2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...

Benim de 5 günüm kaldı. Cumartesi sezeryan olacağım inşallah. Bu kadar ayı geride bıraktık da bırak günleri saatler geçmiyor artık. Heyecandan hiç birşeyi düşünemez oldum eksiklere de yoğunlaşamıyorum. İnşallah hepimiz bir an önce sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
 
Son düzenleme:
ne güzelll. ben de artık kavuşmak istiyorum bebeğime. ama benimki inatçı çıktı. kafası yukarıda öyle duruyor. inmeye niyeti yok doğmaya da :)
İnadına yapıyorlar sanki :) benimki çok önce dondü ama normal dogum kısmet olmadı. Normal beklesem olmazdı :))
benimde bi sancım gelse artıık hayırlısıyla kavuşsam oğluşuma.ama az kaldı çok az kaldııı
Sağlıkla gelsin inşallah. Çok az kaldı artık...
Ben doktora bana hangi gun olacağını son gun söyleyin dedim, ama sonra salı gunü gel kontrol edelim deyince Çarşamba planladığını anladım :)) panik olurum diye düşünüyordum ama sakinim şimdi.

Madem normal olamadı bari planlı sezeryanin tadını çıkarayım diye bugün Manikure falan gideceğim :)))
 
doğum yapanları tebrik ederim. Allah'ım analı babalı büyütsün. bende artık iyica evham yapıyorum.zaman yaklaştıkça korkuyo insan. bide bazen buraya yazılan olumsuz şeyler oluyo. zaten panik fobik bi insanım onlarıda okuyunca iyiyce mahvoluyorum. sezeryandanda normal doğumdanda soğuyorum.nolucak bu halim doğum annda ölücem sanki
 

kızlşar hepinizin bebikleri hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün huzur mutluluk getirsin inşallah yuvalarınıza
 
Ben hamileyken bosanmamiz icin elllerinden geleni yaptilar. Ustume yuruduker. Bebk dusse bayram ederlerdi. Simdi ne hakla torunumuz diyorlar

nasıl insan onlar ya.. allah kolaylık versin canım. iyi eşin anlamış küsmüş onlarla falan. en azından eşin yanında. sen en azından bu aralar takmamaya çalış bak bebişini de üzme

Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...

ayy nası heyecanlı oluyo o son günler :) hayırlısıyla al kucağına
 
günaydın anneler ve anne adayları.

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. güle güle büyütün bebişlerinizi. darısı da bize olsun inşallah...
 
Düşünme böyle, dogum güzel bir eylem kuzularımıza kavuşuyoruz. Tadını çıkart.

Öyle gercekten :)) teşekkür ederim.
 
ya nasıl foto yüklüyoduk?
heralde en son 3 sene önce yüklemiştim hatırlamıyorum
 




kızlar hepinize maşallah allah analı babalı büyütsün b ebişlerinizle çoooookkkkk mutlu olursunuz inşallah

ben varım eternet bennnnnnnnnnnn dün deniz kıyısına yürüyüşe gittim 3 gündür düzenli gidiyorum imdide şey duydum kuşburnu çayı ve ahududu çayı rahimin açılmasını salıyomuş bi arkadaşım benim günüm geçmişti sezeryana alcaklardı kuşburnunu duydum eşim aldı geldi 3 su bardağı içtim gece 5te 2 saatte doğurdum mutlaka dene dedi ama o kuşbu meyvesinin kendisini kaynatıp içmiş biz bulamadık bende doğadanın kuşburnuyla ahududu çayını aldım karıştırıp içiyorum 1-2 saat sonra iğneler batıyo rahmime bakalım çarşamba randevum var açılman olmuş derse doktor 2-3 bardağa çıkarmayı dülşünüyorum
 
Son düzenleme:
Tesekkur ederim cvp icin.

ya nasıl foto yüklüyoduk?
heralde en son 3 sene önce yüklemiştim hatırlamıyorum

Msj gonderme kisminda atac isareti var ya smiley larin yanindaki. Iste ona tikla. Eklenti ekle ekrani cikicak. Sag ust kosede dosya ekle var. ona tikla. Sonra bilgisayarindan eklemek istedigin resmi sec yukle de bu kadar.
 

aa kolaymış 3 sene önce daha karmaşık bişeyler yapıyoduk
ama benim fotolar çok büyük diyo. küçülttüğünüz biyer varmı?
 
Selam kızlar, nasılsınız ? geçmişi okuyamadım doğuran varmı ?

Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık.

db55, benimki erkene çekilirse tarihimiz yani seni çıkmadan yakalar ziyaret edebilrim belki, bende medicanada doğum yapcam canım.
 
nasılsınız bakalım =) çoğu arkadaşımız bebeğini severken biz hala bekliyoruz ayol =) sezeryan olacağız sözde 39. haftayı beklyrz he he =)bebikom gel gel artık =) bende son zamanlarda saçım fönlü gezeyim diyrm ne olur ne olmaz he he =) kızlar ben herşeyi hazırladım eksiğimde varsa artık yaşadıkça göreceğiz hastanem evime 10 dk heryerde alışveriş merkezleri var soorun olmaz yani =) süt yapacak çayları da içmeye başladım gögüs kremini sürüyorum umarım sorun yaşamayız.. bebikomun park yatağınıda kurduk mu herşey tamamdır =) sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin rabbim =)
 
aa kolaymış 3 sene önce daha karmaşık bişeyler yapıyoduk
ama benim fotolar çok büyük diyo. küçülttüğünüz biyer varmı?
Bilmiyorum ki onu. Bilenler soylesin ben de ogreneyim.

Ne guzel canim. Medicana guzeldir. Karsilasiriz orda. batuhan in annesi derya ben
 
Ne guzel canim. Medicana guzeldir. Karsilasiriz orda. batuhan in annesi derya ben

evet hastanenin güzelliği tartışılmaz da ben farklı bi sebepten istemiyodum olsun :)) inş karşılaşırız bende Meriç İnanç ın annesi ismimi mesaj atarım :)) yakalarsam uğrarım sana :)
 
Son düzenleme:

olsun sıkma canını. sağlığınız yerinde ya bu yeter. her şey yolunda gidecek inşallah ve kuzucuğu kucağına alacaksın...


maşallah sana canım. her şey hazır tek bebiş eksik. o da gelince tamamdır. ben hala çalışıyorum bu hafta son inşallah. haftaya da evdeki işler başlayacak. doğurana kadar çalışacağım sanırım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…