2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar gece sabahla anca kalkabildim haftaya kavuşcaz ya bebeğimize uyku yok artık diorum iice uyuyum bu hafta ya ben çok garip hissedıorum hem korkuorum hem heyecanlıyım nasıl bişey bu

hiç korkma canım kafanada takma ben bi ara çok taktım dün kontrolümüz vardı cumaya kdr beklicez artık bu son dahada beklemez alır hiç normal yapabilcem gibi gelmiyo :S dr dedi zaten 3500 üzerini normal yapamazsın çatın dar diye dedım ya bi ara çok taktım sezeryan olmak istemiyorum diye ama yavrularımız için hangisi hayırlısıysa o olsun :) önemli olan onlar..

seni düşündükçe iki kat heyecanlanıyorum inanki inşallah doğumunda sonrasıda çok kolay olur sizin için :) hemencik iyileşip bıdıklarını doya doya öpüp koklarsın inşallah :)

çok güzel olmuş kızımızın odası. güle güle kullansın inşallah...

4

seninki ne kadar canım kilosu yazık doktor kaç kere ölçtü hatalımı ölçorum acaba die hep 4ün üzeri çıktı doktor önceliğim sensin felan dedi seni zorlayacak bi doğum yaptırmak istemem felan dedi haklı da adam ya sonuçta bizi düşünuolar ama ben doğum son rasındanda korkuorum bakamayacam korkusu başladı haftaya yanımda olcak diorum çok enteresan gelıo ben bööle bi 2-3 sene yaşarım diorum herkes kurtulmak ister dedi bi an önce doğurmak sanırım bende bi tuhaflık var senin cuma olcakmı sezeryanın gün mü vercek gerçi 40 olmuşun sende beklemenin bi anlamaı yok artık sağlıklı olsunlarda inş Allah yardımcımız olsun canım

sonsy askerlik mesleği o kadar tuhaf ki ben o üniformayı giydiğimde erkeğe benziyorum.Çok itici hale geliyoruz merak etme hatta üniforma üzerine dikkat çeken makyaj, takı, oje yasak.Revirde sivil hemşire olur yada bazı bölümlerde sivil bayan memur, onlarda ya yaşını başını almış çoluklu çocuklu ablalar yada ordaki personelden biriyle evli kafanı bile çevirip bakamayacağın kişiler oluyo.Neden bunları yazdım biliyor musun ? bende eşimi çok kıskanıyordum ta.. ki millieğitimden istifa edip TSK'da subay öğretmen olana kadar

beni ağlattın inanki darısı hepimizin başına ilk zamanlar tabi zor ama sonra alışınca çok güzel olur :)

yenikullanıcı cnm güle güle kullanın..herşey çok güzel olmuş..

miniciğim toygar, cnm sırf senin kıskançlığın yüzünden mi eşin meb den istifa etti? hay maşallah D

papatyacım tabiki sızlanmadığını biliyorum...onu kastedmedim zaten..korkma artık gelsinler anlamında söyledim

beni ağlattın inanki darısı hepimizin başına ilk zamanlar tabi zor ama sonra alışınca çok güzel olur :)

canim bende dogumdan sonra ilk aglamami biraz once yaptim dolandigim icin ayaklarim sisti sirtimi yaslayip ayaklarimi duz koyabilmek icin yatak odasina yer yaptim bebegimin besigini yanima cektim emzirdim sonra gazi varsa ciksin diye yatirdim omzuma eliyle elimi tuttu bi guzel uyudu agzini acmis bole ucgen duruyor, buzustutmus bacaklarida misil misil uyurken ben onun elini operken aylardir bu yatakta elim karnimda dua ederek yattigimi hatirladim bide ezan okunmaya basladi allahim sana sukurler olsun diye diye agladim sessiz sessiz yaslar dokuldu mutluluk gozyaslariydi allah hepinize nasip etsin insallah boyle aglamayi

Ah canım bilmiyom vallahi 3 kiloyu bulduk. Gerçi dün gece sancılarım başladı. düzeni sayılır. Sabah soluğu s.ocağında aldım. Doktorda erken olabilir dedi. S.ocağındaki ebede. Bakalım sağlıkla gelsinde.

Havlu takımımız ve krem rengi hastane çıkışımız aynı. Hepsi çok güzeller. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım

Papatyadan haber varmı bugün doktora gidecekti sanırım.

Candaş, Sudee, Cemrem, Şule, DB55, Nazlı, şifam, Adanam...... kızlar hepinizi ösledim

Kizlar nasilsiniz?o paylasilan odaya bayildim..gule gule kullansin saglicakla ins..bizimde dun oglusumun gobusu dustu bugun ilk bicisini yaptirdik cok heyecanlandim aglar diye ama masallah bana cekmis suyu sevdi kuzucuk:))karnini doyurdum misil misil uyuyor simdi rahatladi yavrum..

yenikullanici maşşallah oda takımınız çok güzel hersey hazır tertemiz ütülenmiş eline sağlık anneesii:)

Havlu takımımız ve krem rengi hastane çıkışımız aynı. Hepsi çok güzeller. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım

teşekkür ederim canım,senin güzel kızın da sağlıkla güle güle kullansın inşallah... ben havlu takımının bornozunu 12-24 ay aldım farketmişsindir belki resimde kocaman :) o takımın bornozu 0-12 ay olanı da vardı ama 1 yaşına kadar havlularla kurularım 1 yaşından sonra bornozunu giyer diye düşündüm, zaten diğer 20li hastane çıkışında da üçgen başlıklı bi havlu daha var...

Allah ım darısı bizim başımıza inşallahhhh :) valla zaten duygusalım yaşlar durmuyo insanın kendi çocuğu olunca çok başka oluyo dimi :)

dün kontrolde cumaya kadar beklemeye karar verdik canım son durum bu :) hiç gelmeye niyeti yok :):):):)
senle aynı durumdayız perşembe açıklığım artmışsa normal diyebilir aynı gün çünkü zaten açıklığım vardı artmamışsa cuma sezeryan olucam sanırım :18: beni yemek yemek çok rahatsız ediyor gece uyuyamıyorum aç gezer oldum hele ekmekmahvediyor sendede durum aynımı

yaaaa ama ben dayanamıyorum artık. evdekilerin ortasında filan aglıyorum hep:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…