papatyacımmm ben varım ben...((
maalesef göğüs uçlarım o kadar karaki kim görse gözlerini dört açıyor niye o kadar kararmış diye..
bende önüme gelene gösteriyom alıştırma olsun nasıl olsa yarın herywrde açacaz emzirmek için diye:))),
eşim bile dalga geçiyor:)) ona takılmıyom da niye bu kadar karardı diye düşünmeden de edemiyom doktoruma da soramadım
erkek yaa... sence niye böyle ki..
papatyacım bu günümüze hamdolsun..daha rabbimizden ne isteyebiliriz..her defasında birsonraki haftayı görebilecekmiyiz diye günleri bitirdik..
hayırlı olsun canım sonunda kavuşuyosun bebeklerine çok sevindim ama ben sana teeeeeee ne zaman dedim 37 de doğurursun bak sen diye dayandı minnakların maşallahzaten ben ne zaman bişey desem oluyo hayırlara vesile olsun bence bebişlerin kilosu mükemmel benim tek olan yavrumdan fazla maşallah öpüyorum seni
iyi akşamlar kızlar...
hepinizi takip ediyorum ama henüz aktifleşemedim aranızda bebeğini kucağına alan annelere Allah kolaylıklar versin evlatları hayırlı evlatlar olsun inşaAllah... benim imzam da da görüldüğü gibi mart 31 bdt yani daha vaktimiz var sabırsızlıkla bekliyorum... doğum yapan ve yapacak olanlara duyduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum bebeğin kırkı çıkmadan kuran-ı kerimi hatmetmek çok iyiymiş ancak biz okuyamayacağımız için ya da etrafımızda okuyacak birini bulamazsak diye ben bebeğim doğunca her uyuduğunda odasında kısık sesle her gün bir cüz dinletmeyi düşünüyorum inşaAllah pc den falan. ilgilenen anne adayları için fikir olsun istedim... doğuma girecekler bizlere de dua edin hepimiz hayırlısıyla ağrısız sızısız kavuşalım yavrularımıza...
bugün son kontrole gittik kızımla....çarşamba günü saat 11.30 da sezeryana giricem....en kısa sürede inşallah buraya girer hikayemi anlatırım....yarın temizlikçi gelecek ben bakıma gidip bol bol dinlenicem....hepinize sevgiler....hakkınızı helal edin 9 aydır tüm sıkıntıları,heyecanları paylaştığım 2013 mart anneleri....
evet kelebekcim
çok şükür bu haftaları görebildim
bir de benim için doğum sonrasının ağrısız sızısız geçmesini diler misin?
o da gerçekleşir inşallah
biz de seni öpüyoruzzzzzzz
ya kızlar gece gece çenem düştü sanırım ama bi haftamız var ama hala isme karar veremedik oğluşumuza babası sırac die tutturdu bende onu beğenmedim çok sert gelıo sanki kulağa hala adı yok kuzumun
kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
Bence çok güzel bi isim erkek dediğin sert olur hayatım o bakımdan düşün
bildim kadariyla hurma dogum esnasinda faydali oluyomus.
ayy bende yasadim bu durumu ne sinir bozucu oluyoooo.....
canim benim bide biz alissaydik senin gibi.zaman dolduya artik beklemek istemiyoruuumm.20 dk boyunca illaki emzirilmesi lazim heralde.heyecan yaptim haaa.bide ben gobegi dusmese bile yikamayi dusunuyodum ama dedin gibi pamuklu suyla sileriz.
emzirmede bebegini tuttugun kolunun altina yastikla desteklesen olmuyomu cok mu yorucu oluyo canim ya?heheeee tabi bide bakinca bebek hemen memeyi agzina goturunce emer saniyodum :))gerci bazi bebekler cabuk aliyo diede duymustum.ama bilmek lazim illa nasil yapilcani.dogruya bide tutmasinida tam bilmek lazim.ayyy aayyy......uykusuzluk da zor valla.bide ben cok gordum etrafimda bebek.hatta altlarini bile degistirdim cokca.mamada suyunuda verdim.ama kendi melegimde napcam hic bir fikrim yok.en cok tereddut ettim sey emzirmek acaba yapabilirmiyim die.gaz sorunu olur.insallah halledecez yaa.bu arada coooook tesekkurler hayatim bilgilerin icin.okuyunca icim rahatladi genede.insallah sende kolay atlatirsin.
