2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

süt yapan çayları dogurmadan mı icmek gerekiyor???

canım çok üzüldüm okuyorum seni ama ne yazacağımı bilemediğimden diyemiyorum bi şey.benim teyzemin kızı normal doğum yaptı ama sütü olmadı. mama verdi iki çocuğuna da maşallahları var canavar gibi ikisi de. süt için üzülme diye söyledim. artık mamalar anne sütü değerine çok yakın. canının yanması içinse sadece bebeğine kavuştuğun için mutlu olursun inş canım diyebilirim. haberlerde gördük neler oluyor doğumda. eşimin arkadaşı doğuma gitti sabaha doğum daha var ama bu gece burada kalacaksınız demişler. ve bebek o gece ölmüş anne karnında. bi akraba daha var bebeğin özürlü olacağını bilerek doğuma gitti bebek 15 dk yaşadı.süt ağrısı çekti doğum ağrısı çekti kucağı boş hastaneden çıktı. iki ay sonra eşi maganda kurşunuyla can verdi. kız ailesinin yanına döndü. herşeyin hayırlısını versin rabbim herkese. bak sen dünya gözüyle gördün yavrunu. darısı biz bekleyenlerin başına

Yok canim annne sutu degil aptamil veriyorum hast.nede gelmedi sutum..ordan mama verdiler birkacgun icti benim sutum geldi az az cok zorladim cocugumun sesi kisildi aglamaktan yinede almadi..meme basi aldik oyle denedim onuda istemedi..pimpali sagmalardan aldik sagip verdim uyku yapti ve kustu zaten ilactcta kullaniyorum..artik zorlamiyorum ...
.allahina emanet ins

sadece göğüslerinde olanlar şükretsinler bence. benim vucudumun cok garip yerlerinde koyulasmalar var, cok esmer biri degilimdir ustelik. dun hatta bacaklarımın arkasında boydan boya çizgi seklinde oldugunu farkettim, dalga gectik cizmeli kedi gibi olmusum filan diye. bi ara cok takıyordum ama benim annemde yuzunde yok en azından diye beni rahatlattı, artık umursamıyorum bende. ama daha nerelerimde cıkabilir (ve ya cıkmısta ben goremiyorum!) merak ediyorum:)))

hava çok güzel yeni bir gün ve doguma yaklaşıyoruz ama korkum artıyor daha çok sezeryan şekline karar veremedim ve yazılanları okudukca daha cok korktum gercı cok cabuk toparlananlarda var..acaba uyumadan öncekı halımızmı uyanırken etkılı oluyor sezeryanda bı yerde öyle okumustum cok korkuyla uzuntuyle gırersen amelıyata uyanırkende öyle oluyomussun...

çizmeli kedi iyiymiş:))))) benim koltuk altlarımda kötü kedi şerafettin in sakal çıkmış yüzüne benziyooo

canim cok tesekkur ederiz allah sanada kolay bir dogumla saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin insallah

amiiiin tatlim insallah Allah hepimize nasip etsin insallah!....bebegini yikadin mi sen canim.nasil emzirmek falan zor mu?cok bilmislerin dedigi kadar oluyomu?yorucu mu yaniii:))
bazen etrafimizdaki insanlar diyoya" aman bol bol dinlen uyu yada sunu yap bunu yaaap" ama bol bol olcak unutmuyoruz:))) "yarin cocuk dogduktan sonra yapamazsin".resmen hayattan bagimizi kesiyolar.insani gicik ediyolar beee......bence bebegin icin zaten bu fedakarliklari sen kendin isteyerek yapiyosun bile.tamam bazende zorlayici olabilir ama yinede yaparsin isteyerek.ole olmuyomu tatlim yaaaa...kusurabakma dogum oncesi bole karmakarisik dusuncelerle doldu kafam.ben anlattim sekilde olcani dusunuyorum.seninde basini agritmak istemem tabide :)))

canim beniiim.Allah yardimcin olsun.cook zor bir durum inan seni cook iyi anliyorum.belkide araniz iyi olmadindan fazlada gelip gitmezler ha?sadece ilk oldugu icin gelip gorurler.bakarsin fazlada kalmazlar.INSALLAH ole olur hayatim.sen dua et yeter :)))sorunsuz bir sekilde hallolur insallah.

