2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bilmiyorum ki. Ben persembe gidicem. 2 hafta olacak gitmeyeli. Neden azalmis ki gecmis olsun.

Sağol tatlım neden azaldigi ile ilgili birşey demedi o anda aklıma sormak gelmedi açıkçası. Bir haftadır doğum iznine ayrilmistim. Ve ev temizle derle topla derken çok yoruldum. Annem ve ablam yanımda yardım ediyorlar ama genede duramıyorum. Ben bu yüzdendir dedim. Ama üzüldüm hem. Kilosu az hemde suyu azalmış.

Herkese selam kızlar ...

dogum yapanlar olmus şifa porselen bebek allah saglıkla analı babalı buyutmeyı nasıp etsın yavrularınızı ...

adanalı canım odana bayıldım cok sık cok seker olmus tam bır prenses odası prensesın huzurla saglıkla buyusun ınsallah...

dıger grupta adını anamıorum burda 18 arkımız dogum yaptı hepsı sukur saglıklılar ...

bnde bugun 38+0 ım bugun gecen cumartesı kontolde 100 luk sancılarım cok duzenlı olunca doktorum dogumun baslamıs oldugundan suphelendı ama muayenede hıc acılık olmadıgı ıcın eve gonderdı henuz bısı yok bu hafta geldı geldı gelmedı haftaya pazartesı sezeryan olucam son 6 gunum kaldı cok tuhaf hıssedıorum kendımı kucagıma almadan sanırım anne olduugma ınanamıcam bnde yenı babalar gıbı :)

Haftan cok iyi. Bebek dogduktan sonra da buyur. Yerinden kalkma dinlen. Ben oyle yapiyorum

hemen kocişi arıyorum akşama kuşburnu alsın gelsin

evet canım ben de
ya bu gece doğum başlasa diyorum
o korku ve panik anında bir de temizlik le mi uğraşayım diyorum
doktorum ısrarla tarih vermiyor canım
ne kadar dursalar kar diye düşünüyor
ama bugün halimi görürse sanırım tarih verir
dediğim gibi botokslu gibiyim

koyu ten meselesine gelince
evet canım ben de esmerim ve o anlattığın göğüsler bana uyuyor
çok büyük değiller ama epey siyah ve hacim olarak genişledi siyahlıklar

Diislerin iyice iyilesene kadar devam et bence. Bebegine banyo yaptiriyor musun? Gobegini nasil temizliyorsun?

Bebegimin gobegi dusmedi ama dusmek uzere banyosu oladi i yuzden gobusu pamukla batikonla sildik meger gazli bezle silmemuz lazimmis..bisiyden haberimiz yokki orda cocuk dr.u bile baknadi yavruma..bir geldi pis parmagini bebegimin agzina soktu neymis emme refleksine bakmismus..gerizekali bebegi biberon emerken gordu..yavrum anne sutundende oldu allah kahretsin onlari ..

CANDAŞ cım benm de aklımda bugün 2013 .
İnşallah bebeklerimiz de böyle güzel havalarda olur
Benim kayınvalide de Nisan da olsun diyormuş havalr güzelleşsin diyeeee
Yok artık dedik biz de
Benim tüğ durumlarım senin gibi. Ne yapsam bilemedim. Hem kısa bi yandan da açıklığa falan bakacak diye utanıyorum :26:
Bu hafta da gideyim de kontrole bakalım nasılolacak

Semataha şimdi sen demişsin ya doğumdan 3- 4 gün önce diye yani arkadaşın demiş. Doğumdan 3-4 gün öncesini nerden bileceğiz

Sen kimlerein eline kalmissin canim ya ilk hamileligimiz, ilk bebegimiz. Herseyi soylemeleri lazim ya.

Kız eternet bi doğuraydın iyiydi
İnşallah kolaycacık doğurursun tatlım
Nişan teeee ne zaman geldi şimdi de bebek gelmiyor
Bebeğin hareketleri nasıl pekiii

Sevda cım foto nü komuşsun avatara
Maşallah ın var tatlım

Bi de saçların maşallahı var ne kadaaaaaarrr uzatmışsın öyleeee

Herseyi cok ozendim ..logusa takimlarimi tacimi en ince ozenle hazirladim..mskyaj takimlarimi ozel parfum hepsi ince ince hazirlamistim ama ne oldu hastanede uzun bir gecelik..bisiy gozum goremedi acidan ve giymek nasip olmadi eve geldim giydim ama aciyla..cokta ozenmemekte lazim sanki..

Ablam da bana öyle dedi
Şimdi uğraşıyorsun ama o zaman gözün pek bir şey görmeyecek dedi.
Hatta bize bile kızabilirsin dedi

Haklı geldi bana da. Hastane ye ziyarete gelen zaten az oluyor. O hasta halnle kimse de ne giydiğine bakmıyor.
Ameliyatlarımdan biliyorum yani

Sen kimlerein eline kalmissin canim ya ilk hamileligimiz, ilk bebegimiz. Herseyi soylemeleri lazim ya.

Ben bir dag evinde ebenin elinde yapsaydim dogumumu bukadar sorun olmazdi..beni kesti atti en dip odaya..zaten ilginc tarafi dogum odasi degilde bir alt kattaki ic hast.odasinda en dip koseye attilsr beni..biz anlayamamistik orda sanirim gelenlerhalimi gormesin diye sakladilar beni..rabbim iyilik versin inss..iki elim yakasinda olacak...

Size bir şey itiraf edeyim miiii
Benim hastane ve hastalık fobim varrr :18::18::18:
O yüzden normal olsun kolay olsun hemen herşey bitsin istiyorum
Geceleri acaba geliyo mu bizim paşa diyorum
Tık yok
Çinli kadın favorim o aklıma geliyo hep

allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra yüzün güler senin. gebeliğin hep stresli problemli geçti..

gerçekten çok sakınan göze çöp batıyor. allah herşeyin hayırlısını versin. bundan sonra kontrollerini iyi

güvendiğin bir doktora devam et. tavsiye üzerine doktorlara git. geriye hiç bakma düşünmemeye çalış.

buda senin talihsizliğin olmuş. daha beterinden korusun rabbim öyle düşün.

porselencim kendi sütünümü biberondan veriyosun googledan bir araştırma yapsana biberona alışan yeni doğanları memeye döndüren bir formül muhakkak vardır bence veya sağlık ocaklarına git hemşirelere bir danış

Kizlar nasilsiniz yazamiuorum bayadir sancilarim oluyo ara ara uzanir vaziyetteyim cogu zaman ya sezeryan olanlara bisi sormak istiyorum dogumdan sonra rahim toparlayici igne vuruldumu? Bazi doktorlar yapiomus biraz aci veriomis sanci gibi ama rahim sarkmslarini engelliomus sanirim ilerisi icin iyi bisi:) olan varmi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…