tşkkr ederim canım toplu alıntı yapmayı bilmediğin için ayrı ayrı yazıorum :) walla memnun olanda var olmayanda var epidural sezeryandan bünyeye görede değişio anladığım kadarıyla ama 4,500gr doğuran bi arkadaşım vardı ısrarlar normal istedi bebek çok zorlanmış omzu takılmış felan doğum sonrasıda arkadaş bayağı zor toparlanmıştı o yüzden normalle risk etmekte istemıorum haftaya pzrtesi hazırlıklı gelin dedi ya ben gelmem ozaman dedim çok hızlı oldu benim gece sancım suyum gelcekti bi telaş hastaneye gitcektik felan en başından hep ööle hissediodum pzrtesi olmazsa salı dedi bakalım ne diecek pzrtesi belkide o gün alır korkuom ben yaaa :)
canım sordum ben, çok normal dedi,
takmıyorum neden olduğunu da
ama bir arkadaş yazmış, kardeşi tıp 5. sınıf öğrencisiymiş
hocalarının dediğine göre allah tarafından bebeklerin göğüs ucunu farkedebilmesi için böyle oluyormuş
evet canım çok şükür, sızlanmıyorum sakın yanlış anlama
ama korkuyorum tatlım yaaaa
evet kelebekcim
çok şükür bu haftaları görebildim
bir de benim için doğum sonrasının ağrısız sızısız geçmesini diler misin?
o da gerçekleşir inşallah
biz de seni öpüyoruzzzzzzz
geçmişi okumadan yazıyorum, bugün yine doktor kontrolümüz, nst miz ve çatı kontrolümüz var, geçmişi okumadan çıkıcam hazırlanmamız gerek, benim sancılarım sık sık ve düzensiz devam ediyo, belli mi olur belki bugün doğuma falan alırlar :)
ne zamandır kızımın odasının resimlerini koyamıyodum, şimdi ekliyorum...Eki Görüntüle 642322 Eki Görüntüle 642337 Eki Görüntüle 642336 Eki Görüntüle 642335 Eki Görüntüle 642334 Eki Görüntüle 642333 Eki Görüntüle 642332 Eki Görüntüle 642331 Eki Görüntüle 642330 Eki Görüntüle 642329 Eki Görüntüle 642328 Eki Görüntüle 642327 Eki Görüntüle 642326 Eki Görüntüle 642325 Eki Görüntüle 642324 Eki Görüntüle 642323 Eki Görüntüle 642338
4hiç korkma canım kafanada takma ben bi ara çok taktım dün kontrolümüz vardı cumaya kdr beklicez artık bu son dahada beklemez alır hiç normal yapabilcem gibi gelmiyo :S dr dedi zaten 3500 üzerini normal yapamazsın çatın dar diye dedım ya bi ara çok taktım sezeryan olmak istemiyorum diye ama yavrularımız için hangisi hayırlısıysa o olsun :) önemli olan onlar..
geçmiş 1 günde çok birikmiş. okudum alıntı yapmadım genel yazarım diye.
bu arada kendimden bahsediyim. hiçbişey yoksanırım bişey olmamasından dolayı yine eşime saçma sapan kıskançlıklar yapmaktayım. geçenlerde nöbetçiydi. bir sürü gazete alıp gitti sıkıntıdan hepsini okumuş ben de magazinleri de mi okudun dedim. o ekleri ben bazen mutfakta lazım oluyor getirmeye utanıyorum dedim. ekleri alınca onları da görüyorsun dedim. sanki adam ordakilere bakıp iç geçiriyormuş gibi işte dedim ya saçma sapan şeyler yapmaya başladım. gerçi bunu hamile olmadan önce de yapmıştım neyse o da zavallım üzülmeyeyim diye kızmadı. ben evet okuyorum o ekleri ama o eklerde yemek tarifleri var burçlar var onlara bakıyorum diyor :) ama görüyorsun eline alınca dedim. görünce ne oluyor biliyor musun hiçbişey diyor.
