2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hemsireleri mi begenmiyordun?

evet hemşirelerle ilgili pek iyi duyumlar almamıştım birde bikaç özenti tip vardı tanıdığım orda olmuştu gösteriş sever yani, afedersin bi laf vardır ya ayranın yok içmeye diye o hesap.olmayan parasıyla orda doğum yapıp bana önermişti o yüzdende gıcıktım ama yapcak bişey yok.bide demezmi geçen sene 9 bine doğurmuş üstelik özel sağlık sigortasıyla.yalanmış meğer ya araım 3250 epiduralli sezeryan.

Merhaba kızlar. Bugün kontrolum vardı. 37+6 yim . Dr. Bebeğin suyunun azaldigini söyledi. Normalde haftaya pazartesi sezeryan olacaktım. Şimdi çarşamba gideceğim kontrole yine. Ve duruma göre perşembe doğuma alacak. Hem. Bebegimde 2850 gr olmuş. Bir haftada 150 gr almış dr. Az dedi(( sizlerden suyu azalan oldumu

Bilmiyorum ki. Ben persembe gidicem. 2 hafta olacak gitmeyeli. Neden azalmis ki gecmis olsun.

Vay be..kizlar daha dun gibi geliyor bana bu topige ilk uyeligim filan..kesel,kalp atisi,kipirtilar..tahliller hepsinde duydugumuz heyecan ve endiselerimiz..koskoca9ay hatta benim hesabima gore10 ay:))sonra bir bakmisiniz yavrcugunuz yaninizda misil misil uyuyor..okadar guzel bir duygu ki bu bu rabbimin bizlere verdigi en guzel hediye..

günaydınlar kıslaaaarrrrr:))bazen kv ye gerçekten kızıyordum beni haksız eleştirince. dün çok komikti eleştirisine verdiğim tepki:)))kuş üzümlü limonlu kek yapmış bize geldi eşimin amcası ve eşi bi de kv... nasıl kızım keki beğendin mi diye sordu. güzel olmuş anne eline sağlık dedim. senin pastaların gibi olmaz ama dedi anne merengli tart yapmayı öğrendim bi gün yapalım yiyelim dedim. hazır karışım mı dedi evet dedim. ay bu kız hep hazırcı dedi:))))anne çıkmışsa hazırı ne yapayım iki çay bardağı un 1 yemek kaşığı şekeri dedim:)))bak bi de bana marifet ondaymış gibi anlatıyor dedi ben de değil marifet dr. outker sağolsun dedim:)))yani saçma sapan bi diyalog yaşıyoruz böylece:)))))kızmaktan vazgeçtim. hayat enerjimi sömürüyor kadın:)))))

yarın kızımı görcem son olarak ultrasonda. çok heyecanlıyım ne olacak diyeeeee. der mi bana da acaba hadi doğuma diye...

şu göğüslerin kararmasından bahsetmişsiniz. benim tüm göğüslerim ve koltuk altlarım siyah lekelerle doldu. annem de hamilelik lekesi bunlar kızım kiminin yüzüne düşer( gebelik maskesi)sen dua et görünmeyen yerlerinde dedi. yani benim de dolu o siyahlıklar. kızım rahat rahat görecek süt kaynağını:)))

Nasil oldun? Bebis nasil?

Sanki hergun bir onceki gune gore birazdaha iyi oluyorum..dikislerimde yanma var ama dayanilmicak derecede degil cok sukur..birde dr.bana hergun solusyonla silmemi soyledi acaba kac gun daha devam edilecek pansumsn¿bilen var mi..yavrumun altini aldin mamasini verdim uyuyor kuzucuk

kızlar normalde kontrolüm yarındı ama bugün yüzüm ellerim ayaklarım botokslu gibi uyandım
kendimden korktum valla
şimdi güzel bir duş alıp, kuföre gideceğim
kıl tüy işinden kurtulmak istiyorum, doktoruma sordum ağda yaptırabilirsin dedi
yavaş yavaş yaptıracam, ağrımasından korkuyorum ama
doğum ha oldu ha olacak diye beklerken bir de temizlik mevzuunu düşünmek istemiyorum
bir de neredeyse bir haftadır gün aşırı ishal oluyorum
bu durum da beni korkutuyor
gidelim bakalım, doktorumuz ne diyecek
gelince sizlere yazarım

hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorummmmm

evet canım temizliği ertelememek lazım. hadi güzel haberlerle bekliyoruz seni...

kızlar odanın son hali bakalım beğenecek misiniz ? bu arada bebek şekerlerini önerdiğiniz siteden buldum kendimde yaptım aynısından ama çubuklara takmadım o yüzden interntten aldığım resmini eklyrm bugn yarın bitiririm şekerlride =)

günaydın kızlar bebişlerine kavuşanlara hayırlı olsun Allah hepsini analı babalı büyütsün çilekeş analarada geçmiş olsun öğleden sonra kontrolümüz var bende sancı mancı hiç bişe yok 42yi bulcam herlade sona yaklaştıkça korkuorum zaten doğurmayacam ben bööle yaşarım diıorum doğumdan korkmuorum neden korktuğumu bende bilmıorum ama doğurmak istemıorum sabızsızlanan arkadaşları okuyunca ne güzel diorum keşke bende ööle olsam dönünce yazarım bakalım tosun paşanın keyfş nasıl :)

bayıldım çok güzel..iyi günlerde kullansın bebiş

bebek şekerlerinizde çok güzel..hastaneye gelenemi ikram edeceksiniz eve gelenleremi...

