nasılsınız bakalım =) çoğu arkadaşımız bebeğini severken biz hala bekliyoruz ayol =) sezeryan olacağız sözde 39. haftayı beklyrz he he =)bebikom gel gel artık =) bende son zamanlarda saçım fönlü gezeyim diyrm ne olur ne olmaz he he =) kızlar ben herşeyi hazırladım eksiğimde varsa artık yaşadıkça göreceğiz hastanem evime 10 dk heryerde alışveriş merkezleri var soorun olmaz yani =) süt yapacak çayları da içmeye başladım gögüs kremini sürüyorum umarım sorun yaşamayız.. bebikomun park yatağınıda kurduk mu herşey tamamdır =) sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin rabbim =)
Ben bir dag evinde ebenin elinde yapsaydim dogumumu bukadar sorun olmazdi..beni kesti atti en dip odaya..zaten ilginc tarafi dogum odasi degilde bir alt kattaki ic hast.odasinda en dip koseye attilsr beni..biz anlayamamistik orda sanirim gelenlerhalimi gormesin diye sakladilar beni..rabbim iyilik versin inss..iki elim yakasinda olacak...
porselencim kendi sütünümü biberondan veriyosun googledan bir araştırma yapsana biberona alışan yeni doğanları memeye döndüren byir formül muhakkak vardır bence veya sağlık ocaklarına git hemşirelere bir danış
günaydınlar kıslaaaarrrrr:))bazen kv ye gerçekten kızıyordum beni haksız eleştirince. dün çok komikti eleştirisine verdiğim tepki:)))kuş üzümlü limonlu kek yapmış bize geldi eşimin amcası ve eşi bi de kv... nasıl kızım keki beğendin mi diye sordu. güzel olmuş anne eline sağlık dedim. senin pastaların gibi olmaz ama dedi anne merengli tart yapmayı öğrendim bi gün yapalım yiyelim dedim. hazır karışım mı dedi evet dedim. ay bu kız hep hazırcı dedi:))))anne çıkmışsa hazırı ne yapayım iki çay bardağı un 1 yemek kaşığı şekeri dedim:)))bak bi de bana marifet ondaymış gibi anlatıyor dedi ben de değil marifet dr. outker sağolsun dedim:)))yani saçma sapan bi diyalog yaşıyoruz böylece:)))))kızmaktan vazgeçtim. hayat enerjimi sömürüyor kadın:)))))
yarın kızımı görcem son olarak ultrasonda. çok heyecanlıyım ne olacak diyeeeee. der mi bana da acaba hadi doğuma diye...
şu göğüslerin kararmasından bahsetmişsiniz. benim tüm göğüslerim ve koltuk altlarım siyah lekelerle doldu. annem de hamilelik lekesi bunlar kızım kiminin yüzüne düşer( gebelik maskesi)sen dua et görünmeyen yerlerinde dedi. yani benim de dolu o siyahlıklar. kızım rahat rahat görecek süt kaynağını:)))
sadece göğüslerinde olanlar şükretsinler bence. benim vucudumun cok garip yerlerinde koyulasmalar var, cok esmer biri degilimdir ustelik. dun hatta bacaklarımın arkasında boydan boya çizgi seklinde oldugunu farkettim, dalga gectik cizmeli kedi gibi olmusum filan diye. bi ara cok takıyordum ama benim annemde yuzunde yok en azından diye beni rahatlattı, artık umursamıyorum bende. ama daha nerelerimde cıkabilir (ve ya cıkmısta ben goremiyorum!) merak ediyorum:)))
canim cok tesekkur ederiz allah sanada kolay bir dogumla saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin insallah
Ben aglarken bebk hareket etmiyor. Sonrasinda da cikolatayla hareket ettirebiliyoruz zaten
Dertleri biz akrabayiz onlarla ve benim ailemi sevmiyorlar. Benim annanemle elti olur kendisi. Hep dedikodu yapti. Kulagima geldi. Bardagi tasiran damla ise. Ailemin esimin yurtdisina gitme meselesi vardi. Ben de yanima cagirdim yanimda kaldilar.
Bunlar da laf cokarmislar. Benim ailem bizim paramizi yiyormus. Ben kardeslerin arasini acmisim vs vs. Esim ailesiyle kusmustu. Ben esime sen baris ama beni zorlama dedim.
Hala daha esimin annesi diyormus ki annem icin. Gidemez onlarin yanina gitsin de goreyim. Inan ne kadar akraba varsa hepsi duydu bunlari ben utaniyorum artik.
