2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Anam aramızda da bi hafta var aynı anda aynı hastanede doğururmuşuz bi de eğer yeni mahalleye alırlarsa orda doğum yapcaksın dmi cnm ?

canım senınle 1 gun aramız var galıba nasıl gıdıyor bebegın kac kılo ne kadar kılo aldın? nasıl dogum olacakkk

Teselliniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

hayırlısı olsun canım
hayırlısıyla kucağına al bebişini
tabiki helal olsun sende bize dua et kolay doğum yapalım diye

ahh guzelım ya acelecıyım bıraz...ızne ayrıldım yerıme bırını bulamamıslar bu hafta yıne derslere gırecegım bakalım.kuran öğretmenıyım.bıraz gec gıdecem ama ıste ne yapalım.sans:)oglusum tekmeledıkce daha da heyecan basıo bı an once olsun ıstıom oglum 2600b su anda bı yandan da bıraz kılo alsın dıom ama bn normal doguracam nasıl doguracammmmm.:) sertlesme oluo karnımda bıraz yorulıunca da bel agrısı ama doguma daır bırsey yok daha ..oyyy oyy zaman gecmıo 8 ay gectı su sonn gunler geçmiooooooooooo .(

canım senınle 1 gun aramız var galıba nasıl gıdıyor bebegın kac kılo ne kadar kılo aldın? nasıl dogum olacakkk

Meraba canım son 1 haftadır ağırlaştım fıldır fıldır evin işini gücünü temizliğini yemeğini halı silkelemek dahil hepsini yapabiliyodum ama artık bildiğin hamladım annem vardı 1 hftadır ynmda o yaptı herşeyi bardak kaldırtmadı belki de ondan böyle oldum canım tatlandı sanırım bebiş 2600 grdı en son cuma günü canım doğumum normal gözüküyo ama tırsıyorum acıkcası ama başka çaremde yok özele gitmek için geç kaldım almıyolar o yüzden çatır çatır doğurcam sanırım çatıda sıkıntı olmazsa çünkü bebiş kanala oturmuş bile senin durumların nasıl kaç kilo aldın ben 15 kg aldım tosuncuk gibiyim senin doğumun belli mi tatlım?

Anam aramızda da bi hafta var aynı anda aynı hastanede doğururmuşuz bi de eğer yeni mahalleye alırlarsa orda doğum yapcaksın dmi cnm ?

aynen valla. canım ben orda düşünüyorum. şu an ordaki tek sıkıntı çocuk doktorunun olmayışı akşam 11 den sonra.aslında çok yanlış bir uygulama ama bir aksilik olduğunda doktoru çağırıyorlarmış. tabi biz doğumun gece olmasından bahsediyoruz belki de gündüz olacak ve bu kadar dert ettiğimize değmeyecek. bu cuma tekrar gideceğiz bakalım.çalışamaz raporumuzu alıp evimizde olacağız inşallah...

bende sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor. acaba bizim de günümüz yaklaşınca senin gibi mi olacağız??

kızlar ailelerden bahsedilmişken bende bi sıkıntımı anlatimde rahatlim

bu gün annem bana diyoki
bu hafta sakın doğurma kardeşin nöbetçi hep gelemez
annem zaten gelmez ablamın çocuklarına bakıyo
ablamda çalışıyo izin alamaz
doğurursan hafta sonu doğurursun inşallah diyo anneciğim
bende öyle dua etme hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin diye dua et dedim
gelmeyen gelmesin napim yaa ben onların keyiflerine göremi doğurucam sanki bebeğim ne zaman isterse o zaman gelir

bi arkadaşım var
devlet hastanesinde doğum yapıcam erkekleri refakatçı kabul etmiyolar dedim
ben gelirim dedi kadın sağolsun
napim en kötü arkadaşımı çağırırım
yada kimseyi çağırmam tek başıma hallederim her zaman yaptığım gibi
eşim zaten kapıda olucak bişey lazım olursa telefonla isterim napim

dur canım biraz daha kilo alsın bebiş. aynı şeyler bende de var cuma günü izne ayrılıyorum bende. sanırım onu heyecanı da var yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım.zaman geçmiyor gibi geliyor ama öyle bir geçiyor ki... sertlikler oluyor mutlaka. benim bel ağrım çok fena zaten. dayanabildiğimiz kadar dayanacağız. kuzucuklar tamam geliyorum diyecek ve asıl işte o zaman hayat başlayacak :)

