Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...
Gunaydin arkadaslar...
İnadına yapıyorlar sanki :) benimki çok önce dondü ama normal dogum kısmet olmadı. Normal beklesem olmazdı :))ne güzelll. ben de artık kavuşmak istiyorum bebeğime. ama benimki inatçı çıktı. kafası yukarıda öyle duruyor. inmeye niyeti yok doğmaya da :)
Sağlıkla gelsin inşallah. Çok az kaldı artık...benimde bi sancım gelse artıık hayırlısıyla kavuşsam oğluşuma.ama az kaldı çok az kaldııı
Ben doktora bana hangi gun olacağını son gun söyleyin dedim, ama sonra salı gunü gel kontrol edelim deyince Çarşamba planladığını anladım :)) panik olurum diye düşünüyordum ama sakinim şimdi.Benim de 5 günüm kaldı. Cumartesi sezeryan olacağım inşallah. Bu kadar ayı geride bıraktık da bırak günleri saatler geçmiyor artık. Heyecandan hiç birşeyi düşünemez oldum eksiklere de yoğunlaşamıyorum. İnşallah hepimiz bir an önce sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
Kizlar nasilsiniz bakalim.ben yavrumu 14subat sevgililer gununde saat 8:45te epudural sezeryanla dogum yaptim.7 de hastanedeydik elimde fotograf makinasi ben bir muddet zaman gecer saniyordum hemen ustume bir onluk giydirdiler lama yapildi daha tuvaleten cikar cikmaz sandalyeden dogumhaneye..ben titriyorum odaya geldim buz gibi one egdirdiler igne vurdular hoop hemen yatirdilar olay basladi..basimda iki kisi bana sorular soruyorlar sacmaliyorum..karnimda olanlari hissediyorumkarnim lip lip sonra biri sikica karnimdan bastiriyor bebegimin guclu sesini beklerken ses gelmiyor korkuyorum derkrken vik vik kedi gibi yumusacik ask dolu ses..agliyorum..bebegime bakamam annemlere verin diyorumneden diyorlar ve basimi cevirtiyorlar bir bakiyorum birdaha gozlerimi ayiramiyorum..yanima getiriyorlar yanaklarmiz degiyor yumusayanaklari yumusacik aglamasi kesiliyor....sonra anestezi uzmani seni biraz uyutucam diyor tamam diyorum ama uyumuyorum butun konusmalsri duyuyorum annemlerin dedigine gore 1saat surmus bana yavrumdan sonra hemen cikmisim gibi geliyor..demek uyumusum farkinda degilim....odama getiriliyorum agliyorum hala ayaklarim uyusuk..guluyorum fotolar cektiriyorm derken..2saatbsonra allhim nasil acidir o parca parca icimi kesiyorlarbyaniyorum oluyorum hatta..agri kesiciler yapiliyor fayda etmiyor..5saat gecince ilk ayaga kalkmak hele..o aciyla ve bas donmesi..kapiya kadar yuruyemedim orda oldursunlerde rahatlasam dedim..ve 3gun boyunca acilar agrilar devam etti taburcu edldim cikamiyorum..doktor benik kendi halime birakkti yuruyemiyorum diyorum anlamiyor..orda kalakalfik..tuvaletimi hasta bezine yapiyorum..yavrumla ilgilenemiyorum..surekli agliyorum tamam dedim yatatalak oldum..eve gelmek istedim zarla zorla geldim.evde ufak ufak yurumeye basladkim ama aciyla tuvaletimi titreyerek yaptim ve bugun tam 10gun oldu hala zor yuruyorum..yinede sukur diyorum enazindan ihtiyaclarimi gideriyorum..benim sansizligimdi bum.ozel oldum dr.parasini aldi kacti..ne diyim allahindan bulsun..simdi dikislerim aciyor ve sol yanimda dikislerde acilma var..evladima kavustum sukurler olsun..tam olarak iyilesince o dru sikatet edicem..benden bukadar kizlar..bu arada genel sezeryan olanlar daha cabuk ayaklaniyorlar haberiniz ollsun bunu ordaki ebe dedi ve benden sonra dogum yapan ertesi gun taburcu oldu benden soylemesi..
kızlşar hepinizin bebikleri hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün huzur mutluluk getirsin inşallah yuvalarınızamerhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
Ben hamileyken bosanmamiz icin elllerinden geleni yaptilar. Ustume yuruduker. Bebk dusse bayram ederlerdi. Simdi ne hakla torunumuz diyorlar
Gunaydin arkadaslar...