bu arada annesisin ya duygusal bir bag var de mi yaaa..suanda bile ben elimle karnimi oksayinca biliyo hemen oynuyo.ama babasi dokununca once bir bakiyo sonra oynuyo kuzum.hemen anliyo annesinin eli olmadini.uykusuzlukta nasil basedecem bilmiyorum.offf bi dogsa bu telasimin hepsi gidecek biliyorum.insallah hayirlisiyla olur.benimde annem yanimda olsaydiii...ne guzel olurdu sanslisin haaa:))
büyüyünce beğenmezse diede korkuorum çok duyulmuş bişe deilya bide mahsunun dizisinde vardıya yakışıklı çocuk ona çeker belki :) kulağa pek hoş gelmıo sanki yaa bilemedim canım ne zor işlermiş
bizimki belli olmasa ben de düşünebilirdim bu ismi ne yalan söyliimbelki yumuşak bi isim koydugunda bu ne anne yaa biraz sert olsaydı ismim ne vardı derse napcan bence eşinin gönlünü yap ama illa içine sinmiyosa 2. bi isim koy canım valla şunun şurasında kaç günün kalmış ismi koymadan doğurursun tc yi çıkarıp geliverir kocacın
sizinkş ne canım belki kopya çekerim :) önceleri çağlar diodu nerden duyduysa sıracı buna taktı bu aralar oda ööle dio zaten sen ne bulursan bul ben gidecem nüfusu ben yazdırcam dio kafamı bozma dio :)
Eymen Doruk koycaz canım nasipse bizde de bi sert var yani :))) Diziyi izlemiştir eşin belki ordan duyma ihtimali yüksek :)))
uuuuu güzelmiş tatlım ama iki isim istemıorum ben sizinki şimdiden hayırlı olsun :)
sonuçta devlet hastanesi canım. çok fazla bir şey beklemeyeceksin. ama dediklerini dikkate alacağım. evet canım batıkentteyim.
evet tek istediğimiz sağlıklı olmaları. ama tecrübeli olanlardan okuduğum kadarıyla 5 dk ya bir gelirse gitmek gerekiyor sanırım. bana da hiç sancım olmayacakmış gibi geliyor :)
herkese selamlarrr napisiniz annisler herşey yolundadır umarımmm. Biz miniğmle çok özledik sizii bugün 1haftalık oldukk biraz uyku sorunumuz var galiba henüz geceyle gündüzü farkında değiliz, gündüz çok Uyuyo gece bekçilik yapıyoruz :) herşey yolunda çok şükür. Çok çok öptük sizi..
ayrıca doğum için hastane ve doktor seçiminde de arada kalanlar da el kaldırsın bence :-(
öncelikle kocaman merhaba. sonunda fırsatım olduu Bende keyifle yazabiliyorum çok şükür..
Hamileliğimin Başından beri hep aksiliklerle uğraştıkk düşük riski kalpte asd tanısı enfeksiyonlar erken doğum riski derkeeen 9 ayı tamamladıkkk. Son 1aydır bebeğimin duruş şeklinden dolayı normal düşünen doktorum sezeryan olabilir demeye başladıı. Beklenen gün geldi tarihimizi aldık 18.02.2013 miladimiz oldu bizim. 8de hastaneye yatisimizi yaptık suni sancı verildi 3 saat kadar. Açıklik değişmeyincee sezeryana gittikkk çok soğuk itici olan ameliyathane sıcacık çalışanlarla doluydu hepsinin keyfi benide motive etti. Spinal anestezi oldu doktorumun önerisi ile. Anestezi uzmanı sağolsun biran yanlızliğmi hissettirmed sürekli sohbet halindeydi benimle.. 12:20 meleğimm aramıza hoşgeldi. O sesi duymak inanın herşeye değer küçük kedim benimm savunmasızca ilk nefesini gönderdi ciğerlerine.. Ameliyat kısmına gelince evet biraz zordu uzun sürdü kocama aileme kavuşmam 2saat sonra gerçekleşti. Plasentamiz rahim duvarına çok yapışmış çıkarılmaya çalışırken parçalanmış biraz fazla kan kaybettimi Biricik Kocam,annem gözyaşlarıyla karşıladı beni. Odama geldiiim herkes prensesimle tanışmış bilee. Ertesi gün ayaktaydim ŞIMDI 1haftalık oldu meleğimm şükür herşey yolunda darısı size olsun inşallah.
kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
papatyacımmm ben varım ben...((
maalesef göğüs uçlarım o kadar karaki kim görse gözlerini dört açıyor niye o kadar kararmış diye..
bende önüme gelene gösteriyom alıştırma olsun nasıl olsa yarın herywrde açacaz emzirmek için diye:))),
eşim bile dalga geçiyor:)) ona takılmıyom da niye bu kadar karardı diye düşünmeden de edemiyom doktoruma da soramadım
erkek yaa... sence niye böyle ki..
Herkese hayırlı geceler...
Yarın kontrolum var çok heyecanlıyım yaaaa çünkü çatı muayenemiz yapılacak ve az çok doğum şeklimiz belli olmuş olacak
Acaba oğluşum kaç gr aldı ?sağlığı ne durumda? Çok merak ediyorum...
