Yok canim annne sutu degil aptamil veriyorum hast.nede gelmedi sutum..ordan mama verdiler birkacgun icti benim sutum geldi az az cok zorladim cocugumun sesi kisildi aglamaktan yinede almadi..meme basi aldik oyle denedim onuda istemedi..pimpali sagmalardan aldik sagip verdim uyku yapti ve kustu zaten ilactcta kullaniyorum..artik zorlamiyorum ...
.allahina emanet ins
anladım canım.inş hayırlsı olur doğum için, ya sende de var demek o korku, inş üstesinden gelcez ama çok stres yapmayalım yinede...benim henüz doğum şekli belli değil.. ben de doğumdan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum.. bakabilecekmıyım diye.. bide ben yavrum uyurken gece uyuyamam kı habıre cimcekleyip dürtüp dururum nefes alıyomu diyeaglayınca susturamazsam bende aglarım.. doğumdan sonrası kendimden çokk korkuyorum malesef..
canım dikkatli ol artık riskli günlerdeyiz.Uffff nekadar yoruldum temizlik yaptım
evet hiç sorma canım bari nişanım sonradan gelseydide bende her gün ha geldi ha gelecek telaşına girmeseydim .cidden yıprandım .şimdi açıklığımın artması için hurma yiyorum plates çalışıyorum yürüyorum perşembe akşamına kadar geldi geldi gelmedi sezeryan olacağım cuma günü artık. 7sine kadar beklemek istemiyorum kilosu bayağı artmış olur ikimizinde canı yanar ne gerek var
ahududu cayiyni denedinmi günde bikac bardak bitki caylari dogumu baslatiyomusyaa, ama hemen sezeryana yönelme bence herseyin birvakti saati var gününü bekliyodur illaki gelicek, komsumun tüm cocuklari 5 Kilo doguyodu hepside normal oldu hemen ayagi kalkti, benim kücügüm 3 800 dogdu daha fazla görünüyodu ama doktorum sezeryani aklindan bile gecirmedi, tabi sen bilirsin yinede ama pisman olma sonra
Kizlar nasilsiniz yazamiuorum bayadir sancilarim oluyo ara ara uzanir vaziyetteyim cogu zaman ya sezeryan olanlara bisi sormak istiyorum dogumdan sonra rahim toparlayici igne vuruldumu? Bazi doktorlar yapiomus biraz aci veriomis sanci gibi ama rahim sarkmslarini engelliomus sanirim ilerisi icin iyi bisi:) olan varmi hic?
eşim akşam getirecek başlıyorum kuşbnurnu ahududu ikisinden biri hangisini bulursam dedim .aslında haklısın içimde uhde kalacak sezeryan olursam .sana birşey soracağım canım madem normal oldun alttan yapılan kesinin dikişi sonradan çok canını yakmışmıydı? birde ufak tuvaletini yaparken sızlıyomuydu çok bunlarda düşündürtüyor beni
söyle söyliyim arkadasim, benim kesi olmadi herkeste olucak diye bisey yok zaten, ama ic dikisim oldu biraz, hissetmedim bile dikerken ama tuvaletde hafif bir sizi oldu bakacgün ama cok hafif, bisüre sonra dikisler kendiliginden düstügünü görmüstüm tuvaletde, ama dogumdan birsaat sonra dusumu aldim gayet Dinc ve saglamdim, benim ikinci dogumda bdt den bikacgün sonra oldu, ama doktorum 15 güne Kadar bekliycez diyodu hep, sende kendini normale odakla insaallah kolaylikla dogurursun bence
mrblar kızlar yeni kontrolden geldik biraz canım sıkıldı bebeğim 4,200 gr olmuş 39+0 ız daha 2 haftamız var kasılma felan hiç bişede yok doktor sezeryan olcan heralde dedi normal çok zor doğurusun felan dedi ben epidural normal yapcaktım ama yaa dedim epidural sezeryan olursun üzülme dedi memnunmu olanlar ne kadar kesiolar ya o kesikten çok korkuorum ben
