Hemsireleri mi begenmiyordun?
Merhaba kızlar. Bugün kontrolum vardı. 37+6 yim . Dr. Bebeğin suyunun azaldigini söyledi. Normalde haftaya pazartesi sezeryan olacaktım. Şimdi çarşamba gideceğim kontrole yine. Ve duruma göre perşembe doğuma alacak. Hem. Bebegimde 2850 gr olmuş. Bir haftada 150 gr almış dr. Az dedi(( sizlerden suyu azalan oldumu
Nasil oldun? Bebis nasil?
kızlar normalde kontrolüm yarındı ama bugün yüzüm ellerim ayaklarım botokslu gibi uyandım
kendimden korktum valla
şimdi güzel bir duş alıp, kuföre gideceğim
kıl tüy işinden kurtulmak istiyorum, doktoruma sordum ağda yaptırabilirsin dedi
yavaş yavaş yaptıracam, ağrımasından korkuyorum ama
doğum ha oldu ha olacak diye beklerken bir de temizlik mevzuunu düşünmek istemiyorum
bir de neredeyse bir haftadır gün aşırı ishal oluyorum
bu durum da beni korkutuyor
gidelim bakalım, doktorumuz ne diyecek
gelince sizlere yazarım
hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorummmmm
Eki Görüntüle 641231 Eki Görüntüle 641229 Eki Görüntüle 641230
kızlar odanın son hali bakalım beğenecek misiniz ? bu arada bebek şekerlerini önerdiğiniz siteden buldum kendimde yaptım aynısından ama çubuklara takmadım o yüzden interntten aldığım resmini eklyrm bugn yarın bitiririm şekerlride =)
kızlar odanın son hali bakalım beğenecek misiniz ? bu arada bebek şekerlerini önerdiğiniz siteden buldum kendimde yaptım aynısından ama çubuklara takmadım o yüzden interntten aldığım resmini eklyrm bugn yarın bitiririm şekerlride =)
Sanki hergun bir onceki gune gore birazdaha iyi oluyorum..dikislerimde yanma var ama dayanilmicak derecede degil cok sukur..birde dr.bana hergun solusyonla silmemi soyledi acaba kac gun daha devam edilecek pansumsn¿bilen var mi..yavrumun altini aldin mamasini verdim uyuyor kuzucuk
Arkadaşlar göğsün koyulaşmasının nedeni bebeğin doğduğunda en fazla 20cmlik ve koyu alanları görebiliyor olmasıymış.. Bebek büyüdükçe göğsün rengide eski haline dönüyormuş. kardeşim tıp 5. snf öğrencisi hocaları anlatmış.. Allahın hikmetini görebiliyor musunuz.. her şeyi bebişlerimize göre ayarlıyor Rabbim :)
<aynen ya sinir oluıyorum bu kelimeye bol bol uyu sonra uyku yok falan..insana moral vereceklerine alay eder gibi bol bol uyu... bunu biliyoruz dile getirmenin ne anlamı var..bende kafamda büyütüyorum boşuna oysa bekarken gece kuşuydum yani pekde sorun olmayacak.
Gunaydin arkadaslar...
son iki gunum. saat sayiyorum valla...
rahimi açmak konusunda bazı önerilerim olacak sana 1. bol sıvı tüket.2.eger bebginde ve sende bir sorun yoksa bolca yürüyüş.3. canım bazı egzersizler var ben yaptım çok fayasını gördüm dogumum çok kolay oldu misal normal tuvalete oturur pozusyonu b ak bu çok faydalı öyle durup 20 ye kadar say günde 2 defa yapsan yeter ama doguma 3 4 gün kala öyle hemen yapma.4. canım bu yöntem benim uygulayıp muhteşem sonuç aldıgım yöntemdei dr başından beri normal demişti bana bende annemin tavsiyesiyle son 2,3 gün kala doguma zeytinyagı sürdüm vajinama bol bol sürdüm ama her lavaboya gitigimde sürüyordum ve öyle güzel yumuşattı rahimimi açtıki anlatamama sana az daha evde doguruyordum dogum hikayemden okuyabilirsin kolay bir dogumdu .. ebe bile şaşatı ilk çocuk yaşında küçük nasıl açıldı bu kadar dedi sır işte eskilerinde yöntemimiymiş bu aynı zamanda ben uyguladım mememnun kaldım 6 cm açmıştı..1 saate yakında suni ile 3,4 cm açıp doguma aldılar ıkınırken filan hiç zorlanmadım çünkü rahim yumuşaktı... kolay gelsin sana allahım sana benimki gibi bir dogum versin bir çırpıda.... az dikişli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?