Kizlar yeri burasi degil biliyorum ama buraya yazinca rahatliyorum.
Esimin babasi esimi aramis. Annesigil hazir ordayken sen buraya gel demis.dogumumun 6 sinda olacagini biliyorlar. Bebk bu belki erken gelecek. Esim iste oldugu icin nedn cagirdigini soramamis. Eve gelince aradiginda babasi evde yokmus. Annesinin sozde birseyden haberi yok.:26:
Yine aglattilar beni. Benim ailem burda ama ailemle esim bir mi yani. Ben biliyorum onlarin ne amacla cagirdiklarini.ben gunah olmasin, esim uzulmesin diye herseyi icime mi atmak zorundayim yani.
Esime de dedim. Boyle fesatlik yapacaklarsa gelmesinler diye.
bugün son kontrole gittik kızımla....çarşamba günü saat 11.30 da sezeryana giricem....en kısa sürede inşallah buraya girer hikayemi anlatırım....yarın temizlikçi gelecek ben bakıma gidip bol bol dinlenicem....hepinize sevgiler....hakkınızı helal edin 9 aydır tüm sıkıntıları,heyecanları paylaştığım 2013 mart anneleri....
kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
kızlar ben geldimmmmmmm
öncelikle ağdaya gittim
ama değdi
neden mi?
ama oğlum gayet iyimiş
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
bir garip olduk
Size bir şey itiraf edeyim miiii
Benim hastane ve hastalık fobim varrr :18::18::18:
O yüzden normal olsun kolay olsun hemen herşey bitsin istiyorum
Geceleri acaba geliyo mu bizim paşa diyorum
Tık yok
Çinli kadın favorim o aklıma geliyo hep
Papatya, hic endiselenme bu haftaya kadar cok guzel geldin. Senin gibi dayanan ikiz annesi cok azdir. Ciger gelistirici igne bu haftada gerekli mi ki? 36 dan sonra gerek yok diye biliyordum. Hakkinda hayirlisi olsun.
öncelikle kocaman merhaba. sonunda fırsatım olduu Bende keyifle yazabiliyorum çok şükür..
Hamileliğimin Başından beri hep aksiliklerle uğraştıkk düşük riski kalpte asd tanısı enfeksiyonlar erken doğum riski derkeeen 9 ayı tamamladıkkk. Son 1aydır bebeğimin duruş şeklinden dolayı normal düşünen doktorum sezeryan olabilir demeye başladıı. Beklenen gün geldi tarihimizi aldık 18.02.2013 miladimiz oldu bizim. 8de hastaneye yatisimizi yaptık suni sancı verildi 3 saat kadar. Açıklik değişmeyincee sezeryana gittikkk çok soğuk itici olan ameliyathane sıcacık çalışanlarla doluydu hepsinin keyfi benide motive etti. Spinal anestezi oldu doktorumun önerisi ile. Anestezi uzmanı sağolsun biran yanlızliğmi hissettirmed sürekli sohbet halindeydi benimle.. 12:20 meleğimm aramıza hoşgeldi. O sesi duymak inanın herşeye değer küçük kedim benimm savunmasızca ilk nefesini gönderdi ciğerlerine.. Ameliyat kısmına gelince evet biraz zordu uzun sürdü kocama aileme kavuşmam 2saat sonra gerçekleşti. Plasentamiz rahim duvarına çok yapışmış çıkarılmaya çalışırken parçalanmış biraz fazla kan kaybettimi Biricik Kocam,annem gözyaşlarıyla karşıladı beni. Odama geldiiim herkes prensesimle tanışmış bilee. Ertesi gün ayaktaydim ŞIMDI 1haftalık oldu meleğimm şükür herşey yolunda darısı size olsun inşallah.
kızlar ben geldimmmmmmm
öncelikle ağdaya gittim
ama değdi
neden mi?
ama oğlum gayet iyimiş
bir garip olduk
ayrıca doğum için hastane ve doktor seçiminde de arada kalanlar da el kaldırsın bence :-(
sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?
maşallah canım kuzucuğunu çok iyi beslemişsin. hakkınızda hangisi hayırlıysa o şekilde olsun. üzülüp stres yapma kendine....
maşallah canım :) valla benimde kafam o kadar karışık ki anlatamam dün akşamdan beri patlamaya hazır bomba gibiyim
evet normal dogum zor olabilir sezeryandan bende korkuyorumm kesıkten ve acısından bıde benımkı genel anestezı olcak sanırım uyanma durumundan da korkuyorum baya
kızlar doğum şeklini sıkınt yapmayın öyle de böyle de bir şekilde kurtulcağız.
hangisi hakkımızda hayırlıysa o nasib olsun. birde korkunun ecele faydası yok biliyorsunuz
dua etmekten başka birşey kalmadıı, inşallah şu doğumu kolaylaştıran taktikler işe yarar
benim alttaki imzada B GRUBU STREPTOKOK ENFEKSİYON TESTİ 35-38 haftalar arasında yapılıyor diyo..böyle bi test yaptırdınız mı?
kızlar ben geldimmmmmmm
öncelikle ağdaya gittim
ama değdi
neden mi?
ama oğlum gayet iyimiş
bir garip olduk
mrblar kızlar yeni kontrolden geldik biraz canım sıkıldı bebeğim 4,200 gr olmuş 39+0 ız daha 2 haftamız var kasılma felan hiç bişede yok doktor sezeryan olcan heralde dedi normal çok zor doğurusun felan dedi ben epidural normal yapcaktım ama yaa dedim epidural sezeryan olursun üzülme dedi memnunmu olanlar ne kadar kesiolar ya o kesikten çok korkuorum ben
Hakkında hayırlı olanı iste canım dua et... Belkide sezeryan ile doğum senin için daha hayırlı olacak bunu bilemeyiz en hayırlısı hangisi ise o olsun hakkınızda
kızlar dün açılma varmı yokmu diye kontrol oldu sancılarım çıkınca nstde ondan snra ilerleyen saatlerde kahverengi akıntım olduğunu fark ettim az bişey bugun hala devam ediyor az az sizce nişan falanmı yoksa muayeneden dolayımıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?