zaten cocuk drları da beş para etmez gecen komsum 7 aylık kızını gtrdü haluk diye bi dr varmış kalbinde üfürme var demiş adam gecenin bi yarısı gezmediğim hastane kalmadı rezil etti beni boş yere dedi ve bebişte bişey çıkmamış çok şükür üst komşumda ateş şikayetiyle götürdü çocuğunu ona da kanında aşırı mikrop var gaziye falan götürün durumu acil demişlerdi yazık bi hafta çocuğa bi ton test yapıldı onda da bişey çıkmadı bi tek nilgün hanım var bnm bildiğim herkesin memnun olduğu gerisini çöpe at diyolar eğer bebiş falan hastalanırsa sakın getirme buraya canım boşa telaş yaptırıyolar valla bu arada sen nerde oturuyosun b.kentte mi canım

benim 2 hafta 1 günüm kaldı
bebiş erken gelicek diyodum içimde kaldı:))
sağlıklı doğsunda bekleriz napalım
beklemek bişey değilde
çok fazla sancım oluyo heleki şu son haftada
her geçen gün sancının şiddetide sıklığıda artıyo
ağrı olmasa daha rahat beklicem
bide hangi ağrıda doğuma gideceğimi bilmediğim için endişeliyim
inşallah suyum gelirde öyle giderim diyorum en azından su gelince tamam başlıyo diye emin olabilirim

ilk bebiş doğunca öyle oluyo emzirmek zor gibi geliyo ama bi süre sonra bebekte annede alışıyo
bende yaşadım senin yaşadıklarını ilk oğlumda
hatta ablamın 3 çocuğundada ablam yaşadı
memesini tutup bebeği emzirtende bendim
bi hemşire kadar tecrübelendim bu konuda
bebeğini sağlıkla büyüt

sonuçta devlet hastanesi canım. çok fazla bir şey beklemeyeceksin. ama dediklerini dikkate alacağım. evet canım batıkentteyim.

evet tek istediğimiz sağlıklı olmaları. ama tecrübeli olanlardan okuduğum kadarıyla 5 dk ya bir gelirse gitmek gerekiyor sanırım. bana da hiç sancım olmayacakmış gibi geliyor :)

kızlar bu arada hurma konusunda bişi dicem ne zamandır yediğim hurmanın haddi hesabı yok ama hala tık yok onlarla alakalı filan değil sanırım :S

bildim kadariyla hurma dogum esnasinda faydali oluyomus.
doktorun ameliyati varmis carsamba gidicem kontrole.
ayy bende yasadim bu durumu ne sinir bozucu oluyoooo.....

canim benim bide biz alissaydik senin gibi.zaman dolduya artik beklemek istemiyoruuumm.20 dk boyunca illaki emzirilmesi lazim heralde.heyecan yaptim haaa.bide ben gobegi dusmese bile yikamayi dusunuyodum ama dedin gibi pamuklu suyla sileriz.
emzirmede bebegini tuttugun kolunun altina yastikla desteklesen olmuyomu cok mu yorucu oluyo canim ya?heheeee tabi bide bakinca bebek hemen memeyi agzina goturunce emer saniyodum :))gerci bazi bebekler cabuk aliyo diede duymustum.ama bilmek lazim illa nasil yapilcani.dogruya bide tutmasinida tam bilmek lazim.ayyy aayyy......uykusuzluk da zor valla.bide ben cok gordum etrafimda bebek.hatta altlarini bile degistirdim cokca.mamada suyunuda verdim.ama kendi melegimde napcam hic bir fikrim yok.en cok tereddut ettim sey emzirmek acaba yapabilirmiyim die.gaz sorunu olur.insallah halledecez yaa.bu arada coooook tesekkurler hayatim bilgilerin icin.okuyunca icim rahatladi genede.insallah sende kolay atlatirsin.
bu arada annesisin ya duygusal bir bag var de mi yaaa..suanda bile ben elimle karnimi oksayinca biliyo hemen oynuyo.ama babasi dokununca once bir bakiyo sonra oynuyo kuzum.hemen anliyo annesinin eli olmadini.uykusuzlukta nasil basedecem bilmiyorum.offf bi dogsa bu telasimin hepsi gidecek biliyorum.insallah hayirlisiyla olur.benimde annem yanimda olsaydiii...ne guzel olurdu sanslisin haaa:))

herkese selamlarrr napisiniz annisler herşey yolundadır umarımmm. Biz miniğmle çok özledik sizii bugün 1haftalık oldukk biraz uyku sorunumuz var galiba henüz geceyle gündüzü farkında değiliz, gündüz çok Uyuyo gece bekçilik yapıyoruz :) herşey yolunda çok şükür. Çok çok öptük sizi..