Bu arada bugün oğlum inanılmaz kasıldı çatı muayenem var diye ağdaya gittim resmen mahvoldum ya çünkü ben malesef jilet kullanıyordum hormanlardan dolayıda resmen 2 kat acı hissettim o kadar kasmışım ki kendimi oğlum yukarıda top gibi toplanmıştı kuzum benim yaaaaahala çok acıyo yarında muayene var offff napcam bilmiyorum
Yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah hepinize iyi geceler canlarımmm....
Tahmini doğumuma son 1 hafta.. inanamıyorum hala.. kasılmam, sancım var ama sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum.. yarın kontrolüm var.. inşallah her şey yolundadır.. bıdığım kanala inmiştir.. bdt m geçsin istemiyorum.. dua edin bana kızlar
Haklisin. Herkeste bir dert oluyor benim derdim de bu olsun.
canım bence o korku herkeste var
bende de var
evet canım haftası ne kadra ilerlese de ikiz oldukları için tam anlamıyla tek bebek gibi gelişemiyorlarmış
o yüzden yapılacakmış
duan için sağol canım
eşinin ailesi de bence seninle güç savaşına girmiş
ne yap et, eşini yanında tut, hoş tut
böyle olunca sen de mutlu olursun, bebeğin de
evinizde istedikleri ortamı oluşturmalarına verme
huzurunu kaçırmalarına sakın izin verme
Herkese hayırlı geceler...
Yarın kontrolum var çok heyecanlıyım yaaaa çünkü çatı muayenemiz yapılacak ve az çok doğum şeklimiz belli olmuş olacak
Acaba oğluşum kaç gr aldı ?sağlığı ne durumda? Çok merak ediyorum...
Bu arada bugün oğlum inanılmaz kasıldı çatı muayenem var diye ağdaya gittim resmen mahvoldum ya çünkü ben malesef jilet kullanıyordum hormanlardan dolayıda resmen 2 kat acı hissettim o kadar kasmışım ki kendimi oğlum yukarıda top gibi toplanmıştı kuzum benim yaaaaahala çok acıyo yarında muayene var offff napcam bilmiyorum
Yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah hepinize iyi geceler canlarımmm....
Insallah bizde dogurup gelip boyle anlaticaz. Cok guzel oluyor oyle. Sen hep anlat. Ck hosuma gidiyor.canim bana ilk once 15-20 dakika dediler 3 saat arayla ben 2 saat dolunca ugrasmaya basliyordum 2 gun sonra 20 dakika bi meme sonra gazini cikar diger memeye gec onada 20 dakika sonra yine gaz fasli sonra uyuyor zaten 3 saat sonra bidaha 3.gunumuzde boyleydi bugun dersen saat falan tuttugum yok bebis meme ariyor surekli memede cekince birakmiyor dakikasi saati falan kalmadi kakasini yaptiysa baya bir uzun emiyor enfazla 2-3 saat uyumasina musaade ediyorum zaten bi kiyamet kopariyor o arada altini pisletiyor gazi olunca bacaklar ileri geri gidip duruyor bide 2 gundur soyle bisey yasadik cok korktuk annemle bebek hemsiresini aradim hemen bebisi hickirik tutuyyor vucudu tamamen sallaniyor emzirme sirasinda oldu ilkki cok korktum napicagimizi bilemedik bebek hemsiresi emzirmeye devam ediceksiniz dedi ben denedim daha bir sallanmaya basladi vucudu mzirmeye devam edemedim tekrar aradik baska yolu yok emziriceniz yada emzik vericeniz dedi az bir sut emip ustune emzik verdik yutkuna yutkuna sirtini sivazlayip gecirdik esasinda bu iyi biseymis beebisin doydugunu ve cigerleri ve sindiriminin calistiginin belirtisymis ama cok korktum 3 kere oldu simdiye kadar canim bi sure sonra bebis kola agir gelmeye uyusmaya basliyor uykusuzluk gucsuzlukte eklenince buna bide dusun bende o emzirme yastigin ne geregi var yer kaplar ev yastik dolu dedim ama olmuyor bu kadar ugrasmak gereksiz yani he bu arada annem yanimda cok sukur ama suan o uyuyor ben baebisin basindda nobetteyim annemde bebk gibi ogle uykusuna bile yatiyor kadinin vucudu dayanmiyor yas olunca ben hayatimda ustuste bukadar gece gunduz uykusuz kalmamisimdir ben bebis uyusada ben yatip uyuyamiyorum basinda bekliyorum bide su hickirik falan olunca korktum yani surekli basindayim ama bebis iyi olsunda zaten basina kimi diksemde icim rahat etmiyor yine ben gidip bakiyorum :) allahim bu kiz 3 gun once benim karnimdamiydi bu nasil bir mucizedir bu allahin lutfu diye soylenip duruyorum annesiyle arasindaki bag cok farkli felaket sekilde agladiginda kim ne yaparsa yapsin susturamiyorlar bana verince omuzuma yatirinca yavas yavas susuyor :)))))
bugünün ilk günaydını bendennnnn
db55 ten bile erken davrandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?