<aynen ya sinir oluıyorum bu kelimeye bol bol uyu sonra uyku yok falan..insana moral vereceklerine alay eder gibi bol bol uyu... bunu biliyoruz dile getirmenin ne anlamı var..bende kafamda büyütüyorum boşuna oysa bekarken gece kuşuydum yani pekde sorun olmayacak.
canim beniim ne guzel tebrik ederim.darisi hepimizin basina insallah.Vay be..kizlar daha dun gibi geliyor bana bu topige ilk uyeligim filan..kesel,kalp atisi,kipirtilar..tahliller hepsinde duydugumuz heyecan ve endiselerimiz..koskoca9ay hatta benim hesabima gore10 ay:))sonra bir bakmisiniz yavrcugunuz yaninizda misil misil uyuyor..okadar guzel bir duygu ki bu bu rabbimin bizlere verdigi en guzel hediye..
evet cnm benimankaradaki hamileler konusunda gördüm. fotodaki sen misin.
cnm tüp bebek senınkı de degılmı? haklısın cnm zar zor buldun zaten bırak kılosu düşük olsun saglıklı alda kucagına..Selam kızlar, nasılsınız ? geçmişi okuyamadım doğuran varmı ?
Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık.
db55, benimki erkene çekilirse tarihimiz yani seni çıkmadan yakalar ziyaret edebilrim belki, bende medicanada doğum yapcam canım.
çook begendik.. güle güle sağlıkla kullanın cnm...Eki Görüntüle 641231 Eki Görüntüle 641229 Eki Görüntüle 641230
kızlar odanın son hali bakalım beğenecek misiniz ? bu arada bebek şekerlerini önerdiğiniz siteden buldum kendimde yaptım aynısından ama çubuklara takmadım o yüzden interntten aldığım resmini eklyrm bugn yarın bitiririm şekerlride =)
uzun saçı seviyorum cnm.yıllardır öyle ama orda bide dalgalı artık dusun nekadar uzundu.. o yuzden şimdi biraz kısalttım..Sevda cım foto nü komuşsun avatara
Maşallah ın var tatlım
Bi de saçların maşallahı var ne kadaaaaaarrr uzatmışsın öyleeee
offf çok imreniyorum sana....Ben telefonumu ve kitabımı alıp parka gideceğimmm
Oğlum güneş görsün ecik
Size bir şey itiraf edeyim miiii
Benim hastane ve hastalık fobim varrr :18::18::18:
O yüzden normal olsun kolay olsun hemen herşey bitsin istiyorum
Geceleri acaba geliyo mu bizim paşa diyorum
Tık yok
Çinli kadın favorim o aklıma geliyo hep
<aynen ya sinir oluıyorum bu kelimeye bol bol uyu sonra uyku yok falan..insana moral vereceklerine alay eder gibi bol bol uyu... bunu biliyoruz dile getirmenin ne anlamı var..bende kafamda büyütüyorum boşuna oysa bekarken gece kuşuydum yani pekde sorun olmayacak.
evet cnm benim
cnm tüp bebek senınkı de degılmı? haklısın cnm zar zor buldun zaten bırak kılosu düşük olsun saglıklı alda kucagına..
çook begendik.. güle güle sağlıkla kullanın cnm...
uzun saçı seviyorum cnm.yıllardır öyle ama orda bide dalgalı artık dusun nekadar uzundu.. o yuzden şimdi biraz kısalttım..
offf çok imreniyorum sana....
bende korku adına tık yok ya.. sankı doğum yapmayacam.. hiçç akılma doğum agrı sancı gelmıyo...
papatyacım güzel haberlerini bekliyoruz..
süt yapan çayları dogurmadan mı icmek gerekiyor???
ne guzel korkun olmaması bende de yoktu ama yazılanları okudukca korkmaya basladım benım sezeryan olcak ve napıcam bılmıyorum türünede karar veremedım
di mi ? ağda işi sıkıntıymış harbi..
evet canım ben de
ya bu gece doğum başlasa diyorum
o korku ve panik anında bir de temizlik le mi uğraşayım diyorum
doktorum ısrarla tarih vermiyor canım
ne kadar dursalar kar diye düşünüyor
ama bugün halimi görürse sanırım tarih verir
dediğim gibi botokslu gibiyim
koyu ten meselesine gelince
evet canım ben de esmerim ve o anlattığın göğüsler bana uyuyor
çok büyük değiller ama epey siyah ve hacim olarak genişledi siyahlıklar
inş canım, aman yok be ne nisanı :) bencede artık doğsunlar yani :))CANDAŞ cım benm de aklımda bugün 2013 .
