bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
kuzunu doğurdun sanırım lalamcım haberlerini bekliyoruz
canım 50 meselesi şöyle oluyorrrrrrrr
ben nevşehirliyim o yüzden, ama merveyi bilemicem
inşallah kavuşacağız hep beraber yavrularımıza
inşallah canım
çok sağol
evet canım ağdayla inanılmaz rahatladım,
doğumu yaklaşanlar bence yaptırın
valla büyük rahatlık
inşallah canım,
sağlıcakla hepimizin başına inşallah
inşallah canım, bu duyular hepimiz için
yok, yanlış anlamadığını biliyorum sevdacım
sadece açıklama yapmak istedim
daha değil canım, cuma günü gideceğim inşallah
Hayırlı akşamlar kızlar,
Bugünde bizim kontrolümüz vardı...
Saat 09.30 da gittik 15.00 de çıktık:) şaka gibiydi yok böyle bi yoğunluk
Oğluşum iyiydi teyzeleri çok şükür sadece göbüşümüz biraz geride kalmış 3 hafta kadar o da sorun değil sağlıklı bir bebek sonuçta hamd olsun onu takmıycamkilosuda yaklaşık 2900 olmuş fena değil oda çok şükür...
Çatı muaynesine gelince... Doktor çatımı beğendi:) normal doğum olacak inşallah dedi eğer bir aksaklık olmazsa
2 kez nst girdim ilkinde kalp atışlarında sorun gördü ama neden olduğunu biliyorum makine bi ara kaydı dedim doktora olsun içim rahat etmedi bir daha bakalım bu şekilde gönderemem dedi 2. Nst de çok iyiydi kalp atışları ama yine ikisinde de benİm sancılarım çıktı 70 i buldu yine rahimde yumuşuma açılma yok sorun değil bol bol dinlen dedi. Yata yata büyüttük zaten bi taraflarımızı:)
Bir hafta sonraya tekrar çağırdı bakalım hayırlısı o zamana kadar neler olacak
He bide bizim hastane oda süslemesini kendi yapıyomuş lohusa şerbeti falan dağıtıyolarmış gelen misafirlere çok sevindim ama bende almıştım baya bişey kapı süsleri falan keşke daha önceden söleselerdi neyse evde kullanırım onlarıda artık:)
YAAAA KIZLAR ÇOK UZATTIM BİLİYOM AMA ŞU ALINTI İLE CEVAPLAMAYI BİRİ ÖĞRETSİN BİZE
BENDE TOPLU ALINTI YAPMAK İSTİYORUM:)
Hayırlı akşamlar kızlar,
Oğluşum iyiydi teyzeleri çok şükür sadece göbüşümüz biraz geride kalmış 3 hafta kadar o da sorun değil sağlıklı bir bebek sonuçta hamd olsun onu takmıycamkilosuda yaklaşık 2900 olmuş fena değil oda çok şükür...
Çatı muaynesine gelince... Doktor çatımı beğendi:) normal doğum olacak inşallah dedi eğer bir aksaklık olmazsa
2 kez nst girdim ilkinde kalp atışlarında sorun gördü ama neden olduğunu biliyorum makine bi ara kaydı dedim doktora olsun içim rahat etmedi bir daha bakalım bu şekilde gönderemem dedi 2. Nst de çok iyiydi kalp atışları ama yine ikisinde de benİm sancılarım çıktı 70 i buldu yine rahimde yumuşuma açılma yok sorun değil bol bol dinlen dedi. Yata yata büyüttük zaten bi taraflarımızı:)
He bide bizim hastane oda süslemesini kendi yapıyomuş lohusa şerbeti falan dağıtıyolarmış gelen misafirlere çok sevindim ama bende almıştım baya bişey kapı süsleri falan keşke daha önceden söleselerdi neyse evde kullanırım onlarıda artık:)
YAAAA KIZLAR ÇOK UZATTIM BİLİYOM AMA ŞU ALINTI İLE CEVAPLAMAYI BİRİ ÖĞRETSİN BİZE
kızlar yaa eymen ismi nasıl sizce eymen mi siraç mı ben karar veremedim yahu
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
doktorum sancın var dedi
biz anlamayız 2013 bu forumda olacakAnammmmm yedimmi fırçayıKızma arkadaşım ya. Haklısınız eskisi kadar çok giremiyorum. Evler arasında gidip gelmekten düzenim bozuldu. 2 hafta önce Atvin vardı şimdi. İstanbulda iki ev arasında mekik dokuyorum. Birde burası o kadar hızlı gidiyorki anlık takip etmek imkansız. Ama vakit buldukça sizden güzel haberler almak için giriyorum.
Kıs valla seviyom ve öslüyom sizi
doktorum sancın var dedi
sirac'in anlami ne canim ?