ayyy biliyomusun sinir olmakta haklisin.su siralar bizim derdimiz bize yetiyo zaten bide bular insani daha fazla geriyooo.ayy bu nedir yaaa!!!!!!
belkide cogu iyilik olsun die soluyodur ama bilmeleri lazimki hamilelikte insan hassas olur.moral vermek yerine bole yapiyolar.yada bunlari soleyerek moral verdini zannediyolar.tecrubeliyim ben havasinda.:))bilmiyorum valla bugun gerginligim ustumde.oyuzden sinir olmaya basladim bole seylere:)))

canim beniim ne guzel tebrik ederim.darisi hepimizin basina insallah.

ankaradaki hamileler konusunda gördüm. fotodaki sen misin.
evet cnm benim
cnm tüp bebek senınkı de degılmı? haklısın cnm zar zor buldun zaten bırak kılosu düşük olsun saglıklı alda kucagına..
çook begendik.. güle güle sağlıkla kullanın cnm...
Sevda cım foto nü komuşsun avatara
Maşallah ın var tatlım

Bi de saçların maşallahı var ne kadaaaaaarrr uzatmışsın öyleeee
uzun saçı seviyorum cnm.yıllardır öyle ama orda bide dalgalı artık dusun nekadar uzundu.. o yuzden şimdi biraz kısalttım..
Ben telefonumu ve kitabımı alıp parka gideceğimmm
Oğlum güneş görsün ecik
offf çok imreniyorum sana....

bende korku adına tık yok ya.. sankı doğum yapmayacam.. hiçç akılma doğum agrı sancı gelmıyo...

papatyacım güzel haberlerini bekliyoruz..

evet aynen ya yandınız siz hayat artık bitti bebege baglı kaldınız uyku yok dınlenme yok öyle böyle hep kötü seyler söylüyolar...bıde ıkıncı cocuk yapmaya kalktı 40 yasında bunu söyleyen :) madem kötu nıye tekrar yapıyosun o zaman yani insanlar kıskanc bence böyle konusuyorsa

ne guzel korkun olmaması bende de yoktu ama yazılanları okudukca korkmaya basladım benım sezeryan olcak ve napıcam bılmıyorum türünede karar veremedım

cnm 2 aylık bebeği olan arkadaşım 1 hafta önce içmeye başladım içmeye dedi sezeryan oldu ilk dakikadan beri sütüm doldu taştı diyor hatta bana senin sütün gelmezse bana sütün gelmezse getireym dedi =)
kızlar bu arada kontrole gitip doğum yapanlar var aramızda süper birşey aslında he he bebek süpriz yapıyor ayol =)
ne olur resim ekleyin bebeğinizin ben bebişleri merak ediyrm =)

ben hala bebek yatagı alamadım o kadar cok cesıt varkı kafam karıstı..gri sünger önerdiler sert oluyomuş mobilyacılarda özel olarak kestırılıyor hazırları yok pek...ondan alıcam galıba sizler duydunuzmu giri süngeri

kızlar doğum şeklini sıkınt yapmayın öyle de böyle de bir şekilde kurtulcağız.

hangisi hakkımızda hayırlıysa o nasib olsun. birde korkunun ecele faydası yok biliyorsunuz

dua etmekten başka birşey kalmadıı, inşallah şu doğumu kolaylaştıran taktikler işe yarar

ne guzel korkun olmaması bende de yoktu ama yazılanları okudukca korkmaya basladım benım sezeryan olcak ve napıcam bılmıyorum türünede karar veremedım

cnm ben şunu bilir şunu söylerim.. herkesin bünyesi ağrı eşiği farklı.. dr u farklı.. arkadaşlar olumsuz şeyler yaşamış olabılırler ama ben de yaşayacam diye bişey yok.. bunlar deneyım olumsuz olabılır ama olumlu da olabilir..

