canim beniim.hem cok sevindim.insallah saglikli sekilde bebegini buyutursun.:)))
ebrummmm burayı bu yuzden sevdım zatennnD: bırnırımızı anlaıyoruz nee guzelll hangı canım cıcım donemlerı canım yaaa 4 aylık hamıleydımtasınacakları evı tamızledım bayram temızlıgı yapıorum kanepelerın usteunde gzdım perde ascam dıe kımse kıcını kaldırmadııı nese bosverrr ayy uzak kalınamıyor artık yaa aman ıdare etmeye calısoz ısteee sende cok takma sen bırlıktemı yasıorsun canım??? canım ınsallh halledecem temızlıgımı yaaa yok bu sefer ablam gelsın ondan sonra dıe dua edıyorummm oglusum bekler teyzesını ınsallhhhh ayy eşim aradı sımdı nolursun sımdı dogurma nolur dıor en azından 1 hafta daha yat kıpırdama bıle lutfen dıo manyak ya sankı dogcak olsa benım yatmamımı dınlıcek
Kv den yine yardim ediyor canim. Cocuklar babaanne vs cok guzel kullaniyorlar. Kiyamiyorlar cocuga cunku. Senin fistik da bulmus yolunu. Uzulme duzene girer. 2 cocuklu olmayi Allah hepimize nasip etsin.Benim de kv burda. Saolsun kadıncağız her şeyi yaptı bebeğe bakıyor büyük kızımla ilgileniyor yemek yapıyor tatlı yapıor. Ama bgn bende felaket bi sinir. Tamam lohusayım hormonlar dengesiz falan ama.. Adanın huyu çok değişti. Zaten biraz bekliyodum da bizimki çok fena oldu. Kv nin de etkisi var tabi. Mesela ben mutfak dılında bşyerde yemek yemesine izin vermem bütün yemeklerinş oturma odasında yediriyor kızıma elinde tepsi. O kadar çok çikolata yemeye başladı ki çocuk hergün kalıp çikolata gofret günde kaç tane yiyor. Kilo aldı resmen daha 4 yaşında. Kardeşini kıskanıyo ben emzirdikçe o da süt istiyo günde 1 lt den fazla süt içmeye başladı. Ben vazgeçirmeye çalışıyorum gel meyve yiyelim falan diyorum kv nolcak süt dediğin su gibi bişey zaten diyor. Kansızlık falan başlıcak bu gidişle. Hergün siyah çay içiyor kahvaltıda yumurta yiyen çocuk sosis sucuktan başka bişey yemiyor. Ben tek başıma olsam bu kadar serbest bırakmam ama kv çocuğun her dediğine tamam diyor. Yatağında uyumamaya başladı çocuk gidiyor oturma odasında falan yatıyor gece 3 lere kadar oturuyor bizimle.. Kreşe de gitmem diyor. Napcaz bilmiyorum
Gozun aydinBebeğimizi 21.02.2012 saat 12:10'da kucağımıza aldık.
Spinal diye girdim genel anestezi ile sezeryan yapmak zorunda kaldım.
3 gün 2 gece hastanede kaldık.
Eşim ve annem yanımda kaldılar.
Bebeğim de ve benim sağlık durumumuz çok şükür iyi.
Sezeryan olduğundan dolayı şişkinlik gaz ve narkoz etkisi oldu.
Şuan bebeğimizle evimizde ikinci günümüz..
Kızımız 49cm 3600 gr olarak dünyaya merhaba dedi..
Şimdi onunla herşey çok daha anlamlı ve çok daha güzel..
Şuan için emzirme problemi yaşıyoruz..
Sütümüzü ememediği zamanlar da ek mama tavsiyesi yapıyoruz.
Artık göğüs uçlarım yara oldu denebilecek durumda
Birde pansumanım oldukça ağrıyor..
Kalkmak yatmak yürümek çok zor artık..
Umarım 7-10 güne kadar herşey yoluna girmiş olacak..
Cennet kokulum için herşeye değer..
Allah herkesin yardımcısı olsun ve doğum yapmayan arkadaşlara da tez zamanda bebeklerini kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını dilerim..
Şimdilik haberler bukadar..
Arada sırada girer haberler iletirim..
Sağlıcakla kalın..
Arkadaşlar göğsün koyulaşmasının nedeni bebeğin doğduğunda en fazla 20cmlik ve koyu alanları görebiliyor olmasıymış.. Bebek büyüdükçe göğsün rengide eski haline dönüyormuş. kardeşim tıp 5. snf öğrencisi hocaları anlatmış.. Allahın hikmetini görebiliyor musunuz.. her şeyi bebişlerimize göre ayarlıyor Rabbim :)
Gunaydin sonsy erkencisin yine
günaydın canım. evet hep 7de kalkıyorum. çok alıştım bu saatte kalkmaya. bir de gece uykusuzluğu çekmiyorum uykumu almış oluyorum. eşimin dış kapıyı kapatma sesini duyunca kalkıyorum :)
sen nasılsın bu hafta muayeneye gidecek misin?
