2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm eşim evlenmeden öncede askerdi şimdide asker o istifa etmedi.Ben millieğitimdeydim istifa ettim subay öğretmenliği kazanınca.

benide aynen öyle yiyince çok rahatsız ediyo bide hareketler iyice keskinleşti rahatsız ediyo..

dün kontrolde cumaya kadar beklemeye karar verdik canım son durum bu :) hiç gelmeye niyeti yok :):):):)

benide aynen öyle yiyince çok rahatsız ediyo bide hareketler iyice keskinleşti rahatsız ediyo..

sende açıklık varmı peki tatlım benim 10 gün evvel nişanım gelmişti bakalımhangimiz önce doğuracak

kızlar muayeneden geldik şimdi. nst de sancı mancı yok. bebek iyi suyu iyi. gelesi yok galiba kızımın. 3500 olmuş 52 cm olmuş. fetal solunum normal dedi. doğsda da bi şey olmaz inşallah dedi. özledim kızımı dedikçe gelmemekte ayak diretiyor:)))))

şimdi accık geçmişe bakalım. öpüyosss hepinisiiii

evet tatlım en zor dönemdeyiz korku heyecan hepsi bir arada..kendimize yeteriz merak etme sıkma canını hele şu bebişler bir gelsin =)

bende artık daha duygusalım kocaman oldu hareketleri dahada belirginleşti karnımda benimde sivrilmeler bariz belli =)
hayırlısıyla doğsun bebşlermz şimdi merak var kime benzyr nasıl diye =)
tatlım bayıldım bayıldım okadar uğraştığına değmiş bu bebişler çok şanslı yaaaa =) senle zevklermz aynı tatlım güle güle kullansın bebişin..

ösledimmm ösledimmm diyosun hiççç gelmiyosunnnn

Anammmmm yedimmi fırçayı Kızma arkadaşım ya. Haklısınız eskisi kadar çok giremiyorum. Evler arasında gidip gelmekten düzenim bozuldu. 2 hafta önce Atvin vardı şimdi. İstanbulda iki ev arasında mekik dokuyorum. Birde burası o kadar hızlı gidiyorki anlık takip etmek imkansız. Ama vakit buldukça sizden güzel haberler almak için giriyorum.

Kıs valla seviyom ve öslüyom sizi

yok açıklık filan valla senin nişan gelelide çok oldu ama sevdi heralde yerini kız mıydı erkek mi senin ?

kız evet banada öle geliyo :) ama popuşu çok büyüdü annesine eziyet veriyo farkında değil hasbam o zaman sezeryana hazırlan bence suni sancı çekmekten iidir

kız evet banada öle geliyo :) ama popuşu çok büyüdü annesine eziyet veriyo farkında değil hasbam o zaman sezeryana hazırlan bence suni sancı çekmekten iidir

doktorda öyle dedi zaten suni sancı açılma yoksa kesinlikle verilmez ancak açıklık 4 cm olunca verilir dedi rahim hiç açılmamışşsa şişmiş bi balona baskı yapmaya benzer nolur balon patlar yani bebeğe zarar verirsin dedi.

iyi akşamlar güzel anneler...
hamileliğim boyunca hep takip ettim yorumlarınızı okudum ama sadece 1 kere yazdım inş. doğumdan sonra bebeklerle ilgili konularda bol bol görüşürüz.
benimde tatlı meleğime kavuşmama az kaldı cumartesi kucağıma alıcam çok heyecanlıyım ama beni en çok düşündüren evdeki canavarımın yakışıklı oğluşumun tepkisi inş. çok etkilenmez ve çabuk kabullenir işim gerçekten çok zor.öpüyorum hepinizi
yakında doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun...

Resim nasil konuyor?telden giriyorum o yuzden bilmiyorum ogreneyimde koyarim ins.
telden bilgisayara resimlerim bölümüne aktar usb kablosuyla resim bilgisayardayken buraya yüklemek kolay msj yazdığın sayfada attach a tıkla eklenti demek resmi seç msjını yaz cevaplaya tuşla. kimse bebişinin fotosunu eklemedi neden acaba kızlar korkmayın nazar değmez biraz kalır sonra kaldırırız istediğimizde diğer topiklerde yüklüyorlarbizde neden yok ya ben 2. gün eklemeyi düşünüyordum ama tek başıma kalacaksam bende yüklemem

maşallah kızına tatlım uzun boylu olacak besbelli

papatyacım nasılsın haberlerini okuyorum temizlik yapılmış doğumda kapıdaymış bence acele et artık kızın için ben bile kızıma üzülüyorum karnımda hareketleri yavaşladı diye off ya her hareketinden birşeyler çıkartıyorum ya seninki napsın yanındaa erkek ikizi ona nefes aldırmıyo doğumun kolay geçer inşallah canım

slm kızlar ev biraz kalabalık ondan giremiyorum biz evimizdeyiz şükürler olsun iyiyiz her zamanki lohusalık ve ilk bebek sıkıntılarımız var buna şükürsizler nasılsınızpapatya doğumamaı gitti sayfaları hiç okuyamıyorum en kısa zmaandada hikayemi paylaşacağım ama şu anda ev kalabalık iyimi kötümüü bilmiyorum ama kendi düzenime dönsem en kısa zmanda iyi olacak:)

canım 50 meselesi şöyle oluyorrrrrrrr
ben nevşehirliyim o yüzden, ama merveyi bilemicem
inşallah kavuşacağız hep beraber yavrularımıza

inşallah canım
çok sağol

evet canım ağdayla inanılmaz rahatladım,
doğumu yaklaşanlar bence yaptırın
valla büyük rahatlık

papatyaaa yani en kötüü bu haftasonuna kadar meleklerine kavuşcaksınnn allahım ne güzelll

inşallah canım,
sağlıcakla hepimizin başına inşallah

seni düşündükçe iki kat heyecanlanıyorum inanki inşallah doğumunda sonrasıda çok kolay olur sizin için :) hemencik iyileşip bıdıklarını doya doya öpüp koklarsın inşallah :)

inşallah canım, bu duyular hepimiz için

papatyacım tabiki sızlanmadığını biliyorum...onu kastedmedim zaten..korkma artık gelsinler anlamında söyledim

yok, yanlış anlamadığını biliyorum sevdacım
sadece açıklama yapmak istedim

daha değil canım, cuma günü gideceğim inşallah

bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh

oleeeyyyyy sonunda minnoşlar geliyolarrrrr, hem de kocamanlaaarrrr
papatya, ben de 1 mart'ta doğurucam inşallah, doğumgünüdaş olucak minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…