2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ah kıyamam sana Canım bu insanlar neden bu kadar bencil oluyorlar anlamakta zorlanıyorum. İnsan en çok şimdi eşini yanında istiyor. Annen baban seni el üstündede tutsa eşin yerini tutmuyor

Ebahcım öncelikle hakkım varmıdır bilmem ama helal olsun tatlım. Işığın senin ömrünü güzelleştirsin, aydınlatsın. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim

öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?

bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik

Papatya, hic endiselenme bu haftaya kadar cok guzel geldin. Senin gibi dayanan ikiz annesi cok azdir. Ciger gelistirici igne bu haftada gerekli mi ki? 36 dan sonra gerek yok diye biliyordum. Hakkinda hayirlisi olsun.

İnan şuraya giremediğim hergün acaba papatya doğurdumu diye düşündüm. Canım kızımız oğlumuza göre daha miniktiya ondan öyle demişlerdir. 37. haftalar bile sana hayal geliyordu bir zamanlar. Vakit güzel canım. Sağlıkla gelsinler. Yuppi ilk ikizlerimiz geliyor gerçi son ya sanki başka ikiz bekleyen var

canım bence o korku herkeste var
bende de var

Papatya, hic endiselenme bu haftaya kadar cok guzel geldin. Senin gibi dayanan ikiz annesi cok azdir. Ciger gelistirici igne bu haftada gerekli mi ki? 36 dan sonra gerek yok diye biliyordum. Hakkinda hayirlisi olsun.

evet canım haftası ne kadra ilerlese de ikiz oldukları için tam anlamıyla tek bebek gibi gelişemiyorlarmış
o yüzden yapılacakmış
duan için sağol canım

eşinin ailesi de bence seninle güç savaşına girmiş
ne yap et, eşini yanında tut, hoş tut
böyle olunca sen de mutlu olursun, bebeğin de
evinizde istedikleri ortamı oluşturmalarına verme
huzurunu kaçırmalarına sakın izin verme

canım bebegine ve sana saglık sıhhat versin rabbim, size kocaman bir masallah. bu arada hastaneden memnun olmanada sevindim:) benim dogumumda orda olacak insallah iyi gecer benimkide...

seni ve bebislerini hayranlıkla takip ediyorum. kocaman bir hatta iki masallah diyeyim. benim kuzenim 28. haftada dogurdu, bebekleri 1500 grdı. zaten en fazla 32ye kadar dayanabilirler demisti doktoruda, ama gayette saglıklılar simdi, ikiz buyutmek zor ama zamanı unutturuyorlar insana, carcabuk buyuyorlar.
bence harikasınız, Allah sagsalim tamamına erdirir insallah:)

ayrıca doğum için hastane ve doktor seçiminde de arada kalanlar da el kaldırsın bence :-(

son haftalara kalmamak icin secimimi zorlada olsa yaptım bende, aklım kalmadı değil ama en kotu karar bile kararsızlıktan iyidir ama değil mi?

İyi geceler herkesee,tatlı rüyalar ..bakalım yarın doğum haberi gelcek mi merakla bekliyorum valla,kendimden umudum yok pek

sevdacım benim göğüs uçlarım da resmen simsiyah oldular
ve kocaman bir alana yayıldılar
durumu böyle olan var mı?

papatyacımmm ben varım ben...((
maalesef göğüs uçlarım o kadar karaki kim görse gözlerini dört açıyor niye o kadar kararmış diye..
bende önüme gelene gösteriyom alıştırma olsun nasıl olsa yarın herywrde açacaz emzirmek için diye:))),
eşim bile dalga geçiyor:)) ona takılmıyom da niye bu kadar karardı diye düşünmeden de edemiyom doktoruma da soramadım
erkek yaa... sence niye böyle ki..

papatyacım bu günümüze hamdolsun..daha rabbimizden ne isteyebiliriz..her defasında birsonraki haftayı görebilecekmiyiz diye günleri bitirdik..

belgincim maşallah yavruna da sanada.. bende istiyorum artık...

2013 cnm benim tekrardan Allah kavuştursun..zor ama geçecek bu günler...bir haftada 400gr maşallah ya ne yedin kızz D

maşallah canım kuzucuğunu çok iyi beslemişsin. hakkınızda hangisi hayırlıysa o şekilde olsun. üzülüp stres yapma kendine....

walla kızlar özel bişey yapmadım ne bulduysam yedim deli gibi halada yiyorum :) bi taraftan seviniıorum sancı çekmeyecem die ameliyatta korkutuo ama hayırlısı tabi 2miz içinde

maşallah canım :) valla benimde kafam o kadar karışık ki anlatamam dün akşamdan beri patlamaya hazır bomba gibiyim

tşkkr ederim canım toplu alıntı yapmayı bilmediğin için ayrı ayrı yazıorum :) walla memnun olanda var olmayanda var epidural sezeryandan bünyeye görede değişio anladığım kadarıyla ama 4,500gr doğuran bi arkadaşım vardı ısrarlar normal istedi bebek çok zorlanmış omzu takılmış felan doğum sonrasıda arkadaş bayağı zor toparlanmıştı o yüzden normalle risk etmekte istemıorum haftaya pzrtesi hazırlıklı gelin dedi ya ben gelmem ozaman dedim çok hızlı oldu benim gece sancım suyum gelcekti bi telaş hastaneye gitcektik felan en başından hep ööle hissediodum pzrtesi olmazsa salı dedi bakalım ne diecek pzrtesi belkide o gün alır korkuom ben yaaa :)

Aminnn canım inşallah... Ama insan düşünmeden de yapamıyo

hayırlı olsun canım sonunda kavuşuyosun bebeklerine çok sevindim ama ben sana teeeeeee ne zaman dedim 37 de doğurursun bak sen diye dayandı minnakların maşallah zaten ben ne zaman bişey desem oluyo hayırlara vesile olsun bence bebişlerin kilosu mükemmel benim tek olan yavrumdan fazla maşallah öpüyorum seni

Hakkında hayırlı olanı iste canım dua et... Belkide sezeryan ile doğum senin için daha hayırlı olacak bunu bilemeyiz en hayırlısı hangisi ise o olsun hakkınızda

Hakkında hayırlı olanı iste canım dua et... Belkide sezeryan ile doğum senin için daha hayırlı olacak bunu bilemeyiz en hayırlısı hangisi ise o olsun hakkınızda

tşkkr ederim canım biliorum ki miniklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutcaz ama insan düşünmeden edemıo işte hepimiz için hayırlısı

ya kızlar gece gece çenem düştü sanırım ama bi haftamız var ama hala isme karar veremedik oğluşumuza babası sırac die tutturdu bende onu beğenmedim çok sert gelıo sanki kulağa hala adı yok kuzumun

Canım çoğu zaman alttan muayenelerde kanama olabiliyormuş muayene kaynaklı olabilir nişan denilen şey duyduğum kadarı ile kan ile karışık sümüksü bi sıvıymış:) keşke doktorunu bi arasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…