Düşünme böyle, dogum güzel bir eylem kuzularımıza kavuşuyoruz. Tadını çıkart.doğum yapanları tebrik ederim. Allah'ım analı babalı büyütsün. bende artık iyica evham yapıyorum.zaman yaklaştıkça korkuyo insan. bide bazen buraya yazılan olumsuz şeyler oluyo. zaten panik fobik bi insanım onlarıda okuyunca iyiyce mahvoluyorum. sezeryandanda normal doğumdanda soğuyorum.nolucak bu halim doğum annda ölücem sanki
Öyle gercekten :)) teşekkür ederim.nasıl insan onlar ya.. allah kolaylık versin canım. iyi eşin anlamış küsmüş onlarla falan. en azından eşin yanında. sen en azından bu aralar takmamaya çalış bak bebişini de üzme
ayy nası heyecanlı oluyo o son günler :) hayırlısıyla al kucağına
lansihon kreme şimdiden başlasam mı acaba?
sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?
kizlar cok cok tesekkur ederiz tebrikler icin toplu cevap yazmayi bilmiyorumdun kizima kavustugumu yazmistim hatirlarsaniz darisi basiniza gercekten dunden beri hayat durdu benim icin artik bambaska bir dunya var 1 saat sonra emzirmem gerekiyor bu arada giriyim dedim yarin taburcu olucaz insallah dun yasadiklarimdan ayrintilardan bahsediyim size bastan beri surekli normal dogum diye diretirken bende sezeryan olanlara dahil oldum ama suan hic pisman degilim cok kotu tahmin ediyordum allaha sukurler olsun iyiyim doktorda ciktiktan sonra ailece cok dogru bir karar verdiniz dedi size ilk once dogumun basladigi geceyi anlatayim cunku ben dogurdugumu anlayamadim doktorda anlamadi nstye girip acikliga bakana kadar sonra hastanedeki panigi gormeniz lazimdi onune gelen bilgi aliyor butun randevulan iptal herkes acil sezeryan var diye kosturuyor oysa ben bel agrisiyla hastane cafesinde oturuyordum azonce kizlargece 2 kez ishal oldum karin agrisi beni uykudan uyandirdi tuvalette uyukladim sonra bel agrisi basladi sersem gibi uyandim ama ben yedigim biseyden olmustur kasiklarim agrimiyor falan diyorum neyse esime gece hic uyuyamadim ustumu falan giyinmeme yardim et pek iyi degilim dedim esim bugun cikicaz ama bu eve 3 kisi donucez dedi hatta annemi arayip boyle soyledi ama artik geyik yapar olmustuk benim oyle bisey aklima gelmiyor hic drgilse 1 haftasi var diyorum neyse hastaneye geldik nstye once gir dediler gittim dogum var 2 tane nstde yer yok deyip beni hic umursamadi ebeler muayneye gittim ordada baya bekledim girdim doktor hayret haftaici gelmedin dedi sik sik gittigim icin 33 den beri erken dogum riski var diye herhafta gidiyordumda bende valla dun gece gelicektim karnim agridi ishal oldum dedim oda yediklerine dikkat et hastanmis patates falan diyor falan ye diye bakti ultrasonda bebis iyi 3600 olmus bugun senden testleri isticem dedi idrar ve kan tamam dedik ciktik verdik testleri gittim nstye annem basimda nst uzmani olmustu artik bakti 99 baya kaldi oyle sanci sonra gitti bi daha 90 sonra bidaha 80-99 arasi degisen kocaman cizgiler annem telas yapiyor ben yok 1 haftayi bulur falan diyorum o anda doktorum geldi umursamaz bir sekilde idrarin iyi sunada bakiyim dedi elimdeki kagidi oylesine uzattim kadin vayyyyy dedi seni soyle bir iceriye alalim dedi cati muaynesi yapti bakti aciklik var 2-3 gibi bisey mirildandi yanliz benim muayneyi yaparken elini soktugu gibi cikis yerinde bir kemik var kadin bakmakta zorlandi catin normal ama cikistaki kemigin altindan gecip cikmasi lazim buyuk ihtmal