Hayırlı akşamlar kızlar,
canım aynen bende nevşehirliyim toprak çıktık :) hem karındaş hem forumdaş :)
Canım maşallah bebişlerine.Ama çok güzel besledin. Sana da bir maşallah. Akşamları kase kase yoğurtlar yendi, güzel güzel vitaminli gıdalar alındı hemde çok takviye ilaç almadan. Bu haftalara gelmende senin emeğin büyük. Ne güzel hakiki Mart annesi olacan sende Güzel haberlerinizi bekliyoruz.....
oy oy oyyyy... topiğinnn gözde bebekleriii kuzularııı minnaklarııı.. artık gelmeye karar vermişlerrr.... hemde 2600 olmuşlar... yerim ben onların totolarınııı.. maşalllahhhhh hemde 41 kere
uzun saçı seviyorum cnm.yıllardır öyle ama orda bide dalgalı artık dusun nekadar uzundu.. o yuzden şimdi biraz kısalttım..
offf çok imreniyorum sana....
bende korku adına tık yok ya.. sankı doğum yapmayacam.. hiçç akılma doğum agrı sancı gelmıyo...
papatyacım güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar doğum şeklini sıkınt yapmayın öyle de böyle de bir şekilde kurtulcağız.
hangisi hakkımızda hayırlıysa o nasib olsun. birde korkunun ecele faydası yok biliyorsunuz
dua etmekten başka birşey kalmadıı, inşallah şu doğumu kolaylaştıran taktikler işe yarar
inş canım, aman yok be ne nisanı :) bencede artık doğsunlar yani :))
of evet kıl tüy davası başa belaymış. inş güzel bi şekilde ayarlar doğuma gideriz ya yoksa insan yinede utanıyo.
şimdi anlaşıldı sebebin :)))) korkaaakkkk :)))
canım sen nasılsın ?
eevt önceden içmeye başlasak sezeryandan sonra hemen gelir mi ki ? bende merak ediyorum ?
ye =
evet hiç sorma canım bari nişanım sonradan gelseydide bende her gün ha geldi ha gelecek telaşına girmeseydim .cidden yıprandım .şimdi açıklığımın artması için hurma yiyorum plates çalışıyorum yürüyorum perşembe akşamına kadar geldi geldi gelmedi sezeryan olacağım cuma günü artık. 7sine kadar beklemek istemiyorum kilosu bayağı artmış olur ikimizinde canı yanar ne gerek var
Sizi yine ihmal ettim değilmi? Henüz doğurmadım merak etmeyin
Şifacım doğum yapmış çok sevindim Azranın ve onun iyi olmasına.Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah. Darısı başımıza...
Umarım doğumunu kaçırdığım başka kimse yoktur....
Babamız 2 günlüğüne bizi ziyarete geldi ve gitti. Bir dahaki görüşmemiz ben doğuruyorum dediğim zaman olacak. Senelerdir ayrılık çekiyoruz ama bu sefer onu yolculamak beni çok üzdü. Kızımla boynumuzu büktük ağladık baya bir ağladık... Evdeki işler bitti, çantamı hazırladım bu haftada annemde kalıcam daha sonra kendi evime geçeceğim.
Bu arada hafta sonu kontrolümüz vardı. Suyumuz biraz azalmış. Kordonumuz bir tur dönmüş, nst de ve kan akımında sorun yok çok şükür. Amma bir haftada 400 gram almış kızım çok olmuş galiba. 2 hafta önden gidiyor. 21 mart da planlanan sezeyanımızın öne alınabileceğini söyledi doktorumuz.Artık yatmalısın dedi.
Neyse kusura bakmayın çok uzun oldu. Bizden haberler böyle. Umarım herkesin herşey istediği gibi olur. Allah yardımcımız olsun...
Kizlar yeri burasi degil biliyorum ama buraya yazinca rahatliyorum.
Esimin babasi esimi aramis. Annesigil hazir ordayken sen buraya gel demis.dogumumun 6 sinda olacagini biliyorlar. Bebk bu belki erken gelecek. Esim iste oldugu icin nedn cagirdigini soramamis. Eve gelince aradiginda babasi evde yokmus. Annesinin sozde birseyden haberi yok.:26:
Yine aglattilar beni. Benim ailem burda ama ailemle esim bir mi yani. Ben biliyorum onlarin ne amacla cagirdiklarini.ben gunah olmasin, esim uzulmesin diye herseyi icime mi atmak zorundayim yani.
Esime de dedim. Boyle fesatlik yapacaklarsa gelmesinler diye.
bugün son kontrole gittik kızımla....çarşamba günü saat 11.30 da sezeryana giricem....en kısa sürede inşallah buraya girer hikayemi anlatırım....yarın temizlikçi gelecek ben bakıma gidip bol bol dinlenicem....hepinize sevgiler....hakkınızı helal edin 9 aydır tüm sıkıntıları,heyecanları paylaştığım 2013 mart anneleri....
kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
doktorum sancın var dedi
Canım iki ismi de beğenmedim. Eymen hiiiiiiçççç koymaaaa heryerden eymen fışkırıyor
Siraç da senin dediğin gibi çok sert
tatlım bayıldım bayıldım okadar uğraştığına değmiş bu bebişler çok şanslı yaaaa =) senle zevklermz aynı tatlım güle güle kullansın bebişin..
Odalarınız çooooooookkkk güzelllllll olmuşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?