amaaan işte napıyım kızlar ya hamileyiz vucudumuz ne hale geldi. eşlerimizle uzağız. başkalarını beğeniyor mu düşüncesi beni bu hale getiriyor. adamın işyerinde kadın yok, işten çıkar eve gelir. o yüzden ben de tv ve gazeteden kıskanıyorum
canim bana ilk once 15-20 dakika dediler 3 saat arayla ben 2 saat dolunca ugrasmaya basliyordum 2 gun sonra 20 dakika bi meme sonra gazini cikar diger memeye gec onada 20 dakika sonra yine gaz fasli sonra uyuyor zaten 3 saat sonra bidaha 3.gunumuzde boyleydi bugun dersen saat falan tuttugum yok bebis meme ariyor surekli memede cekince birakmiyor dakikasi saati falan kalmadi kakasini yaptiysa baya bir uzun emiyor enfazla 2-3 saat uyumasina musaade ediyorum zaten bi kiyamet kopariyor o arada altini pisletiyor gazi olunca bacaklar ileri geri gidip duruyor bide 2 gundur soyle bisey yasadik cok korktuk annemle bebek hemsiresini aradim hemen bebisi hickirik tutuyyor vucudu tamamen sallaniyor emzirme sirasinda oldu ilkki cok korktum napicagimizi bilemedik bebek hemsiresi emzirmeye devam ediceksiniz dedi ben denedim daha bir sallanmaya basladi vucudu mzirmeye devam edemedim tekrar aradik baska yolu yok emziriceniz yada emzik vericeniz dedi az bir sut emip ustune emzik verdik yutkuna yutkuna sirtini sivazlayip gecirdik esasinda bu iyi biseymis beebisin doydugunu ve cigerleri ve sindiriminin calistiginin belirtisymis ama cok korktum 3 kere oldu simdiye kadar canim bi sure sonra bebis kola agir gelmeye uyusmaya basliyor uykusuzluk gucsuzlukte eklenince buna bide dusun bende o emzirme yastigin ne geregi var yer kaplar ev yastik dolu dedim ama olmuyor bu kadar ugrasmak gereksiz yani he bu arada annem yanimda cok sukur ama suan o uyuyor ben baebisin basindda nobetteyim annemde bebk gibi ogle uykusuna bile yatiyor kadinin vucudu dayanmiyor yas olunca ben hayatimda ustuste bukadar gece gunduz uykusuz kalmamisimdir ben bebis uyusada ben yatip uyuyamiyorum basinda bekliyorum bide su hickirik falan olunca korktum yani surekli basindayim ama bebis iyi olsunda zaten basina kimi diksemde icim rahat etmiyor yine ben gidip bakiyorum :) allahim bu kiz 3 gun once benim karnimdamiydi bu nasil bir mucizedir bu allahin lutfu diye soylenip duruyorum annesiyle arasindaki bag cok farkli felaket sekilde agladiginda kim ne yaparsa yapsin susturamiyorlar bana verince omuzuma yatirinca yavas yavas susuyor :)))))
beni ağlattın inankidarısı hepimizin başına ilk zamanlar tabi zor ama sonra alışınca çok güzel olur :)
papatyacım bu günümüze hamdolsun..daha rabbimizden ne isteyebiliriz..her defasında birsonraki haftayı görebilecekmiyiz diye günleri bitirdik..
belgincim maşallah yavruna da sanada.. bende istiyorum artık...
2013 cnm benim tekrardan Allah kavuştursun..zor ama geçecek bu günler...bir haftada 400gr maşallah ya ne yedin kızzD
geçmişi okumadan yazıyorum, bugün yine doktor kontrolümüz, nst miz ve çatı kontrolümüz var, geçmişi okumadan çıkıcam hazırlanmamız gerek, benim sancılarım sık sık ve düzensiz devam ediyo, belli mi olur belki bugün doğuma falan alırlar :)
ne zamandır kızımın odasının resimlerini koyamıyodum, şimdi ekliyorum...Eki Görüntüle 642322 Eki Görüntüle 642337 Eki Görüntüle 642336 Eki Görüntüle 642335 Eki Görüntüle 642334 Eki Görüntüle 642333 Eki Görüntüle 642332 Eki Görüntüle 642331 Eki Görüntüle 642330 Eki Görüntüle 642329 Eki Görüntüle 642328 Eki Görüntüle 642327 Eki Görüntüle 642326 Eki Görüntüle 642325 Eki Görüntüle 642324 Eki Görüntüle 642323 Eki Görüntüle 642338
Havlu takımımız ve krem rengi hastane çıkışımız aynı. Hepsi çok güzeller. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım
canim bende dogumdan sonra ilk aglamami biraz once yaptim dolandigim icin ayaklarim sisti sirtimi yaslayip ayaklarimi duz koyabilmek icin yatak odasina yer yaptim bebegimin besigini yanima cektim emzirdim sonra gazi varsa ciksin diye yatirdim omzuma eliyle elimi tuttu bi guzel uyudu agzini acmis bole ucgen duruyor, buzustutmus bacaklarida misil misil uyurken ben onun elini operken aylardir bu yatakta elim karnimda dua ederek yattigimi hatirladim bide ezan okunmaya basladi allahim sana sukurler olsun diye diye agladim sessiz sessiz yaslar dokuldu mutluluk gozyaslariydi allah hepinize nasip etsin insallah boyle aglamayi
Allah ım darısı bizim başımıza inşallahhhh :) valla zaten duygusalım yaşlar durmuyo insanın kendi çocuğu olunca çok başka oluyo dimi :)
evet benimde gözlerim doluyo canım senin tarihin gelmiş durumun nedir
senle aynı durumdayız perşembe açıklığım artmışsa normal diyebilir aynı gün çünkü zaten açıklığım vardı artmamışsa cuma sezeryan olucam sanırım :18: beni yemek yemek çok rahatsız ediyor gece uyuyamıyorum aç gezer oldum hele ekmekmahvediyor sendede durum aynımıdün kontrolde cumaya kadar beklemeye karar verdik canım son durum bu :) hiç gelmeye niyeti yok :):):):)
canim bende dogumdan sonra ilk aglamami biraz once yaptim dolandigim icin ayaklarim sisti sirtimi yaslayip ayaklarimi duz koyabilmek icin yatak odasina yer yaptim bebegimin besigini yanima cektim emzirdim sonra gazi varsa ciksin diye yatirdim omzuma eliyle elimi tuttu bi guzel uyudu agzini acmis bole ucgen duruyor, buzustutmus bacaklarida misil misil uyurken ben onun elini operken aylardir bu yatakta elim karnimda dua ederek yattigimi hatirladim bide ezan okunmaya basladi allahim sana sukurler olsun diye diye agladim sessiz sessiz yaslar dokuldu mutluluk gozyaslariydi allah hepinize nasip etsin insallah boyle aglamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?