Ankara da hava yine güneşli
Kendim yine bi dışarı atasımvarrr
Bilmiyorum ki. Ben persembe gidicem. 2 hafta olacak gitmeyeli. Neden azalmis ki gecmis olsun.
Sağol tatlım neden azaldigi ile ilgili birşey demedi o anda aklıma sormak gelmedi açıkçası. Bir haftadır doğum iznine ayrilmistim. Ve ev temizle derle topla derken çok yoruldum. Annem ve ablam yanımda yardım ediyorlar ama genede duramıyorum. Ben bu yüzdendir dedim. Ama üzüldüm hem. Kilosu az hemde suyu azalmış.
kızlar hepinize maşallahallah analı babalı büyütsün b ebişlerinizle çoooookkkkk mutlu olursunuz inşallah
ben varım eternet bennnnnnnnnnnndün deniz kıyısına yürüyüşe gittim 3 gündür düzenli gidiyorum imdide şey duydum kuşburnu çayı ve ahududu çayı rahimin açılmasını salıyomuş bi arkadaşım benim günüm geçmişti sezeryana alcaklardı kuşburnunu duydum eşim aldı geldi 3 su bardağı içtim gece 5te 2 saatte doğurdum mutlaka dene dedi ama o kuşbu meyvesinin kendisini kaynatıp içmiş biz bulamadık bende doğadanın kuşburnuyla ahududu çayını aldım karıştırıp içiyorum 1-2 saat sonra iğneler batıyo rahmime bakalım çarşamba randevum var açılman olmuş derse doktor 2-3 bardağa çıkarmayı dülşünüyorum
Haftan cok iyi. Bebek dogduktan sonra da buyur. Yerinden kalkma dinlen. Ben oyle yapiyorum
Papatyam, canım maşallah yavrularına 2,500 olmuşlar..ağda işini iyi düşünmüşsün benimde yaptırmam gerek, ama çok az çıktı tüyler.gitsem zor alınır ama böylede durmak isteymiyorum olası erken doğum için.senin tarihi ne zman vercek dr un ?
Cemrecim, merhaba.hava çok güzel cidden. inş doğumlarımızda böyle güzel havalarda olur..
ya o göğüs koyulaşması felaketmiş, doğumdan sonramı oluyo acaba ? çünkü bende çok yok. geçen bi bebek ziyaretine gittim.annenin göğsü bildiğin kömür olmuş pot kırcaktım bişeymi sürdün diye meğer kararmış ve haresi acayip genişlemişti.kız hem esmer hemde büyük göğüslüydü, ondandır diye düşündüm.ben beyaz tenli ve küçük göğüslüyüm, öyle olmaz gibi geliyo ama belli olmaz tabi, inş olmaz ama ya kötü görünüyodu.
Diislerin iyice iyilesene kadar devam et bence. Bebegine banyo yaptiriyor musun? Gobegini nasil temizliyorsun?
Bebegimin gobegi dusmedi ama dusmek uzere banyosu oladi i yuzden gobusu pamukla batikonla sildik meger gazli bezle silmemuz lazimmis..bisiyden haberimiz yokki orda cocuk dr.u bile baknadi yavruma..bir geldi pis parmagini bebegimin agzina soktu neymis emme refleksine bakmismus..gerizekali bebegi biberon emerken gordu..yavrum anne sutundende oldu allah kahretsin onlari ..
aynen canım
ama ne yapacağımı bilemiyorum
Herseyi cok ozendim ..logusa takimlarimi tacimi en ince ozenle hazirladim..mskyaj takimlarimi ozel parfum hepsi ince ince hazirlamistim ama ne oldu hastanede uzun bir gecelik..bisiy gozum goremedi acidan ve giymek nasip olmadi eve geldim giydim ama aciyla..cokta ozenmemekte lazim sanki..
Sen kimlerein eline kalmissin canim yailk hamileligimiz, ilk bebegimiz. Herseyi soylemeleri lazim ya.
Ben bir dag evinde ebenin elinde yapsaydim dogumumu bukadar sorun olmazdi..beni kesti atti en dip odaya..zaten ilginc tarafi dogum odasi degilde bir alt kattaki ic hast.odasinda en dip koseye attilsr beni..biz anlayamamistik orda sanirim gelenlerhalimi gormesin diye sakladilar beni..rabbim iyilik versin inss..iki elim yakasinda olacak...
Bebegimin gobegi dusmedi ama dusmek uzere banyosu oladi i yuzden gobusu pamukla batikonla sildik meger gazli bezle silmemuz lazimmis..bisiyden haberimiz yokki orda cocuk dr.u bile baknadi yavruma..bir geldi pis parmagini bebegimin agzina soktu neymis emme refleksine bakmismus..gerizekali bebegi biberon emerken gordu..yavrum anne sutundende oldu allah kahretsin onlari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?