rahimi açmak konusunda bazı önerilerim olacak sana 1. bol sıvı tüket.2.eger bebginde ve sende bir sorun yoksa bolca yürüyüş.3. canım bazı egzersizler var ben yaptım çok fayasını gördüm dogumum çok kolay oldu misal normal tuvalete oturur pozusyonu b ak bu çok faydalı öyle durup 20 ye kadar say günde 2 defa yapsan yeter ama doguma 3 4 gün kala öyle hemen yapma.4. canım bu yöntem benim uygulayıp muhteşem sonuç aldıgım yöntemdei dr başından beri normal demişti bana bende annemin tavsiyesiyle son 2,3 gün kala doguma zeytinyagı sürdüm vajinama bol bol sürdüm ama her lavaboya gitigimde sürüyordum ve öyle güzel yumuşattı rahimimi açtıki anlatamama sana az daha evde doguruyordum dogum hikayemden okuyabilirsin kolay bir dogumdu .. ebe bile şaşatı ilk çocuk yaşında küçük nasıl açıldı bu kadar dedi sır işte eskilerinde yöntemimiymiş bu aynı zamanda ben uyguladım mememnun kaldım 6 cm açmıştı..1 saate yakında suni ile 3,4 cm açıp doguma aldılar ıkınırken filan hiç zorlanmadım çünkü rahim yumuşaktı... kolay gelsin sana allahım sana benimki gibi bir dogum versin bir çırpıda.... az dikişli
merhaba kızlar. bizim kızımızda dün aramıza katıldı. enson kontrolde suyumun çok azaldığını yazmıştım, dün kontrolumuz vardı yine ve nerdeyse hiç suyu kalmamış bebişin. doktor riske atmayalım artık deyip doğuma aldı bizi hemen. sabah saat 10da sunni sancı vermeye başladılar ve akşam 7de normal doğumla doğdu kızım. 36+4 günlük doğdu. 2690gr ve 49cm. minicik daha ama çok şükür bir sıkıntısı yok, bugün taburcu olduk hastaneden, evimizdeyiz şimdi. inşallah büyüycez en kısa zamanda. darısı tüm bekleyenlerin başına...
canim benim bence sakin suda oturma.cunku nisanin geldigi icin artik bebegini bakteriye yada enfeksiyona karsi koruyacak yapin yok.oyuzden bebegin icin sorun olusturabilir.pilates topu geliyor kızlar birazdan bana . açıklığı arttırmak için otur kalk hareketleri yapıcam .dünden beri hurma yiorum midemi bulandırdı birde ılık suda uzansammı diyorum küvette
benim gibi denemeler yapan veya yapmış olanlar yazsın
Selam en güzel anneler ve bebişleri
dün taburcu oldum ama pc başında oturacak gücüm yoktu ancak bugün fırsat bulabildimRabbime şükürler olsun sezeryan ( genel anestesi ile ) cici kızım Azra yı kucağıma aldım emzirme çabasındayım :2:
3000 gr ve 50 cm boyunda saçlı-başlı cici kızım , Azra'm hoş geldi dünyamıza
dikiş acılarım zaman zaman zorlasa da her geçen gün daha iyi olacağız inşallah bol bol yürüyüş yapmak gerçekten fayda veriyordaha sonra uğrarım detaylarla hikayemle öpüyorum hepinizi bu aralar listeler güncellenemese de telafisini yapıcamm sözzzz kocamann öpüldünüz kızım uyandı gibi mırıldanıyor bakalım emecek mi inşallah hepimiz sıkıntsızca kavuşuruz bebişlerimize
ve ben normal doğum yapamazmışım beeee :18: epidural spinal gibi çeşitlerde bana göre değilmiş çünkü acayip heyecanlı ve paniktim hatta korkudan titreyerek uyudummm inşallah sizler gayet soğukkanlı ve rahat olup atlatırsınız
haydi şimdilik müsadeeee
Bebegim icin o hastaneden zar zor cikabildim yavrum sararmaya basladi sarilik baslangici oldu mikroptu heryer..acimla eve zor geldim..bebisim 3kilo 600gr.boyu 50 cm dogdu..dr.bu bebek buyuk 4-5 kilo dogar demisti ..yalanci pislik..yavrum icin ayaga kalkmak ilgilenmek zorundayim..o hastanede yasadiklsrimi unutamiyorum acimdan sutumde gelmedi 4.gun az geldi vermeye calistilar yatirarak emmedi bebegim biborana alisti onsda cok uzuluyorum zorluyorum simfi almiyor cok agliyor..
mrblar kızlar yeni kontrolden geldik biraz canım sıkıldı bebeğim 4,200 gr olmuş 39+0 ız daha 2 haftamız var kasılma felan hiç bişede yok doktor sezeryan olcan heralde dedi normal çok zor doğurusun felan dedi ben epidural normal yapcaktım ama yaa dedim epidural sezeryan olursun üzülme dedi memnunmu olanlar ne kadar kesiolar ya o kesikten çok korkuorum ben
kızlar dün açılma varmı yokmu diye kontrol oldu sancılarım çıkınca nstde ondan snra ilerleyen saatlerde kahverengi akıntım olduğunu fark ettim az bişey bugun hala devam ediyor az az sizce nişan falanmı yoksa muayeneden dolayımıdır
doktorun ameliyati varmis carsamba gidicem kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?