2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ayyyyy inanmıyorummm süper ya artık sende bebişlerine kavuşacaksın çok heyecanlı:)
Allahımmmm yardımcın olsun canım çok sevindim gerçekten

kuzunu doğurdun sanırım lalamcım haberlerini bekliyoruz

yok canim yaaa Masal hanimin gelmeye hiccc niyeti yok
sancilar devam anlamiyorum ki neyin sancilarini cekiyorum o zaman ben bazen tamam bu sefer geliyor diyorum yokkk normale donuyor yine
doktorum hakli cikti haftaya kadar dogurmazsin demisti yarin sabah 8:30 randevumuz var cok merak ediyorum acilma oldu mu hic bu kadar sanciya gore
benim kiz bole giderse 40. haftayida doldurur gibime geliyor
Seninde yarin sanirim doktor randevun bakalim sende ne cikacak eger ayniysa Cuma gunu kesin olacak misin sezeryan ?
Hayirlisi olsun hakkimizda canim
Artik cok sabirsizlaniyorum ama birde cok zor geciyor gunler hic uyuyamiyorum agrim oluyor

Hayırlı akşamlar kızlar,
Bugünde bizim kontrolümüz vardı...
Saat 09.30 da gittik 15.00 de çıktık:) şaka gibiydi yok böyle bi yoğunluk
Oğluşum iyiydi teyzeleri çok şükür sadece göbüşümüz biraz geride kalmış 3 hafta kadar o da sorun değil sağlıklı bir bebek sonuçta hamd olsun onu takmıycam kilosuda yaklaşık 2900 olmuş fena değil oda çok şükür...
Çatı muaynesine gelince... Doktor çatımı beğendi:) normal doğum olacak inşallah dedi eğer bir aksaklık olmazsa
2 kez nst girdim ilkinde kalp atışlarında sorun gördü ama neden olduğunu biliyorum makine bi ara kaydı dedim doktora olsun içim rahat etmedi bir daha bakalım bu şekilde gönderemem dedi 2. Nst de çok iyiydi kalp atışları ama yine ikisinde de benİm sancılarım çıktı 70 i buldu yine rahimde yumuşuma açılma yok sorun değil bol bol dinlen dedi. Yata yata büyüttük zaten bi taraflarımızı:)
Bir hafta sonraya tekrar çağırdı bakalım hayırlısı o zamana kadar neler olacak
He bide bizim hastane oda süslemesini kendi yapıyomuş lohusa şerbeti falan dağıtıyolarmış gelen misafirlere çok sevindim ama bende almıştım baya bişey kapı süsleri falan keşke daha önceden söleselerdi neyse evde kullanırım onlarıda artık:)
YAAAA KIZLAR ÇOK UZATTIM BİLİYOM AMA ŞU ALINTI İLE CEVAPLAMAYI BİRİ ÖĞRETSİN BİZE
BENDE TOPLU ALINTI YAPMAK İSTİYORUM:)

canım aynen bende nevşehirliyim toprak çıktık :) hem karındaş hem forumdaş :)

hadi hayırlı uğurlu olsun, ne güzel haberler gelmiş oğluştan
mesajların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazıyo ya, onun hemen yanında da tırnak işareti var (üstüne gelince bu mesajdan alıntı yazıyo), işte mesajları okurken mesela o tırnak işaretine tıklarsan, tıkladıkladığın mesajları alıntılayabiliyosun..

Masallah canim

beni hic sokmuyorlar nst ye felan sanirim en son hastaneye doguma gittigimde sokacaklar :44:
Hayirlisi ile sag saglim alsak kucagimiza yawrularimizi

Canım maşallah bebişlerine. Ama çok güzel besledin. Sana da bir maşallah. Akşamları kase kase yoğurtlar yendi, güzel güzel vitaminli gıdalar alındı hemde çok takviye ilaç almadan. Bu haftalara gelmende senin emeğin büyük. Ne güzel hakiki Mart annesi olacan sende Güzel haberlerinizi bekliyoruz.....

biz anlamayız 2013 bu forumda olacak biliyorum tatlım en ufak müsait anını emınım burda geçiriyorsundur..ama yinede sık sık uğra

oy oy oyyyy... topiğinnn gözde bebekleriii kuzularııı minnaklarııı.. artık gelmeye karar vermişlerrr.... hemde 2600 olmuşlar... yerim ben onların totolarınııı.. maşalllahhhhh hemde 41 kere

canım mesajın sonunda alıntı ile cevapla yazısının yanında dikdörtgen kutucuk var ya
cevap vermek istediğin mesajların o kutucuğuna tik at
sonra konuya cevap ver dersen hepsine teker teker cevap verebilirsin

canım benim de sancılarım 100 ü buldu ama
ben bir şey hissetmiyorum
nasıl bir şey bu anlamadım
süsleme işi de süpermiş valla