vakum gerekebilir orda kalirss deci keside biraz derin olabilir dedi annem ve ben doktoru dinliyoruz %50 normal %50 sezeryan sansin var ama normal istedigi biliyorum ama kolay bir dogum olmaz hazirlikli ol bastirmak gerekebilir vakum kullanabiliriz kemik bizi zorlicak dedi kararinizi verin dedi girdi dogumhaneye biz annemle afalladik kactik 24 saat icinde dogum gerceklesir normal olursa sezeryana karar verirseniz bugun olur dedi ablami ve esimi cagirdik ama karar veremiyoruz doktorun yanina gittik nerdesiniz diye fircamizi yedik size birakiyoruz dedik baya zorladik kadini su kadarini soyliyim kiz kardesim olsa sezeryan yaparim normali deneriz ama hasarimiz fazla olabilir onun arkaya karismasi gibi ustune 40 gun oturamayabilirsin eskiler hep normal yapiyor ama baslarina ne geliyor belli degil dedi biz yine ciktik dusundum alttanda kesicekler usttende kesicekler alttan olursa bebegi riske atmis olucam ya bisey olursa ne yaparim diye o an sadece bebege odaklandim cok cok korktugum sezeryani kabul ettim diye doktora soyledim eve gidip aksama geleyim dedim ama olmadi yan binaya gec yatisin yapilsin dedikten sonra ortalikta ki telasi gormeniz lazimdi 1 saat icinde kendimi sedyede buldum o an kilitlendim aglamaya calisiyotum ama olmuyor annem ablam ve kocam asansore bindirilirken basladim aglamaya ama burdan tum epidural sezeryanlari tebrik ederim ben cesaretli oldugumu zannederdim ama hic yemedi yani ameliyathaneye girdigimde herkes talsla hazirladi ustume surduler biseyler onume gerdiler yok dedim ben genel istiyorum yinede ortuluyormus tabi doktorum geldi basliyoruz dedi son olarak ayetel kursiyi okuyabildim bitirmeyi basardim ve hayatimin en guzel uykusuna yattim annem baslamis aglamaya ablam onu sakinlestirmeye esim hic konusmamis 10 dakika sonra cikmis bizim fistik annem ve ablama tembihlemistim bebegin pesini birakmayin diye esim kalmis ameliyathane kapisinda ciktigimda odaya gelip yataga konurken inliyordum kizlar inim inim inledim yok boyle bir aci diye bunu goze alin herkesin elini sikmisim esim aglamis ilk kez 6 yilda hic gormedim igneler vuruldu sanci hafifledi ben ayildim hemde oyle bir ayildimki sersem falan degilim 1 saat sonra gelenler eminmisin sen ameliyat oldunmu diyorlardi bebegimi getirdiler esim sarisin ben kumral kizim geldi kapkara kiz tombik bisey doktorum geldi 3820 dogdu cok dogru bir karar verdiniz dedi sonra emzirme seanslari basladi 3 saatte bir 20 dakika emzirmeye cebellesiyoruz tecrubesizlik beceremiyorum bebek hemsiresi gelip hop diye sokuyor o gidiyor ben yinr dogru duzgun tutamiyorum neyseki biraz ogrendim lavman yapilmadi sonda takildi ilk an acidi ama sonra unuttum gitti onu 5 saat sonra kaldirdilar bir tur atttik bas donmesi falan olmadi kalkarken dikis yerleri acidi sabah 6 da sonda cikti hastabezi cikti normal pet cok kanamam olmadi suan orkit var kanamam yok yani korse cok ise yaradi dikis yerlerindeki aciyi hafifletti yururken sadece kalkarken zor sonra rahat yurunuyir korse gobek icin degil rahim toparlancak dediler sabah 9 gibi doktorum geldi pansuman yapti gitti simdide iyiyim kizlar yani cok sukur simdi surem doldu emzirme vakti :) nerden basladim nasil bitidim goya ozet gecicektim :)
Selam en güzel anneler ve bebişleri
dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildimRabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza
dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyordaha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize
ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız
haydi şimdilik müsadeeee
kizlar gecmisi tam tamina okuyamadim ama anladigim kadariyla herkes dogumla ilgili endiseli bende 2 gun once oyleydim ama size sunu soyliyim herkesin dogumu bunyesiyle kendiyle alakali hic sezeryan olacagim aklimin ucundan gecmedi icimden hepnormal hatta hayalimdeki nisanim gelicek suyum gelicek kosucaz falandi ama surekli herseyin hayirlisi bin pisman olucaksam normal olmasinda dedim kizlar 2 yil once arkadasim sezeryanla dogum yapyi beni kendiyle karsilastiriyor mesela ayni hastanede ayn doktordaydik size su kadarini soyliyim masallah diyerek kendi bunyeme bakin ilk giderken cok korkarak girdim ameliyata cikyim yataga sedyeden gecirilirken inledim agri kesici igne vurulana kadar 5 dakika bu nasil aci diye yari baygin inledim ama 10 dakika sonra gelenlerle sohbet ediyordum bebegi getirdiler hemen emzirdim yanima yatirdi ben gelmicek sut zannediyorum sezeryan oldum ya goya baktm aaa emiyo gelio hemde 4 hafta once dogdu benim minnos kizim daha sonra gayet rahat bir aksam gecirdim felaket gaz sancisi falan yoktu bebek tekmelio gibiydi arada pirt pirt yaptim yetti saat 17 de ameliyattan ciktim sabah 6 da geldiler hastabezi sonda cikti korse cok ise yariyor ayaga kalkinca dikis yerinizi tutatuta dolasmiyorsunuz acikta olunca cok aciyo ama belden baglanan korse mukemmel dikis yerinizi cok az hissediorsunuz sabah dolandim kalkip kendim tualete gittim suslendim oglene dogru yatarak degil koltukta dik oturarak emzirdim aksam fitili bir koydular mukemmel bir rahatlama hasta yemeklerine son tuvalete ciktim diye normal yemek verdiler 2.gun derseniz bebek kucagimda kendikendime oturup kalkabiliyorum rahat bir sekilde cis yapabiliyorum ama buyuk tuvalet icin fitilim var yapamazsam diye bugun 2.gunum gayet yuruyerek ciktim hastaneden evde dolaniyorum masallah lohusa yatagim yok suan bebegimin basinda altini falan bezliyorum ustunu degistiriyorum arkadasim derseniz 1 hafta yaninda birine tutunarak dolandi narkozdan 3-4 saat sonra tam olarak ayildi sut yok cok fazla gaz sancisi cektigini soyluyor ve surekli bana sasirmakla meskul kimse kendini kimseyle karsilastirmasin ben iyi ornegim sizin nasil atlatacaginiz kesinlikle bunyenizle pskolojinizle ve yaninizdaki size destek olucak insanlarla alakali herkese hayirli dogumlar neolur kizlar bizr masallah diyin size iyi ornek olsun diye yazdim fazla konusup yamulmiyim sonra burda :) icinizden tek soylemeniz hangisi hayirliysa o olsun ben suan tombis kizima bakiyorum onu dogum kanalinda sikistirmadigim icin memnunum cimkmazmis catida kemik var kizim 3800 ve cok sis ilk ciktiginda karnimdan zor cikmis izledim videoyu ve rahat rahat alt taraf eskisi gibi oldugu icin tuvalet yapmakta mukemmel tabi insallah normal isteyenler normal yapsbilir ama eger mumkunse bebeginiz iri degilse sizin alt taraf az hasar alicaksa kolaycacaik cikicak bir catiniz varsa acilmada hemen oluyorsa cok guzel ama sartlar normal degilse sakin zorlamayin derim :) simdilik bu kadar (masallahi unutmayalim :)
kızlar hepinize maşallahBebeğimizi 21.02.2012 saat 12:10'da kucağımıza aldık.
Spinal diye girdim genel anestezi ile sezeryan yapmak zorunda kaldım.
