2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım sordum ben, çok normal dedi,
takmıyorum neden olduğunu da
ama bir arkadaş yazmış, kardeşi tıp 5. sınıf öğrencisiymiş
hocalarının dediğine göre allah tarafından bebeklerin göğüs ucunu farkedebilmesi için böyle oluyormuş

papatyacım bu günümüze hamdolsun..daha rabbimizden ne isteyebiliriz..her defasında birsonraki haftayı görebilecekmiyiz diye günleri bitirdik..

evet canım çok şükür, sızlanmıyorum sakın yanlış anlama
ama korkuyorum tatlım yaaaa

evet kelebekcim
çok şükür bu haftaları görebildim
bir de benim için doğum sonrasının ağrısız sızısız geçmesini diler misin?
o da gerçekleşir inşallah
biz de seni öpüyoruzzzzzzz

Saol canım allah razı olsun ben şimdiden yapmya çalışıyorum hatimlerimi ama doğumdan sonrasıda çok önemliymiş özellikle dağıtabiliyosanız 500 yasin-i şerif okunması tavsiye ediliyo

Helal olsun canım rabbim en kolay şekilde ağrısız sızısız bir doğum sağlıklı bir evlat nasip etsin...

evet kelebekcim
çok şükür bu haftaları görebildim
bir de benim için doğum sonrasının ağrısız sızısız geçmesini diler misin?
o da gerçekleşir inşallah
biz de seni öpüyoruzzzzzzz

Eminim aramızda da en kolay ayaklanacak olan da sensin hiç merak etme strese girme sakın canım sen de bebişler de çok güçlüsünüz buna inancını kaybetme Allah bi avazda kurtarsın inşallah meleklerini ve seni Doğurmaya özendirdin valla darısı bizim gibi mart sonu bekleyenlerin başına

ya kızlar gece gece çenem düştü sanırım ama bi haftamız var ama hala isme karar veremedik oğluşumuza babası sırac die tutturdu bende onu beğenmedim çok sert gelıo sanki kulağa hala adı yok kuzumun

Bence çok güzel bi isim erkek dediğin sert olur hayatım o bakımdan düşün

Canım üzülücek bişey yok çok şükür herşey yolundaymış fındıkların iyiymiş:)
Hakkında hayırlısı olsun senin içinde yavruların içinde sen sakın stres yapma herşey çok güzel olacak:)

Sevgili mart anneleri eminim doğum tarihi yaklaştıkça hazırlıklar hız kazanmıs ve heyecan başlamıstır.
Bende 2010 şubat annelerindenim.Çok şükür benim kızım büyüdü darısı sizin bebişlerin dğmasına ve büyümesine.
Şimdi ev de bol bl butik kurabiye yapıyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim.Eğer bebek şekeri yerine bebek kurabiyesi yaptırmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz.Fiyatlarım cok uygun.Fotoğrafların bir kısmını bebeklerimiz ve cicileri sayfasına ekledim.Fikiirleriniz benim için önemli .Aradan sohbetinize girmeme kızmazsınız umarım.Anlaışınız için teşekkür ederim .Sevgilerle...

Tahmini doğumuma son 1 hafta.. inanamıyorum hala.. kasılmam, sancım var ama sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum.. yarın kontrolüm var.. inşallah her şey yolundadır.. bıdığım kanala inmiştir.. bdt m geçsin istemiyorum.. dua edin bana kızlar

Herkese hayırlı geceler...
Yarın kontrolum var çok heyecanlıyım yaaaa çünkü çatı muayenemiz yapılacak ve az çok doğum şeklimiz belli olmuş olacak
Acaba oğluşum kaç gr aldı ?sağlığı ne durumda? Çok merak ediyorum...
Bu arada bugün oğlum inanılmaz kasıldı çatı muayenem var diye ağdaya gittim resmen mahvoldum ya çünkü ben malesef jilet kullanıyordum hormanlardan dolayıda resmen 2 kat acı hissettim o kadar kasmışım ki kendimi oğlum yukarıda top gibi toplanmıştı kuzum benim yaaaaahala çok acıyo yarında muayene var offff napcam bilmiyorum
Yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah hepinize iyi geceler canlarımmm....

Bence çok güzel bi isim erkek dediğin sert olur hayatım o bakımdan düşün

büyüyünce beğenmezse diede korkuorum çok duyulmuş bişe deilya bide mahsunun dizisinde vardıya yakışıklı çocuk ona çeker belki :) kulağa pek hoş gelmıo sanki yaa bilemedim canım ne zor işlermiş