Evet bu hafta muayeneye gidicem. Persembe gunu.
Ben ara sira aglama krizlerine giriyorum. Gecmisteki sorunlar geliyor aklima. Esimin ailesiyle sorunlarim var. esimle onlar arasinda kaliyorum. Cocuk gormeye geleceklermis. Gelmelerini istemiyorum ama esim uzulur diye de bir sey diyemiyorum. Istiyorum ki esim dusunup gelmeyin desin oyle yani.
hadi inşallah güzel haberlerle dönersin.
hmm eşinin ailesi ile aranda ne geçti bilmiyorum ama eşin ailesini reddedemez. yani bir de çocuk olunca daha da zor. hani belki önceden az görüşürsün ya da görüşmezsin sorun olmaz ama torunlarını mutlaka görmek isterler. eşin gelmeyin diyemez ki annesine babasına. yani bunu istemen çok büyük bişey olur. bence birşey deme. sen zaten bebeğinle ilgileniyor olursun onlar da gelir görürler. çok durmazlar sanırım. bir süre kendini tut, zaten bebeğinden başkasını gözün görmez
ben de sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim bir doğsa da sadece onunla ilgilensem. gereksiz sorunlarla, kıskançlıklarla eşimle kavga çıkarmasam diye :) kendimden bunaldım yani
Ben hamileyken bosanmamiz icin elllerinden geleni yaptilar. Ustume yuruduker. Bebk dusse bayram ederlerdi. Simdi ne hakla torunumuz diyorlar
oha yani neymiş dertleri senle bu kadar.... ay çok şaşırdım canım çok da üzüldüm. eşin bu durumun karşısında ne yaptı ? aslında hamileyken sana böyle yapanlara şimdi gelmesinler istemiyorum deme hakkın var. ben de olsam derdim. zaten sanırım şimdi konuşmuyorsundur onlarla. gelirlerse yani mecbur kalırsan da yüzlerine bakmazsın. çok ayıp etmişler ya hayret bişey. senin ailen yanında olacak bir süre değil mi onlar varken gelirlerse daha iyi mi olur kötü mü acaba:44: tüh canım ya sen şimdi bunları düşünme sağlıkla bebeğini kucağına almayı düşün. hem bak biz üzülünce onlar da üzülüyor o gün ben muayeneye gittim hastanede çok bekledim bunaldım tansiyonum 14e çıktı ya ultrason görüntüsünde suratı asık duruyordu bebeğimin. biz üzülünce, gerilince onlar da üzülüyor. tabi ben de bu dediğimi her zaman yapamıyorum ama şu an için düşünmemeye çalış
günaydın canım. evet hep 7de kalkıyorum. çok alıştım bu saatte kalkmaya. bir de gece uykusuzluğu çekmiyorum uykumu almış oluyorum. eşimin dış kapıyı kapatma sesini duyunca kalkıyorum :)
sen nasılsın bu hafta muayeneye gidecek misin?
Ben aglarken bebk hareket etmiyor. Sonrasinda da cikolatayla hareket ettirebiliyoruz zaten
Dertleri biz akrabayiz onlarla ve benim ailemi sevmiyorlar. Benim annanemle elti olur kendisi. Hep dedikodu yapti. Kulagima geldi. Bardagi tasiran damla ise. Ailemin esimin yurtdisina gitme meselesi vardi. Ben de yanima cagirdim yanimda kaldilar.
Bunlar da laf cokarmislar. Benim ailem bizim paramizi yiyormus. Ben kardeslerin arasini acmisim vs vs. Esim ailesiyle kusmustu. Ben esime sen baris ama beni zorlama dedim.
Hala daha esimin annesi diyormus ki annem icin. Gidemez onlarin yanina gitsin de goreyim. Inan ne kadar akraba varsa hepsi duydu bunlari ben utaniyorum artik.
Maaşallah çok şanslısın. Saat 4 te yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum. Gün içinde ne zaman olacağı belli olmayan birer saatlik sızmalarım olmaya başladı. Tüm gün sarhoş gibi geziyorum valla. Bir de herkes son haftan bol bol uyu sonra arayacaksın diyor ya sanki isteyerek uykusuz kalıyormuşum gibi :))
Maaşallah çok şanslısın. Saat 4 te yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum. Gün içinde ne zaman olacağı belli olmayan birer saatlik sızmalarım olmaya başladı. Tüm gün sarhoş gibi geziyorum valla. Bir de herkes son haftan bol bol uyu sonra arayacaksın diyor ya sanki isteyerek uykusuz kalıyormuşum gibi :))
Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?