bende cuma gunu kontrole gıttım.bnm bebiş de 2600 dedı doktor.çatı muayenesı yaptı ama ınmıs mı asagı dedım fazla ınmemıs dedı. ozel de nıye almıyorlar kı nerdesın kı sen ole ..parayı verınce her yer alıo bnm bıldıgımm:)ben sımdıye kadar 10 kılo aldım ama ben şiman olarak hamıle kaldıgım ııcn bu kılo ya sukur edıyorum...mıllet daha yenı yenı hamıle oldugumu anlamaya basladılar dıyebılırım:)))) ama tosuncukkk 2 yım bende yanı:))) normal olsun sorun yok ıse korkma rabbım kadına bu gorevı vermışse yapabilecegımızzı de bılıodur:))

Bi de komşu çıkarmışız ben de b.kentteyim tabi ilçe olcak kadar büyük bi semt o ayrı

Maşallah annesi bebişine 2013ün ANGARASINDAYIM ama doğuracak yer bulamadım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar özeller burda kontrollerini yaptırman gerekiyomuş bize öyle dedi her aradığımız hastane parasıyla bi TOBB da yapan dr bulduk o da 5000 istedi rakamı duyunca cocuk değil ben yeniden doğdum resmen Hayırlısıyla bi doğuraydım iyidi hastane bulamadan doğururum diye korkuyorum

hosgeldin canim olsun sende kaynasirsin zamanla merak etme.buarada bende bebegime kuran dinletirim die dusunuyodumda dedin daha iyi olur.bastan sona bende dinleteyim insallah.sagol canim :))

biliyorum konuyla hic bir alakasi yok ama dun haberlerde duymustum yabanci dil sinavi yapilcak diede.aklima takildi.herkes girebiliyomu bu sinava?ben lise mezunuyumda.bide girdikten ve belli bir basari aldiktan sonra bir yeremi yerlesiyosun?tam bilmiyorumda bilen varmi kine?kusurabakmayin konuyla cok alaksiz ama??

öncelikle kocaman merhaba. sonunda fırsatım olduu Bende keyifle yazabiliyorum çok şükür..
Hamileliğimin Başından beri hep aksiliklerle uğraştıkk düşük riski kalpte asd tanısı enfeksiyonlar erken doğum riski derkeeen 9 ayı tamamladıkkk. Son 1aydır bebeğimin duruş şeklinden dolayı normal düşünen doktorum sezeryan olabilir demeye başladıı. Beklenen gün geldi tarihimizi aldık 18.02.2013 miladimiz oldu bizim. 8de hastaneye yatisimizi yaptık suni sancı verildi 3 saat kadar. Açıklik değişmeyincee sezeryana gittikkk çok soğuk itici olan ameliyathane sıcacık çalışanlarla doluydu hepsinin keyfi benide motive etti. Spinal anestezi oldu doktorumun önerisi ile. Anestezi uzmanı sağolsun biran yanlızliğmi hissettirmed sürekli sohbet halindeydi benimle.. 12:20 meleğimm aramıza hoşgeldi. O sesi duymak inanın herşeye değer küçük kedim benimm savunmasızca ilk nefesini gönderdi ciğerlerine.. Ameliyat kısmına gelince evet biraz zordu uzun sürdü kocama aileme kavuşmam 2saat sonra gerçekleşti. Plasentamiz rahim duvarına çok yapışmış çıkarılmaya çalışırken parçalanmış biraz fazla kan kaybettimi Biricik Kocam,annem gözyaşlarıyla karşıladı beni. Odama geldiiim herkes prensesimle tanışmış bilee. Ertesi gün ayaktaydim ŞIMDI 1haftalık oldu meleğimm şükür herşey yolunda darısı size olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…