3 gün 2 gece hastanede kaldık.
Eşim ve annem yanımda kaldılar.
Bebeğim de ve benim sağlık durumumuz çok şükür iyi.
Sezeryan olduğundan dolayı şişkinlik gaz ve narkoz etkisi oldu.
Şuan bebeğimizle evimizde ikinci günümüz..
Kızımız 49cm 3600 gr olarak dünyaya merhaba dedi..
Şimdi onunla herşey çok daha anlamlı ve çok daha güzel..
Şuan için emzirme problemi yaşıyoruz..
Sütümüzü ememediği zamanlar da ek mama tavsiyesi yapıyoruz.
Artık göğüs uçlarım yara oldu denebilecek durumda
Birde pansumanım oldukça ağrıyor..
Kalkmak yatmak yürümek çok zor artık..
Umarım 7-10 güne kadar herşey yoluna girmiş olacak..
Cennet kokulum için herşeye değer..
Allah herkesin yardımcısı olsun ve doğum yapmayan arkadaşlara da tez zamanda bebeklerini kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını dilerim..
Şimdilik haberler bukadar..
Arada sırada girer haberler iletirim..
Sağlıcakla kalın..
ben varım eternet bennnnnnnnnnnnpilates topu geliyor kızlar birazdan bana . açıklığı arttırmak için otur kalk hareketleri yapıcam .dünden beri hurma yiorum midemi bulandırdı birde ılık suda uzansammı diyorum küvette
benim gibi denemeler yapan veya yapmış olanlar yazsın
Tesekkur ederim cvp icin.nasıl insan onlar ya.. allah kolaylık versin canım. iyi eşin anlamış küsmüş onlarla falan. en azından eşin yanında. sen en azından bu aralar takmamaya çalış bak bebişini de üzme
ayy nası heyecanlı oluyo o son günler :) hayırlısıyla al kucağına
ya nasıl foto yüklüyoduk?
heralde en son 3 sene önce yüklemiştim hatırlamıyorum
Tesekkur ederim cvp icin.
Msj gonderme kisminda atac isareti var ya smiley larin yanindaki. Iste ona tikla. Eklenti ekle ekrani cikicak. Sag ust kosede dosya ekle var. ona tikla. Sonra bilgisayarindan eklemek istedigin resmi sec yukle de bu kadar.
Bilmiyorum ki onu. Bilenler soylesin ben de ogreneyim.aa kolaymış 3 sene önce daha karmaşık bişeyler yapıyoduk
ama benim fotolar çok büyük diyo. küçülttüğünüz biyer varmı?
Selam kızlar, nasılsınız ? geçmişi okuyamadım doğuran varmı ?
Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık.
db55, benimki erkene çekilirse tarihimiz yani seni çıkmadan yakalar ziyaret edebilrim belki, bende medicanada doğum yapcam canım.
Ne guzel canim. Medicana guzeldir. Karsilasiriz orda.batuhan in annesi derya ben
evet hastanenin güzelliği tartışılmaz da ben farklı bi sebepten istemiyodum olsun :)) inş karşılaşırız bende Meriç İnanç ın annesi ismimi mesaj atarım :)) yakalarsam uğrarım sana :)
Selam kızlar, nasılsınız ? geçmişi okuyamadım doğuran varmı ?
Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık.
db55, benimki erkene çekilirse tarihimiz yani seni çıkmadan yakalar ziyaret edebilrim belki, bende medicanada doğum yapcam canım.
nasılsınız bakalım =) çoğu arkadaşımız bebeğini severken biz hala bekliyoruz ayol =) sezeryan olacağız sözde 39. haftayı beklyrz he he =)bebikom gel gel artık =) bende son zamanlarda saçım fönlü gezeyim diyrm ne olur ne olmaz he he =) kızlar ben herşeyi hazırladım eksiğimde varsa artık yaşadıkça göreceğiz hastanem evime 10 dk heryerde alışveriş merkezleri var soorun olmaz yani =) süt yapacak çayları da içmeye başladım gögüs kremini sürüyorum umarım sorun yaşamayız.. bebikomun park yatağınıda kurduk mu herşey tamamdır =) sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin rabbim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?