2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hım anladım canım sen anneliğini yapmışsın gerisi bebişe kalmış o artık bir birey kendi kararlarını kendi veriyor baksana yesinler kuzuşunu

anladım canım.inş hayırlsı olur doğum için, ya sende de var demek o korku, inş üstesinden gelcez ama çok stres yapmayalım yinede...
Uffff nekadar yoruldum temizlik yaptım
canım dikkatli ol artık riskli günlerdeyiz.

ahududu cayiyni denedinmi günde bikac bardak bitki caylari dogumu baslatiyomusyaa, ama hemen sezeryana yönelme bence herseyin birvakti saati var gününü bekliyodur illaki gelicek, komsumun tüm cocuklari 5 Kilo doguyodu hepside normal oldu hemen ayagi kalkti, benim kücügüm 3 800 dogdu daha fazla görünüyodu ama doktorum sezeryani aklindan bile gecirmedi, tabi sen bilirsin yinede ama pisman olma sonra

cok haklisin canim.bende ayni seyi dusundum ve ihtiyacimi ona gore en rahat edecegim sekilde koydum.cunku agrim sizim olabilir.baktim bir cok arkadas makyaj malzemesi koydum deyince acaba bendemi koysam bisiler die dusundum. ama sonradan vazgectim.ammaan zaten kendi derdim olur bide onlari yapamam heralde die dusunurken sende ole demissin zaten)
dogru bir kararmisda zaten.hiic kasmaya gerek yok.nasil rahat edeceksem onlari dusundum ve koydum.)

Senin nisan geleli epey oluyor. Bebek neden gelmiyor ki hala. Doktor ne diyor?[/QUOTE]

evet canım 10 gün oldu dr başında şöyle söylemişti çoğu kadın nişandan sonra 1-10 gün arası doğurur ama bazılarıda bekleyebilir demişti.ben bu bazılarındanım sanırım

eşim akşam getirecek başlıyorum kuşbnurnu ahududu ikisinden biri hangisini bulursam dedim .aslında haklısın içimde uhde kalacak sezeryan olursam .sana birşey soracağım canım madem normal oldun alttan yapılan kesinin dikişi sonradan çok canını yakmışmıydı? birde ufak tuvaletini yaparken sızlıyomuydu çok bunlarda düşündürtüyor beni

canim ben iki dogumumdada vurulmadim, zaten emzirdikce rahim cok hizli toparliyo gerekte olmadi, doktordanda duymadim, benim doktorum herseyin dogalindan yana zaten dis müdahalelere cok cok gerekmedikce basvurulmamasi gerektigini düsünüyo

söyle söyliyim arkadasim, benim kesi olmadi herkeste olucak diye bisey yok zaten, ama ic dikisim oldu biraz, hissetmedim bile dikerken ama tuvaletde hafif bir sizi oldu bakacgün ama cok hafif, bisüre sonra dikisler kendiliginden düstügünü görmüstüm tuvaletde, ama dogumdan birsaat sonra dusumu aldim gayet Dinc ve saglamdim, benim ikinci dogumda bdt den bikacgün sonra oldu, ama doktorum 15 güne Kadar bekliycez diyodu hep, sende kendini normale odakla insaallah kolaylikla dogurursun bence

inşallah tşk ederim canım

mrblar kızlar yeni kontrolden geldik biraz canım sıkıldı bebeğim 4,200 gr olmuş 39+0 ız daha 2 haftamız var kasılma felan hiç bişede yok doktor sezeryan olcan heralde dedi normal çok zor doğurusun felan dedi ben epidural normal yapcaktım ama yaa dedim epidural sezeryan olursun üzülme dedi memnunmu olanlar ne kadar kesiolar ya o kesikten çok korkuorum ben

maşallah canım kuzucuğunu çok iyi beslemişsin. hakkınızda hangisi hayırlıysa o şekilde olsun. üzülüp stres yapma kendine....

ama hadi hemen doguruverirsek.dogumun nezaman olcagi belli olmazki.nasil ayarlasak acaba?

canim beniiim.cok sevindim.hem normal dogumla dogduna hemde bebegini kucagina aldina.ohhh ne guzeelll.

canim benim bence sakin suda oturma.cunku nisanin geldigi icin artik bebegini bakteriye yada enfeksiyona karsi koruyacak yapin yok.oyuzden bebegin icin sorun olusturabilir.

canim benim.Allah hayirli eylesin insallah.cok guzel )

tatlim yaaa..ne bicim hastane ne bicim doktormus bolee yaa...insallah bu gunlerde gecer.bebegin biberonla emdigi icin anne memesini almayabiliyo.cunku biberonla daha rahat ve kolay emdigi icin ona alisiyomus.hatta bazi biberonlar var meme kismi ayni anne memesi gibi yapiliyomus.ozaman anne memesini birakmiyor diye okumustum.ondan kullndinmi bilmiyorum.desen acaba ise yararmi onuda bilemiyorum ama.....insallah alistirmaya devam et canim insallah alisir.

maşallah canım :) valla benimde kafam o kadar karışık ki anlatamam dün akşamdan beri patlamaya hazır bomba gibiyim

kızlar bu arada hurma konusunda bişi dicem ne zamandır yediğim hurmanın haddi hesabı yok ama hala tık yok onlarla alakalı filan değil sanırım :S

kızlar dün açılma varmı yokmu diye kontrol oldu sancılarım çıkınca nstde ondan snra ilerleyen saatlerde kahverengi akıntım olduğunu fark ettim az bişey bugun hala devam ediyor az az sizce nişan falanmı yoksa muayeneden dolayımıdır

evet normal dogum zor olabilir sezeryandan bende korkuyorumm kesıkten ve acısından bıde benımkı genel anestezı olcak sanırım uyanma durumundan da korkuyorum baya

bence muayeneden dolayıdır acılma olsa doktor bakmıs zaten söylerdı ama doktorunu ara sor en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…