o yüzden kendimi kimseyle karşılaştırmıyorum.. bırı sıpanlden memnun diğeri değil.. o yüzden genel bi tanı teşhis yok..bu yüzdennn hiçççç mi hiçççç düşündüğüm korkum yok..

normal istiyorum..sezeryan olursa da dr sorarım ben uyusuk olmak istemıyorum bebegımle ılgılenmek ve hemen sütümün gelecegi yöntem hangisi ise onu yapın dıcem... iştee bukadarrr

benim alttaki imzada B GRUBU STREPTOKOK ENFEKSİYON TESTİ 35-38 haftalar arasında yapılıyor diyo..böyle bi test yaptırdınız mı?

di mi ? ağda işi sıkıntıymış harbi..
daha heyecanlanıyo insan, dr tarih vermedikçe.
bencede inş artık bugün tarihini verir canım ya.
demek sende de oldu o koyulaşma.
ya zaten geçecekte hani ben beyaz olunca etrafımdada hiç görmeyince öyle, şaşrıdım.
haberlerini bekliyorum bugün.
benim sıpa aşırı hareketli bugün ve dışarı çıkınca tansiynum düştü.
bugünü hatta bu haftayı hayırlısıyla geçirsem bi,
düşünsene işten doğuma gidiyosun ::) komedi ...

inş canım, aman yok be ne nisanı :) bencede artık doğsunlar yani :))
of evet kıl tüy davası başa belaymış. inş güzel bi şekilde ayarlar doğuma gideriz ya yoksa insan yinede utanıyo.
Sen kimlerein eline kalmissin canim ya ilk hamileligimiz, ilk bebegimiz. Herseyi soylemeleri lazim ya.
ya kızlar bu göbek bağı eğer kurulanmazsa allah korusun enfeksiyon kapıp ölüme dek varabiliyomuş, o bakımı iyi öğrenelim hepimzi.yazık neden anlatmamışlarsa kıza.tam şansszlık olmuş doğumu hastanesi ...
allah yavruna sağlık versinde canım ne diycen artık. oldu bitti iyi olunda siz onlarda kalsın ...
şimdi anlaşıldı sebebin :)))) korkaaakkkk :)))
canım sen nasılsın ?
eevt önceden içmeye başlasak sezeryandan sonra hemen gelir mi ki ? bende merak ediyorum ?

evet cnm benim

cnm tüp bebek senınkı de degılmı? haklısın cnm zar zor buldun zaten bırak kılosu düşük olsun saglıklı alda kucagına..
evet canım tüp bebekti, şükür diyorum o günleri düşününce bvbarsın zayıf olsun sağlıklı olsun benle olsunda.sende sezeryan olcaktın dimi ? bende hiç korkmuyorum doğumdan ama heyecan başladı artık telaşlanıyorum bakımını yapabilcemmi diye =

benim henüz doğum şekli belli değil.. ben de doğumdan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum.. bakabilecekmıyım diye.. bide ben yavrum uyurken gece uyuyamam kı habıre cimcekleyip dürtüp dururum nefes alıyomu diye aglayınca susturamazsam bende aglarım.. doğumdan sonrası kendimden çokk korkuyorum malesef..

Kız eternet bi doğuraydın iyiydi
İnşallah kolaycacık doğurursun tatlım
Nişan teeee ne zaman geldi şimdi de bebek gelmiyor
Bebeğin hareketleri nasıl pekiii

evet hiç sorma canım bari nişanım sonradan gelseydide bende her gün ha geldi ha gelecek telaşına girmeseydim .cidden yıprandım .şimdi açıklığımın artması için hurma yiyorum plates çalışıyorum yürüyorum perşembe akşamına kadar geldi geldi gelmedi sezeryan olacağım cuma günü artık. 7sine kadar beklemek istemiyorum kilosu bayağı artmış olur ikimizinde canı yanar ne gerek var

benim alttaki imzada B GRUBU STREPTOKOK ENFEKSİYON TESTİ 35-38 haftalar arasında yapılıyor diyo..böyle bi test yaptırdınız mı?

Ben duymadim oyle bir sey. Ne ki acaba?

Senin nisan geleli epey oluyor. Bebek neden gelmiyor ki hala. Doktor ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…