yenikullanıcı cnm güle güle kullanın..herşey çok güzel olmuş..
miniciğim toygar, cnm sırf senin kıskançlığın yüzünden mi eşin meb den istifa etti? hay maşallahD
papatyacım tabiki sızlanmadığını biliyorum...onu kastedmedim zaten..korkma artık gelsinler anlamında söyledim
senle aynı durumdayız perşembe açıklığım artmışsa normal diyebilir aynı gün çünkü zaten açıklığım vardı artmamışsa cuma sezeryan olucam sanırım :18: beni yemek yemek çok rahatsız ediyor gece uyuyamıyorum aç gezer oldum hele ekmekmahvediyor sendede durum aynımı
dün kontrolde cumaya kadar beklemeye karar verdik canım son durum bu :) hiç gelmeye niyeti yok :):):):)
benide aynen öyle yiyince çok rahatsız ediyo bide hareketler iyice keskinleşti rahatsız ediyo..
sende açıklık varmı peki tatlım benim 10 gün evvel nişanım gelmişti bakalımhangimiz önce doğuracak
annesi bebişinin resmini koyucanmı
artık sona yaklaştık kokrku heyecan stres endişe garip duygular dolu içim bıde yanında vucut durumu agrılar hareket edememeler falan en zor dönemdeyiz aslında...cevredende moral bekliyoruz halıyle ama cogunuzun yazdıgı gıbı cevredekıler sanki sinir etmek iin ugrasıyo bazen yani karsında karnı burnunda bırı var guler yuzlu tatlı davranmak varken nedır yanı bu hırslar ınatlar moral bozmalar allah islah etsin herkesi...yine iş bize düşüyo anneler güçlü olup kimseyi takmıcaz bebişler için en iyisini biz biliriz kendimize yeticez...
aynen canım. bide artk hareketlerinin görüntüsü inanılmaz.
sırt üstü uzanmıştım resmen karnımın bi tarafı şişti sivrildi eşim elledii
çok bariz ya ayağıydı ya da dizi falan. ağlıcaktım çok duygulandım.
karnımızda bi canlı yaşıyo bu allahın bir kadına verdiği muhteşem bir duygu mucize...
aşağıya doğru ittiriyo gibi bi hali vardıı alttanda canım yanınca korktum birden :18:
sen ne zaman işten ayrılıyosun baya çalıştın kız maşallah
tatlım bayıldım bayıldım okadar uğraştığına değmiş bu bebişler çok şanslı yaaaa =) senle zevklermz aynı tatlım güle güle kullansın bebişin..geçmişi okumadan yazıyorum, bugün yine doktor kontrolümüz, nst miz ve çatı kontrolümüz var, geçmişi okumadan çıkıcam hazırlanmamız gerek, benim sancılarım sık sık ve düzensiz devam ediyo, belli mi olur belki bugün doğuma falan alırlar :)
ne zamandır kızımın odasının resimlerini koyamıyodum, şimdi ekliyorum...Eki Görüntüle 642322 Eki Görüntüle 642337 Eki Görüntüle 642336 Eki Görüntüle 642335 Eki Görüntüle 642334 Eki Görüntüle 642333 Eki Görüntüle 642332 Eki Görüntüle 642331 Eki Görüntüle 642330 Eki Görüntüle 642329 Eki Görüntüle 642328 Eki Görüntüle 642327 Eki Görüntüle 642326 Eki Görüntüle 642325 Eki Görüntüle 642324 Eki Görüntüle 642323 Eki Görüntüle 642338
ösledimmm ösledimmm diyosun hiççç gelmiyosunnnn
yok açıklık filan vallasenin nişan gelelide çok oldu ama sevdi heralde yerini kız mıydı erkek mi senin ?
kız evet banada öle geliyo :) ama popuşu çok büyüdü annesine eziyet veriyo farkında değil hasbamo zaman sezeryana hazırlan bence suni sancı çekmekten iidir
telden bilgisayara resimlerim bölümüne aktar usb kablosuyla resim bilgisayardayken buraya yüklemek kolay msj yazdığın sayfada attach a tıkla eklenti demek resmi seç msjını yaz cevaplaya tuşla. kimse bebişinin fotosunu eklemedi neden acaba kızlar korkmayın nazar değmez biraz kalır sonra kaldırırız istediğimizde diğer topiklerde yüklüyorlarbizde neden yok ya ben 2. gün eklemeyi düşünüyordum ama tek başıma kalacaksam bende yüklememResim nasil konuyor?telden giriyorum o yuzden bilmiyorum ogreneyimde koyarim ins.
maşallah kızına tatlım uzun boylu olacak besbellikızlar muayeneden geldik şimdi. nst de sancı mancı yok. bebek iyi suyu iyi. gelesi yok galiba kızımın. 3500 olmuş 52 cm olmuş. fetal solunum normal dedi. doğsda da bi şey olmaz inşallah dedi. özledim kızımı dedikçe gelmemekte ayak diretiyor:)))))
şimdi accık geçmişe bakalım. öpüyosss hepinisiiii
kontrollerden hatırladıklarımı yazıyım. en büyük takipcim merve50 :) doktorlarımız aynı ya o yüzdencanım üzülmüşsün sezaryen olacak diye ama bir önceki yazdıklarım gibi ne yazıkki bize kalmıyor. sağlıkla gelsinler gerisini düşünme bence. bir şekilde herşeyi atlatıcaz annelik gücüyle... papatya50 var bir de. kızlar bu 50ler ne yahu canım sen de kavuşuyorsun bebeklerine ne güzel. zaten senin doğum şekli gibi bir derdin yoktu. artık büyüdüler de doğsunlar :) gözün aydın.
oh tertemiz oldun, doktorunuza gittiniz.çok şükür bu zamana kadar ikizlerimiz annesini hiç üzmedi. bu saatten sonra da üzmezler. hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah kuzucukları sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve bizi de mutlu edersin.
ben de bu haber ne zaman gelicek acaba diyerek göz gezdiriyordum. canım hayırlısıyla alırsın minikleri inşallah kucağına. senin için dua edicem bol bol. ağdayı da yaptırdın. ohh rahatsın tabi. darısı başımıza..
papatyaaa yani en kötüü bu haftasonuna kadar meleklerine kavuşcaksınnnallahım ne güzelll
seni düşündükçe iki kat heyecanlanıyorum inanki inşallah doğumunda sonrasıda çok kolay olur sizin için :) hemencik iyileşip bıdıklarını doya doya öpüp koklarsın inşallah :)
papatyacım tabiki sızlanmadığını biliyorum...onu kastedmedim zaten..korkma artık gelsinler anlamında söyledim
slm kızlar ev biraz kalabalık ondan giremiyorum biz evimizdeyiz şükürler olsun iyiyiz her zamanki lohusalık ve ilk bebek sıkıntılarımız var buna şükürsizler nasılsınızpapatya doğumamaı gitti sayfaları hiç okuyamıyorum en kısa zmaandada hikayemi paylaşacağım ama şu anda ev kalabalık iyimi kötümüü bilmiyorum ama kendi düzenime dönsem en kısa zmanda iyi olacak:)
bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?