Allah ım hepsine bayıldım....ben de oda yaptım ama kahve bej seçtim mobilyaları bebek odası alırsam sonra kullanamaz korkusuyla... seninkini görünce fikir değiştirdim ama artık çok geç((

şekerlerde çok tatlı olmuş. ben magnetli lavantalı biblolu olanlarından getirttim. çok özenmişsin canım. kızın sağlıkla büyüsün içinde inşallah:))))

Diislerin iyice iyilesene kadar devam et bence. Bebegine banyo yaptiriyor musun? Gobegini nasil temizliyorsun?

Vay beeeee
Harika bir incelik
Doğumun her safhası mucize zaten
İçimde bir insan bir mucize büyütmek müthiş bir şey

Sallama bu lafları tatlım
Uyku depolanabilir bi şi değil k şimdi bol bol uyuyalım da sonra işimize yarasın

Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...

Heyecanlı bekleyiş
Hayırlısı olsn hakkında
Sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğine

Edlin tatlım bence cildiyeye git aklın rahat eder canım

Olduolacak canım hayırlı olsun bebeğinnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsünnnn

Özokun babaanneler anneler genellikle aynı canım neyse ki kısa zamanda geri dönecekler

Sonsy tatlım bende de tık yok
Doktor bebek doğum kanalına girmiş dedi ama başkaca bir belirti yok
Kontrolden sonra başlayacağım ben de doğum kolaylaştırıcı şeylere

Hurma yemek
Yürüyüşyapmak
Kuşburnu çayı duydum
Maydanoz çok yemek
Bir de perine masajı varmış onu soracağım doktora ama doktorlar alternatif tıp ı pek önemsemiyorlar

Özsu, canım teşekkür ederim haklısın önmli olan sağlığı, zayıf olsada canı saolsun ..

Papatyam, canım maşallah yavrularına 2,500 olmuşlar..ağda işini iyi düşünmüşsün benimde yaptırmam gerek, ama çok az çıktı tüyler.gitsem zor alınır ama böylede durmak isteymiyorum olası erken doğum için.senin tarihi ne zman vercek dr un ?

porselenbebeg, canım dr una kızdım bende yazıklar olsun ya hem ilgisiz hem dedikoducu.kesinlikle şikayet et derim.ağrılarının sebebi baştan savma bi doğum gibi geldi banada ama şükürler olsun kızın sağlıklı.sen hergeçen gün iyileşiyosun.sütün nasıl ?

adanam, odanıza bayıldım çok güzel maşallah ...

kızlarrr hepinize selam,

porselen, clue tebrik ederim sizi de..

clue sana çok imrendim bende normal dooğum isteyenlerdenimm. hayırlısı tabi ama

hep dua ediyorum. cumartesi akşamı yarım saat süren bi sncım oldu 5 dakkada 1 geldi. sonra kesilince

doktor falan istemedim. dün gece bulantım çok oldu. bu arada eşimde beni delirtiyor. sürekli annesine

gidiyim diye baskı yapıyor gitmicem demiyorum ama işimi gücümü yapıp giderim ama kaynanamda

takık sabahtan beri kaçta gelcen diye arıyor öğleden son gelicem diyorum evi süpürücem

3-4 kalmassın dime bilmem ne töbe est.... hiç gelemem böyle şeyleree eşime de kızdım iyyim ben daraltmayın beni diye...

ya şu zeytinyağı meselesine takıldım. mesela bebe yağı sürsem nasıl olur acaba oda yağ olduğu için. olur sanırım.

benim kafama yattı denemeyi düşünüyorum.

Cemrecim, merhaba.hava çok güzel cidden. inş doğumlarımızda böyle güzel havalarda olur..

ya o göğüs koyulaşması felaketmiş, doğumdan sonramı oluyo acaba ? çünkü bende çok yok. geçen bi bebek ziyaretine gittim.annenin göğsü bildiğin kömür olmuş pot kırcaktım bişeymi sürdün diye meğer kararmış ve haresi acayip genişlemişti.kız hem esmer hemde büyük göğüslüydü, ondandır diye düşündüm.ben beyaz tenli ve küçük göğüslüyüm, öyle olmaz gibi geliyo ama belli olmaz tabi, inş olmaz ama ya kötü görünüyodu.

bu arada 2013 nerelerde ya denk gelen oldu mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…