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ve günümüz belli oldu. 8 Mart sezeryan olucak bebeğim yine dönmemiş yüzünü bile göremedik kapatmış...bugün 36+6 da kilosu 2930 az gibi geldi doğumu 15 mart gibi beklerken erken bir tarih olunca heyecanlandım çook.umarım o zamana kadar kilosu ii olur 38+2 de doğum.anlamlı bir günde olması da güzel kadınlar günü hediyem olucak bebişim.bu arada hastanede ikram etmek için bebek çikolatası düşünenler ben bu siteden sipariş vermeyi düşünüyorum hem bebeğin ismi de yazılabiliyor.düşünen olursa paylaşıyorum Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla

canım aynen bende nevşehirliyim toprak çıktık :) hem karındaş hem forumdaş :)

tahmin etmiştim, 50 yi görünce

kızlar yaa eymen ismi nasıl sizce eymen mi siraç mı ben karar veremedim yahu

bence eymennnnn
çünkü tınısı yumuşak ve kulağa hoş geliyor

şulecim herkesten güzel haberler alalım inşallah
çok sağol canım
sevdaya katılıyorum, daha çok gel buraya
senin çektiğin sıkıntıları da yadsımayalım canım
ayda bir istanbullar, arada bir trabzonlar
yaşadığın yer, doktorunuzun olmayışıııııı
bak şimdi şey gibi oldu
sanki bebekler doğmuş, üzerinden zaman geçmiş de geçmişi yad ediyoruz gibi
inşallah o günleri de görürüz

oy oy oyyyy... topiğinnn gözde bebekleriii kuzularııı minnaklarııı.. artık gelmeye karar vermişlerrr.... hemde 2600 olmuşlar... yerim ben onların totolarınııı.. maşalllahhhhh hemde 41 kere

sanırım gelmeye karar verdiler çünkü bugün sürekli devam eden ve kendini hissettiren bi bel ağrım var
hepimizinki sağ salim doğsun sevdacım
sonra onları öpüp koklayalım doyasıya

Ay maşallah diyeyim saçına
Uzun saça bakmak zor

Kocayı tak koluna gel tatlım parka olmadı çocuk Parkı'na çık

Ben korkuyorum yaaaa
Hastalık hastane ufulet basıyo banaaa :18:

Doum korkum yok ama hastalık korkum var

Ben de başlayacağım 38 den sonra taktiklereeee

He yaaa
Korkuyorum korku değil de başka bi şiiii
Acizlik korkusu gibi bi şiii

Bekle de annesi normal olsuuuunnnn

Tatlımmmmmmmm
Seni görmek ne güzellllll

Bebeğinin maşallahı var tatlım. Su içiyorsundur zaten bolcaaaaaaa

Güzeeeeeeeellllllceeeeeee dinlen yattttt

Tatlım ayıp etmişler amaaaaa sen koca ile aranı iyi tut
O senin yanında olduktan sonra inşallah kv ağır gelmez dedikleriii

Tatlım sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğeeee

maşallah sizeeeeeeee

Ayyyyy az kaldıııııııııı
İkizlerimiz geliyooooooo
Çok iyi durdular maşallah

Canım iki ismi de beğenmedim. Eymen hiiiiiiçççç koymaaaa heryerden eymen fışkırıyor
Siraç da senin dediğin gibi çok sert

tatlım bayıldım bayıldım okadar uğraştığına değmiş bu bebişler çok şanslı yaaaa =) senle zevklermz aynı tatlım güle güle kullansın bebişin..

ben de sizin odanızı çook beğendim canım gerçekten,sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah... daha önce dediğim gibi biz şimdilik halı perde avize değiştirmedik ama ben de zebra perde istiyorum uyku setimizdeki pudra pembesinden, avize de şapkalı taşlı krem rengi bi avize beğenmiştim onu istiyorum daha sonra alıcam biraz pahalıydı ,halı için de acele etmek istemiyorum biraz dolaşmak lazım kırkımız çıkınca dolaşır süsleriz artık odamızı şimdilik bizden bu kadar... erken doğum riskinden bikaç haftadır yatıyoduk dolaşamadık...

kızlar yaa eymen ismi nasıl sizce eymen mi siraç mı ben karar veremedim yahu

bence de eymen...

Odalarınız çooooooookkkk güzelllllll olmuşşşşşş

çoook teşekkürler canım, bizden başka paylaşan da olmadı, sizler de paylaşın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…