2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
suni sancıda o kadar zorki Allahtan epidural anestezi diye bişey çıkardılar Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Sancıyı çok mrk ediyorm açıkçası adet sancısının şiddetlisi diyorlar . Adet sancısının en şiddetlisi bile ne kadar ağırdır. İnsanı o kadar bağırtır mı diyorum kendi kendime. Sanırım yaşayınca görcem Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin. İnsanın neyle karşılaşacağını bilememesi ne kötü..

MİNCİR arkadasim soylediklerini dikkate alicam tesekkurler..

PAPATYA cnm benimde rengi koyu ama cok genislemedi..

OLDUOLACAK gozunuz aydin..masallah kuzuna...

Arkadaşlar göğsün koyulaşmasının nedeni bebeğin doğduğunda en fazla 20cmlik ve koyu alanları görebiliyor olmasıymış.. Bebek büyüdükçe göğsün rengide eski haline dönüyormuş. kardeşim tıp 5. snf öğrencisi hocaları anlatmış.. Allahın hikmetini görebiliyor musunuz.. her şeyi bebişlerimize göre ayarlıyor Rabbim :)

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın...

vaaaaaaaayyyy müthiş bi şey
rabbim her şeyi bizim için en ince ayrıntısına kadar düşünmüş

canim beniim.hem cok sevindim.insallah saglikli sekilde bebegini buyutursun.:)))

ebrummmm burayı bu yuzden sevdım zatennn D: bırnırımızı anlaıyoruz nee guzelll hangı canım cıcım donemlerı canım yaaa 4 aylık hamıleydımtasınacakları evı tamızledım bayram temızlıgı yapıorum kanepelerın usteunde gzdım perde ascam dıe kımse kıcını kaldırmadııı nese bosverrr ayy uzak kalınamıyor artık yaa aman ıdare etmeye calısoz ısteee sende cok takma sen bırlıktemı yasıorsun canım??? canım ınsallh halledecem temızlıgımı yaaa yok bu sefer ablam gelsın ondan sonra dıe dua edıyorummm oglusum bekler teyzesını ınsallhhhh ayy eşim aradı sımdı nolursun sımdı dogurma nolur dıor en azından 1 hafta daha yat kıpırdama bıle lutfen dıo manyak ya sankı dogcak olsa benım yatmamımı dınlıcek[/QUOTE]

ayy kiiizz sanki benim ablam gelcekmis gibi heycanlandim haaa...:))) hareket etmek bu aylarda, ufak egzersizler yapmak dogumu hizlandirir die biliyorum.
temizlinide biran once hallet haa.
bosver canim hepside ayni bunlarin.neden boledirler hic bilmem.kiskandiklarindan miii yoksa gelin die yardim etmeyi gurur yaptiklarindan miii artik bilmiyorum.canim benim idare etmek bile bazen okadar zor gelirki kacip gidesin gelir.sonrada bir bakarsin bir guc gelir icine tum gucunle savasirsin.evet canim simdilik birlikte yasiyorum.benim bazen hic sansim olmuyo uzak kalmak icin cunku zaten onlarlayim.en azindan senin evin var sukret canim.:))bizde ayrilmak istiyoruz bakalimm....ama cok sukurki esim her zaman bana destek oluyo.o konuda sansliyim)
ayol biz dogurmak istiyoz esin niye daha bekle diyoo.ama bisey soleyimki gercekteen cook zor oluyo her gecen gun.bazen o kadar zorlaniyorumki hiic sorma.yuruyemiyorum,oturamiyorum,yatamiyorum....insallah gececek kiiizz.:))

uyuyamayan mart anneleri el kaldırsın....................................:)
aklında doğuma dair soru işaretleri olan
sütüm olacak mı diyen
normal mi sezeryan mı diyen
acaba ne zaman olacak diyen
daha bir kaç işim var diyen:)
ÖYLEYSE VARIZ:)

evet evet hepsi de bende var.. :) burdayımm..

5 mart.. salı günü 40. haftama giriyorum.. ama bizimki yerinden gayet memnun sanırım gelmeye pek niyeti yok.. Ama ben artık çook zorlanıyorum..

5 mart.. Salı günü 40. Haftama giriyorum.. Ama bizimki yerinden gayet memnun sanırım gelmeye pek niyeti yok.. Ama ben artık çook zorlanıyorum..

oh ne güzel maşallah,şükret haline,benim bebeğimin gelişimi çok yavasladı geri kalmış,plesantamdan dolayı daha 36. Haftaya bugün girdik ve her an doktor alabilirz dedi

oh ne güzel maşallah,şükret haline,benim bebeğimin gelişimi çok yavasladı geri kalmış,plesantamdan dolayı daha 36. Haftaya bugün girdik ve her an doktor alabilirz dedi

Allah yardımcın olsun canım ya.. inşallah doğduktan sonra sen onu beslersin annesi.. yeter ki sağlıklı doğsun.. minik doğan bebekler daha güzel gelişiyorlar.. üzme kendini. hayırlarla gelsin inşallah..

allah yardımcın olsun canım ya.. Inşallah doğduktan sonra sen onu beslersin annesi.. Yeter ki sağlıklı doğsun.. Minik doğan bebekler daha güzel gelişiyorlar.. üzme kendini. Hayırlarla gelsin inşallah..

inşallah öyle olur,normal doğum cok istiyordum ama bu gidişle sanırım pek mümkün görünmüyor...yine de mevlam büyüktür,sen nerede doğum yapacaksın?rabbim yardım etsin:)

inşallah öyle olur,normal doğum cok istiyordum ama bu gidişle sanırım pek mümkün görünmüyor...yine de mevlam büyüktür,sen nerede doğum yapacaksın?rabbim yardım etsin:)

hangi doğum sen ve bebeğin için hayırlıysa o olsun.. bben de normal doğumu bekliyorum ama bizim sıpa gelmezse mecbur sezeryan olacak.. son ana kadar hiçbir şey hiçbirimiz için kesin değil.. ben istanbuldaym.. nisa hast.de yapcam nasipse. sen?

aslında haklısın bebeğim küveze girmesin,sütüm gelsin,bundan sonra dileğim bu...
Ben trabzondayım..

aslında haklısın bebeğim küveze girmesin,sütüm gelsin,bundan sonra dileğim bu...
Ben trabzondayım..

Aminn inşallah.. güzel düşünelim güzel olsun her şey.. çünkü içimizde minik bir mucize taşıyoruz. ve bu minik mucize bize hayatı çok daha güzel ve anlamlı kılacak.. Bu arada bi biz uyanığız..izne ayrıldıktan sonra düzenim iyice bozuldu.. geceleri uyuyamıyorumm.. gündüzdde 1 e kadar başım kalkmıyor.. ya bebekte böyle olursa:s

Son düzenleme:

aynen ben de uyuyamıyorum,ama ben gündüz de uyuyamıyorum,birazdan yatıcam 7 gibi ayaktayım yine,sonra biraz meyve yiyip yatıyorum 12 gibi kalkıyorum,deliksiz uyuyorsan iyi tabi bu arada bebek kız mı erkek mi,benimki kız,adı da elif olacak inşallah:)

HAYDİ İYİ GECELER ARKADAŞIM,ALLAH Rahatlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…