canim bana ilk once 15-20 dakika dediler 3 saat arayla ben 2 saat dolunca ugrasmaya basliyordum 2 gun sonra 20 dakika bi meme sonra gazini cikar diger memeye gec onada 20 dakika sonra yine gaz fasli sonra uyuyor zaten 3 saat sonra bidaha 3.gunumuzde boyleydi bugun dersen saat falan tuttugum yok bebis meme ariyor surekli memede cekince birakmiyor dakikasi saati falan kalmadi kakasini yaptiysa baya bir uzun emiyor enfazla 2-3 saat uyumasina musaade ediyorum zaten bi kiyamet kopariyor o arada altini pisletiyor gazi olunca bacaklar ileri geri gidip duruyor bide 2 gundur soyle bisey yasadik cok korktuk annemle bebek hemsiresini aradim hemen bebisi hickirik tutuyyor vucudu tamamen sallaniyor emzirme sirasinda oldu ilkki cok korktum napicagimizi bilemedik bebek hemsiresi emzirmeye devam ediceksiniz dedi ben denedim daha bir sallanmaya basladi vucudu mzirmeye devam edemedim tekrar aradik baska yolu yok emziriceniz yada emzik vericeniz dedi az bir sut emip ustune emzik verdik yutkuna yutkuna sirtini sivazlayip gecirdik esasinda bu iyi biseymis beebisin doydugunu ve cigerleri ve sindiriminin calistiginin belirtisymis ama cok korktum 3 kere oldu simdiye kadar canim bi sure sonra bebis kola agir gelmeye uyusmaya basliyor uykusuzluk gucsuzlukte eklenince buna bide dusun bende o emzirme yastigin ne geregi var yer kaplar ev yastik dolu dedim ama olmuyor bu kadar ugrasmak gereksiz yani he bu arada annem yanimda cok sukur ama suan o uyuyor ben baebisin basindda nobetteyim annemde bebk gibi ogle uykusuna bile yatiyor kadinin vucudu dayanmiyor yas olunca ben hayatimda ustuste bukadar gece gunduz uykusuz kalmamisimdir ben bebis uyusada ben yatip uyuyamiyorum basinda bekliyorum bide su hickirik falan olunca korktum yani surekli basindayim ama bebis iyi olsunda zaten basina kimi diksemde icim rahat etmiyor yine ben gidip bakiyorum :) allahim bu kiz 3 gun once benim karnimdamiydi bu nasil bir mucizedir bu allahin lutfu diye soylenip duruyorum annesiyle arasindaki bag cok farkli felaket sekilde agladiginda kim ne yaparsa yapsin susturamiyorlar bana verince omuzuma yatirinca yavas yavas susuyor :)))))

bizimki belli olmasa ben de düşünebilirdim bu ismi ne yalan söyliim belki yumuşak bi isim koydugunda bu ne anne yaa biraz sert olsaydı ismim ne vardı derse napcan bence eşinin gönlünü yap ama illa içine sinmiyosa 2. bi isim koy canım valla şunun şurasında kaç günün kalmış ismi koymadan doğurursun tc yi çıkarıp geliverir kocacın

sizinkş ne canım belki kopya çekerim :) önceleri çağlar diodu nerden duyduysa sıracı buna taktı bu aralar oda ööle dio zaten sen ne bulursan bul ben gidecem nüfusu ben yazdırcam dio kafamı bozma dio :)

sizinkş ne canım belki kopya çekerim :) önceleri çağlar diodu nerden duyduysa sıracı buna taktı bu aralar oda ööle dio zaten sen ne bulursan bul ben gidecem nüfusu ben yazdırcam dio kafamı bozma dio :)

Eymen Doruk koycaz canım nasipse bizde de bi sert var yani :))) Diziyi izlemiştir eşin belki ordan duyma ihtimali yüksek :)))

5 dakkaya bir gelmesi geç olur gibime geliyo benim
en az 10 dk belki bide ağrının şiddetine göre değişir tabi hastaneye ne zaman gideceğimi ağrılar belirlicek sanırım
benim ilk doğumumda ağrım olmadığı için şaşkın ördek gibiyim

hayırlı olsun bebişin
daha çok yeni bebiş alışır annesi

ayrıca doğum için hastane ve doktor seçiminde de arada kalanlar da el kaldırsın bence :-(

ben varım
ben hala kararsızım özele gidiyodum vaz geçtim devlet hastanesi daha güvenilirdir diye düşündüm
kocaman araştırma hastanesi bütün olanakları var inşallah doğru kararı vermişimdir kararsızlık çok kötü gerçekten

ne güzel kötü başlamış ama bak sonu çok güzel bitti
darısı bizim başımıza inşallah

bence güzel haber bebişlerin zaten çok düşük kilolu değil
haftanda iyi
gelmeleri daha iyi olur
inşallah kolay bi doğum yaparsın allah yardımcın olsun dualarım seninle sende doğururken dua et bekleyenler çabuk kurtulalım

normal memelerin kararması benim ilk oğlumda kararmamıştı bu bebişte karardı
ablamın kızlarda kararmamıştı oğlanda karardı
demekki renk pigmentleri yapıyo bu işi hormonlarla alakalı bişey
fakat bi süre sonra eski haline dönüyo

inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah hazırdır bebişin annesiyle buluşmaya elin dolu dönersin inşallah

Haklisin. Herkeste bir dert oluyor benim derdim de bu olsun.

Ben de yarin gidicem. Cok merak ediyorum bende. Sende de iyi cesaret varmis. Agdaya gidemiyorum simdi. Bende jilet kullandim.iyi ama tertemiz olmussun.
Insallah bizde dogurup gelip boyle anlaticaz. Cok guzel oluyor oyle. Sen hep anlat. Ck hosuma gidiyor.
bugünün ilk günaydını bendennnnn
db55 ten bile erken davrandımmmm

Evet ben gecmisi okurken seni gidi seni. gunaydin.

Doktor ameliyata girecegi icin randevu gunumu degistirmislerdi. Simdi de randevu tarihimi yanlis girmisler.taa 27 marta arayip sormasam bos bosuna gidicez. 27 subata aldirdim randevuyu. Ogleden sonraya.
Benim doktor dogumlara baslamis. Sabah saatleri bulamiyoruz artik onu. Saat 11 e kadar dogumu varmis. Ne cok sezeryan olan var ya. Normal olsa o kadar kisi sabaha nasil denk gelsin.:26:
Sona yaklastikca insan sorun cikmasa istiyor. Offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…