Sancıyı çok mrk ediyorm açıkçası adet sancısının şiddetlisi diyorlar . Adet sancısının en şiddetlisi bile ne kadar ağırdır. İnsanı o kadar bağırtır mı diyorum kendi kendime. Sanırım yaşayınca görcemsuni sancıda o kadar zorki Allahtan epidural anestezi diye bişey çıkardılar Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
bende nisa yı dusunuyordum ama esim vazgecırdı ayrıntılı utrason ııcn gtmıstım oraya.ben medicine hospıtale gıdıyorum.güneşlideki bna daha yakın dıye hemde basından berı oraya gıdıyorum.dogumun kolay olmus maslalh ya rabbim hayrlı evlad eylesin canm.dua eet bızde bı an once alalım kucagımıza....
Canım bende medicine a çok yakın oturuyOrum sende buralardasın sanırım:) belkide komşuyuz:)
Ben medipol mega ya gidiyorum
Bebeğimizi 21.02.2012 saat 12:10'da kucağımıza aldık.
Spinal diye girdim genel anestezi ile sezeryan yapmak zorunda kaldım.
3 gün 2 gece hastanede kaldık.
Eşim ve annem yanımda kaldılar.
Bebeğim de ve benim sağlık durumumuz çok şükür iyi.
Sezeryan olduğundan dolayı şişkinlik gaz ve narkoz etkisi oldu.
Şuan bebeğimizle evimizde ikinci günümüz..
Kızımız 49cm 3600 gr olarak dünyaya merhaba dedi..
Şimdi onunla herşey çok daha anlamlı ve çok daha güzel..
Şuan için emzirme problemi yaşıyoruz..
Sütümüzü ememediği zamanlar da ek mama tavsiyesi yapıyoruz.
Artık göğüs uçlarım yara oldu denebilecek durumda
Birde pansumanım oldukça ağrıyor..
Kalkmak yatmak yürümek çok zor artık..
Umarım 7-10 güne kadar herşey yoluna girmiş olacak..
Cennet kokulum için herşeye değer..
Allah herkesin yardımcısı olsun ve doğum yapmayan arkadaşlara da tez zamanda bebeklerini kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını dilerim..
Şimdilik haberler bukadar..
Arada sırada girer haberler iletirim..
Sağlıcakla kalın..
Arkadaşlar göğsün koyulaşmasının nedeni bebeğin doğduğunda en fazla 20cmlik ve koyu alanları görebiliyor olmasıymış.. Bebek büyüdükçe göğsün rengide eski haline dönüyormuş. kardeşim tıp 5. snf öğrencisi hocaları anlatmış.. Allahın hikmetini görebiliyor musunuz.. her şeyi bebişlerimize göre ayarlıyor Rabbim :)
sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?
kizlar dogum yaptimmmmm kontrole geldim dogum baslamis nstde 100 duzenli sanci cikti aciklik 2 cmdi ultrasonda 3600 gozukuyordu kizim catimda sorun varmis cikis yerinde kemik varmis vakum kullanabiliriz cok yirtilirsin sen karar ver benim kiz kardesim olsa sezeryan yap derim dedi doktor kabul ettim eve gitmeme musade etmediler 1620 de aldilar ameliyata 1629 kizim dogdu brn 17de cikmisim aglaya aglaya uyandim cok agrim vardi ignelerle 10 dakikada hafifledi kizim geldi emmeye baslayinca gecti agrim 20 dakika emdi uyuyor simdi yanimda cok mutluyum allaha sukur kizim saglikli 49cm 3820gr dogdu 36+0 da darisi basiniza
kızlarrrrr ayyy hepınız mı doğum yaptınız yaaaa nese ben dogsun demıcemmm ablam pazartesı gelcekmıs salı gunu yanımda olur ınsallhh yarabbım ablam bı gelsın ondan sonra dogsunnnn
doğum yapanlarrrr Allah analı babalı buyutsunnnn bo sutlu az gazlı gunler dılerımmm
biliyomusun tatlim seninle ya ayni seyleri dusunuyoruz yada yasiyoruz.canim hamileliginin ustelikte son zamanlarinda cok zor olur bole seyler.Allah yardimcin olsun.bilirim canim benim sustukca dahada yuz bulurlar.bide zaman geciyoya artik ilk zamanlardaki gibi canim cicim donemleride gecer.ah kuzum cok bunaliyosun sanirim ama sabir...yapacak biseyimiz yok.bol bol dua et.ben sunu ogrendim artik.evlendikten sonra ailelerle fazla ic ice olmican.cunku bir sure sonra iliskiler zedelenmeye basliyo.yapilan yanlis davranislar sonucunda.en iyisi uzak kalicaksin.konusacaksin guleceksinde yeri geldinde ama uzakda kalacaksin.ins atlatirsin tatlim.bilmis gibi konusuyorumda bende bu durumu basarabilmis deilim haa( kafana takmamaya calis.yaninda olmayi isterdim gercekten.seni cok iyi anliyorum.