İnşallah bebeklerimiz de böyle güzel havalarda olur
Benim kayınvalide de Nisan da olsun diyormuş havalr güzelleşsin diyeeee
Yok artık dedik biz de
Benim tüğ durumlarım senin gibi. Ne yapsam bilemedim. Hem kısa bi yandan da açıklığa falan bakacak diye utanıyorum :26:
Bu hafta da gideyim de kontrole bakalım nasılolacak
Semataha şimdi sen demişsin ya doğumdan 3- 4 gün önce diye yani arkadaşın demiş. Doğumdan 3-4 gün öncesini nerden bileceğiz
ya kızlar bu göbek bağı eğer kurulanmazsa allah korusun enfeksiyon kapıp ölüme dek varabiliyomuş, o bakımı iyi öğrenelim hepimzi.yazık neden anlatmamışlarsa kıza.tam şansszlık olmuş doğumu hastanesi ...Sen kimlerein eline kalmissin canim yailk hamileligimiz, ilk bebegimiz. Herseyi soylemeleri lazim ya.
allah yavruna sağlık versinde canım ne diycen artık. oldu bitti iyi olunda siz onlarda kalsın ...Herseyi cok ozendim ..logusa takimlarimi tacimi en ince ozenle hazirladim..mskyaj takimlarimi ozel parfum hepsi ince ince hazirlamistim ama ne oldu hastanede uzun bir gecelik..bisiy gozum goremedi acidan ve giymek nasip olmadi eve geldim giydim ama aciyla..cokta ozenmemekte lazim sanki..
şimdi anlaşıldı sebebin :)))) korkaaakkkk :)))Size bir şey itiraf edeyim miiii
Benim hastane ve hastalık fobim varrr :18::18::18:
O yüzden normal olsun kolay olsun hemen herşey bitsin istiyorum
Geceleri acaba geliyo mu bizim paşa diyorum
Tık yok
Çinli kadın favorim o aklıma geliyo hep
canım sen nasılsın ?allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra yüzün güler senin. gebeliğin hep stresli problemli geçti..
gerçekten çok sakınan göze çöp batıyor. allah herşeyin hayırlısını versin. bundan sonra kontrollerini iyi
güvendiğin bir doktora devam et. tavsiye üzerine doktorlara git. geriye hiç bakma düşünmemeye çalış.
buda senin talihsizliğin olmuş. daha beterinden korusun rabbim öyle düşün.
eevt önceden içmeye başlasak sezeryandan sonra hemen gelir mi ki ? bende merak ediyorum ?süt yapan çayları dogurmadan mı icmek gerekiyor???
evet canım tüp bebekti, şükür diyorum o günleri düşününce bvbarsın zayıf olsun sağlıklı olsun benle olsunda.sende sezeryan olcaktın dimi ? bende hiç korkmuyorum doğumdan ama heyecan başladı artık telaşlanıyorum bakımını yapabilcemmi diye =evet cnm benim
cnm tüp bebek senınkı de degılmı? haklısın cnm zar zor buldun zaten bırak kılosu düşük olsun saglıklı alda kucagına..
evet canım tüp bebekti, şükür diyorum o günleri düşününce bvbarsın zayıf olsun sağlıklı olsun benle olsunda.sende sezeryan olcaktın dimi ? bende hiç korkmuyorum doğumdan ama heyecan başladı artık telaşlanıyorum bakımını yapabilcemmi diye =
Kız eternet bi doğuraydın iyiydi
İnşallah kolaycacık doğurursun tatlım
Nişan teeee ne zaman geldi şimdi de bebek gelmiyor
Bebeğin hareketleri nasıl pekiii
benim alttaki imzada B GRUBU STREPTOKOK ENFEKSİYON TESTİ 35-38 haftalar arasında yapılıyor diyo..böyle bi test yaptırdınız mı?
evet hiç sorma canım bari nişanım sonradan gelseydide bende her gün ha geldi ha gelecek telaşına girmeseydim .cidden yıprandım .şimdi açıklığımın artması için hurma yiyorum plates çalışıyorum yürüyorum perşembe akşamına kadar geldi geldi gelmedi sezeryan olacağım cuma günü artık. 7sine kadar beklemek istemiyorum kilosu bayağı artmış olur ikimizinde canı yanar ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?