bişey olur. bence birşey deme. sen zaten bebeğinle ilgileniyor olursun onlar da gelir görürler. çok durmazlar sanırım. bir süre kendini tut, zaten bebeğinden başkasını gözün görmez

ben de sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim bir doğsa da sadece onunla ilgilensem. gereksiz sorunlarla, kıskançlıklarla eşimle kavga çıkarmasam diye :) kendimden bunaldım yani

Ben hamileyken bosanmamiz icin elllerinden geleni yaptilar. Ustume yuruduker. Bebk dusse bayram ederlerdi. Simdi ne hakla torunumuz diyorlar

Ben hamileyken bosanmamiz icin elllerinden geleni yaptilar. Ustume yuruduker. Bebk dusse bayram ederlerdi. Simdi ne hakla torunumuz diyorlar

oha yani neymiş dertleri senle bu kadar.... ay çok şaşırdım canım çok da üzüldüm. eşin bu durumun karşısında ne yaptı ? aslında hamileyken sana böyle yapanlara şimdi gelmesinler istemiyorum deme hakkın var. ben de olsam derdim. zaten sanırım şimdi konuşmuyorsundur onlarla. gelirlerse yani mecbur kalırsan da yüzlerine bakmazsın. çok ayıp etmişler ya hayret bişey. senin ailen yanında olacak bir süre değil mi onlar varken gelirlerse daha iyi mi olur kötü mü acaba:44: tüh canım ya sen şimdi bunları düşünme sağlıkla bebeğini kucağına almayı düşün. hem bak biz üzülünce onlar da üzülüyor o gün ben muayeneye gittim hastanede çok bekledim bunaldım tansiyonum 14e çıktı ya ultrason görüntüsünde suratı asık duruyordu bebeğimin. biz üzülünce, gerilince onlar da üzülüyor. tabi ben de bu dediğimi her zaman yapamıyorum ama şu an için düşünmemeye çalış

Ben aglarken bebk hareket etmiyor. Sonrasinda da cikolatayla hareket ettirebiliyoruz zaten
Dertleri biz akrabayiz onlarla ve benim ailemi sevmiyorlar. Benim annanemle elti olur kendisi. Hep dedikodu yapti. Kulagima geldi. Bardagi tasiran damla ise. Ailemin esimin yurtdisina gitme meselesi vardi. Ben de yanima cagirdim yanimda kaldilar.
Bunlar da laf cokarmislar. Benim ailem bizim paramizi yiyormus. Ben kardeslerin arasini acmisim vs vs. Esim ailesiyle kusmustu. Ben esime sen baris ama beni zorlama dedim.

Hala daha esimin annesi diyormus ki annem icin. Gidemez onlarin yanina gitsin de goreyim. Inan ne kadar akraba varsa hepsi duydu bunlari ben utaniyorum artik.

Maaşallah çok şanslısın. Saat 4 te yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum. Gün içinde ne zaman olacağı belli olmayan birer saatlik sızmalarım olmaya başladı. Tüm gün sarhoş gibi geziyorum valla. Bir de herkes son haftan bol bol uyu sonra arayacaksın diyor ya sanki isteyerek uykusuz kalıyormuşum gibi :))

arada akrabalık olması ilişkileri daha da zorlaştırıyor. yani daha rahat konuşabiliyorlar. ne saçma ya eşin yokken tabi ailen yanında kalacak. benim eşim göreve gitti 4 ay annem yanımda kaldı. tabiki ona hiçbişey aldırmadım benimle yiyip içti gayet normal bir durum. hazmedemiyor sanırım kayınvaliden bu durumları. sen çok bulaşma bu olaylara, laflara. isteyen istediğini konuşsun. zaten sonra bir bakıyorsun ki onlar rezil oluyor. eşin de ailesinin hatalarını görüyor anladığım kadarıyla. bu da iyi bir durum senin için. bazısı onu da görmez körü körüne ailesini tutar. çok muhattap olma uzak dur. kavgaya girme. ama tabi kendini de ezdirme. şimdi bebeğiniz olunca eşin daha da sizlere bağlı olur siz de bir ailesiniz çünkü daha korumacı olur diye düşünüyorum. erkekler çocuk olunca çok değişiyormuş. herşey bebeğinizden sonra daha da güzel olacak. içini ferah tut

:) yani uyuyamayınca ne yapabilirsin ki di mi. uykunu getiren içecekler yok mu? mesela ayran acayip uykumu getiriyor benim.

<aynen ya sinir oluıyorum bu kelimeye bol bol uyu sonra uyku yok falan..insana moral vereceklerine alay eder gibi bol bol uyu... bunu biliyoruz dile getirmenin ne anlamı var..bende kafamda büyütüyorum boşuna oysa bekarken gece kuşuydum yani pekde sorun olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…