temizlini falanda biran evvel bitir tatlim sona yaklasiyosun.fazla da bekleme kiiiz sonra doguruverirsinde her isin kalir haaaa!!!!!!!! :))
simdi dermissin ahhh yeterki dogurayim isterse her isim kalsin diee hahaaayy gulerim valla!!!!!!!
uyuyamayan mart anneleri el kaldırsın....................................:)
aklında doğuma dair soru işaretleri olan
sütüm olacak mı diyen
normal mi sezeryan mı diyen
acaba ne zaman olacak diyen
daha bir kaç işim var diyen:)
ÖYLEYSE VARIZ:)
evet evet hepsi de bende var.. :) burdayımm..
5 mart.. Salı günü 40. Haftama giriyorum.. Ama bizimki yerinden gayet memnun sanırım gelmeye pek niyeti yok.. Ama ben artık çook zorlanıyorum..
oh ne güzel maşallah,şükret haline,benim bebeğimin gelişimi çok yavasladı geri kalmış,plesantamdan dolayı daha 36. Haftaya bugün girdik ve her an doktor alabilirz dedi
allah yardımcın olsun canım ya.. Inşallah doğduktan sonra sen onu beslersin annesi.. Yeter ki sağlıklı doğsun.. Minik doğan bebekler daha güzel gelişiyorlar.. üzme kendini. Hayırlarla gelsin inşallah..
inşallah öyle olur,normal doğum cok istiyordum ama bu gidişle sanırım pek mümkün görünmüyor...yine de mevlam büyüktür,sen nerede doğum yapacaksın?rabbim yardım etsin:)
hangi doğum sen ve bebeğin için hayırlıysa o olsun.. Bben de normal doğumu bekliyorum ama bizim sıpa gelmezse mecbur sezeryan olacak.. Son ana kadar hiçbir şey hiçbirimiz için kesin değil.. Ben istanbuldaym.. Nisa hast.de yapcam nasipse. Sen?
aslında haklısın bebeğim küveze girmesin,sütüm gelsin,bundan sonra dileğim bu...
Ben trabzondayım..
aminn inşallah.. Güzel düşünelim güzel olsun her şey.. çünkü içimizde minik bir mucize taşıyoruz. Ve bu minik mucize bize hayatı çok daha güzel ve anlamlı kılacak.. Bu arada bi biz uyanığız.. Ben geceleri uyuyamıyorumm.. Gündüzdde 1 e kadar başım kalkmıyor.. Bi düzene giremedim.. Ya bebekte böyle olursa
aynen ben de uyuyamıyorum,ama ben gündüz de uyuyamıyorum,birazdan yatıcam 7 gibi ayaktayım yine,sonra biraz meyve yiyip yatıyorum 12 gibi kalkıyorum,deliksiz uyuyorsan iyi tabi bu arada bebek kız mı erkek mi,benimki kız,adı da elif olacak inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?